Asam linoléat konjugasi (KELUAR) 95% (121250-47-3)

Pébruari 27, 2020
SKU: 80714-61-0
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Asam Linoleic Sambel, atanapi Kiwari, mangrupikeun istilah anu dianggo pikeun ngarujuk campuran asam lemak anu ngagaduhan struktur umum ……….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Makét asam linoleat (KUDU) 95% (121250-47-3) pidéo

Asam linoléat anu kongumbira Specifications

Ngaran Produk Asam linoléat konjugasi (KUDA) 95%
Ngaran kimia Asam 9,11-Linoleic; 9,11-Octadecadienoic acid; Conjugated Linolenic Acid, CLA; CIS-10, CIS-12-OCTADECADIENOICACID; CIS-10-CIS-12-CONJUGATEDLINOLEICACID; TRANS-10, TRANS-12-OCTADECADI; Asam linoléja konjugel - Padet Microencapsulated; Asam Octadecadienoic (Conjugic Acidd, cis-9, Trtans-11) (C18: 2)
merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 121250-47-3
InChIKey OYHQOLUKZRVURQ-HZJYTTRNSA-N
molekular Formula C18H32O2
molekular Wdalapan 280.44
Monoisotopic Massa 280.24023 g / mol
titik golak 444 ka 446 ° F di 16 mm Hg (NTP, 1992)
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan Gampang dioksidasi ku hawa.
warna Cairan konéng
Solubility Bebas larut dina éter; leyur dina alkohol mutlak; 1 mélar larut dina éter petrol 10 mL; lepat sareng dimétilformamide, pangleyur gajih, minyak
Storage Temperature Toko di -20 ° C
Application Kulawarga 8 isomer geometri asam linoleic

Naon atuh asam linoleic Conjugated (KUDU)?

Linoleic Acid Conjugated, atanapi CLA, nyaéta istilah anu dipaké pikeun ngarujuk campuran asam lemak anu ngagaduhan struktur umum asam linoléat (18 karboh panjangna, 2 beungkeut ganda) dimana beungkeut ganda dua karboh jauh ti hiji; aranjeunna sadayana asam lemak polyunsaturated, sareng sababaraha tiasa asam lemak trans.

Kami Conjugated Linoleic Acid (CLA) diproduksi ku téknologi ékstraksi cairan Supercritik. Kasar dipasarkeun minangka suplemén dietary dasarna pikeun kauntungan kaséhatan anu disangka. Ieu mangrupikeun suplemén diet anu populer anu dijual kalayan klaim ngabantosan jalma leungit gajih, ngajaga leungitna beurat, nahan massa otot ramping, sareng kadali diabetes tipe 2 - jinis diabetes anu sering aya hubunganana sareng obesitas. KUDUJI parantos ditingalikeun nawiskeun seueur kauntungan anu aya hubunganana pikeun panyakit cardiovascular, kanker, obesitas, osteoporosis sareng sistem imun.

Batur percaya yén CLA tiasa ningkatkeun fungsi imun nalika ningkatkeun koléstérol sareng tingkat tekanan darah tinggi. Sanaos popularitasna di antawis sababaraha atlit, buktina tetep kabagi ngeunaan naha CL tiasa masihan janji-janji ieu.

Manfaat asam linoleic konjugasi (KUDU)

CLA mangrupikeun asam lemak anu alami anu kapendakan dina sato sareng sato produk tertentu, sapertos sapi taneuh sareng daging sanésna, kéju sareng susu susu — jenis pangan anu sering henteu kalebet dina rencana diet. Kusabab awak manusa teu tiasa ngahasilkeun KENÉRAN, urang ukur tiasa ngalangkungan diet atanapi suplemén kami pikeun hasil manpaat.

JABAR tiasa nurunkeun lipid getih, ngalambatkeun pembuluh darah, nurunkeun tekanan darah, sareng ngamajukeun mikrocirculasi, tiasa nyegah atanapi ngirangan insiden panyakit kardiovaskular, khususna pikeun tekanan darah tinggi, koléstérol, angina, panyakit jantung koronér, atherosclerosis, sareng pencegahan obesitas senile sareng kontrol anu kuat pisan, tiasa nyegah kolum sérum manusa dina témbok wadah getih, ngagaduhan reputasi "scavenger vaskular", pencegahan sareng pengobatan atherosclerosis sareng panyakit kardiovaskular sareng épék kaséhatan.

Mangpaat kaséhatan

  1. Ngabantosan Berat Badan sareng Ngaduruk Lemak
  2. Ngatur gula Gula jeung Ngabantosan Ningkatkeun Fungsi Inulin
  3. Ningkatkeun Fungsi Imun sareng Bisa Ngabantosan Ngalawan Kanker
  4. Ngurangan Gejala sareng Sindrom Asma
  5. Ningkatkeun Gejala rematik Rheumatoid
  6. Bisa ningkatkeun Nguatkeun Kakuatan otot
  7. Ngabalikeun atherosclerosis (hardening arteri)
  8. Ningkatkeun pencernaan dahareun sareng alérgi sareng sensitipitas
  9. ngabantosan normalisasi kadar gula getih

Asam linoléat anu kongumbira takeran

FDA ngamungkinkeun CLA bakal ditambah kana katuangan sareng masihan éta GRAS (umum dianggap aman) status.

Kaseueuran studi dina CLA parantos ngagunakeun dosis 3-6 gram sadinten. Dosis anu langkung ageung tibatan 6 gram tiasa ningkatkeun résiko efek samping.

Asam linoléat anu kongumbira efek samping mungkin.

Asam linoléat konjugasi (KELUAR) parantos dibéré status "Umum Diakui salaku Aman" di Amérika Serikat kanggo dianggo salaku suplemén dina diet. Hal ieu dianggap aman ngagunakeun KASEH upami dipasihkeun sakumaha resep, sababaraha jalmi tiasa ngalaman efek samping, biasana hampang, kalebet nyeri beuteung, diare, seueul, kacapean, nyeri sirah, sareng nyeri sirah.

KELUURAN utamina kaleresan dina ati. Dina kasempetan anu jarang, CLA tiasa nyababkeun karacunan ati (biasana dina jalma anu ngagaduhan panyakit ati). Dosis anu ageung ogé tiasa memicu akumulasi gajih dina ati, nyababkeun panyakit ati lemak, diabetes, sareng sindrom métabolik.

Asam linoleik anu konjungtut ogé ngalambatkeun getih beuteung. Nyandak suplemén KARÉM marengan hiji anticoagulan ("penipisan getih") atanapi ubar anti-radang nonsteroidal (NSAID) tiasa ningkatkeun épéksi ieu, ngarah gampang nyababkeun sareng perdarahan.

Asam linoléat anu kongumbira kagunaan sareng aplikasi.

Diterapkeun dina bahan pangan sareng inuman;

Terapkeun dina kosmetik aditif;

Asam Ditrapkeun dina produk kaséhatan;

Terapan dina suplemén gizi;

Diterapkeun dina industri farmasi;

Terapan dina leungitna beurat.

rujukan:

  • RC Khanal, TR Dhiman Biosintesis asam linoléat konjungtel (KUDU): ulasan Pak. J. Nutr., 3 (2004), pp. 72-81
  • Métabolisme asam linoleat na konangan. Opin. Lipidol., 13 (2002), pp. 261-266
  • KW Lee, HJ Lee, HY Cho, YJ Kim Role tina asam linoleic konjungtel dina pencegahan kanker Crit. Pdt Sci. Nutr., 45 (2005), pp. 135-144
  • Tang, KV Honn 12 (S) -HETE dina kanker metastasis Adv. Exp. Med. Biol., 447 (1999), pp 181-191 Churruca I et al. Isomér asam linoleic anu konjugasi: bénténg dina métabolisme sareng pangaruh biologis. Biofactor 2009; 35 (1): 105-11.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.