+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Némbongkeun 1-36 hasil 73

  • 1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID

    1-(ADAMANTANE-1-CARBONYL)-PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID (35084-48-1)

    1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Uyah pyrroloquinoline disodium (122628-50-6)

    Uyah pyrroloquinoline disodium (122628-50-6)

    PQQ mangrupikeun tipeu anyar cai larut cai, munggaran kapendak salaku kofactor pikeun …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Ganglioside GT1b (59247-13-1)

    Ganglioside GT1b (59247-13-1)

    Ngaran Ganglioside munggaran dianggo ku élmuwan Jérman Ernst Klenk dina 1942 ka lipid anu nembé papisah ti sél ganglion otak… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Lactoferrin Atah (146897-68-9) Pabrikan - Phcoker

    Lactoferrin (146897-68-9)

    Lactoferrin (LF), ogé katelah lactotransferrin (LTF), nyaéta glikoprotein anu diwakilan dina rupa cairan urus kalebet ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • L - (+) - Ergothioneine (EGT) (497-30-3)

    L - (+) - Ergothioneine (EGT) (497-30-3)

    Ergothioneine nyaéta asam amino anu alami sareng mangrupikeun turunan thiourea histidine, ngandung atom walirang dina …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Uyah disodium NADP (24292-60-2)

    Uyah disodium NADP (24292-60-2)

    Nicotinamide adenine dinucleotide fosfat (NADP +) mangrupikeun kofactor anu dianggo dina réaksi anabolik. en-Nicotinamide adénine ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Nicotinamide adenine dinucleotide (53-84-9)

    Nicotinamide adenine dinucleotide (53-84-9)

    Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) kofactor anu ngabantuan métabolisme kapanggih dina sadaya sél hirup. Eta aya dina dua bentuk …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • NADH 2Na (606-68-8)

    NADH 2Na (606-68-8)

    NADH mangrupikeun énzim nicotinamide adenine dinucleotide (NAD), bentuk koénzim aktif sanyawa sareng vitamin B3 ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Imunoglobulin G (IgG)

    Imunoglobulin G (IgG)

    Ngahasilkeun pisan imunoglobulin dina getih anjeun masihan kasempetan anu langkung ageung pikeun nampi inféksi. Ngagaduhan seueur teuing ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Anandamide (AEA) (94421-68-8)

    Anandamide (AEA) (94421-68-8)

    Anandamide, ogé katelah N-arachidonoylethanolamine (AEA), nyaéta asam neurotransmitter lemak asalna tina …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Atah Palmitoylethanolamide (kacang polong) bubuk (544-31-0) Manufacturers - Phcoker Kimia

    bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0)

    Atah Palmitoylethanolamide (kacang polong) bubuk mangrupa amida asam lemak endogenous, milik ka kelas ...... ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1287kg / bulan

    Maca deui

  • Alfa-lactalbumin (9013-90-5)

    Alfa-lactalbumin (9013-90-5)

    Lactalbumin, ogé katelah "protein whey", nyaéta albumin anu aya dina susu sareng dicandak tina whey. Lactalbumin kapanggih dina… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Péptida Tiram

    Péptida Tiram

    Péptida Tiram ngagaduhan seueur protein, vitamin, sedeng tina microelement sareng turbin. Di sagigireun, éta ngandung sababaraha …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • NACET (59587-09-6)

    N-Acetyl-L-sistéin étil éster (NACET) (59587-09-6)

    NACET (N-Acetylcysteine ​​étil ester) nyaéta novél sélofofium sél-permeabel sél-permeabel sareng fitur parbokokoketik anu luar biasa sareng luar biasa… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4) - Phcoker

    Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)

    Nikotinamide ribosida (NR) nyaéta vitamin prékursor nicotinamide nembak kapanggih (NAD +) vitamin prékursor. …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)

    Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)

    Meclofenoxate (Centrophenoxine), dijual dina nami mérek Lucidril, mangrupikeun salah sahiji anu pangheulana sareng paling ditaliti ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • woocommerce-placeholder

    Beta-Lactoglobulin (9045-23-2)

    β-Lactoglobulin nyaéta protéin whey utama sapi sareng domba susu (~ 3 g / l), sareng ogé aya dina mamalia sanés …….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0)

    Oleoylethanolamide (OEA) (111-58-0)

    Oleoylethanolamide (OEA) nyaéta agonis reséptor peroksida peroksida endogenous (PPAR-alpha). Éta mangrupikeun …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Lactoperoxidase (9003-99-0)

    Lactoperoxidase (9003-99-0)

    Lactoperoxidase mangrupikeun énzim anu alami dina susu anu dipikanyaho ngagaduhan sipat antimikrobial sareng antioksidan ……….


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Litium orotate (5266-20-6) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Litium orotate (5266-20-6)

    Lotium orotate nyaéta uyah anu diwangun ku litium (hiji logam alkali) sareng asam orotik (sanyawa nu alami sacara alami) …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Phosphatidylserine (DHM) (51446-62-9) Pabrikan - Phcoker

    Phosphatidylserine (DHM) (51446-62-9)

    Phosphatidylserine mangrupikeun aminophospholipid sareng turunan asam amino anu alami sacara alami …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Dihydromyricetin (27200-12-0) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Dihydromyricetin (DHM) (27200-12-0)

    Dihydromyricetin (atanapi DHM) mangrupikeun ekstrak tina tangkal Raisin Jepang anu parantos dianggo mangabad-abad sabagé anti-alkohol …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Glucoraphanin (21414-41-5) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Glucoraphanin 30% (21414-41-5)

    Glucoraphanin nyaéta glukosinolate anu kapendak dina brokoli, kembang engkol, sareng mustard. Glucoraphanin dirobih janten sulforaphane …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Lecithin Atah (8002-43-5) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk Lésitin (8002-43-5)

    Lecithin (alpha-phosphatidylcholine) mangrupikeun gizi, ogé minangka suplemén. Lecithin sanes zat tunggal …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Sulforaphane (4478-93-7) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Sulforaphane (4478-93-7)

    Sulforaphane, ogé katelah "dl-sulforaphane", mangrupikeun sanyawaan pepelakan alami anu tiasa dipendakan dina seueur sayuran cruciferous sapertos …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Bubuk Sesamol Atah (533-31-3)

    Sesamol (533-31-3)

    Sesamol mangrupakeun sanyawa fenolik anu kapendak dina siki wijen sareng minyak wijen sareng dianggap salaku komponén antioksidan utama ……


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Astaxanthin Alami (472-61-7) Produksi Suplemén - Phcoker

    Astaxanthin Alami (472-61-7)

    Astaxanthin alami (472-61-7) nyaéta karotenénid alami anu alami sacara alami dibéntar di alam ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Minyak Sunflower (Minyak siki Safflower) 83% 8001-21-6

    Minyak Sunflower (Minyak siki Safflower) 83% (8001-21-6)

    Minyak sunflower kaékkeun tina siki tatangkalan kembang kembang. ku kituna éta ogé disebatkeun salaku minyak siki sunflower, nami sanésna nyaéta minyak siki Safflower. Minyak aliran cai urang sasari …….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Asam linoléat konjugasi (KELUAR) (121250-47-3)

    Asam linoléat konjugasi (KELUAR) 95% (121250-47-3)

    Asam Linoleic Sambel, atanapi Kiwari, mangrupikeun istilah anu dianggo pikeun ngarujuk campuran asam lemak anu ngagaduhan struktur umum ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Magnesium Taurate (334824-43-0)

    Magnesium Taurate (334824-43-0)

    Beta-Arbutin kapanggih dina tingkat luhur pepelakan dina kulawarga Ericaceae sareng Saxifragaceae. Leres pisan, ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Glutathione (70-18-8) Pabrikan - Phcoker Chemical

    Bubuk glutathione (70-18-8)

    Glutathione mangrupikeun sanyawa tripeptida anu diwangun ku asam glutular anu napel liwat ranté gigir pikeun N-terminus ……


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk asam poli-L-glutaMic (25513-46-6) Pabrikan - Phcoker

    Bubuk asam poli-L-glutaMic (25513-46-6)

    Asam poli-l-glutamis nyaéta biopolérimér anu alami anu lumangsung, multi-fungsi, sareng biodegradasi …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0) Pabrik - Phcoker Chemical

    Bubuk Coénzim Q10 (303-98-0)

    Koénzim Q10 (CoQ10), ogé katelah ubiquinone atanapi koénzim Q, mangrupikeun énzim anu alami sacara alami ……….


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7)

    Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7)

    Bubuk GM1 parantos nyebarkeun pikeun ngarawat otos hipoxik-ésimik uteuk, kasakit Parkinson,…


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui

  • Quirone Pyrroloquinoline (PQQ) (72909-34-3)

    Quirone Pyrroloquinoline (PQQ) (72909-34-3)

    Pyrroloquinoline quinone (PQQ), ogé disebut methoxatin, nyaéta kofactor redox. Hal ieu dipanggihan dina taneuh sareng katuangan sapertos kiwifruit, sapertos …… ..


    status: Dina Massa Produksi
    unit: 25kg / Drum

    Maca deui

  • Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Manufacturers - Phcoker Kimia

    Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6)

    Atah MT2 (Melanotan-II) bubuk mangrupakeun heptapeptide siklik sintétik, hiji analog tina alfa-melanotropin (4,10); sanggup .........


    status: Dina Massa Produksi
    Disintésis na ngaropéa Sadia
    kapasitas: 1277kg / bulan

    Maca deui