Bubuk kembang matahari

Oktober 30, 2020

Bubuk kembang matahari (inuman padet) beunghar pisan ku eusi asam amino sareng vitamin E, A, C saatos ékstraksi sareng énzimolisis biologis. Bubuk kembang matahari (inuman padet) utamina diwangun ku mikro-molekul sareng massa molekul relatif kirang ti 1000u, anu gampang diserep ku awak manusa sareng ngagaduhan tingkat panggunaan anu luhur.

Pidéo bubuk sunflower

 

Bubuk sunflower spésifikasi

Ngaran Produk Bubuk kembang matahari
Ngaran kimia N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan N / A
Monoisotopic Massa N / A
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Kahirupan diri produk Henteu dibuka salami 24 bulan
warna Bodas atanapi konéng hérang
Solubility  N / A
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing.

Saatos muka, dikonsumsi pas mungkin ngajaga produk tina beueus sareng aglomerasi.

Application Dahareun, suplemén perawatan séhat, tuangeun fungsional.

 

Naon bubuk Sunflower?

Bubuk kembang matahari (inuman padet) diala tina bubuk kembang matahari, ngalangkungan seueur prosés

sapertos pilihan bahan baku, ékstraksi, énzim énolisis biologis, garing sareng bungkus, jst.

Bubuk kembang matahari (inuman padet) beunghar pisan ku eusi asam amino sareng vitamin E, A, C saatos ékstraksi sareng énzimolisis biologis. Bubuk kembang matahari (inuman padet) utamina diwangun ku mikro-molekul sareng massa molekul relatif kirang ti 1000u, anu gampang diserep ku awak manusa sareng ngagaduhan tingkat panggunaan anu luhur.

 

Naon kauntungan bubuk Sunflower?

 Ngabantosan ngatur asam urat sareng ningkat asam urat

Kaseueuran ubar anu aya pikeun pengobatan asam urat sareng hyperuricemia mangrupikeun ubar kimia, anu ngagaduhan langkung toksik sareng efek samping. Ku alatan éta, beuki loba panaliti komitmen pikeun mendakan zat aktif alami pangaruh kuratif anu saé sareng karacunan rendah tina pepelakan alami. Numutkeun kana verifikasi klinis pangobatan tradisional sareng panilitian farmakologis modéren, sunflower ngagaduhan rupa-rupa kagiatan farmakologis. Dina panilitian ekstrak sunflower, kauninga yén ekstrak sunflower ngirangan eusi asam urat getih dugi ka tingkat anu tangtu sareng pangaruh épéktip anu tangtu dina kagiatan xanthine oxidase dina sérum beurit.

 

Kéngingkeun prostatitis kronis sareng improvisasi hiperplasia prostatiked

Prostatitis kronis mangrupikeun panyakit anu paling umum di kalangan lalaki umur tengah sareng sepuh. Kaseueuran pasien gaduh gejala utamina sapertos kiih sesah, ngeclak saatos ngompol sareng nyeri awak handap. Numutkeun laporan jurnal médis, tingkat pangubaranana ngahontal 80% diantara 100 pasién anu disebut tadi anu diubaran ku bubuk kembang. Hyperplasia prostat ogé mangrupikeun panyakit kronis anu anéh pikeun lansia, anu kajadianana saluhur langkung ti 75%. Saatos penderita ngonsumsi bubuk kembang, aya larangan dina hiperplasia kelenjar, ngaleutikan volume kelenjar, sareng ningkat dina fungsi pangaturan éndokrin.

 

Kéngingkeun funtion ati ningkat

Sari sari ngagaduhan pangaruh anu jelas dina sirosis alkohol anu disababkeun ku konsumsi alkohol anu kaleuleuwihi, sareng ngalereskeun fungsi ati pas mungkin.

 

Pangaruh kana sistem kardiovaskular

 Bubuk kembang beunghar ku vitamin sareng sababaraha sanyawa flavonoid, anu ngagaduhan pangaruh anu saé pikeun ningkatkeun kakuatan kapiler, sareng pencegahan sareng pangubaran karusuhan perméabilitas kapilér, perdarahan cerebral, hemorrhage retina, hipertensi, sareng varicosity.

 

rujukan:

[1] Panilitian ngeunaan Kegiatan Anti Gout sareng Anti-hiperurisemia tina Ekstrak Kepala Sunflower.

[2] Gizi nutrisi sareng kasehatan sari tina sari.

[3] Ringkesan Nutrisi Pollen sareng Fungsi.

[4] Gizi nutrisi sareng kasehatan sari tina sari.