Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5)

Désémber 27, 2018

Bubuk Galantamine Hydrobromide mangrupikeun sambetan cholinesterase anu parantos dianggo ngabalikeun …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1290kg / bulan

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) video

 

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) gambaran

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide mangrupakeun benzazepine diturunkeun tina norbelladine. Hal ieu kapanggih dina GALANTHUS na AMARYLLIDACEAE lianna. Ieu mangrupakeun inhibitor cholinesterase nu geus dipaké pikeun ngabalikeun efek muscular of GALLAMINE TRIETHIODIDE na TUBOCURARINE na geus ditalungtik salaku perlakuan pikeun Alzheimer kasakit jeung gangguan sistim saraf pusat lianna.

Bubuk Galantamine Hydrobromide atah mangrupikeun bentuk uyah hidrbromida tina galantamine, alkaloid tersiér anu diasilkeun sacara sintétik atanapi alami tina bohlam sareng kembang Narcissus sareng sababaraha génar sanésna kulawarga Amaryllidaceae kalayan anticholinesterase sareng kagiatan ningkatna neurokognitif. Galantamine sacara kompetitif sareng balikeun ngahambat asetilkolinesterase, sahingga ningkatkeun konsentrasi sareng ningkatkeun tindakan asétilkolin (Ach). Salaku tambahan, galantamine mangrupikeun ligan pikeun reséptor asétilkolin nikotinik, anu tiasa ningkatkeun pelepasan presynaptic of Ach sareng ngaktipkeun reséptor postynaptic. Agén ieu tiasa ningkatkeun pungsi neurocognitive dina panyakit Alzheimer anu hampang sareng sedeng sareng tiasa ngirangan gejala kognitif anu ngainduksi pantangan anu ngamajukeun kambuh roko.

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) Specifications

Ngaran Produk bubuk Galantamine Hydrobromide atah
Ngaran kimia Galantamin; Galantamine; Galanthamine
Galanthamine Hydrobromide; Lycoremine; Nivalin
Nivaline; Razadyne; Reminyl
Galanthamine hydrobromide; bubuk Galantamine Hydrobromide atah; 1953-04-4; Reminyl; Galanthamine (hydrobromide);
merek Name Taya data sadia
Kelas ubar Alzheimer Kasakit Ajen, inhibitor cholinesterase
CAS Jumlah 69353-21-5
InChIKey QORVDGQLPPAFRS-XPSHAMGMSA-N
molekular Formula C17H22BrNO3
molekular Wdalapan 368.271 g / mol
Monoisotopic Massa 367.078 g / mol
lebur Point  126-127 deg C
katirisan titik Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Éliminasi satengah hirup: jam 7
warna bodas padet
Solubility  Cukup leyur dina cai panas; kalawan bébas leyur dina alkohol, acetone, chloroform. Kirang sol di bénzéna, éter.
Storage Temperature  -20 ° C
Application cholinesterase inhibitor; ubar

 

atah Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Pedaran

Galantamine Hydrobromide mangrupikeun bentuk uyah hidrbromida tina galantamine, alkaloid tersiér anu diasilkeun sacara sintétis atanapi alami tina bohlam sareng kembang Narcissus sareng sababaraha génar sanésna kulawarga Amaryllidaceae kalayan antikolinesterase sareng kagiatan ningkatna neurokognitif. Galantamine sacara kompetitif sareng balikeun ngahambat asetilkolinesterase, sahingga ningkatkeun konsentrasi sareng ningkatkeun tindakan asétilkolin (Ach). Salaku tambahan, galantamine mangrupikeun ligan pikeun reséptor asétilkolin nikotinik, anu tiasa ningkatkeun pelepasan presynaptic of Ach sareng ngaktipkeun reséptor postynaptic. Agén ieu tiasa ningkatkeun pungsi neurocognitive dina panyakit Alzheimer anu hampang sareng sedeng sareng tiasa ngirangan gejala kognitif anu ngainduksi pantangan anu ngamajukeun roko roko .‍‍

Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Mékanisme Aksi?

Galantamine mangrupikeun alkaloid fenanthrene sareng hambatan anu tiasa dibalikkeun, kalapa asetilkolinesterase. Éta henteu patalina strukturna ka sambetan acetylcholinesterase anu sanés. Mékanisme tindakan Galantamine anu diusulkeun ngalibatkeun hambatan anu tiasa dibalikkeun tina asetilkolinesterase, anu nyegah hidrolisis asétolinin, anu ngarah kana ningkat konsentrasi asetilkolin dina sinéol cholinergic. Galantamine ogé ngiket sacara allosterically sareng reséptor asétilkolin nikotinik sareng panginten tiasa ngajantenkeun tindakan agonis (sapertos asetilkolin) dina reséptor ieu.

mangpaat of Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5)

  • Ningkatkeun Fungsi kognitif
  • ngurangan peradangan
  • Mangrupakeun antioksidan
  • Bisa Ngajagi Ngalawan racun
  • Dupi Ngubaran Diabetes
  • Dupi Ngubaran obesitas
  • Induces Lucid ngimpi
  • Mungkin Alleviate Gejala Autisme
  • Mungkin Pitulung Ngubaran Schizophrenia
  • Relieves Arthritis
  • Bisa Pitulung Anjeun Kaluar Ngabub
  • Ngajaga Ngalawan Brain Trauma

disarankeun Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Dosage

Galantamine Hydrobromide powder 16 mg / dinten teh dosage optimal pikeun pasien kalayan AD hampang, sabab efficacy sarupa dititénan ku 24 mg / dinten dosis. Najan kitu, pasien kalayan AD sedeng nembongan mangtaun manfaat tambahan tina galantamine 24 mg / day.‍‍

efek samping of Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5)

Efek samping umum bubuk Galantamine Hydrobromide kalebet keram otot sareng kalemahan, kajadian kardio-pernapasan, masalah kulit, sareng inkontinensia kemih. Nyandak dosis tinggi Galantamine tanpa ngawangun lalaunan ogé tiasa nyababkeun ngimpina sareng hariwang.

Salian épék ieu, interaksi Galantamine sareng narkoba séjén tiasa nyababkeun masalah kaséhatan. Dianjurkeun pikeun ngawatesan pamakean Galantamine sawatara ubar-agén séjén anu dicirikeun ku jalur ati anu sami (sistem sitokrom hépatik).

Untungna, seueur efek samping di luhur tiasa jarang luka sareng tiasa dihindari ku dosing wijaksana