Bubuk Quinoa Oligopeptide

November 2, 2020

Beurat molekul relatif bubuk quinoa oligopeptide kirang tina 1000u, anu tiasa diserep ku awak manusa kalayan langkung gancang. Ogé, quinoa péptida molekular alit ngagaduhan bioactivity unik.

Pidéo Quinoa Oligopeptide Powder

Spesifikasi Bubuk Quinoa Oligopeptide

 

Ngaran Produk Bubuk Quinoa Oligopeptide
Ngaran kimia N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan <1000u
Monoisotopic Massa N / A
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bodas atanapi Lampu konéng
Solubility  N / A
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Application Dahareun, dahareun perawatan séhat, dahareun fungsional

 

Naon bubuk Quinoa Oligopeptide?

Bubuk quigoa oligopeptide disiapkeun ku defatting, naksir, hidrolisis énzimatik, drying, bungkusan jeung saterusna.

Beurat molekul relatif bubuk quinoa oligopeptide kirang tina 1000u, anu tiasa diserep ku awak manusa kalayan langkung gancang. Ogé, quinoa péptida molekular alit ngagaduhan bioactivity unik.

Ayeuna, bubuk oligopeptide gedang utamina dianggo pikeun bidang kadaharan kasehatan sareng kadaharan fungsional.

 

Naon kauntungan bubuk Quinoa Oligopeptide?

Aktivitas antioksidan

Péptida antioksidan Quinoa gaduh kamampuan nyeepkeun anu hadé pikeun radikal anion superoxide sareng hidroksiI radikal sareng nunjukkeun hubungan épék-pangaruh anu saé.

 

Ningkatkeun imunitas

Lunasin anu aya dina quinoa mangrupikeun jenis polipéptida, anu ngagaduhan seueur kagiatan biologis sareng tiasa ningkatkeun imunitas, anti-ketahanan sareng antikanker.

 

Gizi sareng saimbang

Protéin Quinoa utamina diwangun ku albumin sareng globulin (44% - 77%). Eusi gliadin sareng glutelin kirang, janten ngagaduhan solbility anu saé sareng gampang diserep ku awak manusa. Sareng kusabab pangaruh beungkeut disulfida, protéin quinoa gaduh stabilitas anu saé, éta nahan ciri aslina sareng nutrisi saatos diolah.

 

rujukan:
  1. Métode Surface Response pikeun Ngaoptimalkeun Hidrolisis Énzimatik Protein Buckwheat pikeun Nyiapkeun prosés Péptida Antioksidan.
  2. Kamajuan dina Studi Komponén Aktip Quinoa.
  3. Kamajuan Panilitian ngeunaan Karakteristik, Pasipatan sareng ékstraksi Quinoa Protein.