+ 86 (1812) 4514114 [EMAIL PROTECTED]
Sarm RAD140 (Testolone) pamaké ngawartoskeun: Harita, Paké hambalan, resiko
obat pinter

Sarm RAD140 (Testolone) pamaké ngawartoskeun: Harita, Paké hambalan, resiko

4,783 Tampilan

1. RAD140 (Testolone) Review
2. Naon RAD140 (Testolone)?
3. Mékanisme Aksi
4. RAD140 tumpukan jeung Dianggo
5. Naon nyangka sanggeus ngagunakeun RAD140
6. Resiko na sisi-épék
7. pangalaman pamaké
8. Anu tiasa ngagunakeun RAD140?
9. Dimana meuli RAD140?

RAD140 mangrupakeun sanyawa anyar, laun rising popularitasnya salaku modulator reséptor androgén selektif, ogé SARM. produk farmasi ieu utamina dimaksudkan pikeun pengobatan wasting otot jeung kanker payudara di awéwé postmenopausal ......

1. RAD140 (Testolone) Review

Lamun datang ka milih produk farmasi, Anjeun kudu jadi ekstra ati. Meunang nu leuwih salah teu ngan baris masihan hasil teu dipikahayang tapi malah parah; eta bisa worsen kaséhatan Anjeun. Phcoker geus kabuktian sia na di pabrik ubar, sarta diantara aranjeunna teh RAD140 (Testolone).

2. Naon RAD140 (Testolone)?

RAD140 mangrupakeun sanyawa anyar, laun rising popularitasnya salaku modulator reséptor androgén selektif, ogé SARM. produk farmasi ieu utamina dimaksudkan pikeun pengobatan wasting otot jeung kanker payudara di postmenopausal women.It kapanggih di 2010 sarta geus ditémbongkeun tanda ngajangjikeun kalawan paling laporan sarta ulasan nunjukkeun yén éta geus suksés di test sipat ngawangun otot na. Naon deui? The FDA disatujuan éta.

Mun anjeun teu yakin lamun kedah coba eta kaluar, review RAD140 ieu aimed di nulungan anjeun ngartos mangpaatna, sisi-épék, ekspektasi, sarta dosage sangkan anjeun bisa nyieun kaputusan sora.

3. Mékanisme Aksi

RAD140 1182367-47-0 geus keok kabeh odds salaku salah sahiji SARM pangalusna di pasar. Gawéna ku stimulating reséptor androgén dina otot sarta tulang pamaké kalawan pangirut luhur batan dina sistem baranahan. Alesan sakumaha keur naha eta disebut salaku selektif téh alatan jalan rupa protéin meta sanggeus RAD140 ngiket. Sababaraha protéin bakal interaksi béda jeung reséptor androgén misalna yén sababaraha sél ngabales eta ku ngaleupaskeun protéin béda.

protéin nu dikaluarkeun boh bakal ngamajukeun atanapi ngahambat RAD140 ti mangaruhan nu reséptor androgén. Tungtungna, hasil bakal reséptor androgén sakuliah awak pamaké urang keur diaktipkeun tapi teu kabeh.

Hiji hal ngeunaan RAD140 éta éta béda. Struktur na mah béda ti hormon lianna kayaning téstostéron. Ieu nguntungkeun dina cara nu struktur na nyegah konversi hormon ieu kana hormon lianna anu bisa meta dina cara pikaresepeun.

karya RAD140 ku stimulating tulang jeung otot bari mayungan prostat sarta sipatna mani, organ jawab produksi spérma. Naon deui? Cai mibanda karacunan low di beurit na teu kalikeun énzim ati. Éta ogé bisa ngaktipkeun reséptor androgén di wewengkon otak nu bisa geus ruksak sarta ngaktifkeun Jalur biokimia hususna nu aya jawab ngaronjatkeun kaséhatan sélular na viability.

RAD140 (Testolone) Review & Paké & resiko

4. RAD140 Spaku na Usage

Aya metodeu béda tina ngagunakeun RAD140. Diantara sipat nu datangna kalawan éta suprési minimal tina téstostéron. Ku cara ieu, anjeun bisa milih pikeun ngagunakeun dina siklus minggu 6-8. Ieu meureun pangalusna pikeun Nattys sarta pamaké SARM-wungkul. The 6 nunjuk Key on Melanotan-II / MT2 nu peryogi kauninga

Jalur séjén pikeun ngagunakeun produk ieu nambahkeun eta ka siklus Test boh nalika blasting atawa cruising. Metoda ieu hadir kalawan sababaraha kauntungan sapertos nu eta amplifies efek tina test jeung ngurangan efek samping nu eta bisa mibanda dina prostat sarta sipatna mani na ati. Komo leuwih alus; eta AIDS di katingal massa drier lean.

sipat sejen hebat tina produk ieu anu ngajadikeun maneh kasampak leuwih vascular tanpa mangaruhan téstés atawa itil. Malah sababaraha atlit geus dipilih pikeun nambahkeun ka maranéhanana PCT siklus sabab datangna kaluar test. Sanajan kitu, ieu teu recommendable salaku produk kasebut anyar di pasar jeung ngan hiji informasi saeutik geus dipikawanoh ngeunaan eta. Aya geus sababaraha laporan patojaiah suggesting nu tamba bisa atawa teu ngakibatkeun suprési. Paduli sabaraha leutik resiko anu, éta téh pangalusna lamun merlukeun dibedah tinimbang kadua guessing hasilna.

dianjurkeun dosage The 1182367-47-0 nyaeta 20-30 mg dina sapoé. Mun anjeun anyar pikeun eta, anjeun hadé mimitian jam hiji dosage low jeung ningkatkeun jumlah gumantung kumaha anjeun ngarasa saperti waktu mana ku. Anjeun oge kedah dicatet yén kawas SARMS lianna nu bisa butuh sababaraha lami saméméh maranéhna pencét anjeun, kalayan ieu, anjeun bakal ngamimitian rarasaan na ningali épék dina saminggu.

Sacara umum, nu tilu modus ngagunakeun eta aya;

  • Solo

Testolone RAD140 bisa dipaké nyalira atanapi salaku bagian ti hiji RAD140stack. Pikeun lalaki, anu dosage dianjurkeun, dina hal ieu, nyaéta 5 mun 20 mg sapopoé. Eta teu kudu ngaleuwihan 30mg. Lamun mutuskeun nyandak eta cara kieu; daur dianjurkeun nyaéta 12 mun minggu 16. Lajeng nyandak hiji 6 mun 8 putus kaasup siklus pos.

  • kalawan SARMs

sanyawa nu gawéna ogé kalawan SARM nanaon. Anjeun tiasa milih pikeun tumpukan eta kalawan LGS lamun anjeun nepi keur bulking atanapi Cardarine lamun anjeun nepi keur motong. Lamun hasil ahir tina ieu cageur atawa meunang leuwih hiji tatu, anjeun tiasa tumpukan eta kalawan Ostarine.

  • Stacking kalawan stéroid anabolik

Hiji kauntungan tina Testolone RAD140 nyaeta nu bisa ngagabungkeun deui kalawan téstostéron jeung ngagunakeun eta salaku dasar siklus stéroid Anjeun. Ieu nguntungkeun dina cara nu eta mantuan dina ngurangan efek samping.

(1) RAD140 dosage

Pikeun motong - Lamun maksudna nganggo produk ieu motong, anu dosage idéal nyaéta 5 mun 10 mg per poé. Anjeun tiasa nyandak eta oral isuk-isuk bareng jeung inuman Anjeun atawa dahareun. Ieu nguntungkeun sabab mantuan awak anjeun pikeun meakeun eta gampang kana saluran getih. Daur recommendable pikeun ieu salila fase motong anu 8 mun minggu 12.

Pikeun bulking na ulang komposisi - Lamun Anjeun keur pilari wangunan otot atawa hayang ngagunakeun produk ieu Tujuan pertumbuhan otot, nu dosage dianjurkeun nyaéta 15 mun 20mg per poé. Ieu gampang nyandak, jeung anjeun bisa make eta dahareun anjeun atanapi inuman. Pikeun fase ieu, nu panjangna siklus recommendable nyaeta 8 mun minggu 12.

RAD140 satengah hirup - RAD140 satengah hirup perenahna antara 15 mun 18 jam, nu kumaha bae pondok ti SARMs lianna. Anjeun kudu bisa mawa eta ngan sakali dina sapoé, jeung pos terapi siklus kudu ngamimitian hiji poe sanggeus discontinuation. Anjeun teu kedah dibeulah dosis sapopoe, tapi gantina, Anjeun kedah nyandak eta sadayana sakaligus. Aya henteu efek samping dina efektivitas sanyawa nu datangna kalayan mode ieu pamakéan.

(2) Terapi siklus pos

pamaké RAD140 kayaning otot sarta bodybuilders kedah nganggo zat ieu siklus nu. Ilaharna, maranéhna bakal ngagunakeun zat konsistén keur ngeunaan 8 mun 12 minggu. Saatos siklus ieu leuwih, maranehna kudu eureun maké éta sarta ngidinan hormon balik ka tingkat alam maranéhanana. Ieu dipikawanoh salaku terapi pos siklus (PTC), sarta eta disarankeun pikeun mastikeun kasalametan sarta ngaminimalkeun resiko tina sagala efek samping unpredictable. FDA disatujuan Lorcaserin HCl keur pengobatan obesitas

Panjang terapi siklus pos mungkin beda jeung hiji pamaké kana sejen, tapi nyaeta lolobana disambungkeun kana jaman dosing. Candak conto hiji individu anu geus ngagunakeun sanyawa pikeun dalapan minggu non-stop. Lajeng aranjeunna kedah nyandak hiji putus dalapan minggu ti ngagunakeun eta. Kasus sarua manglaku ka jalma anu geus ngagunakeun eta for minggu 12; PCT kudu panungtungan 12 minggu.

5. Naon nyangka sanggeus ngagunakeun RAD140

Anjeun tiasa beristirahat assured nu bakal bogoh ka unggal bit prosés. Anjeun bakal ngarasakeun rasa jeung parobahanana. Keur dina tumpukan RAD104 ampir kawas keur n téstostéron lianna tapi ayeuna dina dosage insanely tinggi. Ieu sagemblengna patut eta. Sababaraha parobahan anjeun dipikaresep pangalaman mangrupakeun;

Ngaronjat otot lean

Sababaraha kasakit kayaning kangker jeung HIV / AIDS datangna di gunana jeung tingkat luhur leungitna beurat nu ngabalukarkeun otot signifikan leungitna beurat jaringan. Ieu ngakibatkeun wasting otot, kalemahan, kacapean sagala nu ngajadikeun proses recovery malah harder na teu kaampeuh.

RAD140 asalna di salaku Jurusalamet kalawan harta wangunan otot na, nu AIDS di tulang na gain kakuatan otot. Gawéna ku reversing masalah leungitna beurat tur ngaronjatkeun gain beurat ngaliwatan hiji increment dina tumuwuhna sél tulang jeung otot.

Alatan sipat selektif anak, tamba bisa sued dina ngaronjatkeun beurat dina individu anu boga kanker prostat sarta bagian Hadé pisan yén hancana kitu tanpa stimulasi of paningkatan dina pertumbuhan prostat, kawas téstostéron. Produk ieu mimics lolobana épék positif téstostéron bari ngaminimalkeun efek samping. Sanajan kitu, pedah pasti tina RAD140 anu acan bisa dibuktikeun, tapi undoubtedly, mémang rojong dina ngaronjatkeun kakuatan. Ieu kahontal ngaliwatan ngaronjat otot massa sarta ngurangan jaringan lemak. Ogé, tamba ieu dilaporkeun nambahan stamina na daya tahan dina bodybuilders salila latihan ekstrim.

leungitna gajih

Individu anu dipaké produk ieu ngalaporkeun leungitna gajih signifikan kana waktu, tapi éta acan bisa dibuktikeun. Naon anu dipikawanoh pasti éta RAD140 langsung bisa ngamajukeun leungitna gajih na beurat ngaliwatan ngaronjat otot. Hal ieu ngajadikeun eta cocok keur jalma pilari leungit beurat tanpa kaleungitan otot lean maranéhanana. Eta mantuan pamaké ngahontal ku ngurangan sirkulasi molekul gajih disebut lipoproteins low-dénsitas. Ngaronjat otot massa bisa ningkatkeun laju prosés métabolik sahingga promosi leungitna jaringan lemak.

fungsi otak hadé

Nyangka ubar ieu ngajaga uteuk anjeun ngalawan tatu otak disababkeun ku protéin amyloid béta. Ieu protéin nu muterkeun hiji bagian badag dina ngembangkeun Alzheimer. 1182367-47-0 RAD140 jalan ku cara ngurangan akumulasi protéin, ngaronjatna tumuwuhna sél otak na enhancing plasticity synaptic. épék ieu lajeng ngamajukeun konversi androgens ieu mun esterogen jeung hormon steroidal lianna.

Ngalawan kanker payudara

RAD140 geus ditémbongkeun hasil ngajangjikeun dina pengobatan kanker payudara nu tés positif pikeun androgén na éstrogén. tamba némbongkeun suprési signifikan tumuwuhna sél kanker, nu eta achieves ku inhibiting efek tina éstrogén dina jaringan. RAD140 nyegah produksi ESRI, protéin jawab tumuwuhna kangker.

rarasaan hébat

Balukar sakabéh ubar ieu téh hiji rasa wellness. Anjeun ngarasa rileks, senang jeung malah ngaleungitkeun kahariwang. Geus kabuktian ngahambat ayana sékrési Kainate, asam amino anu aya jawab Alzheimer. Hasilna nu ningkat moods sarta kajelasan hadé nu di balik hadir kalawan wellbeing sakabéh.

ngaronjat kakuatan

Loba individu anu dipaké eta geus dilaporkeun a pamutahiran considerable di thresholds ngangkat maranéhna hususna dina wewengkon kawas dada, thighs, sarta balik.

6. Resiko na sisi-épék

RAD140 téh masih anyar jeung geus dipake keur kaperluan investigational tanpa efek samping dilaporkeun. Sanajan kitu, ieu teu hartosna eta yén éta téh resiko-gratis. Sigana resiko anu acan bisa ditangtukeun. Kawas zat séjén dipikawanoh pikeun influencing tingkat téstostéron, RAD140 bisa mawa kemungkinan of ngabalukarkeun dihoyongkeun sisi-épék kawas;

  • tumuwuhna payudara dina mean
  • Pangaruh kana drive kelamin
  • Teuing tumuwuhna bulu di bikang
  • Bisa ngakibatkeun seueul sarta utah

Sanajan kitu, sanyawa nu bisa disebut salaku lengkep aman dipaké. Malah di dosage pisan tinggi, RAD140 teu mangaruhan énzim ati dina mangsa kaayaan investigational. Aya no kasus enlargement prostat atanapi spike éstrogén. Salaku per kiwari, 1182367-47-0 RAD140 ieu klinis dianjurkeun sakumaha aman pikeun pamakéan ku manusa tanpa teuing sieun meunang hasil nu teu dihoyongkeun.

RAD140 (Testolone) Review & Paké & resiko

7. pangalaman pamaké

Aya sababaraha ulasan RAD140 ti individu nu geus dipake deui sateuacan. Kalolobaan ulasan RAD140 ieu positif tapi kalawan sababaraha keluhan di ditu di dieu. keur suplement bodybuilding, Individu dilaporkeun yén produk hasil mantuan dina ngembangkeun massa lean tur dibantuan dina leungitna jaringan lemak. The SARM review suplement ogé ngusulkeun yén éta mantuan dina ngaronjatkeun stamina, ketahanan, sarta speed salila workouts ekstrim nu penting dina ningkatkeun laju leungitna gajih sarta pertumbuhan otot.

RAD140 ieu dilaporkeun ka némbongkeun hasil dina jumlah pondok tina waktu dibandingkeun SARMs lianna. Pamaké ngalaman leungitna beurat tur gain otot bieu dina saminggu sanggeus embarking dina pamakéan na. Komo leuwih alus; pikeun maranéhanana anu ngalaman efek samping kayaning change of drive kelamin sanggeus ngagunakeun produk, efek ngiles pas aranjeunna dieureunkeun ngagunakeun eta. Paling siklus dosing na tempatna antara 8 mun minggu 12, tapi mun sababaraha urang, hasil anu hébat sanggeus ngagunakeun eta pikeun ukur opat minggu. Waktu dibawa saméméh épék exhibiting téh gumantung pamaké individual, di tingkat kabugaran tur tipe tina métabolisme. SARM suplemén di Top 10: SR9009 (1379686-30-2)

RAD140 katelah sanyawa selektif sarta alatan sipat kieu; eta boga épék minimal dina pelepasan téstostéron. Hal ieu ngajadikeun eta alus keur awéwé anu rék mangtaun massa sarta ngawangun otot tanpa ngarobah leuwih maskulin.

Sanajan eta pakait sareng siaran téstostéron low, pamaké kudu tetep turutan dosage katuhu jeung jaman PTC ulah resiko naon jeung produksi hormon alam. Sababaraha individu resep maké RAD140 salila PTC maranéhanana sarta ngaeureunkeun pamakéan na mangsa bulking nu oke sakumaha eta mantuan dina pangropéa tina otot massa massana salila fase nu.

A loba nu nyebutkeun yen SARM ieu teh suplement pangdeukeutna ka stéroid. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah nyangka ningali parobahan masif, utamana dina otot jeung kakuatan. Anjeun kedah nyangka ningali jumlah signifikan leungitna beurat.

Pamaké éta ogé senang jeung sababaraha kauntungan anu datangna jeung sanyawa nu, di antarana, keur;

  • Ieu gampang ngagunakeun sakumaha salah teu kudu suntikan, tapi gantina eta dicokot oral
  • Méré gains lumrah
  • Alus teuing pikeun ngawangun otot
  • Alus keur ngaduruk gajih
  • Ieu imitates mangpaat téstostéron, emitting efek samping
  • Teu ngarobah kana éstrogén
  • Ieu promotes ketahanan, speed, sarta stamina
  • Aman pikeun bikang
  • Ieu cocog pikeun sagala rupa gol kabugaran

8. Anu tiasa ngagunakeun RAD140?

suplement Ieu idéal pikeun;

  • Lalaki kalayan tingkat téstostéron low hasilna tina nyiksa stéroid anabolik atawa alatan kondisi kaséhatan kayaning hypogonadism
  • Individu anu ngagunakeun siklus stéroid jeung keukeuh sasak celah antara siklus maranéhna pikeun ngajaga gains kayaning gains otot tanpa mangaruhan organ séjén
  • atlit Bodybuilders anu hoyong ningkatkeun laju kinerja maranéhanana tapi hayang ulah aya lalaki efek samping tina kinerja enhancing zat tradisional lianna
  • Lalaki anu sénsitip kana gynecomastia
  • Awéwé anu hayang mangtaun otot tanpa pilari deui maskulin
  • Awéwé jeung kanker payudara

9. Dimana buy RAD140?

Lamun Anjeun keur pilari RAD140 pikeun diobral jeung Sumber SARMs pangalusna, Anjeun kudu mastikeun yén anjeun lalaki eta ti supplier dipercaya. produk kasebut jadi teuas pikeun manggihan sakumaha eta gains popularitas sarta alatan aturan hukum. Ieu ngarah ka gugah dina Jumlah suppliers datang nepi meunangkeun boga eta di toko, sarta lamun henteu cukup cautious, Anjeun bisa ngeureunkeun nepi jeung produk palsu. Kabeneran Phcoker boga instore produk legit, sarta tiasa dipercanten kami pikeun nganteurkeun ka anjeun dina harga paling lumrah. Contact us kiwari, sangkan hiji sésana urutan assured privasi anjeun bakal ditangtayungan.

Rujukan

  1. Pier Giorgio Righetti; '' Kapilér Éléktroforésis di analitis Biotéhnologi: A Balance of Theory ''
  2. John J. Qu, Wei Gao, Menas Kafatos, Robert E. Murphy, Vincent V. Salomonson; '' Bumi Élmu Satelit Jauh sensing: Vol.1: Élmu jeung Instrumén ''
  3. Ku Association Amérika pikeun Kangker Panalungtikan; '' AACR 2017 cara ngagawe: Abstracts 3063-5947 ''

koméntar 2

    1. Hola freddy

      Me alegra saber de usted y es un honor un tener la oportunidad de cooperar con usted.

      RAD140 polvo, garanti pikeun 98% de pureza. Su precio siempre depende de la cantidad que usted ordenará. Entonces, ¿podrías decirnos cuántos RAD140 quieres?

Ninggalkeun comment hiji

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci.

Taros Kami