+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Finasteride (98319-26-7)

Bubuk Finasteride mangrupa nginum obat anu disatujuan ku FDA anu ngubaran rambut rambut dina lalaki kalayan meungpeuk DHT (dihydrotestosterone). DHT nyaéta hormon anu diturunkeun .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1386kg / bulan

gambaran

bubuk atah Finasteride (98319-26-7) video

bubuk atah Finasteride (98319-26-7)

bubuk atah Finasteride mangrupa antiandrogen dicokot ku sungut nu nimpah ku inhibiting tipe II 5-alfa reductase.It dipaké minangka perlakuan dina bulu leungitna (pola jalu), benign hyperplasia prostatik (BPH) dina dosis low, sarta kanker prostat dina dosis luhur . Hal ieu ogé dituduhkeun pikeun pamakéan dina kombinasi kalayan doxazos dina terapi pikeun ngurangan résiko keur progression symptomatic of BPH. Sajaba, mangka didaptarkeun di loba nagara pikeun alopecia androgenetic (-pola jalu baldness).

bubuk atah Finasteride (98319-26-7) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Finasteride
Ngaran kimia N-tert-Butyl-3-oxo-4-aza-5α-androst-1-ene-17β-carboxamide;17β-(N-tert-Butylcarbamoyl)-4-aza-5α-androst-1-en-3-one; N-(1,1-Dimethylethyl)-3-oxo-4-aza-5α-androst-1-ene-17β-carboxamide
merek Name Proscar, Propecia
Kelas ubar réduktase sambetan 5-alfa, stéroid sintétik, Benign Ajen prostatik hypertrophy
CAS Jumlah 98319-26-7
InChIKey DBEPLOCGEIEOCV-WSBQPABSSA-N
molekular Formula C23H36N2O2
molekular Wdalapan 372.54
Monoisotopic Massa 372.278 g / mol
lebur Point 253 ° C
Freezing Point Teu data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 6-8
warna Bodas / bodas mun beige bubuk padet
Solubility DMSO: 32 mg / ml, haratis leyur dina Chloroform na di alkohol, pisan rada leyur dina cai
Storage Temperature Toko di RT
bubuk atah Finasteride Application Ngubaran bulu leungitna (pola jalu) ngan ku lalaki sawawa. bubuk atah Finasteride ogé bisa dipaké pikeun ngubaran of hyperplasia prostatik benign, enlarged prostat ngaleutikan, ningkatkeun aliran kemih sarta perbaikan hyperplasia prostatik gejala disababkeun benign.

bubuk atah Finasteride (98319-26-7) Pedaran

Finasteride nyegah konvérsi téstostéron jadi dihydrotestosterone (DHT) dina awak urang. Finasteride digunakeun pikeun pengobatan rambut rambut jalu na tina vertex sareng aréa pertengahan kulit sirah anterior. Leungit rambut pola jalu ngarugikeun kondisi umum pikeun lalaki lalaki disengabas sareng dambangan dina kulit sirah. Seringna, ieu ngakibatkeun rambut langsung sareng / atanapi botak dina puncak sirah. Propecia kanggo nganggo lalaki ngan sareng anu sanes dianggo ku awewe atawa barudak.

Powaster Finasteride (98319-26-7) Mékanisme Aksi

Finasteride jalan ku cara nurunkeun jumlah hormon dihydrotestosterone (DHT) dina awak anjeun. DHT biasana ngabalukarkeun prostat anjeun pikeun gedé.

Waktu turun di DHT ngabantuan nyegah prostat anjeun milli langkung gedé. Leadsta ogé ngabalukarkeun ngaronjat tumuwuhna rambut sareng turunna rambut tina rambut dina sirah anjeun. Tumuwuhna rambut dina bagian luar awak moal kapangaruhan.

Aplikasi bubuk Finasteride (98319-26-7)

Tipung Finasteride digunakeun pikeun ngubaran pola jalu (alopecia androgenetic) di makuta sareng aya di tengah kulit sirah. Sakuduna dianggo ku lalaki sawawa wungkul.

Disarankeun Finasteride bubuk (98319-26-7) Dosage

D Dosis Sawawa Biasa pikeun Hyignplasia prostatik Benign

5 mg oral sakali sapoé

Komentar: Dosing sami boh dina monoterapi sareng terapi kombinasi.

D Dosis Sawawa Biasa kanggo Androgenetic Alopecia

1 mg oral sakali sapoé

Pikeun pengobatan rugi pola rambut jalu (alopecia androgenetic) di lalaki wungkul. (Kasalametan sareng efikasi ditunjukkeun dina lalaki antara 18 nepi ka umur 41 taun kalayan rambut hampang sareng sedeng tina vertex sareng aréa kulit sirah pertengahan anterior):

Komentar: Poean pikeun pamakéan bulan 3 atawa sababaraha sanés éta perlu sateuacanna. Pamakean anu terus-terusan disarankeun ngadukung kauntungan. Pengobatan pengobatan ngabalukarkeun panyabutan pengertian salami 12 sasih.

Balukar Finasteride bubuk (98319-26-7)

Meunangkeun pitulung médis darurat upami anjeun ngagaduhan tanda ieu tina réaksi alérgi: hives; kasusah engapan; bareuh beungeut, biwir, basa, atawa tikoro anjeun. Telepon dokter anjeun sakaligus lamun perhatikeun sagala dada dada, nyeri, kubah, sareng anu dirobah dada séjénna. Ieu bisa jadi kacanduan dina kanker payudara jalu.

Balukar sisi Finasteride anu kirang serius tiasa ngalebetkeun:

▪ peluh, leungitna minat kelamin, atanapi gangguan anu ngagaduhan orgasme;

▪ éjakulasi abnormal;

▪ bareuh dina leungeun atawa suku;

▪ bareuh atawa sembada dina hinareud;

▪ pusing, kalemahan;

▪ perasaan anu ngaraos kaluar;

▪ nyeri sirah;

▪ irung runny; atawa

▪ baruntus kulit.

Efek samping seksual ti bubuk ka Finasteride (turun tina libido, kasulitan dina cacakan, éjakulasi) tiasa langkung lengkep upami Anjeun ngeureunkeun nginum obat ieu. Ngobrol jeung dokter Anjeun upami anjeun gaduh kasalempang efek samping ieu.

Ieu lain nafsirkeun efek samping jeung nu lianna bisa lumangsung. Nelepon dokter anjeun nasihat médis ngeunaan efek samping. Anjeun bisa ngalaporkeun efek samping mun FDA di 1-800-FDA-1088.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.