+ 86 (1812) 4514114 [EMAIL PROTECTED]
YK-11 Daur jeung Garapan Eupan Balik ti Pamaké Real
obat pinter

YK-11 Daur jeung Garapan Eupan Balik ti Pamaké Real

5,901 Tampilan

1. Naon YK-11?
2. Kumaha carana sangkan YK-11 dianggo?
3. Ngabandingkeun YK-11 mun Téstostéron
4. kauntungan naon bisa dipiharep tina YK-11?
5. Bahaya YK-11 nalika dipaké
6. Kumaha eta alus keur bodybuilding?
7. Anu tiasa ngagunakeun YK-11?
8. The optimal dosage YK-11
9. YK-11 satengah hirup
10. Naon a siklus bodybuilding YK-11 kasampak kawas?
11. Hasil YK-11
12. resensi YK-11 ku pamaké nyata
13. YK-11 sateuacan na sanggeus pamakéan
14. Dimana meuli SARM YK-11 (YK-11 pikeun diobral)
15. kacindekan

1. Naon YK-11?

YK-11 ieu digolongkeun sahandapeun (SARMs) selektif androgén reséptor Modulators. Yuichito Kanno, élmuwan a, kapanggih SARM YK-11 di 2011. Ngaliwatan panalungtikan, manéhna negeskeun yén sanyawa ieu SARM a. YK-11 (431579-34-9) Struktur kimiana nyarupaan yén sahiji stéroid a. épék na téh sarupa jeung pamadegan stéroid lianna tapi kalawan minimal efek samping ngarugikeun. Sanajan kitu, teu kedah hartosna yén YK-11 nyaéta stéroid anu. Tanpa efek dina prostat, sanyawa ieu bisa memicu tumuwuhna bulu dina awak. Teuing ti produk ieu bisa ngabalukarkeun agresi sahingga ukur dosis bener kudu dilaksanakeun. Ieu mangrupa reséptor androgén sahingga delivers dina kapasitas sarua salaku séjén androgén receptors.YK-11 ngiket kana reséptor androgén selektif dina jaringan tulang jeung otot. Ieu ngakibatkeun hiji meta gancangan massa otot lean. pamaké SARM YK-11 bieu ngalaman sagala efek samping parna alatan kamampuh sanyawa urang janten selektif.

Dumasar kana hasil panalungtikan, YK-11, mun extent sababaraha mangrupakeun inhibitor myostatin saprak eta bisa ngurangan kagiatan myostatin. Myostatin mangrupa protéin dijieun tur dikaluarkeun ku awak. Dina jumlah badag, protéin ieu téh disebut myokines. Sél otot ngaleupaskeun protéin ieu kalawan tujuan ngahulag pertumbuhan otot immoderate. Ilaharna, aranjeunna dileupaskeun nalika ngangkat beurat sanggeus kontraksi sél otot. YK-11, keur hiji inhibitor myostatin, lowers nu jumlah tina myostatin sirkulasi dina awak sahingga pamaké pikeun ngawangun nepi massa otot lean salila siklus gampang.

Diantara loba SARMs sadia, YK-11 teh salah sahiji pangalusna kaluar dinya. Ngabandingkeun YK kalawan SARMs lianna kayaning LGD-4033, éta bakal paling dipikaresep jadi on luhur daptar. Sanajan panalungtikan minimal geus dipigawé pikeun ngarojong nu YK-11 téh neneng. Ku sabab kitu, paling pamaké kinerja enhancing resep maké SARMs kayaning rad-140, GW-501516 atanapi Ostamuscle.

2. kumaha carana sangkan YK-11 dianggo?

SARM YK-11 ngiket kana reséptor androgén dina awak urang. Peta ieu ngaronjatkeun tingkat faktor anabolik dihasilkeun ku sél otot, anu dina gilirannana naekeun nu meta massa otot lean. Ngabandingkeun kalayan SARMs séjén yén fitur épék androgenic low, hasilna YK-11 anu thrilling. Hiji studi ilmiah menyimpulkan yén YK-11 (431579-34-9) pangaruh dina sél otot anu loba nu leuwih luhur. Hasilna dituduhkeun yén sanyawa langkung anabolik anu dihasilkeun ku sél otot nalika 500nmol of YK-11 dibéré dibandingkeun lamun téstostéron ieu diadministrasi.

Éta wungkul katuhu pikeun disimpulkeun yen YK-11 dirancang pikeun naekeun pertumbuhan otot kawas nu SARMs lianna kaluar dinya. karya YK-11 excellently ngamajukeun pertumbuhan anyar sél, tumuwuhna otot, sarta ingetan otot. Pamaké sahiji sanyawa ieu bisa ngarasakeun sagala kauntungan ieu tanpa merta ngabogaan nungkulan efek samping nekad disababkeun ku stéroid lianna di pasar. Ieu sigana alesan naha YK-11 popularitas anu tumuwuh diantara bodybuilders. Paling pamaké resep sanyawa nu mintonkeun épék positif kuat dina otot tapi kalawan minimal keur efek samping nol.

YK-11 jalan sampurna pikeun individu anu maksudna pikeun ngawangun massa otot lean. Ogé, éta téh idéal pikeun bodybuilder anu wishes pikeun ngajaga geus ngawangun nepi otot sanggeus siklus na alleviate kualitas otot ieu bari tetep sél gajih di pariksa. Sarm RAD140 (Testolone) pamaké ngawartoskeun: Harita, Paké hambalan, resiko

3. Ngabandingkeun YK-11 mun Téstostéron

Téstostéron nyaéta salah sahiji hormon penting dihasilkeun sarta garapan dina sistem awak. Ieu muterkeun dua kalungguhan penting; salaku hiji stéroid anabolik jeung salaku hormon séks. téstostéron Exogenous ieu diwanohkeun dina awak, ngaliwatan hiji suntikan, iraha aya minimal téstostéron alam. Individu wanting ngaronjat vitalitas, kakuatan awak ditingkatkeun jeung lean pertumbuhan otot pamakéan téstostéron saprak eta boga épék sarupa pamadegan stéroid a.

Téstostéron na SARM YK-11 nu sami ngeunaan fungsi jeung struktur. Hijina bédana signifikan nyaéta yén téstostéron attends mun loba sél awak bari YK-11 nyaeta selektif dina sél gawéna on. konsentrasi téstostéron tinggi dina Sistim Awak téh bahaya sarta bisa mawa ngeunaan kaayaan kaséhatan pikaresepeun kayaning tumuwuh prostat. Pamaké kedah kituna henteu nyandak téstostéron keur hiji jaman nambahan. Mangpaat hormon ieu tiasa nawiskeun aya nanaon di ngabandingkeun kana cilaka disababkeun nalika dikaluarkeun dina jumlahna ageung.

Lows na paku dina getih nu ngalaman iraha téstostéron urusanna dina awak, ngaliwatan hiji suntikan. épék YK-11 anu béda. Éta tindakan dina jaringan husus sahingga fluctuations sapanjang kalawan efek samping nu kalindih. Nya kitu, YK-11 urusanna oral sahingga aman tur merenah lamun dibandingkeun injecting téstostéron.

panalungtikan sarta ulasan YK-11 geus dibuktikeun yén SARMs anu aman pikeun pamakéan dibandingkeun téstostéron. Sanajan kitu, teu kedah hartosna yén pamaké teu kedah sedeng lamun administering YK-11 dosage. Parentah jeung dosage dianjurkeun kuantitas kudu dituturkeun mastikeun. Kacida dosis tinggi SARM ieu bisa ngabalukarkeun karuksakan ati jeung alleviate efek samping minimal anu nuturkeun pamakéan na. Bodybuilders bisa kitu, make eta pikeun durasi dieusian waktu pikeun memicu lean otot ngawangun up.

Ngabuburit téstostéron hadir kalawan efek samping kayaning gumpalan getih, masalah sare, jerawat atawa malah stroke. efek samping YK-11 anu kalindih; sababaraha pamaké ngalaman nanaon. Ku alatan éta, YK-11 nyaéta hadé kinerja-enhancing ubar nu accelerates pertumbuhan otot, kakuatan sapatu na amazingly méré physique pilari alus.

YK-11 Daur jeung Garapan Eupan Balik ti Pamaké Real

4. kauntungan naon bisa dipiharep tina YK-11?

kauntungan YK-11 anu lega utamana lamun jumlah bener dosage dipaké. Ogé, kauntungan ieu teu dibarengan ku efek samping ngarugikeun kawas éta masalahna lamun ngagunakeun stéroid lianna. Mangpaat ngawengku;

  • kakuatan otot ngaronjat

YK-11 teu kapanggih lila pisan, tapi éta alus di strengthening otot pamaké urang. A laporan ku Kanno dituduhkeun yén sél otot kakeunaan YK- 11 Fitur épék anabolik tinggi dibandingkeun sél otot kakeunaan DHT. Loba studi geus dibuktikeun yén sanyawa ieu sampurna pikeun strengthening otot idéal pikeun atlit jeung bodybuilders. Ieu achieves ieu ngaliwatan inducing sél otot sarta stimulating aranjeunna pikeun ngahasilkeun jumlah badag di follistatin.

  • pertumbuhan otot

YK-11 nyaeta selektif dina sél gawéna on sahingga mawa kaluar fungsi na exemplary. Ieu ngan mangaruhan kagiatan anabolik sél otot jeung pemicu pertumbuhan otot tanpa ngabalukarkeun sagala efek samping estrogenic YK-11. Balukar Semaglutide Ngan sakumaha péptida? NO, leuwih ti Éta!

Ogé, SARM YK- 11 teu ngarobah struktur jeung fungsi gén awak lianna. Teu ngaganggu jeung reséptor androgén lokasina di mendi, prostat, tulang jeung bagian badan lianna. Pamaké ngarasakeun sagala kauntungan wangunan otot tanpa nyanghareup efek samping dibawa ngeunaan ku cara nyokot stéroid has.

Lain pedah kaasup;

  • Gancangan ngaduruk lemak
  • kakuatan ningkat
  • ketahanan maksimum
  • pertumbuhan otot
  • Taya ingetan cai
  • pangropéa otot sanggeus siklus
  • Ningkat speed na kakuatan
  • Ngaronjat kinerja sarta libido

5. Bahaya YK-11 nalika dipaké

Paling importantly, éta alus pikeun dicatet yén tingkat dosage nangtukeun YK-11 bahaya tingkatan. Ngaronjatna dosage bakal, kahareupna nambahan Chances ngalaman efek samping. Keur hiji SARM kuat, aya kamungkinan yen pamaké bisa ngarasakeun sababaraha efek samping minimal. Aranjeunna ngawengku;

  • tumuwuhna bulu

Ieu bisa jadi éfék samping négatip atanapi positif. Pamaké anu keukeuh naekeun tumuwuhna bulu kudu aya masalah jeung éfék samping YK- 11 ieu. Sanajan kitu, maranéhanana anu daek tumuwuhna bulu gancangan bisa gancang meunang leupas tina bulu sakumaha aranjeunna mikaresep kauntungan pertumbuhan otot. Ogé, sababaraha stéroid ngakibatkeun bulu leungitna lamun dicokot pikeun hiji jaman nambahan. Pamaké bisa, ku kituna, make YK- 11 mun ngalereskeun masalah bulu leungitna.

  • Pangaruh kana prostat

YK -11 teu pemicu épék androgenic sahingga henteu mangaruhan prostat. stéroid séjén nu dipikawanoh nambahan ukuranana prostat, tapi ieu teu kasus pikeun YK- 11. Lalaki sahingga bisa make eta tanpa worries of enlargement prostat sarta komplikasi anu nuturkeun.

  • kagumantungan

Sajauh, euweuh hal dilaporkeun of YK-11 kagumantungan. Pamaké comfortably tiasa ngaeureunkeun pamakéan ubar ieu kalawan minimal lamun teu sarua jeung nol efek samping.

Pamaké ngan kedah nganggo dosage dianjurkeun jeung ulah nyalahgunakeun narkoba ieu pisan waragad. Alesan mahluk, efek samping istilah panjang dosages luhur YK-11 teu acan kungsi kapanggih.

efek samping séjén kaasup;

  • ngaronjat agresi

Padahal agresi henteu mangaruhan awak, kudu dikawasa. Pamaké ngalaman pangaruh ieu kudu nurunkeun dosages maranéhanana. Jalma nyokot dosage bener moal bisa ngalaman masalah ieu.

  • pinareup Enlarged

Éfék ieu ilahar dipimilik ku pamaké téstostéron. Aya pinunjul dina ukuran pinareup nyatet diantara pamaké YK-11; duanana bikang jeung jalu. Sanajan kitu, sababaraha individu geus dilaporkeun parobahan slight na twitching tina buah dada sanggeus ngagunakeun sanyawa ieu mangrupa periode nambahan.

Bisi pamaké ngalaman ngarugikeun efek samping YK- 11, maranéhna kudu eureun maké sanyawa ieu langsung. Ogé, maranéhanana kudu didatangan hiji dokter keur assessment salajengna jeung perlakuan.

6. Kumaha eta alus keur bodybuilding?

SARM ieu dijieun utamana mah pikeun naekeun pertumbuhan otot. YK- 11 jalan di cara unik pikeun merangsang meta jeung perawatan otot lean. Ogé AIDS di ngaduruk lemak jeung ngurangan lemak kaleuwihan nekad disimpen dina jero awak.

Lamun kakeunaan sél otot, YK-11 accelerates prosés tumuwuhna otot. Sajaba ti, eta strengthens otot lean aya. Salaku dibahas baheula, SARM ieu selektif sarta gawéna dina sél husus sahingga méré hasil hadé dina periode pondok tina pamakéan.

Sababaraha urang boga make-up genetik nu teu ngarojong di meta otot. YK-11 (431579-34-9) ngabantuan individu misalna dina cara hebat. Ieu mungkin saprak YK- 11 mangrupakeun inhibitor myostatin. Sababaraha urang boga konsentrasi luhur myostatin, protéin nu nyegah pertumbuhan otot, dina awakna. individu misalna teu ngawangun nepi otot malah kalayan bantuan obat kinerja-enhancing. Kabeneran, YK-11 mantuan nurunkeun tingkat myostatin dina awak sahingga alleviating nu meta massa otot lean.

7. Anu tiasa make YK-11?

Saha daék tumuwuh otot tiasa make sanyawa ieu. Sanajan KY 11 dianggap SARM aman, individu kalawan kaayaan kaséhatan preexistent disarankan ngagunakeun eta sanggeus dokter a mere eta lebet-payun. A spesialis médis weruh kumaha YK-11 jalan jeung épék eta bisa mibanda on nginum obat nu keur dikaluarkeun pikeun ngatur kaayaan preexisting.

YK-11 teu merangsang téstostéron keur tingkat damang. Dina hal ieu, awéwé bisa nyandak sanyawa ieu tanpa sieun virilization sarta efek samping séjén ngarugikeun. Sanajan kitu, awéwé kudu bisa mawa hiji handap YK-11 takeran ti lalaki.

A bodybuilder anu administering a SARM béda bisa pindah ka YK-11 alesan katempo. Kahiji, éta potent, sarta épék na anu dirasakeun dina periode pondok. Bréh, pamakéan na teu dituturkeun ku efek samping bangor. YK-11 méré ngawangun otot aman nepi solusi for everyone. A dosis tunggal YK-11 mere hasil hadé gancang lamun dibandingkeun jeung SARMs séjén (paling lamun teu sadayana) contona Ostarine sarta Lgd 4033.

Pikeun hasil malah luhur, pamaké kudu kalibet dina latihan sering na tetep aktip sakuliah. Balukar tina sanyawa ieu bisa rupa-rupa ti hiji individu pikeun sejen saprak awak anu béda. Hasil anu kitu, definite lamun pamaké nyokot dosages dianjurkeun bari sésana aktif ogé mun alleviate pertumbuhan alam tur ngembangkeun otot.

YK-11 Daur jeung Garapan Eupan Balik ti Pamaké Real

8. The optimal YK-11 takeran

Éta hésé ngabejaan paling luyu YK-11 dosage. Paling pamaké ngasongkeun dosage tina antara 5mg mun 10mg per poé. 15 mg dosage atawa malah langkung henteu dianjurkeun, tempo yén luhur dosage nu luhur Chances tina ngalaman efek samping. Dina sagala hal, efek dirasakeun nalika maké dosage 10mg bakal sami sareng nu ngarasa lamun maké dosage 15mg.

Aya kalana, sababaraha pamaké ngalaporkeun sanggeus dipaké tinggi dosages YK-11 tanpa kaayaan efek samping. Ieu bisa jadi mungkin saprak, sakumaha nyatakeun baheula, awak urang téh béda. pamaké séjén migunakeun YK-11 barengan SARMs sejen tur hasilna positif didaptarkeun. Sanajan kitu, gagasan ieu bisa jadi teu dianggo keur kalolobaan urang sahingga teu dianjurkeun.

ulasan YK-11 ku pamaké geus dipaké pikeun nangtukeun dosis paling hade. Individu bisa diungkaban deui pangaweruh tina pedaran ieu atawa manggihan naon gawéna pangalusna pikeun aranjeunna ngaliwatan experimenting. Nootropic Sumber Bromantane: Harita, Balukar, dosage

Sagala dosage YK-11 kirang ti 5mg per poé paling dipikaresep moal nganteurkeun hasil nanaon. 10mg dosage dina dasar poean baris ngamajukeun meta otot dina periode pondok. Ulah aya resiko, starters kedah nganggo dosages low ngawas kumaha awakna meta jeung meureun nambahan dosage sareng waktos gumantung observasi maranéhna.

9. YK-11 satengah hirup

Aya informasi ilmiah minimal aya ngeunaan YK-11 satengah hirup. Numutkeun pangalaman anecdotal, satengah hirup ieu sanyawa téh pondok. Ieu ngandung harti yén éta kudu dilaksanakeun sababaraha kali sapoé pikeun hasil pangalusna.

Sababaraha intakes of YK-11 mastikeun yén tingkat sanyawa ieu tetep stabil dina sistem awak. Ieu ngakibatkeun épék sapanjang hiji siklus YK-11 minuhan. Contona, lamun bodybuilder a ngarencanakeun on administering 10mg dosis per dinten, anjeunna kedah administer 5mg salila jam isuk jeung 5mg sésana engké Atang.

10. Naon teu a YK-11 siklus bodybuilding kasampak kawas?

Di handap ieu aya conto siklus YK-11 umum;

  • 5mg dina dasar poean keur genep minggu padeukeut
  • 10mg- 15mg dina dasar poean pikeun dalapan minggu

Pamaké anu anyar pikeun YK-11 biasana nganggo siklus kahiji. Ieu oge mungkin pikeun manggihan starters anu make dosage tinggi dina siklus kahiji. Ieu teu dianjurkeun.

pamaké ngalaman bakal balik keur siklus YK-11 kadua. Panjang siklus mangrupa panjang sarta dosage luhur dipake.

YK-11 tumpukan teu kacida dianjurkeun. Pamaké teu kudu make sanyawa ieu barengan sanyawa séjén.

11. YK-11 hasil

Hasil SARM YK-11 anu hébat. épék anabolik na on duanana jaringan tulang jeung otot nu impressive. Ti observasi getol ti saméméh jeung sanggeus nuhun tina SARM pamaké urang, éta téh gampang pikeun bewara nu YK-11 delivers hasilna hadé ti SARMs lianna. Ieu kusabab YK-11 (431579-34-9) nyaéta SARM pangalusna sadia di pasar.

Gaining 10lbs otot sacara alami teu hiji tugas gampang. Sanajan kitu, bodybuilders bisa kalayan gampang mangtaun 10lbs massa otot lean nalika on YK-11 dosage. Pamaké ogé geus dilaporkeun gains kakuatan gélo bari dina siklus YK-11. Kakuatan tambahan massana micu serat otot leuwih alatan beurat tambahan diangkat. Ku dosage minimum 5mg sapopoé, pamaké ngaku yen aranjeunna ngalaman parobahan drastis.

A diet alus sarta latihan biasa ogé nangtukeun hasil YK-11. Éta sasaena ka meakeun diet alus tur dianggo kaluar remen malah saméméh dimimitian siklus YK-11.

12. YK-11 ulasan ku pamaké nyata

"Kuring dipaké 5mg poean YK-11 dosage salila siklus genep minggu hareup kuring. I dipaké hiji dosage handap pikeun niténan kumaha sanyawa ieu bakal meta jeung awak kuring. Kabeneran, sagalana indit ogé, tur hasil éta anu luar biasa. Ku minggu kaopat, Kuring kungsi geus miboga sababaraha massa otot jeung leungit sababaraha gajih awakna ogé. Kuring éta getol kana diet kuring jeung pikaresep hiji kalayan kalori pangsaeutikna. Kuring oge kacida aktipna sarta di kali aub dina latihan cardiovascular. YK-11 nyaeta SARM pangalusna anyar kuring; sahenteuna kuring teu boga nungkulan eta efek samping bangor I diurus saméméh Ngajalajah sanyawa unik ieu. "

"Kuring miboga 5.2 pon massa otot jeung leungit 3% gajih awakna sanggeus Ngabuburit YK-11 salila genep minggu. Ogé, abdi massana loba putus jeung junun angkat leuwih beurat. Pasti, YK-11 teh SARM pangalusna di pasar. Kuring dibeuli sanyawa ieu ti Phcooker.com pisan merenah; iket éta sagalana Kuring kungsi dipénta. Mun ukur kuring sempet tetep aktip tur dipariksa on diet abdi, abdi bakal ngalaman épék malah kuat tur hasilna leuwih hadé. Sacara umum, hasil di ahir siklus nya éta satisfying. Kuring milih neruskeun migunakeun eta sapanjang abdi SARMs bodybuilding siklus. Bodybuilders kedah mésér SARM YK-11 tina Phcooker.com; aranjeunna dipercaya ".

YK-11 Daur jeung Garapan Eupan Balik ti Pamaké Real

13. YK-11 saméméh jeung sanggeus pamakéan

Ieu sateuacan na sanggeus poto ditampilkeun di luhur téh rada impressive. Aranjeunna jelas nunjukkeun kumaha kuat YK-11 téh. Gambar di kénca éta direbut saméméh individu ieu kakeunaan YK-11 dosage. Gambar kadua ieu kawengku opat minggu sanggeus SARM YK-11 siklus.

Ieu jelas yén pamaké dipak jumlah signifikan massa otot dina periode pondok. poto kamajuan Hal ieu méré hiji pamanggih naon bodybuilders bisa ngaharepkeun tina administering YK-11. Éta ogé alus pikeun dicatet yén bodo ieu, katingalina, observasi diet sehat sarta dilatih rutin. Ieu boosts épék YK-11 méré hasil hadé.

14. Dimana meuli SARM YK-11 (YK-11 pikeun diobral)

YK-11 dijual di apotek na toko kaséhatan di loba nagara. Pamaké bisa kalayan gampang mésér ti toko ieu atawa ogé bisa milih sangkan pesenan online. Sanajan kitu, pembeli kudu ekstra ati-ati lamun nyieun purchases; éta sasaena pikeun ngalakonan cek kasang tukang supplier ka pariksa credibility maranéhanana. Ieu hiji-hijina cara nu bakal assured sahiji produk legit ditawarkeun dina dosage katuhu. produk tiruan nu ngandung sanyawaan aktif lianna oge sadia di pasar. Dina kasus ieu, pamaké kudu mastikeun aranjeunna meuli SARM aslina YK-11.

Henteu unggal "YK-11 pikeun diobral"Pos online téh asli. Pamaké kedah parios ulasan pembeli dina supplier jeung produk ditawarkeun méméh nyieun pesenan nanaon. Kusabab YK-11 dicokot dina dasar poean, geus wijaksana pikeun mastikeun yén télépon dibeuli sanyawa anu bakal masihan hasil nu dipikahoyong tur aman dipaké. Bodybuilders ogé bisa ngabandingkeun harga na sigana balik pikeun pakét kirang mahal. Sanajan kitu, kadang mirah nyaeta mahal.

Alatan loba controversies ngeunaan kualitas sarta credibility of supplier jeung produk ditawarkeun, pembeli bisa meuli SARM YK-11 online ti Phcooker.com. Urang nawiskeun SARMs aslina na-kualitas luhur di harga pangalusna.

15. kacindekan

Salaku per informasi dibahas di luhur, nya eta bukti yen YK-11 urutan luhur dina daptar SARMs paling éféktif. ulasan Panalungtikan sarta YK-11 geus dibuktikeun yén éta alleviates ngembangkeun sarta pertumbuhan massa otot lean dina periode pondok. Ogé, éta mangrupakeun produk aman nu bisa dikaluarkeun ku sadayana individu séhat. YK-11 nyaeta selektif sahingga mangaruhan sél husus. pamakéan na teu pakait sareng efek samping ngarugikeun.

Pamaké anu teu yakin lamun sanyawa ieu katuhu pikeun aranjeunna kudu menta nasehat hiji palatih atanapi dokter saencan nyandak dosage nanaon. YK-11 resensi sadia online bisa jadi sahiji teuing pitulung pikeun newbies. Aranjeunna baris ngumpulkeun informasi leuwih dina produk na hasil nyangka.

Individu anu on dosages sejenna kudu disarankan on naha nganggo sanyawa atanapi henteu ku dokter a. Ulah aya resiko, individu teu kudu nyokot hiji tumpukan YK-11 jeung gantina make eta nyalira. Bisi efek samping serius anu ngalaman, pamaké kudu geuwat ngeureunkeun YK-11 dosage.

Rujukan

  1. Thevis, M., Piper, T., dib, J., Lagojda, A., Kühne, D., Packschies, L., ... & Schänzer, W. (2017). characterization spectrometric massa modulator selektif androgén reséptor (SARM) YK-11 pikeun nambahkeun atawa doping tujuan kontrol. Rapid Komunikasi di Massa spéktrométri, 31(14), 1175-1183.
  2. Kanno, Y., Banjaran, R., Someya, K., Kusakabe, T., Kato, K., & Inouye, Y. (2013). Selektif modulator reséptor androgén, YK11, ngatur diferensiasi myogenic of myoblasts C2C12 ku ekspresi follistatin. Biologis na Pharmaceutical Bulletin, 36(9), 1460-1465.
  3. Piper, T., dib, J., Putz, M., Fusshöller, G., Pop, V., Lagojda, A., ... & Thevis, M. (2018). Studi dina métabolisme di vivo tina SARM Y1K11: Identification na characterization of métabolit berpotensi mangpaat pikeun ngadalikeun nambahkeun atawa doping. nguji ubar jeung analisis, 10(11-12), 1646-1656.

koméntar 3

  1. Dear
    Abdi hoyong terang harga jumlah pangleutikna IGF1 DES, HGH191AA, MK2866 jeung YK-11.
    regeads pangalusna,
    okamoto

  2. Hola tengo el Yk11 del 10 mg / ML
    Quiero saber Como debo de usarlo aqueroa y cuando lo necesito tomar?

Ninggalkeun comment hiji

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci.

Taros Kami