+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Pramiracetam (68497-62-1)

Pramiracetam powder nyaeta turunan racetam sintétik pikeun maksud perbaikan kognitif…


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1018 kg / bulan

gambaran

bubuk atah Pramiracetam (68497-62-1) video

bubuk atah Pramiracetam (68497-62-1) Pedaran

bubuk atah Pramiracetam (ogé katelah Pramistar) mangrupakeun enhancer kognitif (nootropic) anu disintésis tina piracetam, anu racetam aslina, ngaganti ku grup amida di piracetam ku grup étil dipropan-2-ylamino. substitusi Hal ieu ngamungkinkeun bubuk Raw Pramiracetam janten langkung potent ti piracetam.

Mékanisme bubuk Raw Pramiracetam teu ogé dipikawanoh, tapi nembongan ka ngarobah aktivitas EEG dina sakabéh beurit dites (ngora jeung heubeul) jeung bisa bisa ningkatkeun tinggi-pangirut uptake kolin. Éta sarupa piracetam na racetams sejenna dina pengertian yén mekanisme na sigana gumantung kelenjar adrénal jeung sababaraha épék periferal, tapi saluareun yén mekanisme teu acan elucidated salajengna.

bubuk atah Pramiracetam (68497-62-1) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Pramiracetam
Ngaran kimia Amacetam, atah Pramiracetam powderum
merek Name Remen (ParkeDavis)
Kelas ubar Anti sirah agén
CAS Jumlah 68497-62-1
InChIKey ZULJGOSFKWFVRX-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C14H27N3O2
molekular Wdalapan 269.38 g / mol
Monoisotopic Massa 269.38
lebur Point 47-48 ° C
ngagolakanWaluya Point bp0.15 162-164 ° C
Biologis Satengah-Kahirupan Ngeunaan 5 jam
warna kristal bodas
Solubility H2O: soluble10mg / ml, jelas
Storage Temperature 2-8 ° C
Application Ningkatkeun memori sareng ningkatkeun kamampuan diajar

atah Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Pedaran

Bubuk Pramiracetam nyaéta stimulan sistim saraf pusat sareng ajen nootropic milik kulawarga racetam narkoba. Pramiracetam mangrupakeun salasahiji otot anu paling kuat pikeun ihlut nootropics, nyaéta 5 to 30 kali langkung poténsial ti dulur. Improta ningkatkeun fokus, konsentrasi, sareng mémori. Kontras sareng sababaraha racetams sejen, pramiracetam geus diuji dina sawawa cageur tinimbang ngan saukur difokuskeun manula anu parantos kaleungitan kamampuan kognitif. Husus, pramiracetam ngabantuan ngembangkeun memori jangka panjang dina percobaanna.

Nootropic ieu ogé meta salaku agén neuroprotective tur bisa nyegah leungitna ingetan sareng turunna kognitif umum.

Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Mékanisme Aksi

Kawas kalolobaan racetams, sareng sabenerna paling nootropics, pramiracetam ngarilis ngaleupaskeun kimia otak, disebut neurotransmitter, anu ngawenangkeun pangiriman sinyal antara sél saraf. Tapi, pramiracetam manten hal anu saeutik béda. Teu langsung merangsang situs reséptor neurotransmitter husus, pangaruh diantarana bakal janten dorongan dina produksi jeung sékrési yén neurotransmitter anu tangtu.

Pramiracetam mantuan ku pamikiran jelas. Pramiracetam jalan ku ngaronjatna tinggi-pangirut Kolin di hippocampus nu. Sakumaha henteu tiasa dibayangkeun, Kolin kajadian janten prékursor ti neurotransmitter anu disebut Acetylcholine, anu mangrupakeun pamuter konci dina prosés kognitif kawas konsentrasi, kagancangan diajar sareng mémori. Janten, naon pramiracetam henteu langsung modulasi situs reséptor pikeun Acetylcholine, anu lajeng ngarangsang kagiatan na langkung na di hippocampus. Aktivitas tambahan ieu ngaronjatkeun formasi kenangan anyar sareng rujukan anu leuwih kolot.

aplikasi of Pramiracetam bubuk (68497-62-1)

Pramiracetam bubuk dikembangkeun ku Parke-Davis jalan balik di 1970s kanggo paténén di AS di 1979. Sanaos parantos diulik sacara éksténsif salaku pengobatan masalah émbaran anu patali jeung karusakan uteuk kawas panyakit Alzheimer, ayeuna waktos FDA henteu nyatujuan kana sagala pamakéan anu tangtu.

Kitu cenah, pramiracetam geus katingal langkung sukses di Europeropa. Dijual di handapeun ngaran merk Neupramir, Pramistar, sareng Remen, biasa digunakeun pikeun pengobatan kaayaan neurologis sapertos pikun, dyslexia, sareng ADHD.

disarankeun Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Dosage

The dosage optimal variasina ti jalma ka jalma, anu dosage nyarankeun pramiracetam nyaéta 600mg-1200mg, éta bakal nyarankeun ngabagi asupan poean total kana dua atawa tilu dosis, sabab pramiracetam ngabogaan 5 ka satengah hirup 6. Beuki langkung merata anjeun dibeulah dosis salila dinten, anu langkung konsisten tingkat nootropic bakal di sistem Anjeun, tur hadé hasil sakabéh.

Ulikan manusa anu parantos diaku dipaké total tina sapopoé ku 1200 mg pramiracetam, éta kapendakna duanana sacara efektif tur ditolerir sakaligus meureun titik rujukan anu saé dina nangtukeun pangabutuh dosis. Tapi sok wijaksana pikeun ngamimitian ku dosis éféktif anu panghandapna anu pangpandeur sareng saluyukeun jumlahna sasuai ka nu diperlukeun.

mangpaat of Pramiracetam bubuk (68497-62-1)

  • ningkat mémori
  • Ngaronjat Pertahanan sarta Kamampuh Diajar Pelatihan
  • Perlakuan pikun
  • Fluency Sosial
  • Kamampuhan Neuroprotective

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.