+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Orlistat (96829-58-2)

Raw Orlistat powder nyaeta narkoba anu dipaké dina pengobatan obesitas. Fungsi utamina pikeun nyegah nyerep lemak tina dahareun manusa ....


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1470kg / bulan

gambaran

bubuk atah Orlistat (96829-58-2)

bubuk atah Orlistat aya dina hiji kelas pangobatan disebut lipase sambetan anu hade ku blocking nyerep 25% tina gajih dina hidangan sarta dipaké pikeun leungitna beurat dina sawawa kaleuwihan beurat, 18 taun tur heubeul, nalika dipaké sapanjang ku ngurangan-kalori sarta diet-gajih low. bubuk atah Orlistat mangrupakeun ubar dirancang pikeun ngubaran obesitas. fungsi primér na ieu nyegah nyerep lemak ti diet manusa, kukituna ngurangan asupan caloric. bubuk atah Orlistat jalan ku inhibiting lipase pancreatic, hiji énzim nu ngarecah trigliserida dina peujit. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun anu dicegah tina keur dihidrolisis jadi asam lemak bébas absorbable sarta dikaluarkeun undigested. Resép Raw Orlistat bubuk dipaké dina urang kaleuwihan beurat anu bisa ogé mibanda tekanan tinggi getih, diabetes, koléstérol tinggi, atanapi panyakit jantung. Éféktivitas bubuk Raw Orlistat dina promosi leungitna beurat nyaeta definite tapi modest. data Pooled tina percobaan klinis nyarankeun yen jalma dibéré bubuk Raw Orlistat salian modifikasi gaya hirup, kayaning dahareun jeung latihan, leungit ngeunaan 2-3 kilogram (4.4-6.6 sedengkeun) leuwih ti maranéhanana henteu nyokot tamba ngaliwatan kursus sataun. bubuk atah Orlistat ogé modestly ngurangan tekanan getih sarta mucunghul pikeun nyegah awal tipe diabetes 2, naha tina leungitna beurat sorangan atawa épék lianna. Ieu ngurangan incidence diabetes tipe II di jalma anu obese sabudeureun jumlah sarua yén parobahan gaya hirup ngalakukeun.

bubuk atah Orlistat (96829-58-2) Spesifikasi

Ngaran Produk bubuk atah Orlistat
Ngaran kimia Tetrahydrolipstatin, 1-((3-hexyl-4-oxo-2-oxetanyl)methyl)dodecyl-2-formamido-4-methylvalerate
merek Name Alli, Xenical
Kelas ubar sambetan lipase
CAS Jumlah 96829-58-2
InChIKey AHLBNYSZXLDEJQ-FWEHEUNISA-N
molekular Formula C29H53NO5
molekular Wdalapan 495.745 g / mol
Monoisotopic Massa 495.392 g / mol
lebur Point <50 ° C
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Dumasar data kawates, satengah-hirup bubuk Raw Orlistat nu diserep aya dina lingkup 1 kana jam 2.
warna bubuk bodas
kaleyuran DMSO: 19 mg / ml
panyimpenan Temperature gudang temp. 2-8 ° C
Application Paké pikeun ngubaran obesitas.

Raw Orlistat bubuk (96829-58-2) Pedaran

Raw Orlistat bubuk nyaéta dina kelas pangobatan anu disebut lipase inhibitor anu jalanna ku jalan nyerep 25% tina gajih na tuang hidangan sareng digunakeun pikeun kaleungitan beurat dina sawawa kaleuwihan beurat, taun 18 sareng kolot, nalika digunakeun kalembar anu ngurangan sareng diet low-gajih.

Powder Orlistat powder nyaeta ubar-sararan pikeun ngubaran obesitas. Fungsi utamana nyaéta ngahulag nyerep lemak tina dahareun manusa, kukituna ngurangan kalori. Powder Orlistat atah jalan ku ngahalangan pankréas lipase, énzim anu ngarecah trigliserida dina peujit. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun dicegah pikeun dihidrolisis jadi asam lemak bébas nu diserep, didégésikeun. Resép Raw Orlistat bubuk dipaké pikeun jalma kaleuwihan beurat anu tiasa gaduh tekanan darah tinggi, diabetes, koléstérol, atanapi panyakit jantung. Theféktivitas bubuk atah Orlistat dina promosi kaleungitan beurat teu pake tapi sedeng. Data anu dikombinasikeun tina percobaan klinis tiasa nunjukkeun yén jalma anu masihan bubuk Raw Orlistat sajaba modifikasi gaya hirup, sapertos diet sareng latihan, kaleungitan ngeunaan kilogram 2-3 (4.4-6.6 lb) langkung ti anu henteu mawa ubar tina sataun. Powder Orlistat powder ogé ku cara modéna ngurangan tekanan darah sareng némbongan pikeun nyegah panerapan diabetes diabetes 2, padahal tina leungitna beurat atawa épék sanésna. Reduta kamampuan kabeungkeut diabetes diabetes II di jalma-jalma anu obese di peuntas sarua jumlah parobahan gaya hirup.

Orlistat mékanisme bubuk (96829-58-2)

Orlistat bubuk nyaéta tipe lipase ngahambat ubar leungitna beurat sarta turunan lipostatin aya caian. Orlistat éféktif tur selektif ngahambat lipase burih sareng lipase pankréas, bari teu boga pangaruh kana énzim-pencernaan lianna (kayaning amilase, tripsin, jeung kimotripsin na) sareng fosfolipase, ogé henteu nyerep serapan karbohidrat, protéin jeung fosfolipid. Ubar ieu henteu kaserep sanajan saluran cerna sarta pangaruhna ngaréaksikeun malik kana lipase. Orlistat nganonaktipkeun énzim ku beungkeutan kovalén kana résidu serine dina loka aktif burih sareng lipase pankréas. Ieu nyegah gajih dina dahareun daék dibagi kana asam lemak haratis sareng diacylglycerol, ku kituna henteu tiasa diserep, nurunkeun asupan kalori sahingga ngatur beurat awak. Ubar ieu teu perlu diserep ku sakumna awak pikeun pangaruh. Aktivitas farmakologis Orlistat nyaéta gumantung dosis: dosis anu dicekel tina Orlistat (120mg / d, tid, dicandak ku hidangan), padahal sareng diet kalori kalayan pondokna, tiasa nyéréskeun 30% kaserep lemak. Dina ulikan ngabandingkeun sukarelawan normal sareng obese, Orlistat dasarna henteu diserep ku awak sareng kadar getih darah pisan. Saatos saososan lisan saderhana (anu pangbadagna 800mg), konsentrasi getih tina Orlistat dina jam 8 di handap ieu <<5 ng / ml. Ilaharna, hiji dosage pengobatan Orlistat ngan kaserep sacara minimal ku awak sareng moal numpu dina jangka pengobatan pondok. Dina percobaan in vitro, laju beungkeutan Orlistat sareng protéin sérum séjén ngaleuwihan 99% (protéin kabeungkeutna utamana lipoprotein na albumin), sareng laju mengikatna ku sél getih beureum saeutik pisan.

Kauntungan bubuk Orlistat (96829-58-2)

▪ Orlistat ngurangan massa awak sareng langkung ti 20% dina hungkul gajih awak

▪ Orlista mantuan Anjeun diajar cara cacah kalori

▪ Orlista méré Anjeun rasa karaharjaan

▪ Orlista miboga hasil anu positif nyayogikeun kayakinan sareng kabagjaan pikeun pamaké

▪ Orlista nyadiakeun hasil sustainable jangka panjang

▪ Orlista ngurangan panyakitna sapertos hypotension, diabetes, aterosklerosis na

koléstérol.

Disarankeun Orlistat bubuk (96829-58-2) dosage

Dosis Orlistat bubuk dianjurkeun nyaéta salah sahiji kapsul 120-mg tilu kali sapoé kalayan tiap tuangeun kadaharan utama anu ngandung gajih (pas sareng dugi ka jam 1 saatos tepung). Dosis di luhur 120 mg tilu kali sapoé teu acan ditémbongkeun pikeun méré kauntungan tambahan.

Jalma kedah janten diet béangan saimbang, anu dikirétkeun ngandung ngandung 30% tina kalori gajih. Asupan poean gajih, karbohidrat, sareng protéin kedah disebarkeun kana tilu hidangan utama. Mun tepung sakapeung lasut atanapi henteu ngandung gajih, anjeun tiasa ngantepkeun dosis Orlistat bubuk.

Kusabab Orlistat bubuk parantos dikenalkeun kanggo nyerep seueur lemak gajih-leyur sareng betacaroténa, urang kedah disarankan pikeun nyandak polivitamin anu ngandung lemak-leyur supados mastikeun gizi anu nyukupan. Gigireun, suplemén vitamin kedah dilaksanakeun sahenteuna jam 2 sateuacan atanapi saatos administrasi bubuk Orlistat, sapertos nalika sare.

Balukar tina Orlistat bubuk (96829-58-2)

Normalta normal pisan aya bewara efek samping ti Orlistat powder sakali ku anjeun nganggo. Anjeun tiasa ngalaman sababaraha efek samping atanapi henteu ngan resep saatos anjeun nganggo pangobatan séjén. Kalolobaan épék anu parantos nganggo bubuk Orlistat aya hubunganana jeung cara anu fungsina dina sistim digésti mah anjeun. Biasana biasana hampang sareng rutin kajadian nalika mimitian perlakuan. Alsota ogé lumangsung saatos Anjeun nyandak hidangan gajih tinggi. Kabeneran, seuseueurna aranjeunna dileungitkeun nalika perlakuan terus jeung saatos nuturkeun diet katuhu.

Ieu sababaraha efek samping anu umum:

rieut

Nyeri beuteung / discomfor

Réduksi ganjir

Stools lemak

Baruntus kulit hampang

nyeri deui

Gigireun, lamun ngaliwat salah sahiji efek samping ieu, anjeun kedah ngarawat éta salaku tanggap darurat. Maranéhna nyaéta;

nyeri beuteung ekstrim nu teu dileungitkeun.

Hives atanapi itching kaleuleuwihan

kasusah Heureuy

eungap

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

bubuk Orlistat atah (96829-58-2) video

Rujukan & citations produk

Orlistat pikeun leungitna beurat: Kumaha eta bisa nyokot jauh gajih gancang?

rujukan

  1. nyerna gajih sarta diserep, diédit ku Armand B. Christophe, Stephanie R. De Vriese, Stephanie DeVriese, kaca 426- 437.
  2. Kamajuan di obesitas Panalungtikan: 9, diédit ku Geraldo Madeiros-Neto, Alfredo Halpern, Claude Bouchard, kaca 1046.
  3. Obesitas sarta Manajemén Beurat di primér Kamanusaan sarta Studi-Ku Colin Waine, Nick Bosanquet, kaca 68-71.