+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Synephrine bubuk (97-07-5)

Synephrine alami aya dina tatangkalan jeruk ti kulawarga Rutaceae, éta janten alkaloid simpatomimétik. Synephrine boga tilu béda ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1370kg / bulan

gambaran

Atah Synephrine bubuk (97-07-5) video

Atah Synephrine bubuk (97-07-5)

Atah Synephrine bubuk mangrupakeun kimiawi kajadian alami nu geus ditéang sanggeus ku atlit jeung maranéhanana pilari leungit beurat alatan épék na on produksi énérgi awak. Sanajan kitu, sanyawa ieu ogé bisa meta salaku antioksidan jeung antibaktéri anti radang jeung bisa miboga mangpaat kaséhatan penting lianna.

Atah Synephrine bubuk mangrupakeun amine.It biogenic geus kapanggih di tingkat tinggi di peels tutuwuhan jeruk, kawas jeruk pait atanapi Seville jeruk (Citrus aurantium). Extracts tina bungbuahan atanapi peels tutuwuhan ieu geus dipaké ubar tradisional Cina pikeun ngubaran masalah lambung sarta alergi pikeun ratusan taun.

Atah Synephrine bubuk (97-07-5) Spesifikasi

Ngaran Produk Synephrine bubuk atah
Ngaran kimia Synephrine; Oxedrine; P-Synephrine ;; Parasympatol; Sympaethamine
merek Name Yocon
Kelas ubar gajih leungit
CAS Jumlah 97-07-5
InChIKey YRCWQPVGYLYSOX-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C9H13NO2
molekular Wdalapan 167.208 g / mol
Monoisotopic Massa 167.095 g / mol
lebur Point 162 mun 164 ° C
golak Point 295.79 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility Taya tanggal sadia
Storage Temperature lomari es
Application Arguably paling mujarab gajih ngaduruk bahan

Atah Synephrine bubuk (97-07-5) Pedaran

Synephrine, ogé katelah, p-synephrine, anu alami aya. Komponén utama agonis adrénergik nyaéta p-synephrine, sarta parantos kacatet dina pharmacopoeia ti Northernropa Kalér sareng Jérman.It aya dina produk ubar anu disatujuan salaku neo-synephrine, analog analog nya. p-synephrine sareng m-synephrine dipikanyaho kanggo épék adrénergik léngkah maranéhanana deui dibandingkeun norépinéfrin. Bisa dipaké dina perlakuan klinis asma bronchial, hypotension, runtuh, shock, sareng hypotension orthostatic; pikeun ngaronjatkeun métabolisme; sarta dina pengobatan masalah pencernaan sapertos salah ancuran, ngarecah ati, phlegm, sareng ptosis.

Di nagara deungeun, bubuk sinéfrin atah parantos ditéang ku atlit sareng anu-jalma -na ngarasa kaleungitan kusabab pangaruhna kana énergi awak. Synephrine dipaké pikeun pengobatan obesitas ku cara ningkatkeun konsumsi kalori sareng oksidasi gajih, ogé mitigasi tina déprési hampang disababkeun ku obesitas. Najan kitu, sanyawa ieu ogé tiasa janten agén antioksidan sareng agén anti-radang jeung mungkin gaduh mangpaat kaséhatan séjénna anu penting.

Powder Synephrine atah mangrupakeun amina biogenik. Hal ieu aya dina tingkat luhur dina peels tatangkalan jeruk, jiga oranyeu pait atawa Seville orange (Citrus aurantium). Kstraksi tina bungbuahan atanapi peels tina tatangkalan ieu parantos digunakeun di tatamba tradisional pikeun ngubaran masalah beuteung sareng alergi pikeun ratusan taun. Kiwari, p-synephrine loba dipaké dina farmasi, pangan, inuman, sareng industri séjénna.

Synephrine powder (97-07-5) Mékanisme Aksi

Balukar kardjovaskul tina ligan pakait sareng reséptor adrenergic ngariung. Sacara umum, nalika ligan nyambung ka α-adrenergic reséptor, vasoconstriction lumangsung, sareng nalika ngariung β1-adrenergic reséptor, cardiovascular contractility sareng ngaronjat denyut jantung. Studi nunjukkeun yén bubuk synephrine ngiket kana reséptor β3-adrenergic, nyababkeun kanaékan kamampuan awak ngarecahna lemak. Beungkeutan β3-adrenergic reséptor henteu aya pangaruh denyut jantung atanapi darah. Deui, sabab sinefin némbongkeun sakedik atanapi moal meungkeut α1-, α2-, β1-, sareng β2-adrenergic reséptor sareng teu muncul aya pangaruh langsung adrenerik, épék kardjovaskar, sapertos paningkatan denyut jantung sareng tekenan-getih, henteu ngalaman dina dosis anu sering dianggo, biasana sababaraha turunan fénilétilamin sareng fénilpropanolamin lianna. Parobihan struktur struktural leutik inedunan béda-béda dina reséptor adrenergic ngeunah sareng salajengna kamampuhan pikeun ngahasilkeun épék cardiovascular.

Synephrine ogé ngaronjatkeun utiliti awak karbohidrat ku ngahasilkeun énérgi tina wujud ATP.49-52 Itta mempermudah nyerep sélular glukosa dina sél otot, ogé glikogénolisis, glukonéogenesis, glikolisis, sareng asupan oksigén. The involvement duanana ion kalsium sareng camp kalawan reséptor adrenergic geus nunjukkeun janten aub dina prosés biokimia ieu, nunjukkeun involvement sababaraha mékanisme.

Gigireun, pamakéan bubuk Synephrine bakal ngahambat aktivasina NF-kB. Zat ieu penting pisan pikeun nyababkeun panyakit radang sapertos asma. Pamakéan Synephrine ogé parantos kapendak mangaruhan kana panetotan hormon eotaxin-1. Ieu nyegah gerak eosinophil ka aréa anu anu teu kahubung.

Sanaosna leresan prosés percobaan, aya nalika bubuk Synephrine parantos ngahambat peta acetylcholinesterase. Kimiawi ieu dipikanyaho kajadian Panyakit Alzheimer.

Aplikasi bubuk Synephrine (97-07-5)

▪ Ningkatkeun kamampuan léngkah

▪ Nyampurkeun Diabetes

Help Pitulung pikeun leungitna beurat

▪ Ngurangan parawéna di jero operasi

▪ Ngubaran inféksi kulit jamur kawas ringworm, suku atlet, sareng jock itch.

▪ Ngaronjatkeun haté sarta énergi tingkat

Disarankeun Synephrine bubuk (97-07-5) Dosage

Dosis baku bubuk Synephrine nyaéta 50-100mg unggal dinten sareng 30-40 menit saencan latihan. Sareng, éta pangalusna kanggo nyandak hal kahiji dina isuk atanapi 15 - 30 menit saencan latihan. Synephrine bubuk kudu dilaksanakeun kana cai sateuacan latihan.

Kauntungan bubuk Synephrine (97-07-5)

Study Hiji studi (DB-RCT) tina lalaki 12 némbongkeun yén sinéfrin bubuk dilaksanakeun 45 menit sateuacan latihan ningkat jumlah pangulangan sareng beban beurat maksimum nalika ngajalankeun squats dibandingkeun kalayan placebo.

Research Panalungtikan mimiti nunjukkeun yén inuman tea dijieun tina daun snakeroot India sareng buah jeruk pait keur bulan 4 muncul pikeun ngurangan tingkat gula getih di jalma diabetes.

♦ Kombinasi synephrine, kafein, sareng wort St. John urang bisa nulungan pikeun ngurangan beurat lamun dipaké ku diet kalori lemah sareng latihan.

Study Hiji studi (DB-RCT) subjék 10 dibéré 50 mg synephrine némbongkeun yén subjék ngaduruk 65 kalori leuwih ti pamilon dibéré placebo dina menit 75 munggaran saatos nyandak suplement.

♦ Panalungtikan némbongkeun yén jeruk anu dicambang dua jam sateuacan dioperasi ngurangan kirang.

Orange Minyak oranyeu pait, anu dikandungna sinéfinna sareng bahan-bahan aktip anu sanés, dina hiji panigian pasien 60, inféksi kulit jamur ningkat tina (suku, awak / kulit, atanapi palangkangan) dina 2 minggu ka 3 leuwih di 80% pamilon.

♦ Beurit kalayan tanda klasik ngeunaan wancahan, kaasup masalah sare sareng parobihan kabiasaan ngedahar, ngalakukeun parah anu ngaréspon kajadian-jalma anu stres, kawas na kapaksa ngojay, ti beurit anu langkung sehat. Hiji studi nunjukkeun yén beurit fed synephrine powderwere tiasa ngojay panjang, nunjukkeun tingkat énergi jeung haté luhur

♦ Hiji studi laboratorium némbongkeun yén bubuk synephrine dicegah tumuwuhna sababaraha baktéri kaasup E.coli, anu tiasa nyababkeun karacunan pangan, ogé Staphylococcus aureus, anu tiasa nyababkeun inféksi kulit.

♦ Hiji studi anu nganggo nganggo babi guinea némbongkeun yén yén synephrine ngaréduksi spasms otot lemes dina trachea, gejala anu dikaitkeun sareng batuk. Synephrine ogé ngaréduksi gejala asma anu lumangsung nalika sato dipidangkeun histamines.

♦ Di mencit anu nandangan paru paru, sinéphrin diréduksi jumlah sél radang sareng cytokines radang TNF-alfa sareng IL-6, sedengkeun ningkat anti-radang IL-10.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.