+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)

Meclofenoxate (Centrophenoxine), dijual dina nami mérek Lucidril, mangrupikeun salah sahiji anu pangheulana sareng paling ditaliti ……


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Bubuk Meclofenoxate (Centrophenoxine) Specifications

Ngaran Produk Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3)
Ngaran kimia Clophenoxate;
Meclophenoxate;
Clofenoxin;
Proseryl;
2- (dimethylamino) étil 2- (4-klorophenoxy) asétat
merek Name N / A
Kelas ubar Agén anti Alergi, Agén Antineoplastik, Jaman Antiparasit
CAS Jumlah 51-68-3
InChIKey XZTYGFHCIAKPGJ-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C12H16ClNO3
molekular Wdalapan 257.71 g / mol
Monoisotopic Massa 257.081871 g / mol
titik golak 345.941 ː C di 760 mmhg
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan jam 2-4
warna bodas
Solubility Kelarutan cai: 2.9 mg / mL
Storage Temperature -20 ° C
Application Bubuk Centrophenoxine parantos dianggo dina ubar narkotika sareng suplemén dina diet.

Tinjauan Meclofenoxate (Centrophenoxine)

Meclofenoxate (Centrophenoxine), dijual dina nami mérek Lucidril, mangrupikeun salah sahiji narkotika anu panginepan sareng paling nalungtik atanapi anu disebut "pinter". Éta mangrupikeun nootropic anu kondang sareng hormat anu parantos kabuktosan nyalira pikeun langkung ti lima dekade pamakean sareng uji klinis anu ketat.

Asalna dimekarkeun dina taun 1959 ku élmuwan di Pusat Panaliti Ilmiah Nasional Perancis salaku perlakuan pikeun panyawat Alzheimer, aliran getih teu cekap kana uteuk, ogn sareng turunna kognitif anu aya umur, ubar ieu parantos dianggo pikeun ngarawat gangguan otak anu aya umur-umur, sapertos kitu salaku Alzheimer sareng pikun. Hal ieu ogé dianggo ku jalma séhat pikeun ningkatkeun mémori sareng fungsi kognitif sareng ningkatkeun kaséhatan otak sakabéh.

Panaliti parantos nunjukkeun bubuk séntrophenoxine janten booster mémori anu kuat sareng agén anti sepuh.

Di Éropa, éta resep kanggo ngarobih leungitna mémori anu aya umur, tapi éta disayogikeun di luhur counter salaku suplemén diet di Amérika Serikat sareng Kanada, dimana éta sering dianggo pikeun ningkatkeun kognitif.

Naon Meclofenoxate (Centrophenoxine)?

Centrophenoxine parantos dianggo salaku suplemén dietary pikeun kamampuan anu tiasa ningkatkeun dorongan memori.

Centrophenoxine mangrupikeun gabungan dua bahan kimia:

Dimethyl-aminoethanol (DMAE), nyaéta zat alami anu aya dina sababaraha pangan (lauk, kadaharan ti laut) sareng dina sakedik dina uteuk. Sumberna mangrupakeun kolin sareng gaduh épék-stimulan uteuk.

Asam Parachlorphenoxyacetic (pCPA), vérsi sintétis tina pepelakan pertumbuhan pepelakan disebut "auxins".

DMAE mangrupikeun komponén aktif utama dina ubar ieu. DMAE teu kedah nyebrang panghalang-otak getih ogé. Tapi, dina séntrophenoxine, éta tiasa ngaliwat halangan-otak getih sareng asupkeun uteuk sacara efektif

Sakali éta diserep dina awak, bagian ti séntrophenoxine ngarecah kana DMAE sareng pCPA dina ati. DMAE teras dirobih kana kolin, sedengkeun séntrophenoxine sésa ngiderkeun awak.

Meclofenoxate (Centrophenoxine) mangpaat

Centrophenoxine tiasa ngabantosan tarung kanker.

Centrophenoxine tiasa ngabantosan gejala diskinesia tardive.

Centrophenoxine ningkatkeun mémori sareng pangajaran, éta tiasa ningkatkeun mémori pasien pikun.

Centrophenoxine parantos ditingalikeun pikeun ningkatkeun formasi, neundeun, sareng panguput kenangan. Pembentukan memori ditingkatkeun nalika urang ngagaduhan tingkat acetylcholine. Kusabab kanyataan yén Centrophenoxine ningkatkeun sababaraha kagiatan kolinergik, salah sahiji zat anu ngahasilkeun nyaéta kolin, diantara fosfolipid anu béda

Fungsi Kognitif Ningkatkeun

Centrophenoxine tiasa dianggo salaku prodrug DMAE sareng ieu penting pisan, sabab molekul ieu cukup efektif dina nyéduksi molekul anu ngabahayakeun sanés dina otak anu tiasa nyababkeun penurunan drastis dina fungsi kognitif. Kalayan molekul ieu dipiceun, jalma sepuh tiasa ngalambatkeun umur sepuh sareng ngabalikeun sababaraha efek tina umur déwasa.

Centrophenoxine ngagaduhan anti-Aging sareng Neuroprotective Properties

Centrophenoxine parantos ditingalikeun nambahan umur panjang beurit dugi ka 50%.

Centrophenoxine ningkatkeun Mood sareng Motivasi, éta tiasa ngabantuan ngagampangkeun kahariwang.

Panaliti sato nunjukkeun yén centrophenoxine ngagaduhan efek anti-karesahan anu ukur tiasa diukur

Meclofenoxate (Centrophenoxine) métabolisme

Centrophenoxine utamina dianggo ku ngirimkeun sareng ningkatkeun lampah kolin. Kolin mangrupikeun prekursor acetylcholine, hiji neurotransmitter penting sareng anu teu terbatas anu aya hubunganana sareng akutus kognitif, plastik, sareng memori. Éta henteu jelas kumaha persisna centrophenoxine ningkatkeun tingkat kolin sareng acetylcholine, tapi disangka yén éta boh sacara alami ngarobih kolin atanapi nya éta ngarobah ka fosfolipid panengah anu teras dianggo pikeun ngahasilkeun acetylcholine. Paduli jalur éta, éta kamampuan kolinergik anu ngajantenkeun centrophenoxine sapertos nootropic potentiator anu kuatna leres.

Salian upregulasi produksi acetylcholine, séntrophenoxine ogé katelah salaku energizer neuro anu kuat anu ngarangsang kagiatan utami ku ningkatkeun penyerapan glukosa sareng ningkatkeun uptake oksigén. Ku cara kitu, centrophenoxine ngajadikeun otak fungsina langkung éfisién, sahingga ningkatkeun fokus, konsentrasi, sareng kajelasan pikiran, ngaleungitkeun halimun otak. Salaku antioksidan anu poténsial, éta nyukur radikal bébas, ngiringan racun sareng ngiringan ngalereskeun sél anu ruksak. Anu pamungkas, éta ngabalikeun ka sepuh kognitif ku cara ngirangan atanapi ngaleungitkeun ngawangun produk sampah métabolik anu dianggap "ngagem sareng cimata pigeuran."

Efek samping Meclofenoxate (Centrophenoxine) sareng kaamanan.

Centrophenoxine umumna dianggap aman sareng henteu beracun. Éta parantos dianggo sakitar 50 taun tanpa efek-épék anu utama.

Konon janten ubar lumayan kanggo paling dewasa anu séhat sareng anu pikun sangsara kaleungitan ingetan.

Tapi, sabagian pangguna parantos ngalaman efek samping anu hampang sareng réduksi, kalebet seueul, nyeri sirah, masalah gastrointestinal, sareng teu sare.

Centrophenoxine henteu disarankan pikeun ibu hamil alatan kandungan DMAE.

Meclofenoxate (Centrophenoxine) bubuk dosis

Centrophenoxine sayogi sayogi pikeun kapsul anu ngandung 200-300 mg masing-masing. Uji klinis anu nguji efek tina centrophenoxine dina fungsi kognitif parantos nganggo dosis sapopoé

1,200 mg dina manula lanceuk séhat sareng dosis dugi ka 2,000 mg di pasién pikun.

Stacking

Centrophenoxine mangrupikeun sumber kolin anu saé, anjeun tiasa mendakan éta dina tumpukan nootropic - sababaraha anu paling umum nyaéta Noopept sareng Racetams.

Centrophenoxine sareng Aniracetam Stack

Ieu conto tumpukan centrophenoxine anu kalebet racunam aniracetam anu populér pikeun naékkeun ingetan memori, wanda, kreatifitas, bari ngirangan kahariwang.

1-2x per dinten

250 mg Centrophenoxine

750 mg Aniracetam

Centrophenoxine sareng Noopept Stack

Ieu conto tumpukan centrophenoxine sareng Noopept, tumpukan ieu tiasa ningkatkeun mémori sareng diajar, bari nyayogikeun sipat neuroprotective.

1-2x per dinten

250 mg Centrophenoxine

20 mg Noopept

rujukan:

  • Dina peran fizikokimia intrasélular dina ekspresi gen kuantitatif nalika sepuh sareng pangaruh tina centrophenoxine. Ulasan. Zs-Nagy I et al. Arch Gerontol Geriatr. (1989)
  • Nginum obat Cholinergic pikeun diskinesia tardive-induksi antipsychotic-induksi. Tammenmaa-Aho I, Asher R, Soares-Weiser K, Bergman H. Cochrane Database Syst Rev. 2018 Mar 19
  • Aktivitas sitotoksik agén alkylating dina ayana centrophenoxine sareng produk hidrolisis na. Sladek NE. J Pharmacol Exp Ther. 1977 Désémber
  • Poténasi kagiatan antitumor cyclophosphamide ku centrophenoxine. Kanzawa F, Hoshi A, Tsuda S, Kuretani K. Gan. 1972 Aug
  • Centrophenoxine: épék dina sepuh otak mamalia. Nandy K et al. J Am Geriatr Soc. (1978)
  • Épék bédana meclofenoxate dina leungitna ingetan di manula. Marcer D et al. Umur sepuh. (1977)

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Meclofenoxate (Centrophenoxine) (51-68-3) video

KoA

Rujukan & citations produk