+ 86 (1812) 4514114 [EMAIL PROTECTED]

Némbongkeun 1-36 hasil 113

  • bubuk atah CRL-40,940 (90280-13-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Conten powder CRL-40,940 (90280-13-0)

    bubuk CRL-40,940 atah

    Ngaran Produk bubuk CRL-40,940 atah
    CAS Jumlah 90280-13-0
    molekular Formula C15H13F2NO2S
    molekular Wdalapan 309.3310264
    Monoisotopic Massa 309.064 g / mol
    lebur Point 150-153 ℃

    Maca deui

  • Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7)

    Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7)

    Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) babi otak (37758-47-7), nami pondok tiasa GM1, ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Thymosin alpha1 (62304-98-7)

    bubuk atah Thymosin alpha1 (62304-98-7)

    Atah Thymosin alpha1 bubuk (62304-98-7) (Tα1) mangrupakeun modulator kuat kekebalan and inflammation sarta biasa dipaké ... ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah DSIP (62568-57-4) péptida - Phcoker Kimia

    bubuk atah DSIP (62568-57-4)

    bubuk atah DSIP pasti hiji péptida amphiphilic tina molekul beurat 850 daltons. Eta geus aya di tiap pancen ...


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Argreline asétat (616204-22-9) péptida - Phcoker Kimia

    bubuk atah Argreline asétat (616204-22-9)

    bubuk atah Argreline asétat (616204-22-9) nyaéta nami dagang tina Asetil Hexapeptide-3, a anti sepuh kosmetik sintétik ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah AOD 9604 (221231-10-3) péptida - Phcoker Kimia

    Atah bubuk AOD 9604 (221231-10-3)

    bubuk AOD 9604 mangrupakeun hormon formulir Tumuwuh dirobah anu mangrupakeun asam amino péptida 191. Asam amino 15 panungtungan (176-191) ... ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Melanotan 1 (75921-69-6) péptida - Phcoker Kimia

    bubuk atah Melanotan 1 (75921-69-6)

    bubuk atah Melanotan 1 (75921-69-6) (ogé nelepon Afamelanotide) mangrupakeun analog péptida sintétik tina kajadian éta alami ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Liraglutide (204656-20-2) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Liraglutide (204656-20-2)

    Liraglutide bubuk (204656-20-2) mangrupakeun analog GLP-1 sarta nginum obat dipaké pikeun ngubaran diabetes mellitus tipe 2 jeung obesitas. ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Pramlintide (196078-30-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk Pramlintide atah (196078-30-5)

    bubuk Pramlintide (196078-30-5) mangrupakeun analog non-amyloidogenic tina amylin hormon péptida antidiabetic nu ngandung ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Plecanatide (467426-54-6) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Plecanatide (467426-54-6)

    bubuk Plecanatide mangrupakeun ubar disatujuan dina Januari 2017 ku FDA keur pengobatan kabebeng idiopathic kronis (CIC) ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah oksitosin bubuk asétat (50-56-6) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah oksitosin bubuk asétat (50-56-6)

    bubuk oksitosin asétat téh hormon natriuretic potent disandikeun ku gén dipetakeun kana kromosom manusa 20p13. Ieu……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Epithalon asétat (307297-39-8) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Epithalon asétat (307297-39-8)

    bubuk Epithalon asétat téh péptida dipaké pikeun ngatur siklus sél ngaliwatan up-pangaturan aktivitas telomerase. The ... ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Desmopressin bubuk asétat (16679-58-6) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Desmopressin bubuk asétat (16679-58-6)

    Desmopressin asétat bubuk mangrupakeun analog jieunan manusa tina vasopressin nu awak alam ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Tambaga péptida (GHK-Cu) bubuk (49557-75-7) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Tambaga péptida (GHK-Cu) bubuk (49557-75-7)

    Tambaga péptida (GHK-Cu) bubuk nyaéta kompleks tambaga kajadian sacara alami tina tripeptide glycyl-L-histidyl-L-lisin. Ieu……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Linaclotide (851199-59-2) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Linaclotide bubuk (851199-59-2)

    Linaclotide bubuk (851199-59-2) mangrupakeun sintétik, welas péptida asam amino na agonist tina peujit tipe guanylate siklase ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Leuprorelin bubuk asétat (74381-53-6) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Leuprorelin bubuk asétat (74381-53-6)

    bubuk Leuprorelin asétat téh nonapeptide sintétik nu mangrupakeun potent gonadotropin-releasing hormon reséptor (GnRHR) ... ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk bodas

    hormon pertumbuhan atah (HGH) bubuk (12629-01-5)

    Atah Asasi Manusa hormon pertumbuhan bubuk (12629-01-5) mangrupakeun polipéptida single-ranté anu ngandung 191 ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Glatiramer asétat bubuk (147245-92-9) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Glatiramer asétat bubuk (147245-92-9)

    Glatiramer asétat bubuk (147245-92-9) mangrupa protéin sintétik nu simulates myelin protéin dasar, komponén tina ......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Semaglutide (910463-68-2) Manufacturers - Phcoker

    bubuk atah Semaglutide (910463-68-2)

    bubuk atah Semaglutide mangrupakeun GLP-1 reséptor Agonist. Mékanisme peta bubuk Semaglutide nyaéta salaku Glucagon-kawas .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Lanreotide (108736-35-2) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk Lanreotide atah (108736-35-2)

    bubuk atah Lanreotide mangrupakeun analog somatostatin yén suppresses GH / IGF-I hypersecretion di acromegaly .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Ipamorelin (170851-70-4) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Ipamorelin (170851-70-4)

    bubuk atah Ipamorelin mangrupakeun secretagogue hormon pertumbuhan selektif na agonist tina reséptor ghrelin nu selektif ngarangsang ..........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Hexarelin (140703-51-1) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Hexarelin (140703-51-1)

    Atah Hexarelin bubuk, ogé katelah Examorelin, mangrupakeun potent, sintétik, peptidic, oral-aktip, centrally-penetrant, sarta kacida selektif .......


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Gonadorelin asétat (34973-08-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Gonadorelin asétat (34973-08-5)

    bubuk atah Gonadorelin asétat téh decapeptide nu ngarangsang sintésis jeung sékrési duanana hipofisis .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Degarelix (214766-78-6) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Degarelix bubuk (214766-78-6)

    Degarelix, ogé katelah Raw Degarelix bubuk asétat na FE-200486, hiji kalapa jeung malik gonadotropin-releasing .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah CJC1295 Tanpa bubuk DAC (863288-34-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah CJC1295 Tanpa bubuk DAC (863288-34-0)

    bubuk atah CJC1295 ieu disebut ogé Emod GRF 1-29, nu di hal nu ilahar Disarankeun ..........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Bremelanotide, α-msh (PT-141) bubuk (PT-141) (189691-06-3) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Bremelanotide, α-msh (PT-141) bubuk (189691-06-3)

    Atah Bremelanotide, α-msh (PT-141) bubuk mangrupakeun analog péptida sintétik tina alfa-msh, mangrupa agonist .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah BPC 157 (137525-51-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah bubuk BPC 157 (137525-51-0)

    bubuk atah BPC 157 nyaéta hiji peupeusan asam 15-amino hiji péptida burih, BPC, kalawan épék hepatoprotective 137525-51-0; Bpc157 ..........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Triptorelin bubuk asétat (140194-24-7) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Triptorelin bubuk asétat (140194-24-7)

    bubuk atah Triptorelin asétat téh hormon agonist gonadotropin-releasing (GnRH agonist) dipake salaku asétat atawa .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Triptorelin (57773-63-4) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Triptorelin (57773-63-4)

    bubuk atah Triptorelin mangrupakeun hormon (GnRH) agonist gonadotropin-releasing sarta inhibitor potent tina téstostéron (jalu) jeung éstrogén .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Sermorelin (86168-78-7) Manufacturers - Phcoker

    bubuk atah Sermorelin (86168-78-7)

    bubuk atah Sermorelin mangrupakeun 28-amino analog asam péptida sintétik tumuwuhna hormon-releasing hormon (GHRH). Sermorelin .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Semax (80714-61-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Semax (80714-61-0)

    bubuk atah Semax ngatur éksprési jeung aktivasina tina hippocampal (otak-turunan faktor neurotrophic) BDNF / (tropomyosin .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Tesamorelin (218949-48-5) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Tesamorelin (218949-48-5)

    bubuk atah Tesamorelin mangrupakeun stabilized péptida sintétik analog tina péptida hypothalamic, Tumuwuh Hormon ngaleupaskeun .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Terlipressin asétat (14636-12-5) Manufacturers - Phcoker

    Atah Terlipressin bubuk asétat (14636-12-5)

    bubuk atah Terlipressin asétat mangrupa analog tina vasopressin dipaké salaku ubar vasoactive dina manajemen tekanan getih low .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah Teriparatide bubuk asétat (99294-94-7) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah Teriparatide bubuk asétat (99294-94-7)

    Atah Teriparatide bubuk asétat (mean ka-p (1-34) (manusa) asétat) mangrupakeun polipéptida nu ngawengku 1-34 amino-Asam sempalan .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • bubuk atah Octreotide (83150-76-9) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Octreotide (83150-76-9)

    bubuk atah Octreotide mangrupakeun octapeptide siklik sintétik lila-akting mibanda sipat pharmacologic mimicking pamadegan nu ......... alam.


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6)

    Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk mangrupakeun heptapeptide siklik sintétik, hiji analog tina alfa-melanotropin (4,10); sanggup .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci.

Taros Kami