bubuk atah YK-11 (431579-34-9)

Maret 6, 2020
SKU: 431579-34-9-1

Bubuk YK-11 milik kelompok modulattor reséptor androgen selektif (bubuk YK11). Dasarna, naon anu dilakukeun ku YK11 sacara selektif ……


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1470kg / bulan

bubuk atah YK-11 (431579-34-9) video

bubuk atah YK-11 (431579-34-9) Pedaran

YK11, ogé katelah Myostine, dianggap salah sahiji bubuk YK11 anu pangkuatna di pasar. Éta mangrupakeun modél reséptor androgen reséptor sintétis. Ubar kasebut ngagaduhan kagiatan anabolik di myrovelos C2C12 sareng ningalikeun kamampuan anu langkung ageung tibatan dihydrotestosteron (DHT) dina hal ieu. YK11 ogé sambetan Myostatin. aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun pikeun meunangkeun otot sareng leungit gajih.

bubuk atah YK-11 (431579-34-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah YK-11
Ngaran kimia YK11, (17a, 20E) -17,20 - [(1-Methoxyethylidene) bis (oxy)] - 3-oxo-19-norpregna- 4,20-diene-21-karboksilat asam métil éster; YK11 ((17α, 20E) -17,20 - [(1-methoxyethylidene) bis- (oxy)] - 3-oxo-; DNA (Terrabacter galur YK11 16S rRNA gén sempalan); GenBank AB070463
merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar bubuk YK11
CAS Jumlah 431579-34-9
InChIKey KCQHQCDHFVGNMK-DEIKBOPOSA-N
molekular Formula C25H34O6
molekular Wdalapan 430.53386
Monoisotopic Massa 430.236 g / mol
lebur Point 190-200 ° C
Freezing Point Taya data keur sadia
Biologis Satengah-Kahirupan 6-10 jam, gumantung kana individu
warna bodas padet
Solubility Propiléna glikol, DMSO, Étanol
Storage Temperature STP
bubuk atah YK-11 Application Selektif androgén reséptor modulator, Myostatin Inhibitor

Bubuk atah atah YK-11 (431579-34-9) Pedaran

Seueur pangguna nganggap YK11 mangrupikeun konci pikeun muka konci poténsial awak sareng ngahontal kauntungan otot gancang kalayan sababaraha efek samping. Oge nyarios yén YK11 ngagaduhan kamampuan pikeun ngirangan kagiatan myostatin, sahingga ngahambat myostatin. YK-11 pasti mangrupikeun salah sahiji anu pang kuat di luarna. Anjeun teu tiasa leres ngabandingkeun YK ka LGD-4033 atanapi produk sanés kusabab kuatna éta.

Nanging, sanaos YK-11 bubuk atah pisan émut yén émut yén sanés ngan ukur sababaraha panaliti anu dilakukeun sareng sanyawa ieu. Ieu alesan utama anu paling jalma sigana rada indit sareng anu sanés sapertos batur Ostamuscle, RAD-140 atanapi GW-501516.

YK11 kéngingkeun minat ti binaragawan kusabab pangabisana gancang ngawangun otot kalayan épék samping anu minimal.

Hiji studi sélular nunjukkeun yén YK11 ngaronjatkeun massa otot. Panaliti manggihan yén naek ka protéin nyambung otot follistatin (inhibitor myostatin).

YK11 ogé tiasa ningkatkeun kaséhatan kaséhatan. Dina ulikan sél sél, YK11 naek tingkat protéin-tulang tulang.

Sawatara pengrajin anu percobaan ku YK11 ngalaporkeun kauntungan otot nu loba pisan sareng rugi gajih sareng efek samping minimal. Najan kitu, ayeuna henteu aya studi sasatoan atanapi manusa ti YK11 sarta kaamanan na mah can écés.

Pelukakan atah YK-11 (431579-34-9) Mékanisme Aksi

YK11 mibanda struktur kimiawi anu sarupa sareng DHT sarta ditingalikeun ku cara ngabeungkeut reséptor androgén. Awak ngahasilkeun DHT sacara alami pikeun tujuan pikeun promosi kaséhatan prostat, rambut bulu, sareng pangembangan pubertas.

Panaliti ngalakonan studi sél pikeun manggihan cara gawéna pikeun ngawangun otot. Hasilna nembongkeun yen ngan saukur boga tujuan pikeun ningkatkeun kadar follistatin. Follistatin mangrupakeun protéin séjén anu aya sacara alami di awak manusa anu ngabantosan myostatin di pariksa. Myostatin mangrupakeun hormon anu citakan ngabeungkeut tumuwuhna otot.

Sajauh ieu, bubuk atah ngan YK11 boga kamampuhan pikeun ngahambat myostatin.

Bukti satuluyna nunjukkeun yén YK11 ogé tiasa nyorong tumuwuhna tulang ku ngaganggu kana gerbang anu fungsina kawas DHT.

mangpaat tina bubuk Raw YK11 (431579-34-9)

Ngaronjatna Ukuran Otot

YK11 gaduh kamampuan anu luar biasa pikeun merangsang pertumbuhan otot.

Kusabab sabab sacara alami naek ka tingkat follistatin anu dina waktosna ngaronjatkeun kamampuan awak anjeun pikeun ngahasilkeun sél otot. Follistatin ogé tanggung jawab suppressing myostatin, sahingga muka anjeun nepi ka kamungkinan tumuwuhna otot. Tapi lamun épék follistatin anu dipeungpeuk ku cara naon baé, lajeng teu ngahalangan myostatin henteu bisa kajadian, anu bakal ngarugikeun YK11 teu epektip.

Henteu disada sapertos catetan anu parah tapi aya henteu ngulik manusa atanapi sasatoan pikeun nyadangkeun data kanggo sanyawa ieu.

Sadaya anu urang ngagaduhan nyaéta bukti anecdotal dumasar kana pedaran bodybuilder dina panglawungan online. Naon anu urang parantoskeun kami nyaeta aranjeunna peryogi ngalaman réduksi gajih anu penting sareng 15 lbs sengit kenguatan otot anu lingkah dina jumlah pondok-waktos.

◆ Nguatkeun Tulang

Hormat séks penting pikeun ngajaga tulang kuat sareng séhat. Bukti anu sayogi nunjukkeun yén bubuk atah YK11 tiasa ningkatkeun kakuatan tulang ku cara mengikat diri ka reséptor androgen.

YK11 ogé tiasa ningkatkeun jumlah PKB diaktipkeun (protéin kinase B) anu aya na sél awakna nu ngabéréskeun tumuwuhna sél tulang.

Hayu urang hilap henteu yén anjeun hoyong gaduh otot sareng tulang kuat, damang pikeun nyingkahan ngarekahan. Ieu tiasa tiasa ngabantu kana hal ieu kusabab sabab épisi efektif dina ngawangun otot, ngukut kasehatan tulang sareng mitigating efek anu rapet tulang.

Disarankeun Raw Raw YK-11 (431579-34-9) Dosage

Binaragawan anu parantos nganggo bubuk atah YK11 nyatakeun yén nyandak éta dina dosis 10 dugi ka 15 mg per dinten tiasa dianggo pikeun aranjeunna. Batur ngalaporkeun épék positif dina 5 mg per dinten. Kaseueuran pangguna ngarawat éta pikeun 4 dugi ka 8 minggu.

Efek samping tina bubuk YK-11 Bubuk (431579-34-9)

▲ Sajauh ieu, ngan ukur studi sélular anu dilakukeun dina YK11.

Aya henteu bukti klinis atanapi malah studi sato pikeun nyukcruk salah sahiji klaim anu keur dilakukeun ngeunaan tamba.

Ieu kedah ngajantenkeun anjeun dua kali ngeunaan nalungtik sareng sanyawa ieu. Sugan anjeun kedah pariksa sanyawa béda sapertos Ostarine sareng Ligandrol. Aranjeunna mibanda langkung seueur inpormasi sareng panalungtikan anu aya.

Konon YK11 tiasa waé pikeun ati. Diomongkeun hipotétik, itta bakal mangaruhan tumuwuhna buuk, ari vokal, kaséhatan prostat sareng organ anu penting lianna dina jero awak.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.