Walnut Péptida Bubuk

November 2, 2020

Bubuk walnut péptida mangrupakan péptida walnut walnut anu beunghar ku 18 jinis asam amino sareng rupi-rupi mineral ku ngagunakeun walnut cookie salaku bahan baku sareng hidolisis énzimatik kompléks suhu handap sareng biotéhnologi multi-léngkah sanés.

Video bubuk Walnut Peptide Powder

Spesifikasi Bubuk Walnut Péptida

Ngaran Produk Walnut Péptida Bubuk
Ngaran kimia N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan <1000u
Monoisotopic Massa N / A
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Kayu konéng atanapi konéng semu coklat
Solubility  N / A
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Application Dahareun, dahareun perawatan séhat, dahareun fungsional

 

Naon bubuk Walnut Péptida?

Bubuk walnut péptida mangrupakan péptida walnut walnut anu beunghar ku 18 jinis asam amino sareng rupi-rupi mineral ku ngagunakeun walnut cookie salaku bahan baku sareng hidolisis énzimatik kompléks suhu handap sareng biotéhnologi multi-léngkah sanés.

Beurat molekul bubuk walnut péptida bubuk kirang ti1000u, sareng proporsi protéin hidrolisat tiasa ngahontal 90%, anu gampang diserep ku awak manusa. Ogé, éta ngagaduhan kaluburan cai anu saé, emulsifikasi sareng aktivitas biologis.

Ayeuna, bubuk oligopeptide gedang utamina dianggo pikeun bidang kadaharan kasehatan sareng kadaharan fungsional.

 

Naon kauntungan bubuk Walnut Peptide?

Gedang oligoMeningkatan kamampuan diajar sareng mémori

Walnut péptida bubuk tiasa ngajantenkeun sél saraf korteks cerebral kuat, ngamajukeun metabolisme jaringan otak, mulangkeun fungsi sél otak, sareng sacara efektif ningkatkeun learing otak sareng ingetan.

 

Ngurangan tekanan getih

Bubuk walnut péptida tiasa ningkatkeun tingkat panghambat ACE di vivo, sacara efektif ngirangan produksi angiotensin ll, sahingga ngahontal pangaruh tina nurunkeun tekanan getih.

 

Pencegahan panyawat Alzheimer

Walnut péptida bubuk ngagaduhan sipat neuroprotective sareng antioksidan anu sacara efektif tiasa nyerang radikal bébas, ningkatkeun aktivitas énzim antioksidan, ngatur faktor peradangan. Mangrupikeun zat anu aman sareng berharga pikeun nyegah sareng ngarawat panyakit Alzheimer.

 

Ningkatkeun imunitas

Walnut péptida bubuk ngagaduhan pangaruh baktéri anu kuat anu sacara efektif tiasa ngahambat jumlah koloni baktéri anu ngabahayakeun sareng ngajagi awak manusa tina koloni anu ngabahayakeun. Dina waktos anu sasarengan, walnut péptida tiasa ningkatkeun kamampuan phagositik sél fagositik sareng ngaleungitkeun sél apoptotic, limbah metabolis sareng sél virus anu ngabahayakeun.

 

rujukan:
  1. Experimenta / Study of Walnut Extract on Ngaronjatkeun Learning andMemory in Beurit
  2. Hidrolisis Énzimatik Walnut Protein pikeun Nyiapkeun Péptida Sambetan ACE sareng Pasipatan Fungsionalna.
  3. Panilitian ngeunaan épéksi campur walnut péptida dina modél ékspérimén pikun senil di vivo sareng di vir.
  4. Kegiatan Antibakteri Walnut Hydroly-sate.