bubuk Tadalafil atah (171596-29-5)

Oktober 20, 2018

Bubuk Tadalafil atah dina nami Cialis digunakeun pikeun ngubaran disfungsi (impotensi) sareng gejala prostat jinak ………


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / bulan

Tadalafil bubuk pidéo

 

Informationmbaran Base

Ngaran Produk bubuk Tadalafil
Ngaran kimia (6R,12aR)-6-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methylpyrazino[1′,2′:1,6]pyrido[3,4-b]indole-1,4-dione
merek Name Cialis, Adcirca
Kelas ubar Pah, PDE-5 sambetan; Phosphodiesterase-5 Énzim sambetan
CAS Jumlah 171596-29-5
InChIKey WOXKDUGGOYFFRN-IIBYNOLFSA-N
molekular Formula C22H19N3O4
molekular Wdalapan 389.4
Monoisotopic Massa 389.138 g / mol
lebur Point  298-300 ° C
Freezing Point 2 ℃
Biologis Satengah-Kahirupan jam 17.5
warna Bodas mun Pareum-bodas Cyrstalline padet
Solubility  Larut dina DMSO (78 mg / ml dina 25 ° C), métanol, cai (<1 mg / ml dina 25 ° C), dichloromethane, sareng étanol (<1 mg / ml dina 25 ° C)
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar antara 59 ° F sareng 86 ° F (15 ° C sareng 30 ° C). Entong nyimpen ubar ieu di beueus atanapi beueus.
Tadalafil Application Atah Tadalafil tablet bubuk, permen Sanggama, Sex kopi, jrrd

 

Bubuk Tadalafil

Disfungsi Erectile mangrupikeun gangguan gairah séksual umum di lalaki anu mangaruhan sakitar 52 persén lalaki langkung umur 18 taun, sadunya. Bervariasi dina intensitas, disfungsi erectile biasana disababkeun ku turunna aliran getih kana pembuluh getih séntil, anu mangrupikeun léngkah utami dina produksi degdegan. 

Disfungsi Erectile mangrupikeun kalainan anu lengkep sareng tiasa dirawat kalayan pangobatan anu sanés anu nargétkeun énzim khusus dina témbok pembuluh getih tina penis. Salah sahiji pangobatan anu paling kuat pikeun ED nyaéta bubuk Tadalafil kalayan umur satengah 17.5 jam. 

 

Naon bubuk Tadalafil?

Bubuk Tadalafil kagolong kana kelas stimulan séks ubar sabab éta mangrupikeun pangobatan anu dirancang pikeun lalaki langkung ti 18 taun, kaserang disfungsi erectile. Tadalafil, atanapi (6R-trans) -6- (1,3-benzodioxol-5-yl) -2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methyl-pyrazino [1 ', 2': 1,6 , 3,4] pyrido [1,4-b] indole-XNUMX-dione mangrupikeun ubar anu sami sareng Sildenafil atanapi Viagra, dina aksi, tapi béda dina strukturna. Tadalafil ogé bénten tina pangobatan disfungsi erectile umum, Viagra, dina potency sabab langkung kuat sareng éfisién tibatan anu terakhir. 

Tadalafil Powder mangrupikeun ubar sambetan PDE5, anu hartosna éta sasaran énzim PDE5 anu aya dina sél otot lemes tina pembuluh darah séntil. Fungsi hambatan pangobatan cukup nguntungkeun sabab tujuan utama énzim nyaéta nyababkeun vasoconstriksi, anu dina saluran getih pénil, ngahasilkeun aliran getih turun sareng akibatna disfungsi ereksi. 

Tadalafil Powder dihasilkeun ku Pharmax Lifesciences sareng tiasa dianggo pikeun ngubaran langkung ti ngan ukur disfungsi erectile. Bubuk Tadalafil ogé diresepkeun pikeun lalaki anu kaserang hipplatori prostatik jinak komo hipertensi artéri pulmonal. Nanging, Tadalafil Powder henteu épéktip dina pengobatan gangguan gairah séks anu sanés dina lalaki sareng awéwé. 

 

Wangun Tadalafil

Tadalafil mangrupikeun sambetan PDE5 anu kuat, sayogi dina bentuk sareng dosis anu sanés, ngajantenkeun konsumsi langkung gampang pikeun pasién. Pangobatanana sayogi dina bentuk pél atanapi kapsul, kalayan dosis na 5 mg, 10 mg, sareng 25 mg. Penting pikeun dicatet yén dosis Tadalafil béda dumasar kana perusahaan manufaktur. 

Tadalafil ogé sayogi dina bentuk bubuk, sanaos seueur dijual pikeun kaperluan industri. Ieu alesan utama balik balanja Grosir Tadalafil Bubuk anu cukup kasohor ku bentuk ubar ieu. Formulir ieu biasana dijual dina wadah 25 kg dugi ka 50 kg, gumantung kana sarat borongan. 

Dosis umum pikeun bubuk Tadalafil, pikeun ngamimitian, nyaéta 10 mg. Dosis maksimum, dina 24 jam, nyaéta 20 mg, sareng ngaleuwihan dosis ieu henteu disarankeun.

Pangobatan ieu aman pikeun dikonsumsi manusa sabab parantos nampi persetujuan ti FDA sareng persetujuan ti pihak berwenang Kaséhatan India, Kanada, Australia, sareng Inggris. FDA nyatujuan panggunaan pil Tadalafil di taun 2002, sareng teu lami saatos, panggunaan bubuk tadalafil disatujuan ku FDA ogé. 

Pabrik pabrik bubuk Tadalafil nyatakeun ngadamel pangobatan hungkul resep kalayan presisi pisan. Pabrikan gaduh perhatian anu luhur pikeun kasalametan manusa, anu dijantenkeun jelas pisan dina potency, kaamanan, sareng efficacy tina produk akhir. 

 

Kumaha Tadalafil Bubuk Gawé?

Bubuk Tadalafil ngandung Tadalafil, sanyawa sambetan PDE5 anu mimitina ditalungtik sareng didamel ku GlaxoSmithKline saatos mendakan Sildenafil, sanyawa anu sami. Sildenafil, di sisi anu sanésna, mimitina ditalungtik salaku pangobatan angina sareng hiperténsi tapi sadayana panilitian dibasmi saatos hasil gagal dina tahapan awal panilitian. Nanging, saatos ditilik, kapendak yén Sildenafil panginten tiasa ngahasilkeun cacakan upami pasién dirangsang sacara séksual.

Salaku sildenafil mangrupikeun sambetan PDE5, GlaxoSmithKline mutuskeun ngalakukeun pamilarian anu lega kana sanyawa sareng mékanisme tindakan anu sami sapertos Sildenafil. Panilitian ieu nyababkeun kapanggihna teras ngembangkeun Tadalafil. 

Tadalafil mangrupikeun sambetan PDE5 anu kuat kalayan satengah hirup 17.5 jam anu ngabutuhkeun waktos 96 jam pikeun leres-leres kaluar tina awak manusa. Upami dibandingkeun sareng pil biru umum, Viagra, anu ngan ukur efektif salami 3 jam dugi ka 4 jam saatos diserna, Tadalafil kaluar di luhur. 

Mékanisme utama tindakan narkoba nyaéta ngahambat énzim PDE5 anu aya dina sél otot lemes tina pembuluh darah zakar. Penghambat énzim ieu ngahasilkeun vasodilasi sareng akhirna, ningkatna aliran getih ngalangkungan pembuluh darah, anu dikurilingan ku korpus kavernosa. Otot sirit ieu, nalika diteundeun dina galur ku ningkatna aliran getih, diteken kana posisi anu tegak, anu disebatna nyaéta degdegan.

Nanging, otot pénil, korpus cavernosa janten pas, kedah mimitina bersantai sahingga pembuluh darah tiasa ngalegaan sareng nampi input getih anu luhur. Rélaxasi otot lemes ieu ogé pangaruh tina ngahambat énzim PDE5, sanaos sacara teu langsung. Penghambatan PDE5 ngahasilkeun jumlah jumlah Guanosine MonoPhosphate atanapi GMP, anu penting pikeun rélaxasi otot lemes, sapertos korpus cavernosa. 

Nanging, éta sanés ngan ukur panggunaan sareng mékanisme tindakan Tadalafil Powder. Pangobatan hungkul resep ogé dipaké pikeun hiperplasia prostat jinak, gangguan kemih disababkeun ku pembesaran kelenjar prostat sareng nampilkeun salaku ngijih nyeri. Mékanisme tindakan pikeun pengobatan kelenjar prostat anu ngagedéan ogé ngaliwatan tingkat tingkat GMP dina sél otot lemes. Rélaxasi sél ieu ngamungkinkeun jalan langkung gampang tina cikiih sareng nyegah ingetan cikiih sareng nyeri. 

Bubuk Tadalafil ogé diresepkeun pikeun hipertensi artéri pulmonal, sabab pangaruh nyegah PDE5 henteu ngan ukur nambahan aliran getih tapi ogé ngirangan tekanan darah, anu nguntungkeun pisan dina ngubaran PAH. 

 

Naon bubuk Tadalafil tiasa dianggo?

Tadalafil Powder digunakeun pikeun pengobatan kaayaan kieu:

  • disfungsi Erectile
  • Hiperplasia prostatik benign 
  • Hipertensi Arteri pulmonal

Sanaos panilitian nuju dilakukeun pikeun panggunaan poténsial pangobatan anu anyar, ayeuna ngan ukur disayogikeun ka lalaki langkung umur 18 taun, kaserang salah sahiji gangguan anu disebatkeun di luhur. Paling umum, nginum obat dianggo pikeun pengobatan disfungsi erectile. 

 

Mangpaat Tadalafil Bubuk

Tadalafil ngagaduhan sababaraha manpaat nyalira sareng upami dibandingkeun sareng sambetan PDE5 sanés anu kagolong kana kelas ubar stimulan séks. Pangobatan ieu kuat sareng awét sabab butuh 36 jam pikeun diberesihan tina sistem, ngan ukur ampir teu tiasa dilacak saatos 96 jam. Balukar ubar janten écés sareng katingali sakitar 20 menit dugi 60 menit saatos diserna, sareng bubuk Tadalafil tetep aktip sakitar 3 jam dugi 4 jam saatos. Penting pikeun disebatkeun yén kagiatan ubar henteu dina cara naon waé sami sareng durasi ereksi. 

Bubuk Tadalafil henteu mampuh ngahasilkeun cacakan spontan sareng peryogi stimulasi séksual sareng gairah supados épéktip dina ngahasilkeun degdegan. Upami rangsangan seksual disayogikeun salami opat jam saatos nginum obat, ubar tiasa ngahasilkeun cacakan sareng ngirangan gejala disfungsi erectile. 

Obat stimulan séks ieu cukup épéktip dina nyampurkeun disfungsi erectile salaku akibat tina mékanisme aksi anu berkepanjangan, anu ngajantenkeun ubar pilihan pikeun seueur anu kaserang disfungsi erectile sareng hyperplasia prostat jinak. Bubuk Tadalafil tiasa dihijikeun sareng Tamulsin, ubar kuat sanés kanggo pengobatan hiperplasia prostatik jinak sanaos hasiat tina campuran obat ieu masih ditaliti sareng dianalisis. 

 

Dosis Anu Tepung tina Tadalafil Bubuk

Tadalafil Powder, sakumaha anu parantos didadarkeun di luhur, biasana dimimitian dina 10 mg salaku dosis anu panghandapna. Saatos sahenteuna saminggu ngagunakeun pangobatan, dosis na tiasa dikirangan, dironjatkeun, atanapi dijaga dina tingkat anu sami gumantung kana hasilna. Nanging, penting pikeun diémutan yén pangobatan ieu mangrupikeun ubar resép-ukur anu kedah dianggo nalika diperyogikeun. Éta ogé kedahna ngan ukur dianggo sakali dina 24 jam supados henteu nguatkeun efek samping pangobatan.

Résiko dosis anu lasut pikeun pangobatan anu ngan ukur kedah dilaksanakeun nalika diperyogikeun ampir teu aya, penting pikeun netelakeun padoman pikeun dosis anu lasut. Ieu kusabab pangobatan diresepkeun pikeun dianggo sapopoé, sahenteuna tilu kali sapoé nalika dianggo pikeun pengobatan hiperténsi arteri pulmonal sareng hiperplasia prostat jinak. Dina kasus dosis lasut, langkung saé dijauhkeun tina dosis éta, sareng dina kaayaan teu aya dosis anu sono ditimbalan ku dosis dobel waktos sanés. Ieu tiasa ngakibatkeun pangaruh anu berkepanjangan sareng teu dipikahayang anu berpotensi ngahasilkeun komplikasi anu ampir fatal. 

 

Saha Anu Henteu Kedah Nganggo Bubuk Tadalafil

Bubuk Tadalafil ngagaduhan seueur manpaat sareng kagunaan tapi khusus didesain pikeun jenis kelamin lalaki, khususna anu umurna langkung ti 18 taun. Pangobatan henteu kedah dicandak ku awéwé sareng murangkalih sabab tiasa résiko langkung luhur pikeun ngembangkeun sababaraha efek samping umum sareng komplikasi anu aya hubunganana sareng panggunaan Tadalafil Power. 

Populasi ieu henteu kedah nyandak Tadalafil Powder, atanapi konsultasi sareng dokterna sateuacan ngamimitian nginum obat naon waé anu aya di kelas ubar sambetan PDE5:

  • Jalma anu ngagaduhan riwayat intervensi bedah dina tilu bulan ka pengker
  • Jalma anu ngagaduhan riwayat kajadian jantung dina tilu bulan ka genep genep bulan ka pengker
  • Jalma anu hiperténsi sareng hyperlipidemia
  • Jalma anu ngagaduhan panyakit ginjal
  • Jalma anu ngagaduhan retinitis pigmentosa
  • Jalma anu hemofilia atanapi gangguan getih anu sami
  • Jalma anu ngagaduhan sababaraha myeloma, atanapi leukemia
  • Jalma anu borok lambung
  • Jalma anu sajarah stroke atanapi sareng ningkat résiko kaserang stroke

Jalma-jalma ieu henteu kénging nyandak Tadalafil kusabab pangobatanana ayeuna tiasa berinteraksi sareng ubar, hasilna komplikasi anu ngancam kahirupan. Dina sababaraha kasus, awak pasién ieu tiasa langkung rentan ka efek samping anu relatif umum sareng henteu serius tina ubar tapi intensitas komplikasi tiasa langkung luhur tibatan biasana. 

 

Pangaruh Samping Pangaruh Tadalafil Bubuk

Bubuk Tadalafil, sapertos kaseueuran pangobatan, gaduh sababaraha efek samping anu umum pakait sareng panggunaan na. Nanging, henteu aya diantara aranjeunna anu serius, kagiatan hirup sadidinten robih, atanapi ngancam kahirupan. Nyatana, seuseueurna ti aranjeunna bakal ngabéréskeun nyalira sareng henteu peryogi campur médis. 

Efek samping umum tina Tadalafil kalebet, tapi henteu diwatesan ku:

  • irung Stuffy
  • headaches
  • Dyspepsia
  • Nyeri patuangan
  • Siram; kahaneutan sareng beureum kulit
  • Tinnitus; terus-terusan disada sora dina ceuli
  • Masalah nguping
  • visi rumeuk
  • Kaleungitan paningal
  • Priapism

Pangaruh samping pamungkas relatif langkung serius sareng ngarujuk kana cacakan anu berkepanjangan sareng nyeri anu parantos lami, biasana langkung ti opat jam. Dina kaayaan sapertos kitu, disarankeun kanggo milarian bantosan médis langsung kusabab éta mangrupikeun efek samping anu langkung serius, sanaos jarang, tina konsumsi Tadalafil. 

Kusabab Oktober 2007, FDA meryogikeun sadaya wadah obat penghambat PDE5 ngalebetkeun labél peringatan anu ngamungkinkeun para pangguna terang yén pangobatan ieu berpotensi nyababkeun leungitna dédéngéan samentawis tapi ngadadak. Kaputusan ieu ku FDA mangrupikeun hasil tina sababaraha keluhan kaleungitan pangrungu di pasién anu nganggo Tadalafil atanapi ubar anu sami anu didaptarkeun sareng FDA, ngabutuhkeun aranjeunna pikeun leres ngaanalisa masalah. Panilitian FDA mendakan leungitna dédéngéan janten efek samping serius tina TAdalafil yén aranjeunna yakin yén sadayana pasién kedah diperhatoskeun, dina istilah anu jelas, ngarah tiasa nyandak kaputusan anu leres. 

Leungiteun visi mangrupikeun keluhan anu sering aya hubunganana sareng panggunaan Tadalafil sareng nalika FDA ningali kana keluhan ieu, mendakan yén efek samping ieu seuseueurna kajantenan di pasién anu parantos kaserang patologi panon, nyaéta neuropati optik anémik anterior non-arteritik atanapi NAION. Kusabab teu aya sabab sareng akibat langsung anu dipendakan ku FDA, teu aya labél peringatan anu aya hubunganana sareng leungitna visi dina bubuk Tadalafil atanapi labél sambetan sambetan sambét PDE5 anu sanés. 

 

Hubungan Narkoba Biasa sareng Tadalafil Bubuk

Pangobatan tangtu henteu kedah dicandak sabab tiasa berinteraksi sareng masing-masing hasilna pangaruh turunna duanana, efek ningkatna duanana, atanapi panguatan épék négatip tina duanana pangobatan. 

Tadalafil Powder mangrupikeun pangobatan sapertos anu henteu kedah dicandak dibarengan ku pangobatan ieu.

  • Antacids: Pangobatan ieu berinteraksi sareng Tadalafil sapertos anu ngahasilkeun turunna épéktipitas ubar pangahirna, sanaos mékanisme anu pasti henteu acan dipikaharti. Nanging, penting pikeun ngingetkeun pasién ngeunaan kamungkinan interaksi antara dua pangobatan ieu, utamina sabab ubar baheula mangrupikeun pangobatan rumah tangga anu umum. 
  • Inhibitor PDE5: Konsumsi obat sareng mékanisme tindakan anu sami sakumaha Tadalafil tiasa ngahasilkeun paningkatan aliran getih anu signifikan sareng panurunan tekanan getih anu ngancam kahirupan. Campur dua sambetan PDE5 anu sanés atanapi nyandak dosis dobel tina ubar anu sami tiasa ngahasilkeun komplikasi tibatan kauntungan tambahan. 
  • Alkohol: Nyandak bubuk Tadalafil sareng alkohol teu tiasa nyababkeun komplikasi khusus tapi éta tiasa ngahasilkeun kanaékan ageung pangaruh tina efek samping. Éta tiasa umum dina kajadian tapi nalika diintipkeun, tiasa janten teu sabar sareng tiasa meryogikeun bantosan médis. 
  • Nitrat: Pangobatan ieu dianggo pikeun tujuan jantung sareng fungsi utami nyaéta pikeun ningkatkeun aliran getih ngalangkungan saluran getih ku pangaruh vasodilatory. Mékanisme tindakan ieu sami sareng Tadalafil, maka gabungan tina dua obat ngahasilkeun kaleuleuwihan pangaruh négatip tina duanana ubar.
  • Anti Hiperténsi: Alesan pikeun ieu sami sareng nitrat. Anti hipertensif sareng Taladafil duanana damel dina ngirangan tekanan darah ku pembuluh vasodilating, anu upami dicandak sasarengan, bakal ngahasilkeun tekanan getih anu handap pisan anu tiasa ngakibatkeun fana, upami henteu dirawat.
  • Indikator CYP3A4: CYP3A4 mangrupikeun énzim anu bertanggung jawab pikeun ékskrési sanyawa Tadalafil tina awak saatos éta parantos ngalaksanakeun tujuanana. Nanging, pangobatan anu ningkatkeun pangaruh énzim ieu akibatna bakal ningkat kana ékskrési Tadalafil, bahkan sateuacan éta tiasa minuhan tujuanana. Ieu ngahasilkeun anu pang épisiénna sareng teu aya gunana. 
  • CYP3A4 Inhibitors: Sagala ubar anu ngahambat aksi énzim CYP3A4 bakal ngahasilkeun turunna ékskrési Tadalafil anu bakal ngantepkeun dina sistem manusa langkung lami tibatan diperyogikeun. Épék berkepanjangan ieu henteu diperyogikeun sareng berpotensi janten bahaya pisan sacara umum, naha sababna gabungan dua ieu kedah dihindari pisan. 
  • Stimulator Guanylate Cyclase: Pangobatan ieu nargétkeun vasculature tina bayah, tujuanana pikeun ngirangan tekanan getih anu ngalir ngalangkungan éta. Nanging, éta ogé mangrupikeun épék mangpaat sareng kagunaan Tadalafil. Nyandak duaan ieu tiasa ngahasilkeun tekanan getih pulmonal anu handap pisan, anu tiasa fatal upami henteu diperlakukeun kalayan pas sareng tepat waktuna. 

 

Dimana Tadalafil Bubuk Dijual?

Dagang Grosir Tadalafil Bubuk langkung umum tibatan penjualan ritel sabab biasana dipésér sacara masal langsung ti pabrik pabrik Tadalafil Powder. Sacara umum, pangobatan alam swasta sapertos kitu biasana dipésér online sabab nyayogikeun pasién sareng kawijaksanaan anu aranjeunna peryogikeun. Pangobatanana sayogi di ampir sadaya apoték lokal sareng online tapi pasién kedah ngagaduhan resép pikeun tiasa mésér. 

 

Panalitian Médis Salajengna sareng Inpormasi

Tadalafil teras-terasan ditalungtik sareng diulik pikeun nganilisa panggunaan poténsial sanésna. Tadalafil mangrupikeun sanyawa konci pikeun seueur ubar resép anu sanés, sadayana dijual dina nami mérek anu béda, kaseueuran pikeun gangguan sapertos disfungsi ereksi, hiperplasia prostatik jinek, sareng hipertensi artéri pulmonal. Nanging, aya sababaraha rupa panilitian anu dina tahapan kahiji na nunjukkeun yén Tadalafil, ka hareupna, tiasa diresepkeun pikeun gangguan anu sanés ogé. 

Salah sahiji studi pangpentingna anu dilakukeun dina Tadalafil fokus kana khasiatna sareng kasalametan upami dianggo unggal dinten ku pasién anu kaserang disfungsi erectile. Panilitian ieu diterbitkeun dina Jurnal Kaséhatan Indonésia, sareng dumasar kana analisis panaliti literatur tina basis data éléktronik, éta nyimpulkeun yén ngagunakeun Tadalafil sakali sapoé langkung épéktip dina ngubaran disfungsi erectile tibatan ukur ngagunakeun pangobatan nalika diperyogikeun. 

Alesan naha ulikan ieu penting pisan nyaéta ngagaduhan kamungkinan pikeun ngarobih protokol pangobatan pikeun disfungsi erectile. Nanging, panilitian salajengna kedah dilakukeun sateuacan perobihan tiasa dilakukeun dina rencana pangobatan. 

Panilitian sanés kana Tadalafil tujuanana pikeun ngamajukeun ubar stimulan séks, sareng ubar anu milik kelas anu sami, vardenafil, anu tiasa dianggo dina pangubaran gangguan tulang. Gangguan tulang di dieu ngarujuk kana karusuhan dimana sél osteoklas atanapi sél ngancurkeun tulang fungsina dina kecepatan anu langkung luhur sareng épisiénna henteu cocog sareng fungsi osteoblast atanapi sél pembentuk tulang. Ieu ngakibatkeun turunna tulang tulang anu nyababkeun penderita rentan ka patok patologis. 

Tahap in vivo panilitian nunjukkeun yén duanana ubar ieu henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun kagiatan osteoblast tapi sacara sakaligus ngirangan kagiatan osteoklas. Obat-obatan tiasa ngalakukeun ieu kusabab jalur PDE5A mangrupikeun konci dina ngahasilkeun kasaimbangan kadua jinis sél. Jalur anu sami nyaéta naon target ubar pikeun pengobatan disfungsi erectile. Saatos nerapkeun konsep in vivo ngeunaan modél sato ku panaliti anu mingpin panilitian ieu, mendakan yén duanana ubar mangrupikeun pilihan anu gampang pikeun ngatur massa tulang anu séhat. Nanging, panilitian salajengna kedah dilakukeun kana pangaruh duanana ubar dina massa tulang manusa.  

Analisis-meta anu diterbitkeun dina Endocrinology Journal ngabandingkeun hasiatna perlakuan tadalafil, perlakuan tamsulosin, sareng tamsulosin plus perlakuan tadalafil dina ngabantosan pengusiran batu uretra. Tujuan panilitian éta henteu ngan ukur mendakan terapi kombinasi énggal pikeun ngabantosan penderita batu urétérar tapi ogé nganilai kasalametan rencana pangobatan ieu. 

Pamakéan tadalafil nyalira atanapi tadalafil kalayan tamsulosin mangrupikeun dua pilihan anu kapendak paling efektif sareng paling henteu ngahasilkeun pangaruh anu ngarugikeun. Sumawona, épék analgesik of Tadalafil panginten tiasa ngirangan kanyeri anu disababkeun ku seueur pasién anu ngalaman batu urétérar bari ubar ogé ngabantosan ngaluarkeun batu tina sistem.