Bubuk glutathione (70-18-8)

September 23, 2019

Glutathione mangrupikeun sanyawa tripeptida anu diwangun ku asam glutular anu napel liwat ranté gigir pikeun N-terminus ……


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Bubuk glutathione (70-18-8) (5985-28-4) video

Bubuk glutathione (70-18-8) Specifications

Ngaran Produk Bubuk Glutathione
Ngaran kimia L-Glutathione

Glutathion

Isethion

GSH

Glikol N- (N-gamma-L-Glutamyl-L-cysteinyl) glikogén

ngaleles H-gGlu-Cys-Gly-OH
merek Name Bubuk Glutathione
Kelas ubar Péptida anti sepuh
CAS Jumlah 70-18-8
InChIKey RWSXRVCMGQZWBV-WDSKDSINSA-N
molekular Formula C10H17N3O6S
molekular Wdalapan 307.3235 g / mol
Monoisotopic Massa 307.083806 g / mol
lebur Point 195 ° C
Freezing Point -20 derajat C
Biologis Satengah-Kahirupan jam 2-6
warna bubuk bodas
Solubility Larut di Cai
Storage Temperature 2-8 ° C
Application Bubuk Glutathione parantos dianggo salaku Obat Anti Oksidatif sareng Anti Penuaan Narkoba.

Naon Glutathione?

Glutathione mangrupikeun sanyawa tripeptida anu diwangun ku asam glutular anu napel liwat ranté gigir pikeun N-terminus of cysteinylglycine. Éta ngagaduhan peran salaku agén pencahayaan kulit, metabolit manusa, hiji métabolit coli Escherichia, metabolit beurit, antioksidan sareng kofactor. Ieu mangrupikeun tripeptide, a thiol sareng turunan L-cysteine. Éta mangrupikeun asam konjugasi tina glutathionate (1-).

Glutathione diduga nawiskeun épék antioksidan, ogé merangsang sistem imun. Para pendukung ngaku suplemén glutathione tiasa ngabantosan ngubaran sareng nyegah sababaraha kaayaan kaséhatan.

Salaku tambahan, glutathione diteangan pikeun ngabalikeun prosés sepuh, nyegah kanker, sareng ngajaga mémori.

Bubuk Glutathione ngabantosan ngabersihan kulit.

Pemutihan kulit glutathione tiasa dianggo ku ngaganggu sintésis melanin. Melanin mangrupikeun zat anu masihan kulit kana warna, ku kituna nuturkeun yén ngalarang tina melanin ngembangkeun, pemutihan bubuk Glutathione ngabalikkeun kulit ka nada anu paling murni, adil. Bubuk Glutathione nguntungkeun kulit ku ningkatkeun kaséhatan sakabéh.

Kusabab bubuk Glutathione nawiskeun épék antioksidan, éta nétralisasi sareng ngaleungitkeun radikal bébas anu ngarusak kulit dina tingkat sélulér anu nyababkeun sepuh sareng discolorasi.

Épék pemutihan bubuk glutathione parantos kabuktosan dina réka-tés klinis. Aya henteu terang aya efek samping bubuk Glutathione anu nyarios, nganggo panggunaan jangka panjang biasa, kalolobaan jalma anu ngalebetkeun suplemén bubuk Glutathione kana rutin kaéndahan sapopoé bakal ningali hasil dramatis. Ratusan jalma di sakumna dunya nganggo bubuk Glutathione pikeun mencét kulitna, sareng jumlah pambajengna ngembang unggal dinten.

Gpedah lutathione

Nutrisiida sapopoé & suplement Diét - (dahareun / kosmétik kelas)

  1. Anti sepuh, antioksidan, ngajaga kakuatan kulit sareng hampang.
  2. Ngaputihan kulit: ngendalikeun mélanin.
  3. Ningkatkeun kekebalan: ningkatkeun sél imun fungsional pikeun nyegah virus.

Perawatan sareng pencegahan narkoba- (kelas farmasi)

  1. Jaga ati: pencegahan & pengobatan panyakit ati.
  2. Detoxification: ubar sareng jinis karacunan bantu anu sanésna, mantuan pikeun ngaleungitkeun racun.
  3. Pencegahan sareng pengobatan panyakit panon.
  4. Perawatan bantu diabetes.

Uses bubuk glutathione

Peran glutathione tina perawatan klinis sareng pencegahan

Dina kaayaan patologis nalika pangurangan GSH endogen, GSH eksogen pas dina waktosna. Suplemén GSH anu éksklusif tiasa nyegah sareng ngubaran panyakit anu aya, ngajaga awak séhat.

(1) Panyakit radiasi sareng kaamanan radiasi: radiasi, zat radioaktif atanapi kusabab leukopenia disababkeun ku ubar antikanker sareng gejala sanésna tiasa maénkeun pangaruh pelindung.

(2) Pikeun ngajagi ati, detoksifikasi, teu aktivasi hormon, sareng ngamajukeun métabolisme asam biliil sareng ngabantu nyerep saluran pencernaan lemak sareng larut lemak.

(3) Anti alergi, atanapi peradangan anu disababkeun ku hypoxemia di pasien anu sistemik atanapi lokal, tiasa ngirangan karusakan sél sareng ngamajukeun perbaikan.

(4) Pikeun ningkatkeun jalan tina panyakit sareng gejala tertentu salaku ubar adjuvant. Sapertos: hépatitis, panyakit hemolitik, sareng keratitis, katarak sareng panyakit retina, sapertos panyakit panon sareng ningkatkeun visi.

(5) Gampang nyepetkeun metabolisme asam dina ékskrési radikal bébas, anu maénkeun perawatan kulit kageulisan, pangaruh anti sepuh.

Aditif dahareun

(1) nambihan pasta, kanggo ngadamel produsén ngirangan waktos roti ka aslina satengah satengah hiji, sareng ngawula nguatkeun peran nutrisi dahareun sareng fitur sanésna.

(2) nambihkeun kana yogurt sareng kadaharan orok, sami sareng vitamin C, tiasa maénkeun agén penstabil.

(3) dina campuran na surimi pikeun nyegah warna langkung jero.

(4) kana daging sareng kéju sareng tuangeun sanés, parantos ningkatkeun efek rasa.

Gbubuk lutathione pikeun kulit

Nyegah penyusupan Los tyrosinase supados ngahontal tujuan ngahambat formasi melanin. Dina ngaleungitkeun kedutan, ningkatkeun élastisitas kulit, nyéépkeun pori, nyéépkeun pigmén, awak ngagaduhan pangaruh anu hadé. Glutathione salaku bahan utama dina produk kosmetik di Éropa sareng Amérika Serikat disambut ku puluhan-puluh taun.

Rujukan :

  1. Kohn, Robert R. (1955) Pencegahan glutathione sintésis melanin di vitro. Énzimologi, 17: 193-8.
  2. Seiji, Makota; Yoshida, Toshio; Itakura, Hideko; Irimajiri, Toshikatsu. Inhibition formasi mélinin ku sanyawa sulfhydryl. Jurnal Investigative Dermatology (1969), 52 (3), 280-6.
  3. Exner R, Wessner B, Manhart N, Roth E. Poténsi terapi pikeun glutathione. Wien Klin Wochenschr 2000; 112: 610-6.
  4. Meister A, Tate SS. Glutathione sareng sanyawa gamma-glutamatil: Biosyntésis sareng pamakean. Annu Rev Biochem 1976; 45: 559-604.
  5. Townsend DM, Tew KD, Tapiero H. Pentingna glutathione dina panyakit manusa. Biomédis Pharmacother 2003; 57: 145-55.
  6. JJ Nordlund, Boissy RE. Biologi melanosit. Di: Freinkel RK, Woodley DT, rai. Biologi tina Kulit. New York: CRC Pencét; 2001. p. 113-30.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.