Gedang Oligopeptide Bubuk

Oktober 30, 2020

Bubuk oligopeptida gedang mangrupikeun bubuk oligopeptida gedang anu beunghar ku sababaraha asam amino sareng mineral anu diekstraksi tina gedang ku ngagunakeun biotéhnologi multi-tautan sapertos hidrogisis énzimatik kompléks suhu handap. Éta bau seungit sareng henteu raos pait, sareng tiasa gancang leyur dina cai.

Beurat molekul relatif bubuk oligopeptide gedang kirang ti 1000u, sareng proporsi hidrolisis hidrogén tiasa ngahontal 90%, anu gampang diserep ku awak manusa. Mibanda sipat antioksidan anu saé.

Gedang Oligopeptide Powder video


 

Gedang Oligopeptide Bubuk Spesifikasi

Ngaran Produk Bubuk bubuk oligopeptida gedang
Ngaran kimia N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan <1000u
Monoisotopic Massa N / A
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bodas atanapi Lampu konéng
Solubility  N / A
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Application Dahareun, dahareun perawatan séhat, dahareun fungsional

 

Naon bubuk Millet Oligopeptide?

Bubuk oligopeptida gedang mangrupikeun bubuk oligopeptida gedang anu beunghar ku sababaraha asam amino sareng mineral anu diekstraksi tina gedang ku ngagunakeun biotéhnologi multi-tautan sapertos hidrogisis énzimatik kompléks suhu handap. Éta bau seungit sareng henteu raos pait, sareng tiasa gancang leyur dina cai.

Beurat molekul relatif bubuk oligopeptide gedang kirang ti 1000u, sareng proporsi hidrolisis hidrogén tiasa ngahontal 90%, anu gampang diserep ku awak manusa. Mibanda sipat antioksidan anu saé.

Ayeuna, bubuk oligopeptide gedang utamina dianggo pikeun bidang kadaharan kasehatan sareng kadaharan fungsional.

 

Naon manpaat bubuk Millet Oligopeptide?

Bubuk oligopeptida gedang gaduh épék imunomodulasi anu jelas

Bubuk oligopeptida gedang gaduh épék panyebaran anu jelas dina limfosit tikus, anu nunjukkeun yén peptida gedang tiasa ngamajukeun kekebalan sélular. Ogé, péptida Gedang sacara signifikan tiasa ningkatkeun fungsi phagosittic makrofag beurit sareng indéks limpa, anu nunjukkeun yén péptida gedang tiasa ningkatkeun imunitas awak ngalangkungan kekebalan non-spésifik.

 

Bubuk oligopeptida gedang ngagaduhan kagiatan antioksidan anu kuat

Tingkat pembakaran oligopeptida gedang dina radikal bébas DPPH nyaéta 68.93%, anu tiasa ngirangan hemolisis sél getih beureum sareng ngirangan produksi MDA dina ati, anu nunjukkeun yén péptida gedang ngagaduhan fungsi antioksidan anu kuat.

 

rujukan:

[1] Pangaruh imuno-modulasi péptida gedang kana beurit

[2] Persiapan Gedang Péptida sareng Fungsi Antioksidan Na.