Bubuk Peptida Laut Bonténg Laut

Oktober 30, 2020

Bonténg Laut Péptida bubuk nyaéta péptida molekular alit anu diala tina hidrolisis sareng pemurnian bonténg laut ku protease anu utamina kolagén péptida, ogé neuropéptid, glikopéptid sareng péptida antibakteri.

Laut Bonténg Péptida Bubuk video

 

Laut Timun Péptida Bubuk Spesifikasi

Ngaran Produk Bonténg Laut Péptida bubuk
Ngaran kimia N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan N / A
Monoisotopic Massa N / A
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Konéng atanapi konéng poék
Solubility  N / A
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Application Dahareun, dahareun perawatan séhat, dahareun fungsional

 

Naon bubuk Timun Peptida Laut?

Bonténg Laut Péptida bubuk nyaéta péptida molekular alit anu diala tina hidrolisis sareng pemurnian bonténg laut ku protease anu utamina kolagén péptida, ogé neuropéptid, glikopéptid sareng péptida antibakteri.

Laut Bonténg Péptida bubuk ngagaduhan manpaat anu hadé pikeun nyerep gancang sareng tingkat pemanfaatan anu luhur, éta ogé kalarutan, stabilitas sareng viskositas anu handap.

Ayeuna, bubuk Bonténg Laut Pinoida Laut biasana dianggo pikeun kadaharan kasihatan sareng kebon pangan anu fungsina.

 

Naon manpaat bubuk Sea Cucumber Peptide?

 

1 Anti kacapean

Bubuk peptida bonténg laut tiasa ningkatkeun daya tahan latihan, ngamajukeun neundeun glikogén ati, ngagancangkeun metabolisme urea nitrogén awak, janten pangaruh anti-capé.

 

Ningkatkeun imunitas

Serbuk peptida bonténg laut tiasa ningkatkeun kamampuan makropag mononuklear, sél cairan awak sareng sél imun, sahingga ningkatkeun imunitas komprehensif awak manusa.

 

Tunda penuaan kulit sareng janten bodas

Pinoida bonténg laut ngagaduhan fungsi anti oksidasi, anu sacara efektif tiasa ngaluarkeun radikal bébas oksigén aktif sareng hidroksil radikal, ngamajukeun sintésis kolagén dina dermis. Janten pangaruhna tina nyangsang sepuh kulit. Dina waktos anu sasarengan, peptida bonténg laut sacara signifikan tiasa ngahambat produksi melanin dina sél sareng ngagaduhan pangaruh pemutihan.

 

Ngahambat sél kanker

Pinoida bonténg laut ngagaduhan kagiatan antibakteri spéktrum lega sareng sacara signifikan tiasa ngahambat kanker lambung sareng sél kanker payudara.

 

Pervent aterosklerosis

Pinoida bonténg laut sacara efektif tiasa ngajagi sél endothelial vaskular anu rusak ku lipid peroksida, ngajaga fungsi fisiologis normal sél endothelial vaskular, sareng ngirangan résiko aterosklerosis.

 

Ngurangan tekanan getih

Serbuk peptida bonténg laut tiasa ningkatkeun tingkat ngahambat ACE dina vivo sareng sacara efektif ngirangan angiotensin I, janten tiasa ngirangan tekanan darah.

 

rujukan:

[1] Pangaruh Anti-ftigue Pélida Timun Berat Molekul Beureum dina

[2] Épék Bonténg Laut Peptida Kana Pangaturan Immune sareng Kamampuh Anti Kacapean dina Beurit.

[3] Sipat Biokimia sareng Kegiatan Péptida Kolagén Kolag Bonténg Laut.

[4] Studi Komparatif Pangaruh Protéktif Dua Rupa Pinoida Kolag Bonténg Laut dina Sél Endothelial Vaskular.

[5] Kamajuan Panilitian dina Fungsi Biologis Peptida Bonténg Laut.