bubuk atah Lorcaserin HCl (846589-98-8)

Oktober 30, 2018

Bubuk Lorcaserin hidroklorida atah mangrupikeun reséptor agonis 2C (5-HT2C) agonis sareng pangobatan anu dikaluarkeun sacara lisan anu ngamajukeun ....


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1380kg / bulan

bubuk atah Lorcaserin HCl (846589-98-8) video

 

bubuk atah Lorcaserin HCl (846589-98-8) Spesifikasi

Ngaran Produk bubuk atah Lorcaserin Hydrochloride
Ngaran kimia bubuk atah Lorcaserin HCl, Lorcaserin
merek Name BELVIQ
Kelas ubar inhibitor reséptor 5-HT2C
CAS Jumlah 846589-98-8
InChIKey ITIHHRMYZPNGRC-QRPNPIFTSA-N
molekular Formula C11H15Cl2N
molekular Wdalapan 232.15
Monoisotopic Massa 231.058154899
lebur Point  Taya data sadia
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Satengah-umur lorcaserin téh kurang bubuk 11 hours.Lorcaserin geus ngaleungitkeun utamina dina cikiih (92%) tur di tai (2.2%)
warna bubuk bodas
kaleyuran  Cai Kaleyuran: 0.0709 mg / ml
panyimpenan Temperature  -20 ° C.
Application Serotonin 2C (HT2C) reséptor agonist pikeun beurat loss.Decreases konsumsi kadaharan sarta promotes satiety centrally

 

Deskripsi atah Lorcaserin HCl (846589-98-8) Pedaran

Bubuk Lorcaserin hidroklorida atah mangrupikeun hidroklorida anu diala ku réaksi bubuk lorcaserin kalayan hiji anu sami sareng asam hidroklorat. Dipaké salaku ubar anti-obesitas. Lorcaserin hidroklorida mangrupikeun agonis reséptor 5HT2c anu dituduhkeun pikeun dianggo pikeun déwasa ku BMI ≥30, atanapi anu ngagaduhan BMI ≥27 sareng sahanteuna hiji kaayaan anu patali beurat sapertos hipertensi, diabetes tipe 2 atanapi dislipidemia. Bubuk Lorcaserin Hydrochloride jalan ku neken napsu sareng ngainduksi perasaan satiety, sareng diduga nyingkahan présipitasi panyakit valvular jantung pakait sareng aktivasina reséptor 5-HT2B, daérah uteuk dipikaterang ngagaduhan peran utami dina ngatur rasa lapar sareng asupan tuangeun. Ku ngaktipkeun reséptor ieu, bubuk Lorcaserin hidroklorida tiasa ngirangan konsumsi tuang ku nurunkeun napsu sareng ngajantenkeun hiji jalma raoseun bahkan saatos tuang tuangeun kirang tina biasana. disatujuan dinten ayeuna ku FDA dina kaputusan penting saatos 2 taun dititénan.

Lorcaserin hydrochloride bubuk khusus ditunjukkeun salaku diet diet dikurangan kalori sareng aktivitas fisik ningkat pikeun manajemén beurat kronis sawawa obat klinis (BMI 30 kg / m2 atanapi salamet) sareng sawawa beurat kaleuwihan beurat (BMI 27 kg / m2 atanapi langkung) kalawan sahanteuna hiji kaayaan comorbid nu patali beurat.

Lorcaserin hydrochloride powder digunakeun ku diet jeung latihan pikeun ngubaran obesitas. Hal ieu kadangkala dipake pikeun ngubaran obesitas anu patali jeung diabetes, kolesterol tinggi atawa darah tinggi.

Lorcaserin hydrochloride moal ngubaran kaayaan kaséhatan naon waé sapertos (sapertos panyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi). Terus ngalakukeun ubar-mana séjén anu tos diaturkeun dokter ku anjeun.

Lorcaserin HCl bubuk (846589-98-8) Mékanisme Aksi

Najan mékanisme anu pasti teu dikenal, kalebet dina aktivasina selektif reséptor 5-HT2C dina anorexigenic neuron pro-opiomelanocortin dina inti arcuate hipotalamus. Ieu ngakibatkeun turun asupan dahareun jeung satiety ku promosi pelepasan hormon stimulating alfa-melanocortin, anu nimpah éta reséptor melanocortin-4.

Bubuk Lorcaserin hidroklorida jalan ku ngadalikeun napsu - khususna ku ngaktipkeun reséptor otak pikeun serotonin, hiji neurotransmitter anu micu parasaan satiety sareng kapuasan. Asupan dahareun dikawasa ku puseur satiety, ayana dina inti ventromedial of hypothalamus sareng pusat kalaparan anu aya dina hypothalamus gurat. Rupa-rupa input ti pusat anu langkung luhur sareng saluran pencernaan konvergen dina inti arcuate, dimana aya dua jinis neuron anu ngendalikeun asupan tuangeun aya. Mimiti, grup stimulasi asupan kadaharan ngahasilkeun protéin anu patali agouti sareng neuropeptida Y; sareng anu kadua, kelompok hambatan asupan kadaharan anu ngandung kokain sareng amfetamin diatur transkrip (CART) sareng pro-opiomelanocortin (POMC) neuron. POMC ngandung reséptor 5-HT 2C, anu nalika diaktipkeun ngaleupaskeun hormon alfa-melanosit-stimulate (alfa-MSH). Duanana neuron perencatan sareng stimulasi salajengna ngerjakeun inti paraventrikular dina hipotalamus. Inti Paraventricular ngandung reséptor melanosit 4 (MC4R) anu ngahambat napsu dina dosis terapi bubuk lorcaserin hidroklorida tindakan salaku agonis 5-HT 2C selektif dina neuron POMC, anu dina gilirannana ngabalukarkeun pelepasan alfa MSH. Salajengna alfa MSH nimpahkeun MC4R dina inti paraventrikular dina hipotalamus, anu ngirangan napsu napsu. Dina dosis supratherapeutic, lorcaserin hydrochlorider ogé meta dina reséptor 5-HT 2B sareng 5-HT 2A.

mangpaat bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8)

  • bubuk Lorcaserin HCl mangrupakeun reséptor agonist 5-HT2C selektif anu diduga ngurangan asupan dahareun ngaliwatan sistem POMC sentral. kauntungan bubuk Lorcaserin HCl:
  • Lorcaserin HCl bubuk dipaké babarengan sareng diet sareng latihan pikeun ngubaran obesitas.
  • Lorcaserin HCl bubuk kadangkala dianggo pikeun ngubaran obesitas anu tiasa patali jeung diabetes, koléstérol, atanapi tekanan darah tinggi.
  • Lorcaserin HCL bubuk moal ngubaran kaayaan naon waé kaayaan sapertos kaséhatan (sapertos panyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi).

Dianjurkeun Lorcaserin HCl bubuk (846589-98-8) Dosage

Bubuk Lorcaserin HCL asalna dina bentuk tablet sareng dicandak ilaharna 1-2 kali sapoé, nganggo atanapi henteu nganggo tuang. Lorcaserin kedah dianggo babarengan sareng diet kalori anu berkurang sareng rencana latihan.

Dosis anu disarankeun bubuk lorcaserin hcl nyaéta 10 mg dikaluarkeun ku sungut dua kali sapoé. Lorcaserin tiasa dicandak tanpa merhatoskeun tuangeun. Lorcaserin hcl kedah dilanjutkeun di pasién anu gagal ngahontal sahenteuna 5% leungitna beurat ku minggu 12 kumargi penderita ieu sigana moal ngalaman leungitna beurat anu bermakna ku pangobatan anu terusan.

efek samping bubuk Lorcaserin Hcl (846589-98-8)

Bubuk Lorcaserin Hcl digunakeun pikeun pengobatan manajemén beurat kronis di déwasa kalayan indéks massa awak (BMI) 30 atanapi langkung ageung (obese) salaku tambahan pikeun diet sareng kalori anu dikirangan. Éta ogé disatujuan pikeun dianggo ku jalma déwasa kalayan BMI 27 atanapi langkung ageung (kaleuwihan beurat) sareng anu ngagaduhan sahanteuna hiji kaayaan anu patali beurat sapertos tekanan darah tinggi (hipertensi), atanapi koléstérol tinggi (dislipidemia). Nanging, éta ogé panginten tiasa gaduh efek samping. Sakumaha dihandap:

 Tanjeunna efek samping paling umum:

  • Nyeri sirah,
  • -Dizziness,
  • Kacapean,
  • Parantosan,
  • -T sungut sungut,
  • -Constipation, sareng
  • -Hipoglikémia (gula getih low).

 Efek samping anu paling umum tapi serius dikaitkeun sareng lorcaserin nyertakeun:

  • -Hartosan masalah klep,
  • - Parobahan dina perhatian atanapi ingetan,
  • Masalah -Méntal, sareng
  • -Depresi atanapi mikiran bunuh diri,
  • -Panduan nyeri,
  • -Gantung keteg jajantung,
  • -A serelek di count sél getih, sareng
  • -Il kanaékan hormon, prolactin.