+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
buTop 7 Mangpaat tina Semax Anjeun Kudu Apal Sateuacan Anggo phcoker
Uncategorized

Kauntungan 7 Luhur Semax Anu Anjeun Kedah Terang Terang Dipaké

10,960 Tampilan
1. Naon Semax Péptida?
2. Aplikasi Semax
3. Mangpaat Semax
4. Kumaha Kacapi Semax?
5. Kumaha kuring kedah nganggo Semax?
6. Naha aya efek samping nalika anjeun nganggo Semax?
7. Naha anjeun kedah nganggo tumpukan Semax nalika nganggo?
8. Naon anu béda antara Semax vs Selank?
9. Dimana kuring kéngingkeun Semax online?

Semax dikembangkeun dina 1980 sareng 90, teras disatujuan di Rusia pikeun pengobatan korban stroke, karusakan otak sareng degenerasi kognitif. The Péptida Semax parantos janten sababaraha studi manusa di Rusia, sareng parantos kabuktian gaduh pasipatan kognitif.

Di sisi anu sanésna, aya ogé pamanggihan médis anu cekap pikeun kumaha ubar ogé tiasa ngabantosan dina ngirangan kahariwang ogé ningkatkeun wanda pangguna. Semax dipaké salaku nootropic standar, tapi éta ogé ngagaduhan kagunaan tambahan sapertos ningkatkeun ningkatkeun otak otak sareng naekeun sistem imun diantara fungsi séjén. Kauntungan semax ngan ukur tiasa dirasa nalika ubar dicandak leres. Nanging, pastikeun anjeun nampi pedoman panggunaan ti dokter anjeun pikeun hasil sareng pangalaman anu langkung saé.

1. Naon Semax Péptida? Phcoker

Semax (80714-61-0) mangrupikeun pangobatan péptida anu dikembangkeun di Rusia dina 1980 kanggo ngabantosan dina pengobatan sareng kontrol gangguan sapertos stroke. Kiwari, kahariwang Semax didaptarkeun dina daptar Rusia ubar penting saatos ngabuktikeun efektivitasna dina ngubaran kaayaan kaséhatan anu béda.

Dokter ogé resep Semax salaku ubar nootropic saatos sadar yén éta ogé tiasa maénkeun peran anu penting dina ningkatkeun kamampuan memori sareng ngirangan setrés. Sanaos Rusia sareng Ukraina parantos disatujuan pamakean narkoba ieu, nagara-nagara sanés sapertos Amérika Serikat Amérika henteu nampi deui sanaos ngabuktikeun penting pisan dina pengobatan kaayaan kaséhatan anu béda. Nanging, éta henteu ngahalang anjeun tina ngagunakeun bubuk Semax.

Salian ti bubuk Semax standar, aya ogé dua variasi anu aya di pasar, tapi aranjeunna ampir tiasa dianggo dina cara anu sami. Éta kalebet Na-Semax-Amidate sareng N-Acetyl. Ayeuna, henteu aya ulikan éksténsif anu parantos dilakukeun atanapi didokumentasikeun ngeunaan dua vérsi Semax. Nanging, tina ulasan Semax, sabagian pangguna ngalaporkeun yén Na-Semax-Amidate mujarab pikeun ningkatkeun fokus bari N-Acetyl Semax langkung aktip. Hasil Semax bisa beda-beda ti hiji jalma ka jalma anu sanés, gumantung kana kumaha awakna ngabales dosana. Anjeun ogé bébas nyobian salah sahiji versi Semax tapi pastikeun anjeun ngalebetkeun dokter anjeun dina prosés prosés sadayana.

nu Bubuk semax sayogi di toko online sareng toko fisik di sabudeureun anjeun dimana anjeun tiasa mesen waktos iraha waé. Meunangkeun Semax kanggo dijual ti penjual anu dipercaya atanapi berpengalaman atanapi supplier. Henteu unggal penjual narkoba nyayogikeun produk anu berkualitas, sareng éta salawasna ide anu hadé pikeun diajarkeun panyadia Semax sateuacan nyusun. Ngartos kumaha toko dioperasi sareng sabaraha lami éta sateuacan anjeun nampi Semax anjeun (80714-61-0).

Éta ogé disarankan pikeun milarian pamariksaan médis sateuacan anjeun nyandak ubar ieu. Semax pikeun dijual mangrupikeun ubar resép, sareng ku kituna, dokter anjeun kedah janten jalma anu leres pikeun nyetél dosis anu leres pikeun anjeun saatos ningali kaayaan anjeun. Proses pengobatan ogé kedah dipantau ku ahli kaséhatan pikeun hasil anu langkung saé.

Kana mésér Semax (80714-61-0), simpen éta jauh tina murangkalih barudak dina kulkas na saprak éta bisa nguraikeun péptida séjén. Kanggo langkung saé, pangalaman Semax, mastikeun anjeun patuh kana sagala pitunjuk dosis. Pernah saluyukeun dosana tanpa ngawartosan dokter anjeun.

2. Aplikasi Semax Phcoker

Sakumaha anu kasebut tadi, Semax péptida parantos penting dina dunya médis, khususna dina pengobatan kaayaan anu béda. Di Rusia, ubar ieu disatujuan saatos ngawujudkeun yén éta tiasa ngabantosan dina ngontrol gangguan sirkulasi sapertos stroke. Tapi, studi Semax anu dilakukeun salami taun ogé parantos nyebarkeun panyakit sanés yén ubar tiasa diubaran suksés.

Nagara atanapi dokter anu béda ngagunakeun Semax pikeun ngubaran sagala rupa kaayaan kasehatan. Kahariwang Semax diterapkeun sacara intranasally, tapi ngan tetesna bénten gumantung kana kaayaan kasehatan anu diawat. Aya ogé bentuk Semax anu nyuntik anu ngan ukur tiasa dikaluarkeun ku ahli kaséhatan. Sok émut kanggo nyimpen ubar dina kulkas.

3. Mangpaat Semax Phcoker

Semax mangrupikeun nootropic anu parantos kabuktian mangpaat dina ngabantosan uteuk anjeun ku cara anu béda. Kusabab Semax disatujuan pikeun panggunaan farmasi dina 2011, ubar parantos dipaké pikeun ngubaran sagala rupa kaayaan kasehatan. Nalika dicandak leres, ubar tiasa nganteurkeun mangpaat ieu;

1. Betah Gejala ADHD

Semax ngagaduhan épék anu ngabantosan dina pengobatan gejala ADHD. Panaliti médis nunjukkeun yén Semax ningkatkeun mémori sareng ningkatkeun neurotransmitter, anu biasana rendah pikeun individu anu ngagaduhan ADHD. Ayeuna, Semax mangrupikeun pangobatan alternatif pikeun murangkalih ADHD di Rusia. ADHD mangrupikeun kaayaan neurodevelopmental anu tiasa ngaganggu tingkat dopamin, sareng Semax parantos kabuktosan janten instrumén pikeun ngatasi masalah éta.

2. Nyegah Karusakan Oksidatifpedah XTUMX 7 Mangpaat Semax Anjeun Kudu Apal sateuacan Anggo

Asalna, Semax dirancang pikeun mantuan serangan jantung sareng korban stroke. Salila sababaraha taun, ubar na parantos aya gunana pikeun ngadalikeun sareng nyegah degenerasi oksidatif. Karusakan oksidatif lumangsung alatan setrés oksidatif, anu henteu saimbang radikal bébas sareng antioksidan dina awak anjeun. Setrés oksidatif hampang hasil tina latihan fisik ogé mantuan dina ngatur pertumbuhan jaringan sabab micu produksi antioksidan.

Tapi, setrés oksidasi berkepanjangan disababkeun ku kasakit atanapi kaayaan sapertos stroke ngahasilkeun karusakan protéin, sél awak, sareng DNA. Numutkeun kana Panaliti Semax, panyebaran narkoba dina nginum obat stroke parantos ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina mulihkeun tingkat fungsi saraf ruksak. Épék ieu ngabantosan korban stroke pikeun nyegah gangguan motor, serebral sareng fokus.

3. Ngabantosan pikeun ngirangan setrés

Strésna tiasa janten akibat tina seueur kaayaan sapertos panyakit, kakurangan saré, atanapi tatu fisik. Awak manusa béda, sareng janten, aranjeunna ogé meresihan setrés béda. Salaku conto, sababaraha awak urang ngabales setrés ku nambahan produksi énzim ati. Studi parantos nunjukkeun éta Semax kanggo depresi ngirangan produksi énzim ati nalika dikaluarkeun kanggo sato nalika panalungtikan médis. Di sisi anu sanés, para ahli kaséhatan nyarios yén Semax normalisasi parobihan awakna tina karep sanésna ku kacilakaan fisik.

4. Ningkatkeun sirkulasi getih


Faktor résiko anu paling bahaya pikeun stroke nyaeta kakurangan atanapi sirkulasi getih lemah ka uteuk, kaayaan anu disebat kakurangan serebrovaskular. Pamakéan Semax dina pangobatan stroke parantos hasil anu positif ku ningkatkeun sirkulasi getih ka uteuk. Ubar ieu ogé ngagaduhan dampak dina nyegah haté anjeun ti ningkat nalika anjeun gaduh tekanan darah tinggi. Kahareupna ieu ngajaga anjeun tina ngembangkeun sagala gagalna jantung, sanajan anjeun dina serangan panas.

5.Increases Factor Neurotropic Brain-Derived (BDNF)

pedah XTUMX 7 Mangpaat Semax Anjeun Kudu Apal sateuacan Anggo

BDNF maénkeun peran penting dina kasalametan neuron, pamekaran kognitif, sareng kamampuan tina sinétron. Tingkat anu handap BDNF tiasa ngakibatkeun malah janten parah déprési sareng kahariwang. Sakumaha ngiringan anjeun ka efek samping minimal, Semax ogé parantos kabuktosan janten enhancer BDFN anu saé sareng hiji antidepresan. Ubar tiasa ningkatkeun produksi BDNF ngagaleuh dugi ka 800%.

Ngaliwatan ningkatkeun produksi BDNF, Semax ngabantosan dina ngadalikeun sareng easing kahariwang sareng déprési. Studi médis antidepresan ngabuktikeun sabaraha tingkat BDNF anu luhur ngagaduhan dampak anu positif dina ngirangan déprési. Semax ngarangsang reséptor sistem limbic pikeun ngahasilkeun adénosin, dopamin, serotonin, sareng histamine, anu tiasa ngabantuan

gejala anu pakait sareng ADH, kahariwang, sareng déprési. Kanaékan sadaya neurotransmitter ieu ningkatkeun motivasi, ku kituna ningkatkeun fokus sareng produktivitas.

6. Semax tiasa ngabantosan dina ngaleungitkeun nyeri

Nalika anjeun ngalaman sababaraha nyeri, uteuk anjeun bakal sering ngabebaskeun neurotransmitter anu katelah enkephalins, anu matak kusam. Ogé ngarobih persepsi nyeri ku ngaminimalkeun perasaan panik anu aya nalika anjeun ngilu.

Enkephalins ngan ukur bisa ngatur nyeri awak pikeun sababaraha waktos; ku sabab, Semax ngabantuan ku nyegah ngarobakna ogé ningkatkeun produksiana. Ku kituna, ngabantosan ngirangan intensitas nyeri dina awak anjeun kanggo langkung lami sareng anu ngajadikeun Semax jadi reliever nyeri kuat.

7. Semax Ningkatkeun Ingetan Ingetanpedah XTUMX 7 Mangpaat Semax Anjeun Kudu Apal sateuacan Anggo

Neurotransmitters sapertos enkephalins gaduh dampak kana persépsi, sareng nalika ningkat, aranjeunna maénkeun peran anu penting dina nyiptakeun kenangan sareng ngatur wanda. Panaliti médis anu dilakukeun di Rusia, dina para karyawan anu sehat, Bubuk semax ditingkatkeun perhatian maranéhanana sareng ingetan ingetan. Panaliti ilmiah nunjukkeun yén promosi sirkulasi getih anu ditangtoskeun sareng perlindungan oksidatif dina otak manusa ningkatkeun mémori.

Ningkatkeun tingkat BDNF dina hippocampus ogé nyebatkeun pentingna dina ningkatkeun mémori sabab hippocampus mangrupikeun pusat otak pikeun émosi sareng ingetan. Di sisi anu sanésna, BDNF ogé ngabantosan ningkatkeun pémutan, mémori, sareng kamampuan diajar sareng nahan inpormasi anyar. BDNF ngarangsang produksi Neurogenesis, anu mangrupikeun generasi jalur saraf dina uteuk anu ngabantosan ningkatkeun fungsi otak sareng pamrosésan.

4. Kumaha Kacapi Semax? Phcoker

Semax mangrupikeun na nootropic anu mujarab sareng pangobatan nalika dianggo pikeun ngubaran sagala rupa kaayaan kasehatan. Sakali asup kana sistem awak anjeun, Semax nambahan tingkat neurotropic turunan otak (BDNF) sareng tingkat épéktivitasna ogé.

Sacara ilmiah, BDNF mangrupikeun protéin anu ngamajukeun kasehatan otak ku cara ngajagaan sareng nguatkeun sél otak anjeun, ngamajukeun sél otak, sareng nyebarkeun kalangkungan otak sacara umum. Biasana, nootropic anu ningkat tingkat BDNF ningkatkeun kognisi di seueur pangguna, sareng Semax parantos kabuktosan mangrupikeun conto anu saé suplemén anu nguatkeun BDNF.

Dina sababaraha kasus, tumpukan Semax dianggo pikeun ningkatkeun haté sareng janten ubar anu santai. Éta sabab éta ogé ningkatkeun kagiatan dopamin sareng serotonin dina awak anjeun, anu mangrupakeun neurotransmitter anu gaduh pangaruh anu signifikan dina kahariwang sareng déprési. Salila sababaraha taun, medik parantos ngiringan seueur kaayaan kasehatan anu tiasa ditangani ku Semax.

5. Kumaha kuring kedah nganggo Semax? Phcoker

Dosis Semax gumantung kana kaayaan kaséhatan dina perawatan, sareng dosisna kedah diatur ku professional médis. Disarankeun Dosis Semax kisaran ti 300mcg ka 600mcg. Nanging, pangguna énggal disarankan pikeun ngamimitian kalayan dosis anu rendah, anu tiasa disaluyukeun ku dokter sanggeus ngawaskeun réspon awak anjeun kana obat.

Kalayan narkoba, teu aya anu kedah risiko nyandak dosis anu luhur pikeun ngamimitian saprak éta tiasa nyababkeun efek samping parna. Pikeun ngahindarkeun résiko anu aya hubunganna sareng ubar ieu sapertos rambutna Semax, éta salawasna ide pikeun pamariksaan médis sateuacan nginum obat ieu.

Semax kalolobaanna dicandak sacara intranasally, sareng anjeun kedah ngan ukur 2 atanapi 3 sakedik tutut kana unggal liang irung dua atanapi tilu kali per dinten pikeun siklus anu diatur ku dokter. Sababaraha kaayaan sapertos nalika nyandak Semax pikeun periode pamulihan saatos perawatan, anjeun kedah nyandak 4 tetes ka unggal nasal, genep kali pér poé. Kanggo mémori Pos narcosis atanapi gangguan perhatian, dosis anu disarankeun mangrupikeun 3 pakait dina unggal nasal tilu kali sapoé. Semax pikeun depresi 2 ka 3 turun kana unggal hidung, tilu kali sapoé mangrupikeun dosis anu disarankeun.

Ideally, éta Dosis suntikan Semax bakal gumantung kana kaayaan kaséhatan dina kaayaan perawatan. Nanging, lengket petunjuk dosis dokter sakumaha rekomendasi produsén moal hasil pikeun anjeun. Sababaraha pangguna panginten bakal kéngingkeun hasil kualitas saatos nyandak dosis anu rendah, sedengkeun anu sanésna kedah nyandak dosis anu langkung luhur pikeun kéngingkeun épék anu dipikahoyong. Éta mangrupikeun fenomena anu normal saprak kakuatan awak manusa béda-béda ti hiji jalma anu séjén.

a) Suntikan Semax

Semax ogé tiasa dikaluarkeun liwat suntikan, anu tiasa janten dosis pangsaéna pikeun pangguna anu henteu pikaresepeun ku semprot nasal. Duanana semprot Semax Nasal sareng bentuk suntikan subkutaneus dianggo pikeun tujuan anu sanésna ngan ukur aranjeunna bénten.

Dokter anjeun tiasa nyuhunkeun anjeun milih hiji bentuk dosis antara dua. Biasana, suntikan suntik langkung kuat dibanding jinis Semax sanés. Janten anjeun henteu kedah nyandak injections sacara teratur sapertos pakait irung anu anjeun kedah nyandak dua atanapi tilu kali per dinten atanapi langkung deui.

b) Dosis suntikan semax

Saloba Suntikan semax nyadiakeun alternatif anu alus teuing pikeun dosis nasal, sok pastikeun anjeun nampi suntik ti dokter anjeun. Kaayaan anu béda nyauran dosis béda. Pamariksaan médis ogé bakal nungtun ubar anjeun dina netepkeun dosis anu tepat pikeun anjeun. Dosis Semax kedah aya diantara 300mcg ka 600mcg.

Dosisna tiasa dikirangan langkung jauh gumantung kumaha awak anjeun ngaréspon kana dosis suntikan Semax anu munggaran bahkan disaluyukeun kaluhur. Bisi anjeun henteu yakin ngeunaan nyuntik diri, anjeun tiasa nyauran dokter anjeun ngalatih anjeun atanapi ngajadwalkeun pikeun kunjungan rutin nyandak dosis anjeun. Entong résiko nyuntikkeun diri upami anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana sabab tiasa ngakibatkeun komérsial médis anu sanés.

pedah XTUMX 7 Mangpaat Semax Anjeun Kudu Apal sateuacan Anggo

6. Naha aya efek samping nalika anjeun nganggo Semax? Phcoker

Semax sanes ubar anu populer di Amérika Serikat Amérika kusabab FDA henteu acan disatujuan saprak éta dimekarkeun. Nanging, parantos aya seueur panalungtikan sareng uji coba anu dilakukeun di Rusia anu ngabuktikeun khasiat Semax.

Ubar ieu tos Fitur dina sababaraha percobaan médis kanggo manusa, sareng ampir sadaya tés ngalaporkeun henteu aya efek samping Semax anu parah. Anu ngajantenkeun Semax mangrupikeun salah sahiji nootropic anu paling aman di pasar ayeuna. Di Rusia, Semax geus kapaké pikeun ngubaran sagala rupa kaayaan médis sapertos nyeri sirah migrain, stroke, sareng gangguan kognitif.

Aspék anu paling olohok ubar ieu nya éta boga poténsial anu luhur, tapi upami dikaluarkeun dina dosana anu luhur, panginten moal aya racun pikeun awak anjeun. Tapi, Semax teu acan dianggo ku jalma-jalma di luar Rusia dugi ka ayeuna nalika Ukraina parantos disatujuan panggunaanana. Tingkat toléran awak anjeun ogé tiasa nangtoskeun, hasil Semax anu anjeun bakal kéngingkeun nalika nginum obat.

Sababaraha efek samping Semax minor parantos dilaporkeun ku sababaraha pangguna Semax sapertos sungut garing, ningkat késan, seueul, sareng ngantuk. Semax sareng rambut buuk ogé efek samping anu sanés dilaporkeun ku sababaraha pangguna Semax. Sadaya efek samping ieu jarang dilaporkeun, tapi medik tiasa ngontrolana. Awak manusa béda, sareng bisi anjeun ngalaman efek samping Semax parna séjén nginpokeun ka dokter anjeun langsung kanggo bantosan.

7. Naha anjeun kedah nganggo tumpukan Semax nalika nganggo? aasraw

Ilaharna, Semax ngirimkeun hasil anu kualitas nalika dianggo nyalira kanggo sagala rupa kaayaan kasehatan. Nanging, sapertos seueur nootropics, anjeun tiasa ngahontal effikasi maksima Semax sawaktos anjeun nyandak éta dina tumpukan. Kratom, anu ogé mangrupikeun nootropic anu langkung terkenal dina pasar anu dipaké salaku sedative sareng stimulan, ngajadikeun tumpukan anu hadé sareng Semax. Seueur sakumaha Semax tiasa reureuhan sareng nguatkeun pangguna, nyandak éta nganggo Kratom ningkatkeun épék anu dipikahoyong.

Sering pikeun mertimbangkeun tumpukan Semax sareng Phenylpiracetam kusabab énergi naker anu disababkeun ku nginum obat ieu kalayan stimulan. Phenylpiracetam mangrupikeun nootropic-kognisi anu saé tapi sacara laun. Di sisi anu sanés, seueur anu ngalaporkeun yén kéngingkeun kauntungan Semax anu signifikan nalika ngagabungkeunana sareng stimulan sanés sapertos curcumin anu ngamungkinkeun aliran énergi anu berkepanjangan dina awak.

Pikeun pangguna Semax anu parantos ngalaman kahariwang ningkat kedah dipikirkeun ngahijikeun narkoba sareng Ashwagandha, anu ngagaduhan santai. Ashwagandha mangrupikeun mujarab Nootropic anu tiasa ngabantosan dina nyegelkeun pancakan kahariwang poténsial Semax.

Sadayana, Semax tiasa ditumpuk nganggo nootropics anu béda pikeun maksimalkeun hasil anu diperkirakeun. Nanging, upami anjeun henteu yakin ngeunaan mana nootropic anu ngagabung sareng Semax, sok konsultasi sareng dokter anjeun. Tumpukan salah pisan picilakaeun pikeun kaséhatan anjeun sabab tiasa ngakibatkeun efek samping parna.

8. Naon anu béda antara Semax vs Selank? Phcoker

Semax sareng Selank mangrupikeun nootropics anu dikembangkeun di Rusia, sareng kadang aranjeunna dianggo pikeun ngubaran kaayaan kasehatan anu sami sapertos gangguan adjustment sareng kahariwang. Pikeun hasil anu maksimal, dua ubar ogé tiasa dianggo babarengan. Selank mangrupikeun péptida anxiolytic anu ngaminimalkeun épék parna anu dipikanyaho sareng teu disababkeun sabab efek samping anu serius sapertos Semax.

Sacara stuktur, Selank diturunkeun tina Tuftsin tetrapeptida endogen, anu ngagaduhan peran anu penting dina sistem imun anjeun. Pikeun manjangkeun pangaruh Selank sareng ngalambatkeun ngarecahna péptida, produsén ngeusian Glyproline dina struktur na.

Modus aksi Selank dina uteuk ogé unik pisan; éta ngagaduhan ubar anti-kahariwang sareng suplemén anti-asthenic sareng antidepresan anu ningkatkeun kagiatan kognitif sareng memori. Ku alatan éta, Semax vs Selank tiasa debatable, tapi duanana ubar mangrupakeun enhancer kognitif alus teuing. Selank dikaluarkeun sacara intranasally, sareng dosisna tiasa bénten gumantung kana kaayaan kaayaan pangobatan.

Dua ubar bénten langkung seueur kumaha aranjeunna dipaké pikeun ngubaran masalah kaséhatan anu béda. Semax langkung kuat dina ningkatkeun kognisi sareng déprési, sedengkeun Selank ngirimkeun hasil anu kualitas nalika dianggo salaku anti karesahan. Tapi, duanana ubar ningkatkeun tingkat BDNF, sareng sakapeung tiasa ditumpuk babarengan, sakumaha anu kasebut saméméhna. Kanggo inpo anu langkung lengkep ihwal Semax vs Selank konsultasi sareng profésional médis.

9. Dimana kuring kéngingkeun Semax online? Phcoker

Upami anjeun di Rusia, Semax dijual dina resep dokter. Tapi, di Amérika Serikat Amérika, narkoba kirang diatur, sanaos FDA henteu parantos disatujuan éta. Éta hartosna anjeun tiasa ngaksés éta toko online nootropic. Kami salawasna mamatahan pangguna Semax pikeun ati-ati pisan sareng nyandak waktosna pikeun kéngingkeun supplier Semax pangsaéna. Ngalakukeun panalungtikan anjeun, parios ulasan para pelanggan pikeun ngartos kumaha panyadia Semax ngajalankeun sateuacan ngajantenkeun pesenan anjeun. Inget, henteu unggal padagang Semax anu anjeun mendakan di pasar tiasa dipercaya.

Warta anu saé nyaéta kami minangka pamasok Semax pangpentingna di daérah éta. Anjeun tiasa ngadamel pesenan anjeun dina wéb kami sareng pastikeun nampi produk anjeun dina waktos anu paling pondok mungkin. Dijual Semax sareng tumpukan Semax sadayana sayogi di toko online anu ramah di pangguna urang.

Kami mangrupikeun ngarawat Pembekal bubuk semax, sareng ku kituna, urang awas sadaya palanggan anu kami ngahargai ngalawan ngalakukeun ubar kami tanpa ngajalanan pamariksaan médis atanapi ngalibetkeun profésional médis dina daur daur sadayana. Ogé, ngawartosan dokter anjeun langsung anjeun ngalaman naon efek samping parna.

Rujukan

Dolotov, OV, Eremin, KO, Andreeva, LA, Novosadova, EV, Raevskii, KS, Myasoedov, NF, & Grivennikov, IA (2015). Semax nyegah maotna neuron-positip hidroksin dina positip saraf sél dicampur tina beurit énggal tina mesencephalon dina model 6-hydroxydopamine-ngainduksi neurotoxicity. Jurnal Neurochemical, 9(4), 295-298.

Koroleva, SV, & Myasoedov, NF (2018). Semax salaku Ubar Universal pikeun Terapi sareng Panaliti. Buletin Biologi, 45(6), 589-600.

Manchenko, DM, Glazova, N., Levitskaia, NG, Andreeva, LA, Kamenskiĭ, AA, & Miasoedov, NF (2010). Balukar nootropic sareng analgesik Semax nyalurkeun rute administrasi anu béda. Rossiiskii fiziologicheskii zhurnal imeni IM Sechenova, 96(10), 1014-1023.

Malyshev, AV, Razumkina, EV, Dubynin, VA, & Myasoedov, NF (2013, Mei). Semax ngabenerkeun disfungsi uteuk disababkeun ku bubuka prenatal asam valproic. Di Doklady Élmu Biologi (Vol. 450, No. 1, p. 126). Élmu Springer & Media Bisnis.