+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Tiasa péptida tiram leres pisan ningkatkeun fungsi jalu
Uncategorized

Naha péptida tiram tiasa ningkatkeun fungsi jalu?

259 Tampilan
1. Ringkesan tiram
2. Naon téh péptida Oyster?
3. Fungsi Obat Péptida Obat sareng Mangpaat
4. Naon Kaunggulan Péptida Oyster Lamun Dibandingkeun sareng Produk Peningkatan Seksual séjén?
5. Kumaha cara nyandak bubuk péptida Oyster? Dosis péptida tiram?
6. Épék Sisi Péptida Sisi?
7. Oyster Bubuk Péptida Bubuk?
8. Kecap akhir

Tinjauan silam Phcoker

kerang, sato laut anu mangrupikeun sumber bubuk ekstrak tiram, anu matak ngeunah ku réa jalma mangabad-abad. Anjeun tiasa tuang atah atanapi asak. Naon waé pilihan anu anjeun pilih, daging tiram bakal nyayogikeun awak ku réa gizi. The gizi kalebet protéin, lemak séhat, mineral ogé vitamin.

Ditambah sanés pikeun daging ieu mangrupikeun éta rendah kalori.

Aya seueur produk anu tiasa diékstrak tina tiram, tiram péptida mangrupikeun salah sahijina. Dina tinjauan ieu, urang bakal difokuskeun péptida bioaktif tiram sareng dampakna kana fungsi jalu, diantara anu sanés manfaatkeun.

Naon Ari péptida Oyster? Phcoker

Péptida Tiram nyaéta suplemén alami nu diturunkeun tina protéin daging tiram ngaliwatan biotéhnologi multi léngkah. Péptida téh beunghar séng, kalsium, taurine, ogé vitamin A, B1, B2, B5, C, D sareng E. Sapertos kitu, tiasa dianggo janten katuangan kaséhatan atanapi katuangan fungsional. Éta ngagaduhan rangkepan kauntungan kaséhatan diantara urang, khususna lalaki anu ngagaduhan masalah kaséhatan seksual.

Péptida bioaktif Osterster gaduh potency biologis anu langkung luhur dibandingkeun produk tiram anu sanés. Salian ti éta, péptida tiram ngagaduhan fungsi fisiologis anu langkung penting. Langkung saé kénéh, teu sapertos produk tiram biasa, bubuk péptida tiram gaduh rasa anu saé sareng teu ngagaduhan bau amis.


Tiasa péptida tiram leres pisan ningkatkeun fungsi jalu

Fungsi Obat Péptida Obat sareng Mangpaat Phcoker

Péptida Tiram gaduh fungsi ieu sareng mangpaat:

Detoksifikasi haté

Taurine anu disayogikeun ku péptida tiram tiasa ningkatkeun sékrési bili dina hiji jalma. Salaku tambahan, turunan tiram tiasa nyegah akumulasi kanyataan nétral atanapi ngaleungitkeun gajih anu akumulasi dina ati. Kadua fungsi-fungsi ngadukung ati dina hasil detoksifikasina.

Ningkatkeun fungsi seksual

Péptida tiram beunghar arginin, sareng unsur séng, duanana penting pikeun kaséhatan seksual individu. Éta ngabantuan dina produksi hormon seksual, kalebet progesteron, téstostéron sareng éstrogén.

Ngarojong kageulisan

Nalika anjeun nyandak bubuk péptida tiram sacara teratur, anjeun bakal perhatikeun yén anjeun bakal janten langkung geulis atanapi kasép unggal dinten. Ieu sabab nyayogikeun awak anjeun sareng nutrisi anu ngamajukeun métabolisme kulit anjeun, janten langkung séhat sareng caian ogé.

Salian ti éta, bubuk alami ieu ngagaduhan komponén anu ngamajukeun dekomposén melanin kulit. Hasilna, nada kulit anjeun ningkat sareng janten langkung. Salaku tambahan, yodium sareng tryptophan anu aya dina péptida tiasa janten buuk anjeun langkung hideung, saing langkung indah.

Sistim imun hadé

Kaséhatan sistem imun anjeun penting pisan pikeun kasabaran anjeun kusabab anu ngajagaan awak anjeun tina inféksi sareng panyakit anu béda. Néng mangrupikeun unsur konci anu sistem imun anjeun kedah kuat sareng efektif dina damelna.

Untungna, péptida tiram nyalira awak anjeun sareng jumlah séng anu leres yén sistem kekebalan awak kedah tetep sareng nempatkeun virus bahaya sareng baktéri. Salaku tambahan, péptida ngarang produksi produksi thymulin ku kelenjar thymus. Produksi thymulin anu ningkat bakal ngahasilkeun pangaturan sél T-sél sareng T4 Helper, hasilna sistem imun anu langkung kuat.

Sababaraha kasakit sareng kaayaan kasehatan anjeun tiasa nyingkahan ku cara nyokot péptida tiram di antarana:

  • Arteriosclerosis
  • Panyakit urus
  • Hyperlipemia
  • Panonnya kirang
  • arrhythmia
  • panghina
  • Diabetes mellitus
  • Hépatitis kronis
  • kangker

Nyegah karusakan radikal bébas

Ekstrak Tiram, kaasup péptida, ngandung antioksidan anu ngajaga sél awak sareng jaringan tina ngagancangkeun umur setrés oksidatif.

Nyuda réduksi

Péptida Oster ogé ngandung asam amino, anu, disamping ningkatkeun fungsi ati, tiasa ngahambat akumulasi asam laktat. Salaku tambahan, asam ngabantuan dina lega kacapéan fisik sareng méntal. Ieu ngabantuan jalma pikeun mikanyaho langkung kakuatan sareng ngagaduhan pikiran anu langkung jelas sareng langkung saé nalika kaayaan stres atanapi gering.

Manfaat péptida tiram pikeun manusa

Lalaki sareng masalah fungsi seksual tiasa nyandak kauntungan tina péptida tiram. Ieu kalebet lalaki kalayan disfungsi erectile, peluh, prostat distended atanapi séksopopia séks, diantara kasakit sareng kaayaan jalu sanésna. Péptida Tiram bisa ningkatkeun kasihatan séksualna.

Kakuatan anu aya di tukangeun kamampuan kamampuan seksual seksual tina péptida tiram nyaéta eusi séng luhurna, ngingetkeun yén tiram mangrupikeun sumber tina séng. Eusi séng dina tiram nyaéta sapuluh kali langkung luhur tibatan dina daging beureum.

Sacara ilmiah, néng parantos dibuktikeun pikeun ningkatkeun tingkat téstostéron bébas dina hiji jalma. Di sisi anu sanés, kakurangan séng mangrupikeun panyabab masalah tina masalah seksual lalaki sapertos disfungsi éréktil. Ieu sabab kakurangan séng anu cukup pikeun ngahasilkeun téstostéron pikeun ngadorong sareng ngajaga karakter sekunder dina hiji lalaki. Sacara umum, lalaki kalayan téstostéron ngalaman ngalaman libido anu lemah sareng kamampuan seksual.

Salian séng, ekstrak tiram ogé ngandung sajumlah vitamin D, nutrisi anu sanés anu ngabantuan awak manusa ngahasilkeun téstostéron langkung. Ogé ningkatkeun kakuatan otot sareng struktur.

Salian ti éta, péptida tiram beunghar arginin, unsur renik ogé selenium, anu sadayana maénkeun peran anu penting dina produksi spérma. Hasilna, hiji lalaki anu ngagunakeun produk tiram ieu ngalaman kasuburan.

Janten, nalika lalaki nyokot péptida tiram, tingkat téstostéron sareng tingkat produksi spérma naékna, ku kituna ningkatkeun kasehatan séksual na. Kusabab kakuatan awak umum sareng ningkat testosteron, manusa ngagaduhan tiasa libido langkung gancang sareng langkung. Ogé, anjeunna tiasa ngajaga cacakan pikeun waktos anu langkung lami.

Salian ti disfungsi seksual sareng peluh, ogé mangrupikeun ubar anu épéktip pikeun kaayaan lalaki sapertos prostat ageung sareng hypoplasia séks. Éta sababna ekstrak tiram, utamina péptida tiram, parantos biasa dianggo diantara lalaki salami ratusan taun-pikeun promosi kasehatan seksual lalaki.

Pangaruh tina hiji dosis dosis péptida tiram tiasa salami tujuh dugi sapuluh dinten. Ieu ngandung harti yén lalaki henteu kedah nyandak suplemén unggal dinten pikeun anjeunna kauntungan tina kauntungan pamutahiran seksual na. Sakitar 12 jam saatos nyandak suplemén, saurang lalaki mimiti ngarasa langkung séhat sareng pangjurung pikeun gaduh jinis séks.

Manfaat péptida tiram pikeun awéwé

Salah sahiji konci penting péptida tiram nyaéta perbaikan kakuatan awakna sacara umum. Sapertos kitu, nalika awéwé anu ngalaman antepartum atanapi kalemahan postpartum nyandak suplemén ieu, anjeunna langkung kuat.

Salaku tambahan, sapertos lalaki, awéwé ogé ngalaman kaséhatan seksual anu langkung saé sanggeus nyandak tiram péptida. Awak wanoja ogé ngahasilkeun testosteron tapi dina ovarium.

Nanging, awéwé menopausal normal parantos ngirangan tingkat hormon, sareng salaku hasilna, aranjeunna ngalaman libido rendah sareng heunceut.

Untungna, suplai séng ku péptida tiram nguatkeun tingkat téstostéron awéwé menopausal. Hasil tina ieu mangrupikeun peningkatan hubungan seks sareng vagina langkung hadé 'lubricated'. Sapertos kitu, anjeunna bakal tiasa nampi hubungan seksual langkung saé.

Tiasa péptida tiram leres pisan ningkatkeun fungsi jalu

Naon Kaunggulan Péptida Oyster Lamun Dibandingkeun sareng Produk Peningkatan Seksual séjén? Phcoker

Teu siga sabagéan ageung ningkatkeun seksual produk, péptida tiram teu ngagaduhan efek samping kusabab éta sadaya alami. Salian ti éta, saurang henteu kedah ngalakukeunana unggal dinten, sakumaha ogé aya sababaraha produk ningkatkeun seksual anu sanés. Pangaruh dosage péptida kerang tunggal tiasa salami sakitar tujuh dugi sapuluh dinten.

Proses Ekstrak Péptida Oyster

Ieu léngkah anu dituturkeun pikeun ngéstrak péptida tiram tina daging tiram.

Léngkah hiji: Ngubaran daging ku uyah kalsium

Daging tiram dikandung taneuh sareng uyah kalsium sareng cai. Ieu ngakibatkeun slurry daging tiram. Léngkahna ditujukan pikeun ngaktifkeun sareng ngaleupaskeun énzim endogen anu aya dina tiram. Akibatna, persiapan énzimatik dina hidrolisis énzimatik anu bakal dileungitkeun.

Lengkah 2: Hidrolisis énzim

Slurry daging tiram anu dihasilkeun dina hambalan hiji dikaluarkeun dina hidrolisis énzimatik. Ieu kahontal ku aduk slurry ka 35 ° C dugi ka 45 ° C kanggo sakitar hiji atanapi dua jam. Lajeng, énzim protéin nétral atanapi bahkan protease alkali ditambah kana buburan. Suhu nyaluyukeun jarak sakitar 50 dugi ka 60 ° C kanggo hidrolisis teras langkungkeun dugi ka lima dugi ka dalapan jam.

Saatos éta, pH disaluyukeun nepi ka 5.0 nepi ka 5.5, rasa ditambah protease teras hidrolisis énzimatik diidinan neruskeun dua deui tilu jam. Maka, anu supernatant anu dihasilkeun janten centrifuged pikeun cair tiram anu énak.

Léngkah 3: Ngubarkeun sareng pemurnian

Karbon diaktipkeun ditambah kana cairan tiram bumi anu dicandak dina undakan dua. Campuran ieu diaduk dina suhu antara 45 ° C nepi ka 55 ° C pikeun 30 dugi ka 60 menit. Lajeng, éta disahkeun sareng disaring nganggo mémbran keramik. Hasilna filtrat mangrupikeun naon anu urang sebut salaku solusi dimurnikeun péptida tiram.

Léngkah 4: Konsentrasi sareng nyemprot

Solusi péptida keramik anu dimurnikeun konsentrasi sahenteuna 35% eusi padu ngalangkungan konsérasi vakum. Éta teras disemprot-garing pikeun ngahasilkeun péptida tiram padet anu raos raoseunna sareng teu ngagaduhan bau anu amis.

Kumaha cara nyandak bubuk péptida Oyster? Dosis péptida tiram? Phcoker

Anjeun gaduh dua pilihan kanggo nyandak bubuk péptida tiram. Anu pangheulana ngageterkeun éta dina botol anu ngandung cai anu lumrah sareng nginum campuran. Atanapi, anjeun tiasa nyandak garing sareng teras nginum sababaraha cai pikeun ngalelepkeun kana beuteung anjeun.

Teu aya dosis anu pasti pikeun péptida bioaktif tiram. Nanging, jumlah rata-rata anu nyarankeun yén sababaraha dokter nyaéta 500 mg, kalebet tilu kali sadinten. Tapi, kumargi ieu suplemén diet alami sareng aman aman, anjeun tiasa nyaluyukeun dosis kaluhur atanapi kahandap, gumantung kana kabutuhan anjeun.

Balukar Sisi Péptida Sisi Phcoker

Aya épék samping anu kabuktian sacara ilmiah anu péptida tiram atanapi ekstrak péptida kerang. Ieu sabab sabab produkna sacara alami alami, moal aya bahan tambahan atanapi bahan jieunan anu berpotensi ngabahayakeun.

Nanging, jalma anu ngagaduhan alahan kadaharan laut tiasa ngalaman sababaraha masalah kaséhatan saatos ngagunakeun ekstrak tiram. Ku sabab kitu, jalma anu ngalaman alergi kadaharan laut kedah nyingkahan produk tiram, kalebet péptida.

Ogé, jalma anu ngagaduhan masalah kaséhatan sateuacana disarankan pikeun ngobrol sareng spesialis kasehatan sateuacan sateuacan nyandak produk tiram. Ieu bakal ngabantosan aranjeunna ngahindarkeun épéktip anu mungkin timbul tina interaksi antara ekstrak tiram sareng obat-obatan anu sanés anu diiluan.

Salian ti éta, sababaraha anu kaluar tina kaayaan kasehatan tiasa parah sareng panyediaan séng tambahan dina awak.

Aplikasi Oyster péptida Powder Phcoker

Kusabab pangaruh farmakologisna, bubuk péptida tiram diterapkeun dina ubar kasehatan. Salaku conto, kusabab data signifikan klinis anu mastikeun kamampuan tiram pikeun ngabuktikeun sérum lalaki, seueur lalaki anu masalah kaséhatan seksual nganggo produk.

Salian ti éta, bubuk alami dianggo pikeun régulasi lipid getih sareng panyambungan égregasi trombosit. Hal ieu ogé disarankeun pikeun jalma anu gejala gejala hyperglycemia, kekebalan rendah atanapi metabolisme anu goréng sabab ningkatkeun kaayaan kaséhatan.

Jalma anu kanker ogé tiasa nyandak bubuk pikeun manajemén panyakit anu langkung saé. Produk tiram tiasa nyegah sél kanker tina nyebar. Bubuk ogé tiasa dianggo pikeun penyembuhan luka sareng épéktis gaya éstétis jantung.

Aplikasi séjén bubuk péptida tiram diantarana:

  • Paningkatan paningkatan
  • Kauntungan anti setrés
  • Fungsi anti-bakteri
  • Salaku ubar ngagedekeun kelenjar kulup
  • Nyegah sepuh kaleuleuwihan

Salajengna, anjeun tiasa nganggo bubuk péptida tiram salaku aditif dahareun. Éta raos raos raos sareng teu bau-bau 'amis sapertos sababaraha produk laut. Di sagigireun, éta beunghar gizi anu awak anjeun kudu séhat. Sapertos kitu, tiasa janten pelengkap anu saé pikeun tuangeun biasa anjeun.

Tiasa péptida tiram leres pisan ningkatkeun fungsi jalu

kecap final Phcoker

Péptida Tiram, ekstrak tiram, suplemén anu aman pisan anu tiasa dianggo pikeun sagala rupa kauntungan kaséhatan. Salah sahiji kauntungan mangrupikeun perbaikan fungsi jalu. Péptida ieu tiasa ningkatkeun libido dina lalaki anu handap kalayan drive séks sarta cacah spérma pikeun lalaki anu ngagaduhan masalah infertility. Awéwé menopausal anu ngalaman drive seks anu rendah sareng kagaringan heunceut ogé tiasa nyandak kauntungan tina ekstrak péptida tiram.

Rujukan

  • Chen, D., Liu, Z., Huang, W., Zhao, Y., Dong, S., & Zeng, M. (2013). Purifikasi sareng karakterisasi péptida ngariung séng tina hidrolisis protéin protéin. Journal of pangan Fungsional, 5(2), 689-697.
  • Qian, ZJ, Jung, WK, Byun, HG, & Kim, SK (2008). Pangaruh pelindung tina péptida antioksidan dimurnikeun tina pencernaan gastrointestinal tina tiram, Crassostrea gigas ngalawan karusakan DNA anu ngainduksi radikal gratis. Téknologi Bioresource, 99(9), 3365-3371.
  • Umayaparvathi, S., Meenakshi, S., Vimalraj, V., Arumugam, M., Sivagami, G., & Balasubramanian, T. (2014). Aktivitas antioksidan sareng pangaruh antikancer péptida bioaktif tina hidrolisis énzimatik tina tiram (Saccostrea cucullata). Biomedikin & Gangguan Nyegah, 4(3), 343-353.
  • Xiaochun, XIAO, Xufeng, ZHAI, Guo, X., Yongjun, LOU, & Wah, C. (2017). Aplikasi Patén AS No. 15 / 542,743.
  • Zeng, M., Cui, W., Zhao, Y., Liu, Z., Dong, S., & Guo, Y. (2008). Antivirus aktif péptida tina tiram. Journal of Oceanology and Limnology Chinese, 26(3), 307-312.