Urolithin B

April 8, 2021

Urolithin B nurunkeun dégradasi protéin sareng nyababkeun hipertropi otot. Urolithin B ngahambat kagiatan aromatase, énzim anu nyambungkeun éstrogén sareng téstostéron.

Pidéo Urolithin B

 

Inpormasi kimia tina Urolithin B

Ngaran Produk Bubuk Urolithin B
Ngaran kimia 3-hidroksi-6H-benzo [c] chromen-6-hiji

3-hydroxybenzo [c] chromen-6-hiji

Uro-B

3-Hidroksiurolithin

CAS Jumlah 1139-83-9
InChIKey WXUQMTRHPNOXBV-UHFFFAOYSA-N
imut C1=CC=C2C(=C1)C3=C(C=C(C=C3)O)OC2=O
Formula molekular C13H8O3
Beurat molekul 212.2 g / mol
Monoisotopic Massa 212.047344 g / mol
lebur Point 247 ° C
warna bodas nepi ka bubuk beige
kaleyuran DMSO: leyur5mg / mL, jelas (haneut)
Ssiksa temp 2-8 ° C
aplikasi Urolithin B parantos dianggo dina binaraga sareng daérah suplemén.

rujukan

[1] Lee G, dkk. Mékanisme anti radang sareng antioksidan urolithin B dina microglia anu diaktipkeun. Phytomedicine. 2019 Mar 1; 55: 50-57. [2]. Rodriguez J, dkk. Urolithin B, régulator anu nembé dikenalkeun ngeunaan massa otot rangka. J Cachexia Sarcopenia Otot. 2017 Agustus; 8 (4): 583-597.

[2] Mékanisme anti radang sareng antioksidan urolithin B dina microglia anu diaktipkeun. Lee G, Park JS, Lee EJ, Ahn JH, Kim HS.

[3] Urolithin B, régulator anu nembé dikenalkeun pikeun massa otot rangka. Rodriguez J, Pierre N, Naslain D, Bontemps F, Ferreira D, Priem F, Deldicque L, Francaux M.

[4] Urolithin B, metabolit mikrobiota usus, ngajagaan ngalawan ischemia miokardial / tatu réperfusi ngalangkungan jalur sinyal p62 / Keap1 / Nrf2. Zheng D, Liu Z, Zhou Y, Hou N, Yan W, Qin Y, Ye Q, Cheng X, Xiao Q , Bao Y, Luo J, Wu X.