Bubuk Pramiracetam atah (68497-62-1)

Désémber 27, 2018

Bubuk Pramiracetam mangrupikeun turunan racetam sintétis pikeun tujuan ningkatna kognitif ...


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1018 kg / bulan

Bubuk Pramiracetam atah (68497-62-1) video

 

Bubuk Pramiracetam atah (68497-62-1) Pedaran

bubuk atah Pramiracetam (ogé katelah Pramistar) mangrupakeun enhancer kognitif (nootropic) anu disintésis tina piracetam, anu racetam aslina, ngaganti ku grup amida di piracetam ku grup étil dipropan-2-ylamino. substitusi Hal ieu ngamungkinkeun bubuk Raw Pramiracetam janten langkung potent ti piracetam.

Mékanisme bubuk Raw Pramiracetam teu ogé dipikawanoh, tapi nembongan ka ngarobah aktivitas EEG dina sakabéh beurit dites (ngora jeung heubeul) jeung bisa bisa ningkatkeun tinggi-pangirut uptake kolin. Éta sarupa piracetam na racetams sejenna dina pengertian yén mekanisme na sigana gumantung kelenjar adrénal jeung sababaraha épék periferal, tapi saluareun yén mekanisme teu acan elucidated salajengna.

Bubuk Pramiracetam atah (68497-62-1) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Pramiracetam
Ngaran kimia Amacetam, atah Pramiracetam powderum
merek Name Remen (ParkeDavis)
Kelas ubar Anti sirah agén
CAS Jumlah 68497-62-1
InChIKey ZULJGOSFKWFVRX-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C14H27N3O2
molekular Wdalapan 269.38 g / mol
Monoisotopic Massa 269.38
lebur Point  47-48 ° C
ngagolakanWaluya Point bp0.15 162-164 ° C
Biologis Satengah-Kahirupan Ngeunaan 5 jam
warna kristal bodas
Solubility  H2O: soluble10mg / ml, jelas
Storage Temperature  2-8 ° C
Application Ningkatkeun memori sareng ningkatkeun kamampuan diajar

 

atah Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Pedaran

Bubuk Pramiracetam nyaéta stimulan sistim saraf pusat sareng ajen nootropic milik kulawarga racetam narkoba. Pramiracetam mangrupakeun salasahiji otot anu paling kuat pikeun ihlut nootropics, nyaéta 5 to 30 kali langkung poténsial ti dulur. Improta ningkatkeun fokus, konsentrasi, sareng mémori. Kontras sareng sababaraha racetams sejen, pramiracetam geus diuji dina sawawa cageur tinimbang ngan saukur difokuskeun manula anu parantos kaleungitan kamampuan kognitif. Husus, pramiracetam ngabantuan ngembangkeun memori jangka panjang dina percobaanna.

Nootropic ieu ogé meta salaku agén neuroprotective tur bisa nyegah leungitna ingetan sareng turunna kognitif umum.

Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Mékanisme Aksi

Kawas kalolobaan racetams, sareng sabenerna paling nootropics, pramiracetam ngarilis ngaleupaskeun kimia otak, disebut neurotransmitter, anu ngawenangkeun pangiriman sinyal antara sél saraf. Tapi, pramiracetam manten hal anu saeutik béda. Teu langsung merangsang situs reséptor neurotransmitter husus, pangaruh diantarana bakal janten dorongan dina produksi jeung sékrési yén neurotransmitter anu tangtu.

Pramiracetam mantuan ku pamikiran jelas. Pramiracetam jalan ku ngaronjatna tinggi-pangirut Kolin di hippocampus nu. Sakumaha henteu tiasa dibayangkeun, Kolin kajadian janten prékursor ti neurotransmitter anu disebut Acetylcholine, anu mangrupakeun pamuter konci dina prosés kognitif kawas konsentrasi, kagancangan diajar sareng mémori. Janten, naon pramiracetam henteu langsung modulasi situs reséptor pikeun Acetylcholine, anu lajeng ngarangsang kagiatan na langkung na di hippocampus. Aktivitas tambahan ieu ngaronjatkeun formasi kenangan anyar sareng rujukan anu leuwih kolot.

aplikasi of Pramiracetam bubuk (68497-62-1)

Bubuk Pramiracetam dikembangkeun ku Parke-Davis jalan balik deui dina taun 1970an sareng dipaténkeun di Amérika Serikat di 1979. Nalika éta parantos ditalungtik sacara éksténsif salaku perlakuan pikeun masalah mémori anu aya hubunganana sareng tatu otak sareng panyakit sapertos Alzheimer, dina waktos ayeuna FDA henteu nyatujuan éta pikeun panggunaan tinangtu.

Kitu cenah, pramiracetam geus katingal langkung sukses di Europeropa. Dijual di handapeun ngaran merk Neupramir, Pramistar, sareng Remen, biasa digunakeun pikeun pengobatan kaayaan neurologis sapertos pikun, dyslexia, sareng ADHD.

disarankeun Pramiracetam bubuk (68497-62-1) Dosage

The dosage optimal variasina ti jalma ka jalma, anu dosage nyarankeun pramiracetam nyaéta 600mg-1200mg, éta bakal nyarankeun ngabagi asupan poean total kana dua atawa tilu dosis, sabab pramiracetam ngabogaan 5 ka satengah hirup 6. Beuki langkung merata anjeun dibeulah dosis salila dinten, anu langkung konsisten tingkat nootropic bakal di sistem Anjeun, tur hadé hasil sakabéh.

Ulikan manusa anu parantos diaku dipaké total tina sapopoé ku 1200 mg pramiracetam, éta kapendakna duanana sacara efektif tur ditolerir sakaligus meureun titik rujukan anu saé dina nangtukeun pangabutuh dosis. Tapi sok wijaksana pikeun ngamimitian ku dosis éféktif anu panghandapna anu pangpandeur sareng saluyukeun jumlahna sasuai ka nu diperlukeun.

mangpaat of Pramiracetam bubuk (68497-62-1)

  • ningkat mémori
  • Ngaronjat Pertahanan sarta Kamampuh Diajar Pelatihan
  • Perlakuan pikun
  • Fluency Sosial
  • Kamampuhan Neuroprotective