Asam linoléat konjugasi (KELUAR) 95% (121250-47-3)

Pébruari 27, 2020

Conjugated Linoleic Acid, atanapi CLA, mangrupikeun istilah anu dianggo pikeun ngarujuk kana campuran asam lemak anu ngagaduhan struktur umum ………

 


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

 

Makét asam linoleat (KUDU) 95% (121250-47-3) pidéo

Asam linoléat anu kongumbira Specifications

Ngaran Produk Asam linoléat konjugasi (CLA) 95%
Ngaran kimia 9,11-Asam linoleat; Asam 9,11-Octadecadienoic; Asam Linolenat Konjugasi, CLA; CIS-10, CIS-12-OCTADECADIENOICACID; CIS-10-CIS-12-CONJUGATEDLINOLEICACID; TRANS-10, TRANS-12-OCTADECADIENOIC; Asam linoleat konjugasi - Padet mikroencapsulasi; Asam Octadecadienoic (Asam Conjugic, cis-9, Trtans-11) (C18: 2)
merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 121250-47-3
InChIKey OYHQOLUKZRVURQ-HZJYTTRNSA-N
molekular Formula C18H32O2
molekular Wdalapan 280.44
Monoisotopic Massa 280.24023 g / mol
titik golak  444 ka 446 ° F di 16 mm Hg (NTP, 1992)
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan Gampang dioksidasi ku hawa.
warna Cairan konéng
Solubility  Bebas larut dina éter; leyur dina alkohol mutlak; 1 mélar larut dina éter petrol 10 mL; lepat sareng dimétilformamide, pangleyur gajih, minyak
Storage Temperature  Toko di -20 ° C
Application Kulawarga 8 isomer geometri asam linoleic

 

Naon atuh asam linoleic Conjugated (KUDU)?

Linoleic Acid Conjugated, atanapi CLA, nyaéta istilah anu dipaké pikeun ngarujuk campuran asam lemak anu ngagaduhan struktur umum asam linoléat (18 karboh panjangna, 2 beungkeut ganda) dimana beungkeut ganda dua karboh jauh ti hiji; aranjeunna sadayana asam lemak polyunsaturated, sareng sababaraha tiasa asam lemak trans.

Asam Linoleic Conjugated kami (CLA) dihasilkeun ku téknologi ékstraksi cairan Supercritical. CLA dipasarkeun salaku suplemén dietary dumasar kana manpaat kaséhatan anu disangka. Mangrupikeun suplemén diét anu populér anu dijual kalayan klaim ngabantosan jalma-jalma kaleungitan gajih, ngajaga leungitna beurat, nahan massa otot langsing, sareng ngendalikeun diabetes tipe 2 - jinis diabetes anu sering dikaitkeun sareng obesitas. CLA parantos kabuktosan nawiskeun seueur kauntungan kaséhatan ngeunaan panyakit kardiovaskular, kanker, obesitas, osteoporosis sareng sistem imun.

Batur percaya yén CLA tiasa ningkatkeun fungsi imun nalika ningkatkeun koléstérol sareng tingkat tekanan darah tinggi. Sanaos popularitasna di antawis sababaraha atlit, buktina tetep kabagi ngeunaan naha CL tiasa masihan janji-janji ieu.

Mangpaat asam linoléat konjugasi (CLA)

CLA mangrupikeun asam lemak anu alami anu kapendakan dina sato sareng sato produk tertentu, sapertos sapi taneuh sareng daging sanésna, kéju sareng susu susu — jenis pangan anu sering henteu kalebet dina rencana diet. Kusabab awak manusa teu tiasa ngahasilkeun KENÉRAN, urang ukur tiasa ngalangkungan diet atanapi suplemén kami pikeun hasil manpaat.

CLA tiasa nurunkeun lipid getih, ngalemahkeun pembuluh darah, nurunkeun tekanan darah, sareng ngamajukeun microcirculation, tiasa nyegah atanapi ngirangan kajadian panyakit kardiovaskular, khususna kanggo tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, angina, panyakit jantung koronér, aterosklerosis, sareng pencegahan obesitas senil sareng kontrol anu kuat pisan, tiasa nyegah kolesterol sérum manusa dina témbok pembuluh darah, ngagaduhan reputasi "pembuluh vaskular", pencegahan sareng pangobatan aterosklerosis sareng panyakit kardiovaskular kalayan épék kaséhatan.

Mangpaat kaséhatan

  1. Ngabantosan Berat Badan sareng Ngaduruk Lemak
  2. Ngatur gula Gula jeung Ngabantosan Ningkatkeun Fungsi Inulin
  3. Ningkatkeun Fungsi Imun sareng Bisa Ngabantosan Ngalawan Kanker
  4. Ngurangan Gejala sareng Sindrom Asma
  5. Ningkatkeun Gejala rematik Rheumatoid
  6. Bisa ningkatkeun Nguatkeun Kakuatan otot
  7. Ngabalikeun atherosclerosis (hardening arteri)
  8. Ningkatkeun pencernaan dahareun sareng alérgi sareng sensitipitas
  9. ngabantosan normalisasi kadar gula getih

Asam linoléat anu kongumbira takeran

FDA ngamungkinkeun CLA bakal ditambah kana katuangan sareng masihan éta GRAS (umum dianggap aman) status.

Kaseueuran studi dina CLA parantos ngagunakeun dosis 3-6 gram sadinten. Dosis anu langkung ageung tibatan 6 gram tiasa ningkatkeun résiko efek samping.

 

Asam linoléat anu kongumbira efek samping mungkin.

Asam linoléat konjugasi (KELUAR) parantos dibéré status "Umum Diakui salaku Aman" di Amérika Serikat kanggo dianggo salaku suplemén dina diet. Hal ieu dianggap aman ngagunakeun KASEH upami dipasihkeun sakumaha resep, sababaraha jalmi tiasa ngalaman efek samping, biasana hampang, kalebet nyeri beuteung, diare, seueul, kacapean, nyeri sirah, sareng nyeri sirah.

KELUURAN utamina kaleresan dina ati. Dina kasempetan anu jarang, CLA tiasa nyababkeun karacunan ati (biasana dina jalma anu ngagaduhan panyakit ati). Dosis anu ageung ogé tiasa memicu akumulasi gajih dina ati, nyababkeun panyakit ati lemak, diabetes, sareng sindrom métabolik.

Asam linoleat konjugasi ogé tiasa ngalambatkeun pembekuan getih. Nyandak suplemén CLA babarengan sareng antikoagulan ("panyawat getih") atanapi ubar anti radang nonsteroid (NSAID) tiasa langkung ningkatkeun pangaruh ieu, ngarah gampang memar sareng perdarahan.

 

Asam linoléat anu kongumbira kagunaan sareng aplikasi.

Diterapkeun dina bahan pangan sareng inuman;

Terapkeun dina kosmetik aditif;

Asam Ditrapkeun dina produk kaséhatan;

Terapan dina suplemén gizi;

Diterapkeun dina industri farmasi;

Terapan dina leungitna beurat.

 

rujukan:

  • RC Khanal, TR Dhiman Biosintesis asam linoléat konjungtel (KUDU): ulasan Pak. J. Nutr., 3 (2004), pp. 72-81
  • Métabolisme asam linoleat na konangan. Opin. Lipidol., 13 (2002), pp. 261-266
  • KW Lee, HJ Lee, HY Cho, YJ Kim Role tina asam linoleic konjungtel dina pencegahan kanker Crit. Pdt Sci. Nutr., 45 (2005), pp. 135-144
  • Tang, KV Honn 12 (S) -HETE dina kanker metastasis Adv. Exp. Med. Biol., 447 (1999), pp 181-191 Churruca I et al. Isomér asam linoleic anu konjugasi: bénténg dina métabolisme sareng pangaruh biologis. Biofactor 2009; 35 (1): 105-11.