+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah (R) bubuk -Oxiracetam (68252-28-8)

Raw (R) -Oxiracetam powder (ngaran kode developmental ISF 2522) nyaéta ubar nootropik kulawarga racetam sareng hampang pisan …….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1420kg / bulan

gambaran

Atah (R) bubuk -Oxiracetam (68252-28-8) video

Atah (R) bubuk -Oxiracetam (68252-28-8)

bubuk atah (R) -Oxiracetam teh (R) -enantiomer tina oxiracetam ubar nootropic. Oxiracetam (ISF 2522) mangrupakeun ubar nootropic tina racetam kulawarga sarta stimulan. nilai IC50: Target: ubar nootropic Oxiracetam (ISF 2522) mangrupakeun ubar nootropic tina racetam kulawarga sarta stimulan [1] [2] Sababaraha studi sato nyarankeun yén zat anu aman sanajan dosis tinggi anu dikonsumsi pikeun periode nu lila. . [rujukan médis diperlukeun] Sanajan kitu, mékanisme peta ngeunaan kulawarga ubar racetam masih hitungan panalungtikan. Oxiracetam henteu disatujuan ku Pangan sarta Narkoba Administrasi pikeun sagala pamakéan médis di Amérika Serikat.

Atah (R) bubuk -Oxiracetam (68252-28-8) Specifications

Ngaran Produk Atah bubuk (R) -Oxiracetam
Ngaran kimia Raw (R)-Oxiracetam powder;68252-28-8; (R)-2-(4-HYDROXY-2-OXOPYRROLIDIN-1-YL)ACETAMIDE;
brand Ngaran Taya data keur sadia
Kelas ubar Taya data keur sadia
CAS Jumlah 68252-28-8
InChIKey IHLAQQPQKRMGSS-SCSAIBSYSA-N
molekular Formula C6H10N2O3
molekular Wdalapan 158.16
Monoisotopic Massa 158.069 g / mol
lebur Point Taya data keur sadia
golak Point 494.6 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data keur sadia
warna bodas Bubuk
Solubility Leyur dina DMSO
Storage Temperature Garing, poék jeung di 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Application Hiji oxiracetam (O846905) enantiomer kalawan potency kirang salaku nootropic ti na enantiomer S - (-).

atah (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8) Pedaran

Atah (R) -Oxiracetam bubuk nyaéta (R) -enantiomer ubar oxiracetam nootropic. Oxiracetam (ISF 2522) nyaéta ubar nootropic kulawarga racetam sareng stimulan. Nilai IC50: Target: ubar nootropic Oxiracetam (ISF 2522) nyaéta narkoba nootropic kulawarga racetam sareng stimulan. [1] [2] Sababaraha ngulik sasatoan nunjukkeun yén zat tos aman pisan dina nalika dosis tinggi dikonsumsi dina jangka panjang . [Tulisan médis diperlukeun] Sanajan kitu, mékanisme peta kulawarga obat rasetam masih tujuanana pikeun panalungtikan. Oxiracetam henteu disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba kanggo pamakéan médis di Amérika Serikat

(R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8) Mékanisme Aksi

(R) -oxiracetam, éta bahan anu mujarab anu tiasa nampilkeun impairment pembelajaran spasial sareng ingetan ku ameliorating karuksakan neuron sareng bodas lesions zat, ngaronjatkeun aliran getih cerebral, sareng ngahalangan aktivasina astrocyte dina beurit hypoperfused cerebral cerebral.

mangpaat of (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8)

  • ningkat mémori
  • Diajar Enhancement
  • Konsentrasi sarta Pokus
  • Enhanced verbal Fluency
  • Neuroprotectant
  • Hampang Stimulant sareng Ngamajukeun Wakefulness

disarankeun (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8) Dosage

Dosage of oxiracetam kirang ti piracetam, tapi éta henteu hartosna jumlah leutik bakal cukup. Dosage has anu aya antara rentang 1200 mg sareng 2400 mg dicandak sapanjang sapoé, boh dina dua nepi ka tilu période dosis anu rata-rata nyebar (kayaning tilu dosis 400mg atanapi 800mg).

efek samping of (R) -Oxiracetam bubuk (68252-28-8)

Oxiracetam bisa ngabalukarkeun lieur. Pikeun leupas tina lieur oxiracetam, cokot suplement kolin kawas alfa GPC atanapi citicoline.

Kusabab boga sipat stimulan anu hampang, oxiracetam berpotensi ngaganggu siklus saré normal upami dicandak telat dina sapoé.

Balukar tina karusuhan sareng kaasaman, awang-jarang, parantos dilaporkeun. ‍Pék ieu umum tiasa dihindari ku cara nyokot oxiracetam saméméhna dina dinten atanapi ngurangan dosis.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.