bubuk atah Lorcaserin HCl (846589-98-8)

Oktober 30, 2018
SKU: 846589-98-8
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Raw Lorcaserin hydrochloride powder nyaeta serotonin 2C (5-HT2C) agonist reséptor jeung nginum obat anu dikedalkeun oral anu nyorong ....


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1380kg / bulan

bubuk atah Lorcaserin HCl (846589-98-8) video

bubuk atah Lorcaserin HCl (846589-98-8) Spesifikasi

Ngaran Produk bubuk atah Lorcaserin Hydrochloride
Ngaran kimia bubuk atah Lorcaserin HCl, Lorcaserin
merek Name BELVIQ
Kelas ubar inhibitor reséptor 5-HT2C
CAS Jumlah 846589-98-8
InChIKey ITIHHRMYZPNGRC-QRPNPIFTSA-N
molekular Formula C11H15Cl2N
molekular Wdalapan 232.15
Monoisotopic Massa 231.058154899
lebur Point Taya data sadia
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Satengah-umur lorcaserin téh kurang bubuk 11 hours.Lorcaserin geus ngaleungitkeun utamina dina cikiih (92%) tur di tai (2.2%)
warna bubuk bodas
kaleyuran Cai Kaleyuran: 0.0709 mg / ml
panyimpenan Temperature -20 ° C.
Application Serotonin 2C (HT2C) reséptor agonist pikeun beurat loss.Decreases konsumsi kadaharan sarta promotes satiety centrally

Deskripsi atah Lorcaserin HCl (846589-98-8) Pedaran

Raw bubuk Lorcaserin hydrochloride nyaéta hydrochloride diala ku réaksi bubuk lorcaserin sareng salah sahiji sarimbag asam hidroklorat. Dipaké salaku ubar anti-obesitas. Lorcaserin hydrochloride mangrupakeun agonist reséptor 5HT2c dituduhkeun pikeun pamakéan dina déwasa sareng BMI ≥30, atanapi jalma ku BMI ≥27 sareng sahanteuna hiji kaayaan nu berhubungan kawas hiperténsi, ngetik diabetes 2 atanapi dyslipidemia.Lorcaserin Hydrochloride powder bubuk ku suppressing ngainduksi rasa kasabaran, sareng disangka pikeun nyingkahan présipitasi panyakit valvular cardiac anu patali sareng aktivasina tina reséptor 5-HT2B, daérah otak nu dipikanyaho maénkeun peran utama dina ngatur lapar sareng asupan dahareun. Ku ngaktipkeun reséptor ieu, Lorcaserin hydrochloride powder bisa ngurangan konsumsi pangan ku nurunkeun napsu jeung nyieun jalma anu ngarasa pinuh sanajan saatos tuang kirang dahareun ti biasa. ieu disatujuan dinten ku FDA dina kaputusan Landmark sanggeus pamiarsa 2 taun.

Lorcaserin hydrochloride bubuk khusus ditunjukkeun salaku diet diet dikurangan kalori sareng aktivitas fisik ningkat pikeun manajemén beurat kronis sawawa obat klinis (BMI 30 kg / m2 atanapi salamet) sareng sawawa beurat kaleuwihan beurat (BMI 27 kg / m2 atanapi langkung) kalawan sahanteuna hiji kaayaan comorbid nu patali beurat.

Lorcaserin hydrochloride powder digunakeun ku diet jeung latihan pikeun ngubaran obesitas. Hal ieu kadangkala dipake pikeun ngubaran obesitas anu patali jeung diabetes, kolesterol tinggi atawa darah tinggi.

Lorcaserin hydrochloride moal ngubaran kaayaan kaséhatan naon waé sapertos (sapertos panyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi). Terus ngalakukeun ubar-mana séjén anu tos diaturkeun dokter ku anjeun.

Lorcaserin HCl bubuk (846589-98-8) Mékanisme Aksi

Najan mékanisme anu pasti teu dikenal, kalebet dina aktivasina selektif reséptor 5-HT2C dina anorexigenic neuron pro-opiomelanocortin dina inti arcuate hipotalamus. Ieu ngakibatkeun turun asupan dahareun jeung satiety ku promosi pelepasan hormon stimulating alfa-melanocortin, anu nimpah éta reséptor melanocortin-4.

Lorcaserin hydrochloride powder berpungsi ku ngadalikeun napsu - khususna ku ngaktipkeun reséptor otak serotonin, neurotransmitter anu miceun perasaan kasabaran jeung kuasan. Asupan pangan tos dikontrol ku pusat satiety, ayana di inti ventromedial hipotalamus sarta puseur lapar anu aya di hipotalamus gurat. Rupa-rupa asupan ti pusat luhur sareng saluran cerna konvergen dina inti arcuate, dimana aya dua jenis neuron nu ngatur asupan pangan. Kahiji, grup stimulanin anu asupan dahareun anu ngahasilkeun protéin nu patali agouti sareng neuropeptide Y; jeung kadua, pangan inhibitory asupan dahareun ngandung kokain sareng amphetamine diatur transcript (CART) sareng pro-opiomelanocortin (POMC) neuron. POMC ngandung reséptor 5-HT 2C, nu nalika diaktipkeun ngaleupaskeun alfa-melanocyte-stimulating hormone (alfa-MSH) .Boh neuron inhibitory sareng stimulatory salajengna proyek inti paraventricular dina hipotalamus. Inti paraventricular ngandung Melanocyte reséptor 4 (MC4R) anu nyegah napsu dina dosis terapi lorcaserin hydrochloride powder meta salaku selektif agénis 5-HT 2C dina neuron POMC, anu dina gilirannana ngabalukarkeun sékrési alfa MSH. Salajengna alfa MSH tindakan kana MC4R dina inti paraventricular di hipotalamus, kalah ka nurunkeun napsu. Dina dosis supratherapeutic, lorcaserin hydrochlorider ogé berpungsi dina 5-HT 2B sareng 5-HT reséptor 2A.

mangpaat bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8)

  • bubuk Lorcaserin HCl mangrupakeun reséptor agonist 5-HT2C selektif anu diduga ngurangan asupan dahareun ngaliwatan sistem POMC sentral. kauntungan bubuk Lorcaserin HCl:
  • Lorcaserin HCl bubuk dipaké babarengan sareng diet sareng latihan pikeun ngubaran obesitas.
  • Lorcaserin HCl bubuk kadangkala dianggo pikeun ngubaran obesitas anu tiasa patali jeung diabetes, koléstérol, atanapi tekanan darah tinggi.
  • Lorcaserin HCL bubuk moal ngubaran kaayaan naon waé kaayaan sapertos kaséhatan (sapertos panyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi).

Dianjurkeun Lorcaserin HCl bubuk (846589-98-8) Dosage

Lorcaserin HCl bubuk asalna dina wujud pérétélékampuh sarta normalna dicandak 1-2 kali sapoé, sareng atanapi henteu nganggo dahareun. Lorcaserin kedah dianggo sareng diet kalori kirang na hiji rencana latihan.

Dosis dianjurkeun ti lorcaserin HCl bubuk nyaéta 10 mg diadministrasi ku sungut dua kali sapoé. Lorcaserin tiasa dicandak tanpa katambangan tina hidangan. Lorcaserin HCl kedah ngeureunkeun pasien anu kalah ka ngahontal sahenteuna 5% rugi beurat ku minggu 12 ti saprak pasien ieu henteu terpercaya karugian beurat ku bobot terus.

efek samping bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8)

Tipung Lorcaserin HCl dipaké pikeun pengobatan beurat kronis sawawa dina indéks massa awak (BMI) 30 atawa saluhureuna (obese) pikeun nambahkeun diet sareng latihan anu dikurangan ku palsu. Hal ieu ogé disatujuan pikeun pamakéan ku sawawa kalayan BMI tina 27 atawa saluhureuna (kaleuwihan beurat) sareng anu mibanda sahanteuna hiji kaayaan rélatif beurat kawas tekanan darah tinggi (hiperténsi) atanapi kolesterol tinggi (dislipidemia). Tapi, ogé tiasa gaduh sababaraha efek samping. Saperti di handap:

Tanjeunna efek samping paling umum:

  • Nyeri sirah,
  • -Dizziness,
  • Kacapean,
  • Parantosan,
  • -T sungut sungut,
  • -Constipation, sareng
  • -Hipoglikémia (gula getih low).

Efek samping anu paling umum tapi serius dikaitkeun sareng lorcaserin nyertakeun:

  • -Hartosan masalah klep,
  • - Parobahan dina perhatian atanapi ingetan,
  • Masalah -Méntal, sareng
  • -Depresi atanapi mikiran bunuh diri,
  • -Panduan nyeri,
  • -Gantung keteg jajantung,
  • -A serelek di count sél getih, sareng
  • -Il kanaékan hormon, prolactin.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.