Sulforaphane (4478-93-7)

Maret 8, 2020

Sulforaphane, ogé katelah "dl-sulforaphane", éta mangrupikeun sanyawa pepelakan alami anu aya dina seueur sayuran anu langkung sapertos ...… ..

 


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

 

Video Sulforaphane (4478-93-7) video

Sulforaphane Specifications

Ngaran Produk Sulforaphane
Ngaran kimia Sulforafan
DL-Sulforaphane
1-Isothiocyanato-4- (methylsulfinyl) butana
D, L-Sulforaphane
merek Name N / A
Kelas ubar Standar; Aktivis Énzim sareng Inhibitor;
CAS Jumlah 4478-93-7
InChIKey SUVMJBTUFCVSAD-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C6H11NOS2
molekular Wdalapan 177.3 g / mol
Monoisotopic Massa 177.028206 g / mol
titik golak  125-135 ° C
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna koneng
Solubility  DMSO: leyur 40 mg / mL
Storage Temperature  -20 ° C
Application Bubuk sulforaphane utami dilarapkeun dina suplemén.

 

Naon Sulforaphane?

Sulforaphane, ogé katelah "dl-sulforaphane", éta mangrupikeun sanyawa tutuwuhan alami anu aya dina seueur sayuran salib sapertos brokoli, kol, kembang engkol, sareng kale.

Éta mangrupikeun antioksidan anu umum sareng bahan aktip anu pangsaéna anu aya dina sayuran. Sulforaphane henteu ngan ukur gaduh kagiatan anti kanker, tapi ogé gaduh kamampuan anti-oksidasi anu kuat. Hal ieu diaku minangka salah sahiji produk alami kalayan anti kanker sareng épék kageulisan.

Sulforaphane dihasilkeun nalika énzim myrosinase ngarobih glucoraphanin, glukosinolate, kana sulforaphane ruksakna tutuwuhan (sapertos peresina), anu ngamungkinkeun dua sanyawa nyampur sareng meta. Tonjakan ngora brokoli sareng kembang engkol tiasa euyeub ku glorapaphanin sareng sulforaphane.

Sulforaphane (SFN) nyaéta isothiocyanate, sanyawa organik ngandung walirang.Sulforaphane ekstrak bubuk ngagaduhan antioksidan, antimicrobial, anticancer, anti-radang, anti sepuh, neuroprotective, sareng sipat anti-diabetes.

 

Sulforaphane mangpaat

Kauntungan Kaséhatan Sulforaphane

Suplemén Sulforaphane teu acan disatujuan ku FDA pikeun panggunaan médis sareng umumna kurang panalungtikan klinis anu padet. Peraturan netepkeun standar manufaktur pikeun aranjeunna tapi henteu ngajamin yén aranjeunna aman atanapi efektif.

  • promosi detoksifikasi
  • na ningkatkeun uteuk
  • nulungan awak ngadamel sanyawa tarung kanker
  • ngarojong fungsi jantung séhat
  • ningkatkeun glutathione salaku aktivator Nrf2
  • promosi leungitna beurat
  • ngareureuh sepuh ku ngaktifkeun protéin panas-shock
  • naekeun ati fungsi
  • ngirangan radang sareng nyeri
  • lirén sareng ngabalikeun rambut.
  • Sulforaphane bisa ngurangan koléstérol LDL
  • diabetes

Sprout brokoli ningkatkeun seueur parameter diabetes. Diabetes Tipe 2, tuang tuang brokoli ningkat kapasitas antioksidan getih sareng kolesterol HDL, sareng turunna tekanan oksidatif, trigliserida, insulin, résistansi insulin, sareng CRP.

  • Karusakan Kulit

Sulforaphane tiasa masihan panyalindungan ngalawan peradangan UVA sareng UVB, sunburn, sareng karusakan kulit.

  • Sulforaphane Ngurangan Gejala Autisme

Sulforaphane tiasa ngaktifkeun gen anu aya anu ngajagi sél ngalawan setrés oksidatif, radang, sareng karusakan DNA, sadaya pakait sareng gangguan spéktrum autisme.

  • Aktivitas Antivirus

Sulforaphane parantos nunjukkeun kagiatan antiviral nalika sél katépa kakeunaan langsung

Épék samping aman sulforaphane.

Sulforaphane aman nalika dianggo dina jumlah anu aya dina tuangeun. Tapi henteu cekap inpormasi anu sayogi pikeun terang naha aman pikeun nginum obat salaku pangobatan.

Sulforaphane nganggo sareng aplikasi

-Sulforaphane tiasa dianggo pikeun ngabersihan baktéri anu ngabahayakeun bayah.

-Sulforaphane boga fungsi anti radang sareng nyéépkeun nyeri tina rematik.

-Sulforaphane tiasa gancang ngamimitian sistem penyembuhan awak, sistem detoksifikasi, ngondisikeun lima organ internal, kasaimbangan, ngalereskeun organ rusak, sulforaphane ngagaduhan pangaruh pencegahan sareng pangobatan asam urat.

-Sulforaphane tiasa dianggo pikeun anti kanker. Sulforaphane sacara efektif tiasa nyegah maag lambung, gastritis atropik robih janten kanker lambung

-Sulforaphane diterapkeun dina médan dahareun, sulforaphane mangrupikeun salah sahiji kadaharan héjo idéal pikeun ngirangan beurat;

-Sulforaphane diterapkeun dina widang produk kaséhatan, seledri tiasa stabil sareng ngaleungitkeun gampang nanggung;

-Sulforaphane diterapkeun dina widang farmasi, pikeun ngubaran rematik sareng asam urat gaduh pangaruh anu hadé.

Tambih deui panalungtikan

 

Sulforaphane bubuk di Kangker prostat panalungtikan

Sulforaphane (dina bentuk ekstrak bertunas brokoli) gaduh sababaraha bukti klinis anu kuat pikeun peran dina pencegahan kanker prostat sareng strategi manajemén pikeun nyegah kambalan kanker prostat.

Dina sababaraha panalitian klinis, lalaki sareng kanker prostat anu nyandak 60 mg sulforaphane per dintenna kirang antigen khusus prostat (PSA, spidol anu dipaké pikeun ngukur kanker prostat) tibatan jalma anu henteu nyandak sulforaphane.

Anu ceuk, FDA teu acan disatujuan sulforaphane pikeun pencegahan kambuh kanker.

 

rujukan:

  • Sulforaphane Diétérasi dina Kankerreup Kanker: Peran Peraturan Epigenétik sareng Inhibisi HDAC Stephanie M. Tortorella, Simon G. Royce, Paul V. Licciardi, Tom C. Karagiannis Antioxid Redox Signal. 2015 Jun 1; 22 (16): 1382–1424. doi: 10.1089 / ars.2014.6097 Sulforaphane ngatur apoptosis- sareng jalur-isyarat proliferasi anu aya hubunganana sareng sinergis kalayan cisplatin pikeun ngurangan kanker ovarium manusa Shi-Feng Kan, Jian Wang, Guan-Xing Sun Int J Mol Med. 2018 Nov; 42 (5): 2447-2458. Diterbitkeun online 2018 Sep 6. doi: 10.3892 / ijmm.2018.3860
  • Bioavailability Glucoraphanin sareng Sulforaphane ti High ‐ Glucoraphanin Broccoli Tharsini Sivapalan, Antonietta Melchini, Shikha Saha, Paul W. Needs, Maria H. Traka, Henri Tapp, Jack R. Dainty, Richard F. Mithen Mol Nutr Food Res. 2018 Sep; 62 (18): 1700911. diterbitkeun online 2018 Mar 8. doi: 10.1002 / mnfr.201700911
  • Pencegahan Kanker Oral-Disinduksi karsinogen ku Sulforaphane Julie E. Bauman, Yan Zang, Malabika Sen, Changyou Li, Lin Wang, Patricia A. Egner, Jed W. Fahey, Daniel P. Normolle, Jennifer R. Grandis, Thomas W. Kensler , Daniel E. Johnson Kanker Prev Res (Phila) naskah Panulis; sayogi dina PMC 2017 Jul 1. Diterbitkeun dina bentuk anu diédit ahir salaku: Kanker Prev Res (Phila). 2016 Jul; 9 (7): 547-557. Diterbitkeun online 2016 Jun 23. doi: 10.1158 / 1940-6207.CAPR-15-0290
  • Studi fase brokoli anu euyeub fase II di lalaki kalayan kanker prostat berulang Joshi J. Alumkal, Rachel Slottke, Jacob Schwartzman, Ganesh Cherala, Myrna Munar, Julie N. Graff, Tomasz M. Beer, Christopher W. Ryan, Dennis R. Koop, Angela Gibbs, Lina Gao, Jason F. Flamiatos, Erin Tucker, Richard Kleinschmidt, Motomi Mori Invest an Drugs New. Panulis naskah; sayogi dina PMC 2016 Apr 1. Diterbit dina bentuk anu diédit ahir salaku: Investasi Narkoba Anyar. 2015 Apr; 33 (2): 480–489. Diterbitkeun online 2014 Nov 29. doi: 10.1007 / s10637-014-0189-z