+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah 4-métil-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk (71776-70-0)

Atah 4-métil-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk, a .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1560kg / bulan

gambaran

Atah 4-métil-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk (71776-70-0) video

Atah 4-métil-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk (71776-70-0) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah 4-métil-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk
Ngaran kimia 1,3-Dimethylbutylamine hydrochloride; 2-Pentanamine, 4-methyl-, hydrochloride (9CI)
merek Name Taya data sadia
Kelas ubar stimulan
CAS Jumlah 71776-70-0
InChIKey HJOGOCSHKIAAIB-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C6H15N.HCl
molekular Wdalapan 137.65
Monoisotopic Massa 137.097122 Da
lebur Point 110-120 ° C
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 4-6
warna kristalin bubuk bodas
Solubility Leyur na cai sarta leyur dina alkohol, pangleyur organik éter
Storage Temperature tempat tiis garing
Application dipaké dina kelas beurat mana anjeun bisa nyata ngurangan napsu épék disababkeun ku panas suppressing.

nutrions olahraga

atah Bubuk 4-métil-2-pentanamén hidroklorida (DMBA) (71776-70-0)

Raw 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk, panengah farmasi, sintésis organik rupa sareng katalis, produk kasehatan, jsb. Dina kasehatan, 1,3 - dimethyl amine hydrochloride tiasa ningkatkeun énergi, dibasmi, Jeung ningkatkeun awak tanaga, atanapi atrét pangwatesan kalori ngumpulkeun tanaga anu pohara efektif. Dipaké dina kelas beurat dimana anjeun séhat bisa ngubaran épék suppressing napsu anu disababkeun ku panas. Aya laporan 1,3 - dimétil amin hydrochloride tiasa ningkatkeun kabugaran, ningkatkeun konsép, sacara signifikan ngurangan napsu, ngahambat pikagumbiraeun . Ogé bisa dipaké salaku kafein jeung bahan séjén sareng suplemén dietary.

Larapan bubuk 4-Métil-2-pentanamén hydrochloride (DMBA) (71776-70-0)

  • Pikeun panengah-bahan kimia, sintésis organik sareng katalis rupa, sareng ogé produk kaséhatan.
  • Slimming produk kaséhatan
  • Suplemén dietary

Mangpaat 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bubuk (71776-70-0)

  • Dina kasehatan, 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) bisa ningkatkeun énergi, ngarefresh, sareng ningkatkeun daya awak, atanapi atlit pangwatesan kalori ngumpulkeun tanaga anu jétu.
  • Pikeun kaleungitan parantos, utiliti tina XHUMX-Methyl-4-pentanamine hydrochloride (DMBA) ephedrine kalawan tingkat camp anu sami dina awak na tiasa ningkatkeun, ngajukeun dékomposisi lemak awak.
  • 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) dina ngahiji produk kaséhatan ku anjeun sacara sacara signifikan bisa ngurangan ngurangan napsu napsu.
  • 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) tiasa ningkatkeun kabugaran fisik, ningkatkeun konsentrasi, dipeungpeuk sacara signifikan pikagumbiraeun napsu.
  • 4-Methyl-2-pentanamine hydrochloride (DMBA) ogé sawatara pausahaan kafein sareng bahan séjén salaku campuran suplemén dietary.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.