+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah bubuk L-karnitin (541-15-1)

L-Karnitin bubuk mangrupakeun zat gizi alami sareng suplemén alami alam, kawas vitamin, éta maénkeun peran krusial dina produksi énérgi ku ngangkut .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1358kg / bulan

gambaran

Atah bubuk L-karnitin (541-15-1) video

Atah bubuk L-karnitin (541-15-1) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah L-karnitin bubuk
Ngaran kimia Karnitin, L-; CARNIFEED (R); CARNIKING (R); mobil-OH; ME3-gamma-Abu (BETA-hidroksi) -OH; (R) -BETA-hidroksi-GAMMA- (TRIMETHYLAMMONIO) BUTYRATE; (R) -3-hidroksi-4- (TRIMETHYLAMMONIO) BUTYRATE; vitamin B-gamma
merek Name Carnitor, Carnicare
Kelas ubar produk Nutraceutical
CAS Jumlah 541-15-1
InChIKey PHIQHXFUZVPYII-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C7H15NO3
molekular Wdalapan 161.2
Monoisotopic Massa 161.105 g / mol
lebur Point 197-212 ° C (cahayana.)
titik golak: 287.5 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan jam 2 ~ 15
warna bubuk bodas
Solubility H2O: 0.1 g / ml di 20 ° C, jelas, teu warnaan
Storage Temperature 2-8 ° C
Atah L-karnitin bubuk Application 1) dahareun Orok: Ieu bisa diasupkeun kana susu bubuk pikeun ngaronjatkeun gizi dina.

2) leungitna Beurat: bubuk Raw L-karnitin bisa ngaduruk nu adiposa kaleuleuwihan dina awak urang, lajeng ngirimkeun ka énergi, nu bisa mantuan kami slimming inohong.

3) atlit dahareun: Ieu alus keur ngaronjatkeun kakuatan ngabeledug sarta nolak kacapean, anu bisa ningkatkeun kabisa olahraga urang.

4) suplement gizi penting pikeun awak manusa: Kalawan tumuwuhna umur urang, eusi bubuk Raw L-karnitin dina awak urang anu turunna, jadi urang kudu suplement bubuk Raw L-karnitin pikeun ngajaga kaséhatan awak urang.

Atah L-Carnitine bubuk (541-15-1) gambaran

Atah bubuk L-karnitin mangrupakeun gizi anu diturunkeun tina lisin asam amino na methionine. ngaranna diturunkeun tina kanyataan yén éta munggaran papisah daging (carnus) .Raw L-karnitin bubuk bubuk anu aub dina metabbolism energi jeung perlindungan mitokondria. bubuk atah L-karnitin henteu dianggap penting dietary sabab geus disintésis dina awak, tapi oge bisa dikonsumsi ngaliwatan kadaharan. awak ngahasilkeun karnitin dina ati jeung ginjal sarta toko eta dina otot rangka, jantung, otak, jeung jaringan lianna. Supplementation tina atah L-karnitin bubuk powderdoes moal ngaduruk gajih iwal individu anu kakurangan dina Raw L-karnitin bubuk bubuk mantuan énergi awakna ngahasilkeun. Kadé pikeun jantung sarta fungsi otak, gerak otot, sarta loba awak lianna processes.But produksi na bisa jadi teu minuhan kabutuhan dina kaayaan nu tangtu kayaning ngaronjat tungtutan energi jeung kituna eta dianggap nutriention onditionally penting. Aya dua bentuk (isomér) tina karnitin, viz. Atah bubuk L-karnitin jeung D-karnitin, sarta mung L-isomér nyaeta biologis aktip.

L-karnitin mékanisme bubuk (541-15-1)

L-karnitin bubuk moal tiasa milu dina biosintésis protéin, tapi sacara pacampasan ngamangpaatkeun awak keton sareng generasi nitrogén. Fungsi utama na nyaéta pikeun ngamajukeun oksidasi asam lemak béta, nu lumangsung na ati jeung mitokondria sél jaringan lianna. Perlu dipikanyaho yén asam lemak haratis sareng asil koénzim A teu tiasa nembus mémbran mitokondria jero, tapi akilkarnitin tiasa ngalakukeun gancang. Ku kituna, éta ditetepkeun yén bubuk L-karnitin mangrupa carrier anu ngangkut asam lemak sareng bentuk asil kana mémbran mitokondria. Mékanisme prosés ngangkut ieu masih tacan dipikanyaho, tapi yakin yén carnitine acyl-CoA transferase mangrupakeun énzim konci dina prosés ieu. Mibanda dua isoenzymes, salah sahiji ti mana waé nyaéta carnitine acyl-CoA transferase I, ditempatkeun di sisi luar mémbran. Nalika asam lemak dikatalisan ku acyl-CoA-synthatase ngahasilkeun acyl-CoA, angkutan ku karnitin asil-KoA transferase I kana mémbran. Sanggeus éta asup kana mémbran, dikatalisan ku kadua isoenzyme - carnitine acyl-CoA transferase II - mun robah jadi bentuk acyl-CoA nu bisa langsung dipaké ku énzim katabolik asam lemak. Saenggeus, éta ngaleupaskeun énérgi ngaliwatan prosés sapertos dehidrogénasi na déoksigénasi.

L-karnitin bubuk ogé tiasa nyaluyukeun rasio asil dina mitokondria, sahingga mangaruhan métabolisme énérgi. L-karnitin tiasa ilubiung dina angkutan métabolit asam amino ranté rangkadak, nu nyorong métabolisme teratur asam amino ranté rangkadak.

Aplikasi L-Carnitine bubuk (541-15-1)

  • Dahareun orok: Ieu tiasa nambihan ka bubuk susu pikeun ningkatkeun pangan nutrisi.
  • Leungitna beurat: L bubuk L-Carnitine atah tiasa ngaduruk kalangkang dina awak urang, teras ngirimkeun kana énérgi, anu sanggup ngabantosan sosokna slimming.
  • Atlit dahareun: goodta saé pikeun ningkatkeun kakuatan ngabeledug sarta nolak kacapean, anu tiasa ningkatkeun kamampuan olahraga urang.
  • Suplemén gizi anu penting pikeun awak manusa: Ku tumuwuhna umur urang, kandungan bubuk L-Carnitine atah dina awak urang turunna, ku kituna kami kedah émisi bubuk Raw L-Carnitine pikeun ngajaga kaséhatan awak urang.

Disarankeun L-Carnitine bubuk (541-15-1) dosage

Dosis baku bubuk L-karnitin nyaéta 500-2,000 mg per poé.

Sanaos dosage beda ti ulikan pikeun diajar, didieu langlangan pamakéan sarta dosis pikeun tiap wujud:

Acetyl-L-karnitin: formulir Ieu pangsaéna pikeun kaséhatan sarta fungsi otak. Dosis rupa-rupa ti 600-2,500 mg per poé.

L-karnitin L-tartrat: formulir ieu paling mujarab pikeun pagelaran latihan. Dosis rupa-rupa ti 1,000-4,000 mg per poé.

Propionyl-L-karnitin: formulir Ieu pangalusna kanggo ningkatkeun aliran getih dina tekenan anu luhur pisan atanapi kaayaan kaséhatan anu patali. Dosis rupa-rupa ti 400-1,000 mg per poé.

Nepi ka 2,000 mg (gram 2) per dinten sigana aman sareng efektif dina jangka panjang.

Dumasar hiji review ngeunaan panalungtikan, nepi ka 2,000 mg (2 gram) per poé Sigana aman pikeun pamakéan jangka panjang sarta hiji dosis mujarab pikeun paling bentuk L-karnitin.

Mangpaat L-Carnitine bubuk (541-15-1)

Kaséhatan haté: Sababaraha studi nunjukkeun poténsi pikeun ngurangan tekanan getih sarta prosés radang anu dikaitkeun kana panyakit jantung.

Performance latihan: Mangpaat L-karnitin tiasa langsung atanapi nyandak minggu atanapi sasih nalika. Hal ieu béda tina suplemén kawas kafein atanapi kréatin, anu tiasa sacara langsung ningkatkeun kinerja olahraga. Contona: recovery latihan, suplai oksigén otot, perbaikan stamina, relief nyeri otot, produksi sél getih beureum.

Ketik 2 Diabetes: Hiji studi jalma anu tipung 2 diabetes nyandak nginum obat anti-diabetik dituduhkeun yén suplemén karnitin nyata ngurangan tingkat gula getih sacara signifikan, dibandingkeun sareng placebo.

Pék on Fungsi Brain: Dina ulikan poé 90, jalma ku kecanduan alkohol anu ngawasa 2 gram asetil-L-karnitin per dinten ngalaman perbaikan anu penting dina sagala ukuran fungsi uteuk.

Loss beurat: Hiji analisis salapan pangajaran, kalobaannana individu obese atanapi déwasa anu leuwih kolot, mendakan yén jalma kaleungitan rata-rata pér 2.9 (1.3 kg) leuwih beurat bari nyandak L-karnitin bubuk. Najan kitu, sanajan dina mékanisme sélular L-karnitin bubuk nunjukkeun eta tiasa nguntungkeun kaleungitan beurat, tapi békna meureun leutik pisan pikeun leungitna beurat.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.