Bubuk NMN (1094-61-7)

Oktober 30, 2018

Pabrik urang ngagaduhan kamampuan ngahasilkeun langkung bubuk 1370kg Nicotinamide Mononucleotide (nmn) per bulan dina kaayaan GMP.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1370kg / bulan

video

 

spésifikasi

Ngaran Produk Atah Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk
Ngaran Sinonim NAMN, β-NMN, β-Nicotinamide Mononucleotide atanapi Béta Nicotinamide Mononucleotide; NMN;

béta-NMN

Kelas ubar suplement dietary
CAS Jumlah 1094-61-7
InChIKey DAYLJWODMCOQEW-TURQNECASA-N
Formula Molekul C11H15N2O8P
Beurat Molekul 334.22 g / mol
Monoisotopic Massa 334.056602 g / mol
Titik lebur  166 ° C (des.)
Titik katirisan N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bodas dugi ka bubuk bodas
kaleyuran  Béta-NMN disayogikeun salaku padet kristalin. Béta-NMN heureut leyur dina pelarut organik sapertos étanol, DMSO, sareng dimethyl formamide. Pikeun ékspérimén biologis, kami nyarankeun yén leyuran cai bébas pelarut organik Béta-NMN disiapkeun ku langsung ngabubarkeun padatan kristal dina panyangga cai. Kelarutan Béta-NMN dina PBS, pH 7.2, sakitar 10 mg / ml. Kami henteu nyarankeun nyimpen solusi cai pikeun langkung ti hiji dinten.
Suhu Panyimpenan  Kamar temperatur;

Simpen dina -20 ° C dugi ka 2 taun.

aplikasi Suplemén diet anti sepuh

 

Sejarah NMN

Nicotinamide mononucleotide (formula molekular: C11H15N2O8P, nomer CAS: 1094-61-7, ogé katelah NMN, béta-Nicotinamide mononucleotide atanapi β-NMN) nyaéta hiji metabolit vitamin B3 [1], alami aya dina awak manusa, sareng umum kadaharan sapertos brokoli sareng kol dina jumlah sakedik [2].

NMN mimiti meunang minat salaku suplemén gizi poténsial di 2013, saatos panilitian terobosan anu dilakukeun ku élmuwan Harvard dina beurit [3,4].

NMN munggaran diproduksi salaku suplemén pikeun manusa di 2015 [5], tapi mahal pisan pikeun didamel, dugi ka metode dikembangkeun pikeun ngirangan biaya produksi sareng ningkatkeun kasucian taun 2018 [6], dimana titik laboratorium siapkeun produksi masal dimimitian sumping online.

 

Naon bubuk NMN?

Nicotinamide mononucleotide (formula molekular: C11H15N2O8P, nomer CAS: 1094-61-7, ogé katelah NMN, béta-Nicotinamide mononucleotide atanapi β-NMN) nyaéta hiji metabolit vitamin B3 [1], alami aya dina awak manusa, sareng umum kadaharan sapertos brokoli sareng kol dina jumlah sakedik [2].

Nicotinamide Mononucleotide (NMN) mangrupikeun sanyawa alami anu jumlahna sakedik dina awak manusa ogé sababaraha tuangeun. NMN sacara lisan bisa disayogikeun, sareng nalika dicandak sacara lisan tiasa ngadukung tingkat NAD + dina jaringan ati sareng otot.

Panilitian anyar parantos nunjukkeun yén NMN tiasa ngadukung kasihatan kardiovaskular, produksi énergi, kaséhatan kognitif, sareng kaséhatan rétina sareng tulang. Hiji papanggihan anu khusus pikeun panilitian NMN nyaéta yén éta tiasa ngamajukeun perbaikan DNA sareng ngadukung aktivasina gén SIRTUIN anu panginten ngagaduhan peran dina sepuh anu séhat.

 

Kumaha jalanna?

NMN mangrupikeun prékursor pikeun molekul NAD +; awak manusa meryogikeun NMN dina raraga ngadamel NAD + na nyalira.

NAD + mangrupikeun bentuk teroksidasi NAD (Nicotinamide adenine dinucleotide), hiji molekul anu mimiti dipanggihan dina taun 1906, sareng dipendakan dina sadaya sél hirup [7].

Suplemén sareng NAD + éta sanés mangrupikeun pilihan pikeun naékkeun tingkat NAD +, sabab éta ageung teuing pikeun gampang meuntas mémbran sél pikeun lebet sél, sareng kusabab éta moal tiasa mangaruhan métabolisme positip [8].

 

Mangpaat NMN.

Salah sahiji cara pikeun urang ngadukung tingkat NAD + anu séhat nyaéta ku cara nambihan awak urang sareng anu sateuacanna, nikotinamida mononukleotida (NMN).

Panilitian ayeuna nunjukkeun yén transformasi ieu antara NR sareng NMN kedah dilaksanakeun pikeun lebet kana sababaraha jinis sél. Hal ieu nyababkeun panaliti percaya yén NMN, kanyataanna, mangrupikeun salah sahiji cara paling gancang pikeun ngarangsang produksi NAD. Nanging, bubuk mononucleotide Nicotinamide ogé kabuktosan ngagaduhan kauntungan anti sepuh nyalira ngalangkungan produksi NAD nyalira.

Salaku tambahan kana jalur metabolisme NAD, bubuk NMN tiasa ditambih langsung kana sél tanpa ngarobah kana NAD. Fénoména ieu dimungkinkeun ku protéin transportasi anu énggal kauninga anu ningkat jumlahna saatos tingkat NAD turun. Dina bentuk ieu, NMN nyumbang kana énergi sél sareng ngamungkinkeun masing-masing sipat anti sepuh anu parantos disebatkeun ku sél anu ngagaduhan kamampuan anu cukup pikeun tumuh sareng hirup deui.

Milih suplement sareng bubuk NMN sareng NAD nyayogikeun jalur anu langkung langsung pikeun promosi metabolisme sél sahingga mangrupakeun cara anu langkung gancang pikeun ngalakukeun hal anu sami. Salaku tambahan, bubuk mononucleotide Nicotinamide parantos dipendakan pikeun ningkatkeun aktivitas insulin sareng produksi, ngahasilkeun kauntungan métabolik tambahan ogé kasabaran glukosa. Khususna, suplemén NMN tiasa ngabantosan ngagentoskeun kaayaan métabolik sapertos diabetes, panyakit ati gendut, sareng obesitas. [11]

 

Mangpaat Poténsial séjén NMN

  • Ngamajukeun Kaséhatan Vaskular sareng Aliran Darah. [11]
  • Ningkatkeun daya tahan otot sareng Kakuatan
  • Ngajaga Ngalawan Panyakit Jantung
  • Nurunkeun résiko obesitas. [10]
  • Ningkatkeun Pangropéa Perbaikan DNA
  • Ningkatkeun Fungsi Mitokondria. [9]

 

Kumaha carana janten stabil, murni, aman NMN?

Dina raraga nangtoskeun kumaha produk anu stabil, asli, murni sareng aman tiasa kahontal, serangkaian tés sareng analisis dilakukeun. Laporan COA, HPLC sareng HNMR tiasa disayogikeun.

 

Ningkatkeun stabilitas

Ku analisa struktur mononucleotide Nicotinamide sareng ngagunakeun transfer charge sareng metode monitoring FTIR in-situ, kauninga yén NMN ngagaduhan hiji struktur uyah batin sareng titik isoélectric uyah batin mangrupikeun faktor konci ketidakstabilan NMN. Cai, salaku hiji molekul kutub, bakal nyababkeun mindahkeun listrik dina NMN anu tiasa ngancurkeun rorongkong uyah batin anu stabil pikeun NMN. Upami kitu, NMN bakal nunjukkeun struktur transisi metastable anu gampang turun, nyaéta kandungan cai dina produk sareng molekul cai gratis dina hawa bakal langsung ngancurkeun titik isoelectric tina uyah jero sareng ngirisan kasucian NMN. Ieu mangrupikeun terobosan ageung dina panilitian stabilitas bubuk NMN, anu bakal janten salah sahiji mimiti ningkat.

Pikeun ningkatkeun stabilitas bubuk NMN sacara internal, panaliti kreatif ngembangkeun bubuk NMN énggal kalayan susunan mikroskopis anu teratur sareng kompak.

 

Stabilitas anu langkung kuat, umur rak langkung lami.

Bubuk Phcoker NMN langkung teratur sareng kompak, sacara efektif ngahambat kontak sareng cai gratis dina hawa, ningkatkeun stabilitas NMN sareng manjangan umur simping produk. Bertentangan sareng susunan mikroskopis NMN novél, struktur gergaji generasi kahiji nunjukkeun langkung seueur karusuhan sareng henteu kompak, sahingga unggal molekul bakal langkung kakeunaan hawa sareng nyerep langkung cai.

 

Kapadetan anu langkung luhur, dosis anu langkung stabil sareng formulasi anu fleksibel.

Bubuk NMN kalayan susunan mikroskopis anu teratur sareng kompak gaduh kapadetan langkung ageung sareng fluidity, anu nyingkahan dosis anu henteu stabil kusabab naékkeun lebu dina prosés persiapan. Naon deui, éta bakal mangaruhan dosis seragam kapsul. Samentawis éta, kusabab éta ngagaduhan fluiditas anu langkung saé, bubuk NMN urang tiasa ngabantosan ngirangan periode produksi sareng biaya produksi nalika produksi.

 

Dijamin kualitas luhur sareng murni

Laporan uji laboratorium pihak katilu kedahna pikeun mastikeun idéntitas sareng kasucian NNM. Unggal angkatan bahan baku kedah lulus pamariksaan diri sareng uji coba ti pihak katilu. Laporan tés HNMR sareng HPLC tiasa langkung mastikeun yén kaaslian, kualitas luhur sareng purity NMN.

 

Phcoker nyaéta pabrikan bubuk Nicotinamide mononucleotide (NMN)

Kalayan pabrik nyalira, kaluaran bulanan bubuk NMN urang ngahontal langkung ti 2 ton.

 

aplikasi

Bahan baku kosmétik:

NMN mangrupikeun zat dina awak sél, sareng NMN mangrupikeun molekul monomer, épék anti sepuh atra, janten tiasa dianggo dina bahan baku kosmetik.

 

Produk perawatan kaséhatan:

Bubuk NMN tiasa disiapkeun ku fermentasi kapang, sintésis kimia atanapi katalisis énzimatik in vitro.

Bubuk NMN loba dipaké dina industri perawatan kaséhatan.

 

rujukan:

[1] Nicotinamide mononucleotide. Tina Wikipedia, énsiklopédia gratis.2019.

[2] Administrasi Jangka Panjang Nicotinamide Mononucleotide Mitigates Umur Pakait Diturunkeun Fisiologis dina Beurit. Mills KF, Yoshida S, Stein LR, Grozio A, Kubota S, Sasaki Y, Redpath P, Migaud ME, Apte RS, Uchida K, Yoshino J, Imai SI. Métél Sél. 2016 Des 13.

[3] Turunkeun NAD + Ngarahkeun Nagara Pseudohypoxic Ngaganggu Komunikasi Nuklir-Mitokondria Nalika Sepuh. Gomes AP, Harga NL, Ling AJ, Moslehi JJ, Montgomery MK, Rajman L, White JP, Teodoro JS, Wrann CD, Hubbard BP, Mercken EM, Palmeira CM, de Cabo R, Rolo AP, Turner N, Bell EL, Sinclair DA. Sél. 2013 Des 19; 155 (7): 1624-38. doi: 10.1016 / j.cell.2013.11.037.

[4] Mangrupikeun Penuaan Anyar — sareng Dibalikkeun —. David Cameron. Sakola Médis Harvard, Berita & Panilitian, 19 Désémber 2013

[5] Kantong beungkeutan NAD + anu diawétkeun anu ngatur interaksi protéin-protéin salami sepuh. Li J, Bonkowski MS, Moniot S, Zhang D, Hubbard BP, Ling AJ, Rajman LA, Qin B, Lou Z, Gorbunova V, Aravind L, Steegborn C, Sinclair DA. Élmu. 2017 Mar 24; 355 (6331): 1312-1317. doi: 10.1126 / sains.aad8242.

[6] Metode Pangecualian Ukuran Chromatography pikeun Pemurnian Nicotinamide Mononucleotide (NMN) tina Sél Bakteria. George Cătălin Marinescu, Roua-Gabriela Popescu & Anca Dinischiotu. Laporan Ilmiah 8, Jumlah artikel: 4433 (2018).

[7] Nikotinamid adénin dinucleotide. Tina Wikipedia, énsiklopédia gratis. 2019.

[8] Identipikasi transporter mitokondria NAD + di Saccharomyces cerevisiae., Todisco S, Agrimi G, Castegna A, Palmieri F. J Biol Chem. 2006 Jan 20; 281 (3): 1524-31. Epub 2005 Nov 16.

[9] Katalin Sas, Elza Szabó, László Vécsei. Mitokondria, setrés Oksidatif sareng Sistem Kynurenine, sareng Pokus dina Sepuh sareng Neuroprotection. Molekul, 2018; DOI: 10.3390 / molekul23010191.

[10] Suplemén Nicotinamide mononucleotide (NMN) ameliorates pangaruh obesitas indung dina beurit: ngabandingkeun sareng latihan. Edward GM, Youngson NA, Doyle BM, Sinclair DA, Morris MJ.

[11] Jun Yoshino, Kathryn F. Mills, Myeong Jin Yoon, Shin-ichiro Imai. Nicotinamide Mononucleotide, Konci NAD + Panganteur, Ngubaran Patofisiologi Diét- sareng Diabetes Dijiwa Jaman dina Beurit. Cell Metab, 2011; DOI: 10.1016 / j.cmet.2011.08.014.

[12] Obat Anti Ageng panganyarna: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)