Tulang sapi bubuk Kolagén péptida

Oktober 30, 2020

Tulang sapi Kolagén péptida kolagén beunghar asam aspartat, asam glutamat, serine, histidine, glisin, threonine, arginine, alanine, tirosin, cystine, valine, methionine, phenylalanine, isoleucine, lisin, prolin, laju nyerep awak tinggi sareng éta sacara efektif tiasa nyegah osteoporosis, anu saé pikeun kaséhatan.

Bovine tulang Kolagén péptida bubuk péptida

 

Bovine tulang Kolagén péptida bubuk Spesifikasi

Ngaran Produk Tulang sapi bubuk Kolagén péptida
Ngaran kimia N / A
CAS Jumlah N / A
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan N / A
Monoisotopic Massa N / A
titik golak  N / A
Freezing Point N / A
Kahirupan diri produk Henteu dibuka salami 24 bulan
warna Bubuk bodas atanapi konéng entéh
Solubility  Kelarutan cai
Storage Temperature  Simpen dina suhu kamar sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing
Application Dahareun, suplemén perawatan séhat, tuangeun fungsional.

 

Naon bubuk Bovine Collagen péptida bubuk?

Péptida kolagén tulang sapi mangrupikeun péptida kolagén purity luhur disiapkeun ku hidrolisis énzimatik protéin makromolékular tina tulang sapi seger.

Tulang sapi Kolagén péptida kolagén beunghar asam aspartat, asam glutamat, serine, histidine, glisin, threonine, arginine, alanine, tirosin, cystine, valine, methionine, phenylalanine, isoleucine, lisin, prolin, laju nyerep awak tinggi sareng éta sacara efektif tiasa nyegah osteoporosis, anu saé pikeun kaséhatan.

 

Naon manpaat bubuk Bovine Collagen péptida bubuk?

 Ngamajukeun penyembuhan tatu

Péptida tulang sapi sacara efektif tiasa ngamajukeun penyembuhan luka dina beurit. Éta sabab péptida tulang sapi tiasa ngajantenkeun awak ngagaduhan énergi anu cekap pikeun ngalereskeun jaringan ngalangkungan dukungan gizi pasca operasi; Di sisi anu sanésna, éta aya hubunganana sareng ngahambat éksprési faktor peradangan ku péptida tulang sapi.

 

Ningkatkeun sumebarna osteoblast

Péptida kolagén tulang sapi ngamajukeun sumebarna osteoblas manusa sareng nyayogikeun a

dasar téoritis pikeun pencegahan sareng pangobatan osteoporosis.

 

Pangaturan fungsi imun

Saatos suntikan intraperitoneal kolag péptida (600 mg / kg beurat awak), indéks limpa beurit, indéks timus, fungsi proliferasi limfosit limpa sareng tingkat sékrési IL-2 diukur dina beurit anu diiradiasi sareng 2 Gy atanapi 5 Gy X-ray. Duanana nyaéta nyata langkung luhur tibatan dosis anu sami x-ay gugus iradiasi. Éta dituduhkeun yén suplement péptida kolagén tiasa mulangkeun fungsi imunitas beurit anu diiradasi x-ay dugi ka batas anu ditangtoskeun.

 

Antioksidan

Numutkeun kana tékad tina kamampuan scavenging bébas hidroksil radikal, radikal anion superoxide, diphenyl picrate, sareng indéks kagiatan antioksidan sapertos ngirangan kapasitas sareng kapasitas antioksidan lipid. Éta ditangtukeun yén kolagén sareng tingkat hidrolisis sakitar 7.9%. Ieu mangrupikeun pangaruh gabungan anu pangsaéna tina pemalsuan radikal bébas.

 

rujukan:

[1] Panilitian Awal Pangaruh Bovine: Kolagén Oligopeptida dina Penyembuhan Tatu dina Beurit Pasca Operasi.

[2] Bone Bone Collagen Peptide Ngadorong Proliferasi Osteoblast Manusa.

[3] Pangaruh Kolagén Péptida Kana Fungsi Imunitas dina Beurit anu diiradiasi Ku sinar-X.

[4] Panilitian Scavenging Free Radical Activity of Bovine Bone Collagen Peptide di Vitro