+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Triptorelin Asétat InjectionPowder Dimana abdi tiasa kéngingkeun éta
Uncategorized

Triptorelin asétat suntik / Bubuk: Dimana abdi tiasa kéngingkeun éta?

11,868 Tampilan
1. Triptorelin Acetate
2. Naon dipaké pikeun Triptorelin Acetate?
3. Kumaha Triptorelin Acetate dianggo dina anjeun?
4. Kumaha carana abdi kedah nganggo Triptorelin Acetate?
5. Naon anu anjeun kedah terang sateuacan nganggo?
6. Triptorelin Asétat Dosage
7. Balukar samping nganggo Triptorelin Acetate
8. Nyaéta Triptorelin Acetate kanggo abdi?
9. Dimana abdi tiasa kéngingkeun Triptorelin Acetate?

1. Triptorelin Acetate phcoker

Triptorelin Acetate ogé katelah Triptorelin Acetate140194-24-7 mangrupa molekul kimia organik nu mibanda sababaraha meungkeut sekundér sareng tersiér kana atom karbon sentral atom dina struktur kimiawi. Dasarna ku istilah 'organik', anu hartosna nyaéta molekulna mibanda atom karbon salaku atom sentral. Unggal sanyawa organik mibanda ayana atom karbon, sahingga karbon mangrupakeun konci hirup.

Triptorelin Acetate loba dianggo salaku obat sareng ogé pikeun sintésis kimia di laboratorium. Pamakéan narkoba pangpentingna paling sabab rada husus. Triptorelin asétat rada haseum asam sarta mibanda laju donor hidrogén nu rada leuwih gedé dibandingkeun jeung laju ditampa hidrogén. Hasta mibanda rumus kimia C66H86N18O15 sarta massa molar atom-rata gram 1311.49 per mol. Padagang atawa obat tukang ogé tiasa nganggo istilah-istilah minangka decapeptyl, gonapeptyl jsb, anu umumna hartina Triptorelin Acetate. The ngamangpaatkeun Triptorelin Acetate di dunya dinten ieu kasohor, Ubar anjeun dipaké pikeun ngubaran kanker prostat canggih (Ngarujuk kana kelenjar éndokrin dina sistim réproduktif jalu awak manusa). Henteu ngan kanker tapi dianggo dina tahapan canggih tina pangaturan hormon, kontrol téstostéron jeung sajabana. Dipikawanoh pamakéan Triptorelin Acetate atanapi Triptorelin Injection, Ieu tiasa mangpaat pisan di dunya dinten ieu. Produsén Triptorelin Acetate ogé nunjukkeun yén anjeun kedah nyandak pendapat dokter anjeun saencan nyandak nginum obat teh.

2. Naon dipaké pikeun Triptorelin Acetate? phcoker

Triptorelin Acetate140194-24-7 ilahar disebut Triptorelin suntikan Trelstar. Suntik Triptorelin pohara mantuan dina ngubaran kanker prostat canggih. Suntik triptorelin ogé dipaké pikeun ngatur hormon di barudak; Kasus pamakéanna nyaéta yén nalika anak pisan aktipkeun pertumbuhanana sareng hormon na dileupaskeun teuing geura-giru sateuacan anjog ka tahap pubertas dini, suntik Triptorelin digunakeun pikeun ngurangan sékrési hormon. Ubar ieu asalna dina klasifikasi Hormon ngaleupaskeun gonadotropin disingget jadi GnRH. Hal ieu kacida bantosan pikeun ngadalikeun barudak sareng kamekaran seksual gancang ti biasa. Dina istilah anu leuwih basajan, suntikan Triptorelin digunakeun pikeun ngurangan ayana sékrési kaleuleuwihan uji deui. Téstostéronon nyaéta hormon nu pancén tina karakter seksual lalaki. Aya seueur kagunaanna anu sanés ka dokter anjeun tiasa ngusulkeun anjeun dumasar kana hak kamanunaan anjeun. Kedah peryogi ngurus dosage minangka ubar pikeun waé waé ogé henteu tiasa dianggo dina unggal manusa, efek samping-na kedah diobralkeun utamana lamun anjeun mimiti maké ubar.

Triptorelin Acetate ogé dipaké pikeun cageur kanker payudara di awéwé. Hiji hal anu kedah dicatet yén suntikan Triptorelin Acetate moal nyabut sél kanker ku nyalira, reduta ngaréduksi pertumbuhan hormon sahingga sél kanker eureun nyebarkeun jero awak manusa ieu, ieu téh hiji tamba nganan sakapeung bakal ngahasilkeun hasil lambat pisan. Ulah hilap cek ngarawat médis awak anjeun dina peryogi migunakeun obat-obat sareng anu teu sareng henteu kaanggurannana kedah ngalapor ka dokter Anjeun sateuacan intensifies sareng dimimitiankeun efek samping serius.

Suntik na dimimitian Peta -na ku jalan ngalirkeun arteri sareng deactivates hormon-stimulasi pertumbuhan sapertos téstostéron p. tina mahluk manusa. Sacara umum, hiji "dosis" teu ningalikeun kana hasil tapi tapi pamariksaan tinangtu parantosan dokter anjeun bakal nulungan dina pangaturan pertumbuhan.

3. Kumaha Teu Triptorelin Acetate work di anjeun? phcoker

nu Triptorelin suntik (Trelstar), narkoba padahal dina kelenjar éndokrin sarta ngaluarkeun sél kanker. Lamun aya kana kanker prostat canggih, eta ngandung harti yén kanker parantos nyebarkeun ka organ séjén ti kelenjar prostat. Sél kanker prostat ngaliwat sistim limfatik anjeun ka réktum, tulang jeung kandung kemih anjeun ogé dina sababaraha kasus. Triptorelin Acetate didieu mantuan nyabut sakabéh sél kanker, permanén Triptorelin Acetate ngabantah kanker tapi laju naon gumantung kana napsu anjeun sareng kawedukan.

  • Upami dokter anjeun dimimitian nengetan réduksi tina hormon anjeun, pajeulit karya Triptorelin Acetate.
  • Upami dokter anjeun dimimitian nengetan sumebarna sél kanker anjeun pareum, lajeng karya sapertos Triptorelin Acetate
  • Upami anjeun ngamimitian nengetan parantos di tampilan fisik anjeun, mangka anu kedah karya Triptorelin Acetate

Dina istilah anu leuwih basajan, Triptorelin Acetate mangrupakeun ubar sapertos sapertos sapertos ubar lianna aya di pasar, anjeunna tiasa dianggo kalayan nungkulan daérah anu aya dina awak anjeun sareng damang nalika tuburan éta. Anjeun kedah janten langkung sadar tina pangingan deui sareng période antara unggal nginum obat padeukeut.

Aya ogé seueur ulasan Triptorelin Acetate dina internét anu tiasa ngajelaskeun sehat. Produsén Triptorelin Acetate nyitak ringkes nganggo halaman pitulung produk.


Triptorelin Asétat InjectionPowder Dimana abdi tiasa kéngingkeun éta

4. Kumaha carana abdi kedah nganggo Triptorelin Acetate? phcoker

Triptorelin Acetate (140194-24-7) dipaké dina pengobatan kanker (kanker prostat) jeung pangaturan tumuwuhna hormon. Nginum obat Triptorelin asétat dirumuskeun ku dokter anjeun salaku bentuk suntik, biasana, suntikéh bakal sakali sakali 4 minggu (ieu tiasa rupa-rupa kaayaan kaayaan kaséhatan sareng kekebalan anjeun). Kudu ati-ati dina perumatan pikeun nyegah efek samping nu teu perlu. Pikeun kauntungan anjeun, mamatahan anjeun pikeun nyirian tanggal anjeun dina kalénder sareng périodik nyandak suntikan Triptorelin Acetate dina jumlah anu leres tina dosis anu paling saé. Sumbatan kemih nyaeta halimun nalika halimun nalika maké narkoba ieu. Dina hal ieu, anjeun kedah konsultasi ka dokter anjeun sareng anjeun kedah terang sareng anu aya kana koordinasi anjeun. Atoh, ieu ngan pikeun sababaraha minggu kahiji. Sering heuras, uih tulang nyeri ogé butuh sababaraha gejala anu sanés kedah pamakean ieu tapi anjeun kedah ngawartosan dokter anjeun upami anjeun ngagaduhan kanaékan nyeri. najan aya teu aya samping-efek anu bahaya anu serius, Anu aya lepat pikeun jadi di sisi aman nalika mengérésasi ku ubar-obat anyar. Entong teuing mamang, ubin pisan anjeun damel ka anjeun damel upami anjeun gaduh pangrojong tetep dokter. Iraha waé salami waktos nginum obat, parantos ngahubungan ka dokter anjeun nganggo masalah naon waé. Pamakéan bakal ditetepkeun ku spesialis anjeun sareng abdi leres pikeun mamatahan anjeun teu nyeluh kana sagala dosis atanapi période ubar na.

5. Naon anu anjeun kedah terang sateuacan nganggo? phcoker

Ilaharna Triptorelin Acetate digunakeun ku jalma anu nalangsara kanker prostat atawa masalah pertumbuhan mimiti. Shouldta kudu terang yen kasakit tiasa diubaran nalika pas waktuna nuju nginum obat teh. Mustta kudu périodik konsultasi ka dokter / spesialis pribadi ngeunaan hal-cekir atawa gejala, Kadangkala samping-efek samping anu paling teu dipalirekeun bakal nyababkeun gangguan anu badé. Hal ieu kedah diperhatoskeun saencan maké ubar ieu salaku pangobatan. Sabar ogé kedah ngémutan yén suntik Triptorelin Acetate moal ngaleungitkeun kanker sadaya sakaligus, justta ngan eureun waé hormon anu dihareupeun ngeureunkeun tumuwuhna sél kanker. Ubar ieu henteu mupuskeun kanker dina awak anjeun; Cta cure di luhur laun tur ajeg ku teu ngijinan eta. Anjeun ogé kedah milarian Ulasan Triptorelin Acetate. Malah mun aya anu resep, henteu aya lepatna milarian anu ulasan Triptorelin Acetate di internet.

6. Triptorelin Asétat Dosage phcoker

Dosage Triptorelin asétat téh béda baed dina serius ngeunaan masalah na kaséhatan sabar. Dosis Triptorelin Acetate ogé gumantung kana kekebalan pasien.

1 Bulan Dosage

Triptorelin suntik atanapi Trelstar mangrupakeun ubar pohara efektif lamun dosage nginum obat anu prescribed neuleu.

Pikeun nginum obat laun-lada hiji bulan, Trelstar Disarankeun dosis di 3.75mg sareng 2ml sulingan cai steril kawas dina suntikan. Ieu bakal ngiringan sabulan. Ieu kedah janten suntikan intramuscular. cai 3.75mg Triptorelin Acetate + 2ml bakal meta salaku péptida basa. Dosage ieu commutes ngaliwatan getih dina arteri jaringan otot sareng ngurangan laju hormon pikeun hasilna.

Dosage ieu kedah dilakukeun ngagunakeun jarum 21 gauge atanapi sistem pangiriman hiji-dosis.

3 Bulan Dosage

Pikeun nginum obat laun-léngkah tilu bulan, Trelstar Disarankeun dosis di 11.25mg sareng 2ml sulingan cai steril kawas dina suntikan. Ieu bakal neruskeun unggal tilu bulan. Ieu kedah janten suntikan intramuscular. cai 11.25mg Triptorelin Acetate + 2ml bakal meta salaku péptida basa. Dosage ieu commutes ngaliwatan getih dina arteri jaringan otot sareng ngurangan laju hormon pikeun hasilna. Dosage ieu kedah dilakukeun ngagunakeun jarum 21 gauge atanapi sistem pangiriman hiji-dosis.

6 Bulan Dosage

Pikeun nginum obat lambat-genep bulanan, Trelstar Disarankeun dosis di 22.5mg sareng 2ml sulingan cai steril saperti dina suntikan. Ieu bakal ngapus saban genep bulan. Ieu kedah janten suntikan intramuscular. cai 22.5mg Triptorelin Acetate + 2ml bakal meta salaku péptida basa. Dosage ieu commutes ngaliwatan getih dina arteri jaringan otot sareng ngurangan laju hormon pikeun hasilna. Dosage ieu kedah dilakukeun ngagunakeun jarum 21 gauge atanapi sistem pangiriman hiji-dosis. Dosis Triptorelin asétat tiasa rupa-rupa siga kieu sareng nya saé pikeun nyandak saran dokter.

Anjeun tiasa nganggo Triptorelin Acetate dina sagala waktos nyaman dasi. Tapi anjeun kedah nganggo éta nalika konsultasi ka dokter otorisasi sareng wungkul saatos anjeunna resep anjeun pangobatan ieu.

7. Balukar samping nganggo Triptorelin Acetate phcoker

Sawaktos anjeun ngawitan nganggo ubar Triptorelin Acetate, khususna nalika anjeun heula nganggo ubar ieu ieu tiasa ningkatkeun samentara hormon spésifik, ieu waé mangrupakeun kaayaan anu sarupa waé anu keur dirawat. Najan kitu, ieu henteu kedah janten masalah tapi aya épék samping anu serius anu kudu diungkulan. Sumbatan kemih, urination nyeri sareng getih dina urinna aya sababaraha efek samping serius salaku Trelstar ngurus wewengkon prostat. Alsota ogé lumangsung alatan dosis overd sarta aranjeunna bakal samentara kusabab awak anjeun ngawangun sistim imunna pikeun obat anu nembe diwanohkeun. Produsén Triptorelin Acetate teu boga nganggur teu jeung efek samping Anjeun.

Najan kitu, ubar ieu henteu kedah patani pikeun ibu hamil sabab tiasa gaduh pangaruh ngarugikeun kana orok éta.

Triptorelin Acetate ngakibatkeun panurunan utama dina hormon, ogé hasil tina Triptorelin Acetate ngakibatkeun panebunan kanker. Anjeun tiasa kaayaan kaayaan efek samping Triptorelin Acetate.

Leuwih hade ngahubungan dokter Anjeun upami upami aya sababaraha efek samping Triptorelin Acetate ieu:

  • Lentu anu sinambungna nyababkeun tiis, tikoro garing dibihongan kana batuk
  • Burih kesel jeung sering sensasi utah
  • Diare sarta nyerna masalah.
  • Nyeri atawa naon waé bareuh fisik di nyuntik daérah
  • Kanaékan denyut jantung kalayan BP tinggi na kadar gula
  • Teu tiasa janten aktip, lag muscular na numbness
  • Nyeri saraf sareng ngaruksak di otot
  • A panurunan dina stamina awak
  • Indung teu sanggup akal rasa éta
  • Bau Fruity dina napas
  • Panasangan sareng ngaronjatna hawa awak
  • Nyeri sirah jeung pusing

Efek samping ieu Triptorelin Acetate anu paling efek samping tapi sanes daptar lengkep. Batur bisa lumangsung ogé gumantung kana kaayaan anu sanés. Anjeun disarankan pikeun tetep waspada sareng ngalaporkeun dokter anjeun kanggo peryogi bantosan anjeun.

Sawaktos Anjeun keur nampi nginum obat ieu, Ubar ieu ngaheékeun ngaliwatan cairan ragam sapertos getih, cikiih jeung sajabana. Perlu dicatet yén pasien anu ngalaman pangobatan ieu teu kedah noél naon waé cairan kasebut saeutikna kanggo jam 48. Sarung karét (pikeun lembaga anu ngurus) anu diperyogikeun dina nganggo ubar.

Anjeun kedah nyaroskeun ka dokter anjeun ngeunaan sadaya obat anu manéh anu ayeuna anjeun neuleuman kusabab Triptorelin Acetate tiasa meta sareng narkoba anu henteu parantos optimal pikeun cageur.

8. Nyaéta Triptorelin Acetate kanggo abdi? phcoker

Triptorelin Acetate bener kanggo anjeun disayogikeun anjeun sangsara tina masalah hormon. Triptorelin Acetate tiasa dianggo ku saha-masalah anu gaduh masalah iwal di ibu hamil. Lain sanesna, anjeun kedah nyandak pendapat dokter anjeun pikeun nganggap éta obat saperti anjeunna tiasa terang ngeunaan awak anjeun kacida alusna. Sagala masalah anu patali jeung médis kedah didiskusikeun ku dokter ka mimiti anjeun sareng ulah ngabandingkeun pangobatan anu sanésna sanés anu sanés anu sami, anjeun tiasa nganggo kekebalan béda sareng kabiasaan anu dahar, sadaya jelema anu sanés sami. Triptorelin Acetate ngakibatkeun tamba, sareng upami anjeun hiji anu hoyong anu disayogikeun éta pisan pikeun anjeun. Triptorelin Acetate powder atanapi Trelstar, Komo ieu tiasa janten bit ngabingungkeun. Triptorelin asétat bubuk rada langkung mirah batan suntik anu. Tapi suntikanana némbongkeun hasil anu hadé batan bubuk triptorelin asétat.

9. Dimana abdi tiasa kéngingkeun Triptorelin Acetate? phcoker

Anjeun tiasa mésér Triptorelin Acetate di toko obat Certified kana resep. Anjeun tiasa nganjang cabang salah sahiji Phcoker pikeun meunangkeun Triptorelin Acetate Anjeun sareng harga laér affordable. Salawasna pariksa mérek sareng tanggal béakna sateuacan saencan Triptorelin Acetate.