+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Nicotinamide adenine dinucleotide (53-84-9)

Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) kofactor anu ngabantuan métabolisme kapanggih dina sadaya sél hirup. Eta aya dina dua bentuk …….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Nicotinamide adenine dinucleotide (53-84-9) Specifications

Ngaran Produk Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD +)
Ngaran kimia Nadide; koénzim I; béta-NAD; béta-NAD;; nukléotida diphosphopyridine; Enzopride;
CAS Jumlah 53-84-9
InChIKey BAWFJGJZGIEFAR-NNYOXOHSSA-N
imut C1=CC(=C[N+](=C1)C2C(C(C(O2)COP(=O)([O-])OP(=O)(O)OCC3C(C(C(O3)N4C=NC5=C(N=CN=C54)N)O)O)O)O)C(=O)N
Formula molekular C21H27N7O14P2
Beurat molekul 663.4 g / mol
Monoisotopic Massa 663.109123 g / mol
lebur Point 160 ° C (320 ° F; 433 K)
warna bodas
Ssiksa temp 2-8 ° C
kaleyuran H2O: 50 mg / mL
aplikasi Dahareun kaséhatan, kosmetik, aditif pakan

Naon Nicotinamide adenine dinucleotide(NAD +)?

Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) kofactor anu ngabantuan métabolisme kapanggih dina sadaya sél hirup. Éta aya dina dua bentuk, dioksidasi (NAD +) sareng diréduksi (NADH).

Koénzim NAD +, bentuk teroksida tina NAD, munggaran kapanggih dina taun 1906 ku biokimia Inggris Arthur Harden sareng William John Young. NAD + disintésis ku dua jalur métabolik, anu tiasa ngahasilkeun tina jalur asam n novo amino, atanapi tiasa diproduksi ku daur ulang komponén anu tos kabentuk (sapertos nikotinamida) balik ka jalan nyalametkeun NAD +. Éta nukléotida piroidine penting sareng janten cofactor penting sareng substrat pikeun seueur prosés sélulér penting ngalibatkeun fosforilasi oksidatif sareng produksi ATP, perbaikan DNA, pangaturan epigenetik ekspresi gén, sinyal kalsium intracellular sareng fungsional imunologis.

NAD + nyaéta molekul panampa éléktron utama dina oksidasi biologis. Éta narima éléktron ti molekul séjén sareng diréduksi. Éta ogé janten koénzim transferase hidrida sareng substrat anu ngaluarkeun polimérase NAD (+), sareng ngabentuk pasangan redénzim na redoksin dikurangan dinamisotide (NADH). NAD (R) mangrupikeun ribonylasi unit donor-ribose ADP-A. Éta ogé prékursor pikeun siklik ADP-ribose (ADP-ribosyl cyclase).

Salaku oksidén dina métabolisme sél, NAD (R) ogé gaduh peran dina adénosin diphosphate (ADP)-réaksi transfer réaksi anu ngalibatkeun polymerase diadenylate (ADP-ribose) sareng sababaraha prosés énzimatik séjén. Éta tiasa nyegah nAD nyegah atanapi ngirangan kencing manis, kanker sareng panyakit umur séjén. Ogé, boosters NAD + tiasa damel sinergis sareng suplemén sapertos resveratrol pikeun ngabantosan deui mitokondria sareng ngalawan kasakit sepuh.

Nicotinamide adenine dinucleotide(NAD +) kauntungan

Salaku oksidan anu efektif, Nicotinamide adenine dinucleotide nunjukkeun yén sababaraha kauntungan anu hadé dina kagiatan manusa.

♦ Ngaoptimalkeun kagiatan sélulér Anjeun,

♦ Ningkatkeun énergi anjeun sacara alami;

♦ Ningkatkeun fungsi otak, fokus sareng mémori;

♦ Ningkatkeun métabolisme anjeun;

♦ Ningkatkeun bobo;

♦ Ningkatkeun kagiatan sirtuin global;

♦ Ningkatkeun khasiat antioksidan;

♦ Ngurangan radang;

♦ Ningkatkeun kasaimbangan, wanda, visi sareng pendengaran;

Nicotinamide adenine dinucleotid ogé target langsung tina isoniazid narkoba, anu dianggo dina pengobatan oftuberculosis, inféksi anu disababkeun ku Mycobacterium tuberkulosis. Dina hiji ékspérimén, beurit anu dipasihkeun NAD salami saminggu parantos komunikasi komunikasi nuklé-mitokrriawi.

Salaku tambahan, Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD +) ogé ngagaduhan pencegahan sareng pengobatan blok jantung, fungsional node sareng arrhythmias ékspérimén anti gancang, nicotinamide tiasa sacara signifikan ningkatkeun tingkat jantung sareng blok atriove ntricular disababkeun ku verapamil.

Nicotinamide adenine dinucleotide(NAD +) aplikasi:

  1. Diagnostik réagén bahan baku, ékspérimén panalungtikan ilmiah.
  2. Dahareun kaséhatan, kosmetik, aditif pakan
  3. Produksi API

Tambih deui Nicotinamide adenine dinucleotide(NAD +) panalungtikan

Énzim anu ngadamel sareng nganggo NAD + sareng NADH penting dina duanana apotékologi sareng panilitian kana pangobatan anu bakal aya pikeun panyakit. Koénzim NAD + henteu ayeuna dianggo salaku pangobatan pikeun kasakit naon waé. Nanging, éta ditaliti pikeun kamungkinan poténsialna dina terapi kasakit neurodegeneratif sapertos panyakit Alzheimer andParkinson.

rujukan:

  • Belenky P, Bogan KL, Brenner C (2007). "Metabolisme NAD + dina kaséhatan sareng panyakit" (PDF). Tren Biokim. Sci. 32 (1): 12- doi: 10.1016 / j.tibs.2006.11.006. PMID 17161604. Diarsipkeun ti aslina (PDF) dina 4 Juli 2009. Disalin 23 Desember 2007.
  • Todisco S, Agrimi G, Castegna A, Palmieri F (2006). "Idéntitas mitokondria NAD + transporter di Saccharomyces cerevisiae". J. Biol. Chem. 281 (3): 1524– doi: 10.1074 / jbc.M510425200. PMID 16291748.
  • SJ Lin, Guarente L (April 2003). "Nicotinamide adenine dinucleotide, regulator métabolik transkripsi, umur panjang sareng panyakit". Curr. Opin. Sél Biol. 15 (2): 241– doi: 10.1016 / S0955-0674 (03) 00006-1. PMID 12648681.
  • Williamson DH, Lund P, Krebs HA (1967). "Kaayaan redox tina dinotoksida adénin nikotinamida bébas dina sitoplasma sareng mitokondria ati beurit". Biokim. J. 103 (2): 514– doi: 10.1042 / bj1030514. PMC 1270436. PMID 4291787.
  • Foster JW, Moat AG (1 Maret 1980). "Nicotinamide biosintésis adénin dinukléotida sareng siklus metabolisme nukléotida pyridine dina sistem mikroba". Microbiol. Pdt. 44 (1): 83- PMC 373235. PMID 6997723.
  • Prancis SW. Binging alkohol kronis ngarusak ati sareng organ sanés ku ngirangan tingkat NAD⁺ anu diperyogikeun pikeun kagiatan deacetylase sirtuin. Exp Mol Pathol. 2016 Apr; 100 (2): 303-6. doi: 10.1016 / j.yexmp.2016.02.004. Epub 2016 Feb 16. PMID: 26896648.
  • Kane AE, Sinclair DA. Sirtuins sareng NAD + dina Ngembangkeun sareng Pengobatan Panyakit Métabolik sareng Cardiovascular. Bunder res. 2018 Sep 14; 123 (7): 868-885. doi: 10.1161 / CIRCRESAHA.118.312498. PMID: 30355082. PMCID: PMC6206880.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Nicotinamide adenine dinucleotide (53-84-9) video

KoA

Rujukan & citations produk