+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6)

Magnésium (Mg) muterkeun hiji peran penting dina ngarojong .........


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1358kg / bulan

gambaran

Atah Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) video

Atah Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) Specifications

Ngaran Produk Atah Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk
Ngaran kimia 778571-57-6;
Atah Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk; L-Threonic asam magnésium uyah;
Magnésium L-Threonate; UNII-1Y26ZZ0OTM; Magnésium L-threonate anhidrat.
merek Name Magnésium L-Threonate
Kelas ubar obat Smart
CAS Jumlah 778571-57-6
InChIKey YVJOHOWNFPQSPP-BALCVSAKSA-L
molekular Formula C8H14MgO10
molekular Wdalapan 294.495 g / mol
Monoisotopic Massa 294.044 g / mol
lebur Point Taya data sadia
katirisan titik Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data sadia
warna Kaluar-bodas kana bubuk bodas
Solubility Alus cai-kaleyuran
Storage Temperature Disimpen dina cool, wewengkon bersih, garing
Application Pupuk, pangan, eupan, ubar, pamakéan industri jsb

atah Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) Pedaran

Magnésium mangrupakeun salasahiji pangbadagna di dunya kulon modéren, nu utamana ngalebetkeun panebatan mineral di kalolobaan tindakan énzimatik 300 dina awak urang. Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk nyaéta salah sahiji bentuk paling bioavisionan magnésium sarta khusus kanggo ningkatkeun tingkat magnésium dina uteuk.

Diwangun ku élmuwan Cina di UCLA, Magnesium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate mangrupakeun kombinasi magnésium mineral sareng agén katélang L-threonate. Kiwari dimungkinkeun tiasa ngabantuan pikeun meuntas halangan-otak getih sareng bio kasadiaan.

Épék ieu pacampur mikeun paningkatan perbaikan dina jangka panjang sareng jangka pondok épék neuroprotéksi anu ngarobih turunna kognitif, tiasa ningkatkeun kualitas saré sarta ngurangan gejala kahariwang sareng déprési.

Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) Mékanisme Aksi

  • L-Threonate nyata ngaronjatkeun bioavailability of magnesium
  • Magnésium ngahambat aktivasina tina reséptor NMDA sareng meungpeuk saluran kalsium, turunna hipéprésitasi neurél sareng éitititoksisitas
  • Magnésium tiasa ningkatkeun pisan mémori sareng pondok sakedik sareng jeda sareng reureuh ngaruksak memori nu berhubungan umur
  • Bisa mibanda pangaruh anxiolytic tur ningkatkeun kualitas sare
  • Ngaronjatkeun aktivitas synaptic na plasticity
  • Ngaronjatkeun métabolisme glukosa jeung produksi énérgi
  • Mungkin ningkatkeun cairan cerebrospinal dina uteuk.

mangpaat of Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6)

  • Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate ningkat status magnésium awak.
  • Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate ningkat kamampuan kognitif
  • Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate ngurangan turun naek dina pangabisa kognitif
  • Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate malikkeun ukuran klinis tina sepuh otak

disarankeun Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6) Dosage

Dosis nyarankeun Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk disarankeun 1500mg-2000mg unggal dintenna (gumantung beurat awak) minggu 12.

efek samping of Magnésium (2R, 3S) -2,3,4-trihydroxybutanoate bubuk (778571-57-6)

Sidefék samping nu paling sering dipatalikeun sareng nganggo Magnésium sareng, naha kunaon ieu paling hadé butuh waktu peuting. Dizziness sareng nyeri sirah anu jarang dilaporkeun, tapi sékérasi samping mungkin

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.