Mani Ganja Oligopeptide Bubuk

Oktober 30, 2020

Bubuk mani Ganja Oligopeptida mangrupikeun péptida molekular alit anu diekstraksi tina péptida ganja mani ku hidrogisis énzimatik kompléks suhu handap. Éta euyeub ku arginin, asam glutamat, histidin, metionin, sistin. Ogé, éta moal ngakibatkeun disténsi beuteung, seueul sareng réaksi alérgi.

Média Ganja Oligopeptide Bubuk pidéo

 

 

Spésiés Ganja Oligopeptide Bubuk Spesifikasi

Ngaran Produk Mani Ganja Oligopeptide Bubuk
Ngaran kimia N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan <1000u
Monoisotopic Massa N / A
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Konéng atanapi Konéng Lampu
Solubility  N / A
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Application Dahareun, dahareun perawatan séhat, dahareun fungsional

 

Naon bubuk mani ganja oligopeptida?

Bubuk mani Ganja Oligopeptida mangrupikeun péptida molekular alit anu diekstraksi tina péptida ganja mani ku hidrogisis énzimatik kompléks suhu handap. Éta euyeub ku arginin, asam glutamat, histidin, metionin, sistin. Ogé, éta moal ngakibatkeun disténsi beuteung, seueul sareng réaksi alérgi.

Ayeuna, bubuk oligopeptida ganja mani utamakeun dianggo kanggo bidang kadaharan kasehatan sareng katuangan fungsional.

 

Naon manpaat bubuk Semen Cannabis Oligopeptide?

Nyegerkeun limpa sareng sistem pencernaan

Mani bubuk péptida ganja tiasa ngatur kasaimbangan flora peujit, anu ngagaduhan pangaruh terapi dua arah kana kabebeng sareng diaré. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan épék anti-maag sareng kandung empedu anu hadé.

 

Analgesia, anti peradangan

Mani bubuk péptida ganja gaduh épék analgesik sareng anti-inflamasi anu kuat.

 

Ngabantosan hypolipidemik sareng hipoglikemik

Mani bubuk péptida ganja tiasa ngirangan total kadar koléstérol sareng tingkat trigliserida, ogé kadar gula getih. Éta ogé ngagaduhan pangaruh pangaturan lipid getih sareng gula getih.

 

Anti kacapean sareng ningkatkeun imunitas

Mani bubuk péptida ganja tiasa ningkatkeun daya tahan latihan, ningkatkeun kandungan glikogén ati, ngirangan asam laktat getih, eusi nitrogén uréa getih, ngagaduhan pangaruh antif tired; Salaku tambahan, éta tiasa sacara signifikan ningkatkeun fungsi imun humoral ngeunaan imunitas sélulér, utamina kamampuan proliferasi Tlymphocytes sareng phagosit, sareng komprehensif-ly ningkatkeun fungsi imunitas awak.

 

Antioksidan, anit-sepuh

Mani bubuk péptida ganja ngagaduhan fungsi antioksidan, anu sacara efektif tiasa nyerang radikal bébas sareng ngirangan tingkat lipid peroksida, sahingga ngagaduhan pangaruh anti-penuaan.

 

rujukan:

[1] Studi Farmakologis ngeunaan Sistem Pencernaan Hemp Kerne

[2] Akupungtur, Anti lnflamasi, Pangaruh Antithrombotic Siki Hemp.

[3] Pangaruh Bubuk Protéin Hemao kana Fungsi Gizi sareng Fisiologis Beurit dina Usum Ngembang.

[4] Panilitian Awal ngeunaan Pangaturan Anti Kacapean sareng ImunFungsi Protéin Bibit Hemp dina Beurit.

[5] Kagiatan Antioksidan Produk Hidrolisis Énzimatik Hemp