bubuk Tadalafil atah (171596-29-5)

Oktober 20, 2018

Bubuk Tadalafil atah dina nami Cialis digunakeun pikeun ngubaran disfungsi (impotensi) sareng gejala prostat jinak ………


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / bulan

Tadalafil bubuk pidéo

 

Informationmbaran Base

Ngaran Produk bubuk Tadalafil
Ngaran kimia (6R,12aR)-6-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methylpyrazino[1′,2′:1,6]pyrido[3,4-b]indole-1,4-dione
merek Name Cialis, Adcirca
Kelas ubar Pah, PDE-5 sambetan; Phosphodiesterase-5 Énzim sambetan
CAS Jumlah 171596-29-5
InChIKey WOXKDUGGOYFFRN-IIBYNOLFSA-N
molekular Formula C22H19N3O4
molekular Wdalapan 389.4
Monoisotopic Massa 389.138 g / mol
lebur Point  298-300 ° C
Freezing Point 2 ℃
Biologis Satengah-Kahirupan jam 17.5
warna Bodas mun Pareum-bodas Cyrstalline padet
Solubility  Larut dina DMSO (78 mg / ml dina 25 ° C), métanol, cai (<1 mg / ml dina 25 ° C), dichloromethane, sareng étanol (<1 mg / ml dina 25 ° C)
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar antara 59 ° F sareng 86 ° F (15 ° C sareng 30 ° C). Entong nyimpen ubar ieu di beueus atanapi beueus.
Tadalafil Application Atah Tadalafil tablet bubuk, permen Sanggama, Sex kopi, jrrd

 

gambaran

Tadalafil, (6R-trans) -6- (1,3-benzodioxol-5-yl) -2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methyl-pyrazino [1 ', 2': 1,6, 3,4] pyrido [1,4-b] indole-5-dione (Cialis), nyaéta salah sahiji jinis sambetan PDE5 sareng ubar anu dikaluarkeun ku lisan. Éta turunan b-karbolin sareng bénten strukturna benten sareng vardenafil (Levitraw) sareng sildenafil (Viagraw), anu duanana mangrupikeun sambetan PDE171596 dumasarkeun kana inti inti pirimidin. Bubuk Tadalafil (CAS 29-5-2003) ningkatkeun aliran getih kana korpus kavernosum ku santai otot pembuluh darah, sareng ieu ngamungkinkeun saurang lalaki ngahontal degdegan. Bubuk Tadalafil disatujuan ku Amérika Serikat (AS) Pangan sareng Narkoba Administrasi (FDA) di XNUMX pikeun pengobatan disfungsi (ED), sareng dipasar di dunya dina nami mérek Cialis. Ogé dianggo pikeun ngubaran hipertensi artéri pulmonal sareng hiperplasia prostat jinak, kaayaan dimana kelenjar prostat janten ngagedéan, nyababkeun masalah dina ngijih.

Fitur farmakologis anu ngabédakeun Tadalafil nyaéta umur satengahna (17.5 jam) langkung lami dibandingkeun sareng Viagra sareng Levitra (4-5 jam). Ieu satengah umur panjang ngahasilkeun durasi anu langkung lami sareng, sabagian, jawab nami Cialis tina "pil akhir minggu." Ieu satengah umur anu langkung lami ogé mangrupikeun dasar tina panilitian ayeuna pikeun panggunaan tadalafil dina hiperténsi artéri pulmonal salaku terapi sakali-dinten.

Mékanisme Aksi

Ereksi pénil nalika ngarangsang seksual nyiruan ku rélaxasi arteri penile sareng otot lemes corpus cavernosal, sahingga ngaronjatkeun aliran getih kana organ. Rélaxasi Hal ieu ngamungkinkeun ngaronjat aliran getih ngaliwatan arteri pénil, sedengkeun getihna ngeusi dua kamar di jero sirit disebut korporasi cavernosa. Pas kamar ngeusian getih, sirit tumuwuh heula. Ereksi ngabéréskeun nalika otot kaserang ku akumulasi getih tiasa ngalirkeun ngaliwatan véna penile.

Réspon ieu dimédiasi ku sékrési nitrat oksida (NO) tina terminal saraf sareng sél endothelial, anu ngarangsang sintésis cGMP dina sél otot lemes teras ngendalikeun pelebaran sareng kontraksi pembuluh darah anu mawa getih ka sareng sirit. Siklik GMP nyababkeun rélaxasi otot lemes sareng ningkat aliran getih kana korpus cavernosum, sareng didegradasi ku cGMP spésiés spésiés khusus fosfodiesterase 5 (PDE5) dina korpus cavernosum anu aya di sakitar sirit. Tadalafil ngahambat PDE5 teras ningkatkeun ku ningkatkeun jumlah cGMP anu sayogi. Tadalafil ngeureunkeun PDE5 tina ngancurkeun cGMP teras ningkatkeun cGMP anu aya pikeun ngahontal fungsi sareng nyababkeun degdegan langkung lami.

Nanging, kusabab paruh-umur Tadalafil relatif pondok, pangaruhna pareum dina waktos 2 dinten damel PDE5 sumping deui sareng kaséhatan séks anjeun - janten parah. Anjeun panginten kedah langkung lami pikeun ngahontal pangaruh anu anjeun pikahoyong, sapertos kakuatan low Cialis 4-5 dinten salami 4-5 dinten.

aplikasi

  • disfungsi Erectile (ED)
  • Hipertensi artéri pulmonal
  • Hyperplasia prostatik Benign
  • Analgesic
  • Norépinéfrin pameungkeut uptake
  • Mu-opiod agonist reséptor

Disarankeun Tadalafil bubuk Dosage

Cialis asalna dina méja konéng, dilapis pilem sareng bentuk almond dina 5, 10 sareng 20 miligram (mg) dosis. Dosis awal anu disarankeun bubuk Cialis pikeun panggunaan sakumaha diperyogikeun di kaseueuran pasién nyaéta 10 mg, dicandak sateuacan kagiatan seksual diantisipasi.

A dosis munggaran nyaéta 10 miligram (mg) sahenteuna 30 menit sateuacan aktivitas seksual. Dosis tiasa ningkatkeun kana 20 mg atanapi turun kana 5 mg, dumasar efisiensi sareng kasabaran individu. Tapi, maksimum nyaéta 20 mg salaku dosis tunggal. Frékuénsi dosis anu dianjurkeun maksimal nyaéta sakali per dinten di seueur pasien. sakuduna henteu kedah nyandak henteu leuwih ti hiji dosis dina jam 24. Pasien anu diperkirakeun aktip sacara séksual sahenteuna dua kali saminggu tiasa nyandak dosis poéan 5 mg, sareng ieu tiasa diréduksi jadi 2.5 mg sakali sapopoé, gumantung kana réaksi individu.

Bubuk Cialis kanggo dianggo upami diperyogikeun dipidangkeun pikeun ningkatkeun fungsina dibandingkeun sareng plasebo dugi ka jam 36 saatos dosis. Ku alatan éta, nalika ngajantenkeun pasien ngeunaan pangangguran bubuk Cialis sacara optimal, ieu kedah dipertimbangkeun.

Perhatikeun yén tanda cacakan moal lumangsung hungkul ku nyandak pil. Sareng ulah nyandak Cialis pikeun disfungsi upami anjeun nyandak Adcirca kanggo hiperténsi arteri pulmonal. Gigih, Tadalafil kanggo disfungsi ngan ukur dianggo ku jalma dewasa yuswa 18 taun ka luhur.

mangpaat

♦ bubuk Tadalafil tiasa ngabantosan otot dina prostat sareng kandung kemih anjeun. Ieu tiasa ngabantosan ningkatkeun gejala BPH anjeun.

♦ Pikeun ningkatkeun gejala ED, bubuk tadalafil ngabantosan ningkatkeun aliran getih kana sirit. Ieu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun sareng ngajaga dedegan. Pikeun bubuk tadalafil pikeun ngabantosan anjeun gaduh dedegan, anjeun kedah dihudangkeun séksual.

♦ Pikeun PAH, bubuk tadalafil tiasa dianggo pikeun ningkatkeun kamampuan anjeun olahraga ku sayah saluran getih dina bayah anjeun. Ieu ningkatkeun aliran getih.

efek samping

Marengan pangaruh na diperlukeun, kadokteran bisa ngabalukarkeun épék nu teu dihoyongkeun. Sanaos henteu efek samping ieu tiasa lumangsung, saolah-olah kajadian aranjeunna peryogi perhatosan médis. Punten parios efek samping anu di handap tina bubuk tadalafil:

efek samping umum

▪ nyeri sirah

▪ kesel lambung

▪ nyeri deui

▪ nyeri otot

▪ flushing (kulit beureum saulas)

▪ irung atawa irung

▪ diare

Balukar samping jarang tapi serius 

Bertahan anu berkepanjangan dina éta bisa ngabalukarkeun karuksakan sirit, masalah visi, sareng leungitna dédéngéan.

Mun épék ieu hampang, aranjeunna bisa dileungitkeun dina sababaraha poé atawa sababaraha minggu. Mun aranjeunna geus leuwih parna atawa henteu dileungitkeun, ngobrol ka dokter anjeun atanapi tukang ubar.

Jalma kalawan kaayaan anu sanesna henteu kedah ngadamel bubuk Cialis kajaba dokter teu satuju:

Masalah wirahma haté, panghina, atawa panyakit jantung nanaon

Tekanan darah tinggi atawa low

Gagalna jantung congestés atanapi stroke dina sasih-bulan 6 pamungkas, atanapi infaroci myocardial dina bulan 3 pamungkas

Anémia sél arit, sababaraha myeloma, hémofilia, leukemia, atanapi gangguan getih lianna

Kasakit ati atawa ginjal

Sariawan burih

Retinitis pigmentosa

Deformitas strukturna tina sirit, sapertos panyawat Peyronie

Sagala kaayaan kaséhatan anu aranjeunna disarankan henteu kudu kaganggu

Interaksi Tadalafil

Mun anjeun nganggo tadalafil, aya ubar lianna anu tiasa mangaruhan obatna, anu tiasa nyababkeun efek samping. Interaksi ubar tiasa ngarobah kumaha pangobatan anjeun atanapi ningkatkeun résiko pikeun efek samping anu serius.

Tadalafil miboga éfék sinergis anu modé dina réduksi tina tekanan getih dina nitrat ngainduksi. Tadalafil tiasa nyababkeun serelek parah darah nalika dipaké ku nitrat, anu tiasa nyababkeun pakuah, kaributan, sareng jarang jantung atanapi stroke. Ulah make tadalafil sareng salah sahiji hal di handap ieu: ubar nu tangtu dipaké pikeun ngubaran nyeri dada / panghina (nitrat sapertos nitroglycerin, isosorbide), ubar rekreasi disebut "poppers" ngandung amil atanapi butil nitrite.

Mun anjeun ogé nyokot hiji nginum obat alfa pameungpeuk (kayaning doxazosin, tamsulosin) pikeun ngubaran hiji prostat enlarged / BPH atawa darah tinggi, darah Anjeun bisa meunang teuing low nu bisa ngakibatkeun pusing atawa fainting. dokter Anjeun bisa ngamimitian perlakuan ku dosis handap tadalafil atawa ngaluyukeun nginum obat pameungpeuk alfa anjeun pikeun ngaleutikan résiko anjeun tina tekanan getih low.

Dina studi klinis, tingkat réspon réspon anu dilaporkeun dugi ka 36 h milarian pangobatan. Tadalafil kalebet metabolism dina ati ku CYP3A4 ka lembaga anu teu aktif ngalawan PDE5 sareng diékskrésikeun salaku metabolit dina tai na cikiih. Farmakokinetik tadalafil henteu kapangaruhan ku faktor sapertos asupan dahareun sareng alkohol, umur, ayana diabetes, sareng insépisi hépatis enteng atanapi sedeng. Kajadian ngarugikeun anu paling umum anu aya di sirah nyaéta nyeri sirah, nyeri deui, dyspepsia, sareng myalgia. Dina dosis 10 sareng 20 mg, Tadalafil teu gaduh pangaruh anu signifikan dina tekanan getih sareng denyut jantung sareng henteu ngakibatkeun instansi infark miokard. Laporan lonjakan épék anu berkepanjangan langkung ageung tibatan 4 h sareng priapisme parantos dicatet kalayan ngagunakeun tadalafil. Priapism, upami henteu dirawat kalayan leres, tiasa nyababkeun karuksakan anu teu tiasa dicabut. Pasien anu gaduh cacakan langgeng langkung ageung tibatan 4 h disarankan pikeun milari perhatian médis darurat. Dina pasien anu diabétes, pamutahiran fungsi ku tadalafil henteu tanggung jawab tina jinis diabetes sareng jinis terapi diabetes.

pangobatan lianna bisa mangaruhan jalan ngaleupaskeun tadalafil tina awak anjeun, nu bisa mangaruhan kumaha tadalafil jalan. Contona, di antarana antifungals azole (kayaning itraconazole, ketoconazole), antibiotik macrolide (kayaning clarithromycin, erythromycin), sambetan Protéase HIV (kayaning fosamprenavir, ritonavir), Protéase sambetan virus hépatitis C (kayaning boceprevir, telaprevir), rifampin, antara séjén .

Ulah nyandak obat ieu sareng produk-produk sanés anu ngandung tadalafil atanapi obat-obatan anu sami anu dipaké pikeun ngubaran disfungsi-ED atanapi hiperténsi pulmonal (sapertos sildenafil, vardenafil).

Ngeunaan interaksi tadalafil jeung ubar-hal sanésna masih keneh gaduh pisan, upami anjeun hoyong pake narkoba ku bubut tadalafil (CAS 171596-29-5), mimiti inget konsultasi ka dokter anjeun sarta anjeunna parantos masihan anjeun nasihat profésional sareng dipercaya.

inpo salajengna

Bubuk Tadalafil, bubuk sildenafil, sareng bubuk vardenafil sadayana polah ku ngahambat énzim PDE5, tapi obat-obatan ieu ogé ngahambat énzim PDE 6, 1, sareng 11 dina sababaraha derajat. Salaku conto, Sildenafil sareng vardenafil ngahambat PDE6, énzim anu aya dina panon, langkung ti tadalafil. Sababaraha pangguna sildenafil ningali tinge bluish sareng gaduh sensitipitas anu luhur kana cahaya kusabab PDE6 ngahambat. Di sagigireun éta, Sildenafil sareng vardenafil ogé ngahambat PDE1 langkung ti tadalafil. PDE1 aya dina otak, jantung, sareng otot lemes vaskular. Disangka yén ngahambat PDE1 ku sildenafil sareng vardenafil nyababkeun vasodilation, flushing, sareng tachycardia.

Dibandingkeun jeung prestasi dina PDE6 na PDE1, tadalafil dilaksanakeun anu langkung ageung dina PDE11. PDE11 dinyatakeun dina otot rangka, prostat, ati, ginjal, kelenjar hipofisis, jeung téstés. Sanajan kitu, efekna dina awak ngahalangan PDE11 henteu kanyahoan.