Bubuk Cycloastragenol

April 17, 2020

Cycloastragenol mangrupikeun bahan suplemén anti umur sepuh dina pasar anu kawilang.

Bubuk Cycloastragenol (78574-94-4) video

Cycloastragenol bubuk Specifications

Ngaran Produk Bubuk Cycloastragenol
Ngaran kimia N / A
sinonim astramembrangenin

siklogalegigenin

GRN510

Cag

Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 78574-94-4
InChIKey WENNXORDXYGDTP-UOUCMYEWSA-N
molekular Formula C30H50O5
molekular Wdalapan 490.7 g / mol
Monoisotopic Massa 490.365825 g / mol
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna bodas mun beige
Solubility  DMSO: 10 mg / ml, jelas
Storage Temperature  2-8 ° C
Application Cycloastragenol mangrupikeun aktivator telomerase anu kuat. Ogé, éta berpotensi numbu ka anti sepuh dina ubar tradisional cina.

gambaran

Cycloastragenol mangrupikeun bahan suplemén anti umur sepuh dina pasar anu kawilang. Éta ogé dianggo dina rumus skincare sareng kosmetik méwah. Cycloastragenol munggaran dipasarkan dina suplemén diet di Amérika Serikat dina taun 2007 dina nami TA-65, naha ieu TA 65 atanapi TA65 mangrupikeun nami anu paling umum pikeun cycloastragenol.

Naon téh Cycloastragenol?

Cycloastragenol mangrupikeun molekul anu diturunkeun tina ramuan membranaceus Astragalus. Ramuan Astragalus parantos dianggo di ubar Tiongkok mangabad-abad. Bangsa Tionghoa ngaku yén Astragalus tiasa manjangkeun umur sareng éta parantos biasa pikeun ngubaran kacapean, alérgi, sésér, panyakit jantung sareng diabetes.

Cycloastragenol mangrupakeun salah sahiji bahan aktip dina Astragalus. Cycloastragenol gaduh struktur kimia anu sami sareng molekul Astragaloside IV, tapi éta langkung leutik sareng sacara signifikan langkung bioavailable, ngamungkinkeun dosis anu leuwih handap dicandak. Éta parantos dianggo salaku immunostimulant kusabab kamampuan na pikeun nambahan proliferasi T limfosit. Nanging, éta sipat anu luar biasa anti-sepuh anu ningkatkeun minat ka masarakat ilmiah.

Cycloastragenol ngarangsang perbaikan karusakan DNA ku ngaktipkeun telomerase, énzim nukleoprotein anu ngatalisan sintésis sareng kamekaran DNA telomeric. Telomeres didamel tina filamén ipis sareng dipendakan di ujung kromosom. Ngajaga stabilitasna ngamungkinkeun sél pikeun nyingkahan réparasi récéhénsip sareng panyebaran anu teu tangtu dina saluareun 'wates Hayflick'. Telomeres pondok ku unggal siklus pembagian sél, atanapi nalika kateken setrés oksidatif. Dugi ka ayeuna, ieu mangrupikeun mékanisme anu teu tiasa dicegah tina sepuh.

Mékanisme tindakan Cycloastragenol

Seueur jumlah panalitian anu nuduhkeun yén ngeureunkeun kemajuan telomeres pakait sareng seueur panyakit patali umur (panyakit jantung, inféksi, jsb) sareng ogé ramalan maot prématur dina subjék manula. Telomeres disingkatkeun sareng unggal siklus pembagian sél, atanapi nalika ditekukeun kana setrés oksidatif. Dugi ka ayeuna, ieu mangrupikeun mékanisme sepuh.

Telomerase mangrupikeun énzim nukléoprotein anu ngatalisan sintésis sareng kamekaran DNA telomeric sareng ngarangsang perbaikan karusakan DNA.

Cycloastragenol ngaktifkeun sareng ngarangsang énzim ieu, sahingga ngawatesan pondok tina telomeres sareng ogé ningkatkeun angka na. Ku cara kieu, ngamungkinkeun ngijinkeun telomeres sareng hasilna, manjangkeun umur sélina.

Kusabab beurat molekularna, Cycloastragenol gampang nembus tembok peujit. Asimilasi optimal ngamungkinkeun khasiat anu langkung luhur, sanajan dina dosis anu rendah. Suplemén poean nyalira, atanapi di kombinasi atanapi alihan, astragalosida IV, sahingga ngabantosan nyepeng umur sareng sacara alami manjangkeun harepan hirup.

Cycloastragenol mangpaat

Astragalus membranaceus mangrupikeun ramuan anu paling mendasar dina sajarah Kedokteran Tionghoa Tradisional salaku ubar alami pikeun ngubaran kacapean, panyakit, maag, kanker, muriang stroke, stroke stroke, umur panjang sareng sajabana Cycloastragenol mangrupikeun hiji molekul anu diturunkeun tina ramuan Astragalus membranaceus. Nanging, kauntungan konci bubuk cycloastragenol nyaéta salaku pangaruh anti sepuh sareng dukungan imun.

Cycloastragenol sareng dukungan imun

Cycloastragenol tiasa dianggo pikeun ngajagaan sistem imun, antibakteri, sareng anti-radang, pikeun ngahindarkeun selesma umum sareng inféksi sistem pernapasan luhur. Hal ieu dimanfaatkeun salaku pangaron daya imun kusabab tiasa naekeun proliferasi T lymphocyte. Nanging, naon komunitas ilmiah anu beuki museurkeun nyaéta résistansi sepuh na. Cycloastragenol nyorong DNA pikeun ngalereskeun karusakan ku cara ngamimitian telomerase sareng ngantepkeun protease nuklir ngarang sintésis sareng kamekaran DNA telomere.

Cycloastragenol sareng anti sepuh

Anti sepuh mangrupikeun kauntungan anu paling katingali cycloastragenol. Cycloastragenol teu ngan ukur ngalambatkeun panuaan manusa, tapi salian parantos ningkatkeun kekebalan, nyisahkeun racun, ngajaga sél jantung, utamana tina hidrokosid (Astragaloside Ⅳ) hidrolisis.

Mangpaat Cycloastragenol séjén

  1. bubuk cycloastragenol ngagaduhan pangaruh dina ngaleungitkeun setrés sareng ngajagi awak ngalawan sagala rupa stres, kalebet stress fisik, mental, atanapi émosi;
  2. bubuk cycloastragenol ngandung antioksidan, anu ngajaga sél tina karusakan anu disababkeun ku radikal bébas;
  3. bubuk cycloastragenol ngagaduhan pangaruh pikeun nurunkeun tekanan darah, ngarawat diabetes sareng ngajaga ati.

Cycloastragenol efek samping bubuk

Dugi ka ayeuna, teu aya laporan atanapi ulasan ngeunaan pangaruh ngarugikeun atanapi kontérapisén anu nyandak suplement cycloastragenol.

Cycloastragenol suplement dosis

Cycloastragenol mangrupikeun sina anyar sareng henteu langkung seueur suplemén merek di pasar, sareng teu aya dosis anu disarankeun. Numutkeun pangalaman urang, dosis béda-béda kalayan tujuan anu béda, umur. Tangtosna cycloastragenol langkung kuat ti Astragaloside IV anu dosis anu disarankeun 50mg per dinten. Sedengkeun pikeun cycloastragenol, dosis tina 10mg ka 50mg sadayana henteu kunanaon. Anu lami kedah nyandak langkung ti sawawa yuswa umureuh. Sababaraha nyarankeun mimiti ku 5mg per dinten, teras tambahkeun laun. Kusabab cycloastragenol mangrupikeun ekstrak alami, waktosna peryogi waktos kanggo ningali efekna, sakitar genep bulan.

Cycloastragenol kasalametan

Cycloastragenol parantos diumumkeun ku sababaraha agén anti anti sepuh anu kaélakeun. Panilitian awal muncul jangji, nunjukkeun éta ngagaduhan kamampuan pikeun ningkatkeun telomere panjang, sanaos aya kakurangan panalungtikan kualitas peer-reviewed. Salaku tambahan, aya sababaraha prihatin yén nyandak Cycloastragenol bakal ningkatkeun résiko kanker tangtu. Tapi, panaliti panaliti henteu acan tiasa netepkeun résiko kanker anu aya hubunganana sareng panggunaan Cycloastragenol.

Cycloastragenol siga sanyawa anti sepuh anu ngajangjikeun. Sanaos teu acan kabuktosan ningkatkeun umur hirup tapi parantos kabuktosan ngirangan sababaraha umur biomarker. Salaku tambahan éta parantos kabuktosan ngirangan tanda-tanda sepuh sapertos garis-garis halus sareng keriput. Éta ogé tiasa ngirangan résiko panyakit degeneratif sapertos Alzheimer, Parkinson, retinopati, sareng katarak.

Cycloastragenol bubuk nganggo sareng aplikasi

Cycloastragenol digunakeun pikeun perawatan, kontrol, pencegahan, & perbaikan panyakit, kaayaan sareng gejala ieu:

  • radang
  • apoptosis
  • Gangguan homeostasis
  • Cycloastragenol ogé tiasa dianggo pikeun tujuan anu teu didaptarkeun di dieu.

Bubuk cycloastragenol bubuk parantos dianggo dina lapangan ieu:

  1. Diterapkeun dina widang tuangeun, biasana dianggo salaku bahan pangan;
  2. Dilarapkeun dina widang produk kaséhatan, ekstrak ieu henteu saé pikeun awak manusa;
  3. Digarap dina widang kosmetik, minangka jinis bahan baku, éta tiasa nyampur bahan kosmetik alami.

rujukan:

  • Turunan anti sepuh tina cycloastragenol dihasilkeun ku biotransformation. Chen C, Ni Y, Jiang B, Yan S, Xu B, Fan B, Huang H, Chen G.Nat Prod Res. 2019 Sep 9: 1-6. doi: 1080 / 14786419.2019.1662011.
  • Cycloastragenol: Calon novél anu pikaresepeun pikeun panyakit anu pakait sareng umur. Yu Y dkk. Exp Ther Med. (2018) Turunan anti sepuh tina cycloastragenol dihasilkeun ku biotransformasi. Chen C, Ni Y, Jiang B, Yan S, Xu B, Fan B, Huang H, Chen G. Nat Prod Res. 2019 Sep 9: 1-6. doi: 10.1080 / 14786419.2019.1662011
  • Cycloastragenol tiasa negeskeun aktivasina STAT3 konstitutip sareng ngamajukeun apoptosis anu diinduksi paclitaxel dina sél kanker lambung manusa. Hwang ST, Kim C, Lee JH, Chinnathambi A, Alharbi SA, Shair OHM, Sethi G, Ahn KS. 2019 Jun
  • Astragaloside VI sareng cycloastragenol-6-O-beta-D-glucoside ngamajukeun penyembuhan tatu dina vitro sareng vivo.Lee SY et al. Phytomedicine (2018)