Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5)

Désémber 27, 2018
SKU: 69353-21-5
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Trab Galantamine Hydrobromide mangrupakeun inhibitor cholinesterase anu dipaké pikeun ngabalikeun …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1290kg / bulan

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) video

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) gambaran

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide mangrupakeun benzazepine diturunkeun tina norbelladine. Hal ieu kapanggih dina GALANTHUS na AMARYLLIDACEAE lianna. Ieu mangrupakeun inhibitor cholinesterase nu geus dipaké pikeun ngabalikeun efek muscular of GALLAMINE TRIETHIODIDE na TUBOCURARINE na geus ditalungtik salaku perlakuan pikeun Alzheimer kasakit jeung gangguan sistim saraf pusat lianna.

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide teh formulir uyah hydrobromide of galantamine, hiji alkaloid tersiér diala synthetically atawa alami ti bulbs jeung kembang Narcissus sarta sababaraha genera séjén tina kulawarga Amaryllidaceae kalawan anticholinesterase jeung kagiatan neurocognitive-enhancing. Galantamine competitively na reversibly nyegah acetylcholinesterase, kukituna ngaronjatna konsentrasi jeung enhancing peta ngeunaan acetylcholine (Ach). Sajaba ti éta, galantamine mangrupakeun ligan pikeun reséptor acetylcholine nicotinic, anu bisa ningkatkeun pelepasan presynaptic of Ach tur ngaktipkeun reséptor postsynaptic. agén ieu bisa ngaronjatkeun fungsi neurocognitive di Panyakit Alzheimer 's hampang tur sedeng sarta bisa ngurangan gejala kognitif dahar-ngainduksi nu ngamajukeun kambuh roko.

Atah bubuk Galantamine Hydrobromide (69353-21-5) Specifications

Ngaran Produk bubuk Galantamine Hydrobromide atah
Ngaran kimia Galantamin; Galantamine; Galanthamine
Galanthamine Hydrobromide; Lycoremine; Nivalin
Nivaline; Razadyne; Reminyl
Galanthamine hydrobromide; bubuk Galantamine Hydrobromide atah; 1953-04-4; Reminyl; Galanthamine (hydrobromide);
merek Name Taya data sadia
Kelas ubar Alzheimer Kasakit Ajen, inhibitor cholinesterase
CAS Jumlah 69353-21-5
InChIKey QORVDGQLPPAFRS-XPSHAMGMSA-N
molekular Formula C17H22BrNO3
molekular Wdalapan 368.271 g / mol
Monoisotopic Massa 367.078 g / mol
lebur Point 126-127 deg C
katirisan titik Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Éliminasi satengah hirup: jam 7
warna bodas padet
Solubility Cukup leyur dina cai panas; kalawan bébas leyur dina alkohol, acetone, chloroform. Kirang sol di bénzéna, éter.
Storage Temperature -20 ° C
Application cholinesterase inhibitor; ubar

atah Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Pedaran

Galantamine Hydrobromide nyaéta bentuk uyah hydrobromide galantamine, alkaloid tersiér nu diala sintétis atanapi alami tina bohlam sareng kembang Narcissus sareng sababaraha genera sanés ti kulawarga Amaryllidaceae mibanda aktivitas anticholinesterase sarta neurocognitive-enhancing. Galantamine kalapa sareng sacara tibalik ngahalkeun asetilkolininasease, sahingga ngaronjatkeun konsentrasi sareng ningkatkeun aktivitas acetylcholine (Ach). Sajaba ti éta, galantamin nyaéta ligan pikeun reséptor acetotcholine nikotinik, anu tiasa ningkatkeun sékrési presynaptic of Ach sareng ngaktipkeun reséptor postsynaptic. Agén ieu tiasa ningkatkeun fungsi neurokognitif dina Panyakit Alzheimer hampang sareng sedeng sarta bisa ngaréduksi gejala kognitif anu ngainstinin kambсу nu ngokok ngaroko kambuh.

Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Mékanisme Aksi?

Galantamine nyaéta alkaloid fénantrenna sareng malik rambut, kalapa acetylcholinesterase. Structta henteu Sacara stuktur patali sémpéditor acetylcholinesterase lianna. Mékanisme Peta diusulkeun Galantamine ngalibatkeun inhibisi malik tina asetilkolininasease, anu nyegah hidrolisis akétéholin, kalah ka konsentrasi ngaronjat tina asetilkolin dina sinapses kolinerer. Galantamine ogé meungkeut allostérik sareng reséptor asetilcholin nikotin sareng tiasa tiasa ngénifikan tindakan agonists (sapertos acetylcholine) dina reséptor ieu.

mangpaat of Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5)

  • Ningkatkeun Fungsi kognitif
  • ngurangan peradangan
  • Mangrupakeun antioksidan
  • Bisa Ngajagi Ngalawan racun
  • Dupi Ngubaran Diabetes
  • Dupi Ngubaran obesitas
  • Induces Lucid ngimpi
  • Mungkin Alleviate Gejala Autisme
  • Mungkin Pitulung Ngubaran Schizophrenia
  • Relieves Arthritis
  • Bisa Pitulung Anjeun Kaluar Ngabub
  • Ngajaga Ngalawan Brain Trauma

disarankeun Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5) Dosage

Galantamine Hydrobromide powder 16 mg / dinten teh dosage optimal pikeun pasien kalayan AD hampang, sabab efficacy sarupa dititénan ku 24 mg / dinten dosis. Najan kitu, pasien kalayan AD sedeng nembongan mangtaun manfaat tambahan tina galantamine 24 mg / day.‍‍

efek samping of Galantamine Hydrobromide bubuk (69353-21-5)

Efek samping umum tina bubuk Galantamine Hydrobromide diantarana keram otot sareng kalemahan, acara kardjo-engapan, masalah kulit, keuna ku kemih. Nyandak dosis tinggi di Galantamine tanpa numana lalaunan ogé tiasa ngabalukarkeun ngimpina sareng kahariwang.

Salian épék ieu, interaksi Galantamine sareng narkoba séjén tiasa nyababkeun masalah kaséhatan. Dianjurkeun pikeun ngawatesan pamakean Galantamine sawatara ubar-agén séjén anu dicirikeun ku jalur ati anu sami (sistem sitokrom hépatik).

Untungna, seueur efek samping di luhur tiasa jarang luka sareng tiasa dihindari ku dosing wijaksana

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.