Bubuk Oligopeptida Gizzard-Membrane Hayam

Oktober 30, 2020

Nyandak témbok jero burut hayam pheasant salaku bahan baku, bubuk Hayam Gizzard-Membrane Oligopeptide diekstraksi ku biotéhnologi multi-tautan sapertos hidrogisis énzimatik komposit suhu handap rendah. Bubuk Hayam Gizzard-Membrane Oligopeptide beunghar ku 18 jinis asam amino sareng mineral.

Video bubuk Ayam Gizzard-Membrane Oligopeptide bubuk

 

Hayam urang Gizzard-Membrane Oligopeptide bubuk Spesifikasi

Ngaran Produk Bubuk Oligopeptida Gizzard-Membrane Hayam
Ngaran kimia N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan N / A
Monoisotopic Massa N / A
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Kahirupan diri produk Henteu dibuka salami 24 bulan
warna Bubuk konéng bodas atanapi bulak
Solubility  Kelarutan cai
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Application Dahareun, suplemén perawatan séhat, tuangeun fungsional.

 

Naon bubuk Ayam Gizzard-Membrane Oligopeptide?

Nyandak témbok jero burut hayam pheasant salaku bahan baku, bubuk Hayam Gizzard-Membrane Oligopeptide diekstraksi ku biotéhnologi multi-tautan sapertos hidrogisis énzimatik komposit suhu handap rendah. Bubuk Hayam Gizzard-Membrane Oligopeptide beunghar ku 18 jinis asam amino sareng mineral.

Bubuk Hayam Gizzard-Membrane Oligopeptide bubuk ngagaduhan kaleyuran cai sareng kamampuan ingetan cai. Éta tiasa sapinuhna kalebetkeun sareng bahan-bahan kadaharan sareng ngajaga ciri kimia fisik sareng nutrisi aslina.

 

Naon manpaat bubuk Hayam Gizzard-Membrane Oligopeptide bubuk?

Nyegerkeun lambung, peujit sareng pencernaan

Péptida mizzard-membrane hayam sacara nyata tiasa ningkatkeun kagiatan pepsin sareng lipase pankreas sareng ngamajukeun sékrési jus pencernaan, anu saé kanggo pencernaan sareng lambung; Péptida mizzard-membrane hayam tiasa ngamajukeun peristalsis peujit sareng konstipasi, anu ngagaduhan peran asuhan kaséhatan dina peujit.

 

Gampang diserep ku awak manusa.

Jisim molekul relatif péptida mizzard-membrane hayamna kirang ti 1000u, anu gampang dicerna sareng diserep ku awak manusa, sareng tingkat panggunaan na luhur.

 

rujukan:

[1] Ékstraksi Bahan Aktip dina Ayam sareng Peningkatan Ltts dina Fungsi Kaséhatan Usus

[2] Serepan sareng Pangaruh Fisiologis Péptida Leutik dina Gizi Protéin Sato