+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Tianeptine bubuk (66981-73-5)

Tianeptine bubuk nyaéta nootropic sareng mangrupa antidepressant serotonin selektif ulang uptake enhancer (SSRE). Ilaharna mah dina ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / bulan

gambaran

Atah Tianeptine bubuk (66981-73-5) video

Atah Tianeptine bubuk (66981-73-5)

Atah Tianeptine bubuk mangrupa agén antidepressant ku neurochemical bubuk profile.Raw Tianeptine novél teu muncul bisa dikaitkeun kalayan kognitif ngarugikeun, psikomotor, sare, épék cardiovascular atanapi bodyweight sarta ngabogaan propensity low keur nyiksa. Atah Tianeptine bubuk ngabogaan profil pharmacokinetic comparatively nguntungkeun. Teu tunduk ka hareup-lulus métabolisme hépatik, boga bioavailability tinggi na distribusi kawates, tur geus gancang ngaleungitkeun. Bari kieu nawarkeun kaunggulan for bubuk Raw Tianeptine leuwih ajen antidepressant tricyclic dina watesan titration dosis, parobahan pengobatan sarta poténsi interaksi ubar, ilangna gancang na ngajadikeun adherence kana jadwal dosage leuwih penting. Atah Tianeptine bubuk beda paling antidepressants di nu eta henteu utamina metabolised ku sistem P450 sitokrom hépatik, nunjukkeun kirang likelihood tina interaksi ubar-ubar; ieu dipikaresep hususna pikeun penderita manula.

Atah Tianeptine bubuk (66981-73-5) Spesifikasi

Ngaran Produk Tianeptine bubuk atah
Ngaran kimia Tianeptine bubuk atah; 66981-73-5; 72797-41-2; Atah Tianeptine bubuk asam; Tianeptine bubuk atah
merek Name Yocon
Kelas ubar episode depressive
CAS Jumlah 66981-73-5
InChIKey JICJBGPOMZQUBB-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C21H25ClN2O4S
molekular Wdalapan 436.951 g / mol
Monoisotopic Massa 436.122 g / mol
lebur Point 148
golak Point 609.2
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility Taya tanggal sadia
Storage Temperature lomari es
Application Ieu ubar dipaké pikeun nyampurkeun episode depressive utama (hampang, sedeng, atawa parna).

Atah Tianeptine bubuk (66981-73-5) Pedaran

Tianeptine bubuk mangrupakeun ubar anu dipaké pikeun ningkatkeun gejala karusuhan seueur depressive utama (MDD). Hasta ogé parantos dipaké pikeun ngabantu sindrom gampang ambek bowel sareng asma. Sacara stuktur, kelas dikelompokkeun salaku antidepressan trisiklik (TCA), mibanda kadar farmakologis béda ti antidiprésan trisiklik has. Tianeptine kapanggih sareng dipaténkeun ku masarakat Perancis di Panalungtikan Médis di 1960s. Ieu ngaran merk kaasup Stablon, Coaxil. Tatinol, Tianeurax, sarta Salymbra.

Tianeptine bubuk henteu kaceluk pakait sareng épék kognitif, psikomotor, sare, ngarada cardiovascular atanapi bodyweight ngarugikeun sarta nyéta propensitas handap pikeun nyiksa. Bubuk Tianeptin atah ngabogaan profil farmakokinetik nu nguntungkeun. Subjectta henteu poko tina métabolisme hepat heula, mibanda bodisabilitas sareng distribusi, anu gancang ngaleungitkeun. Samentara ieu nawiskeun kaunggulan kanggo Raw Tianeptine bubuk ngaliwatan agén antidepressan trisiklik dina hal titration dosis, parobihan pengobatan sareng interaksi poténsial ubar, éliminasi gancang na nyababkeun katurunan jadwal penting pisan. Bubuk Tianeptin atah beda kalolobaan antidipressan kusabab éta henteu utamana métabolismena ku sistem héxrom P450 hépatik, nunjukkeun kurang kamungkinan kana interaksi ubar-obat; ieu dipikaresep pisan pikeun pasien manula.

Anyar, Tianeptine disadiakeun di nagara Europeanropa, Asia, sareng Amérika Kidul. Bta dilarang di Britania Raya sarta henteu tawaran medically ku dokter di Amérika Serikat.

Tianeptine bubuk (66981-73-5) Mékanisme Aksi

Ulikan anyar nunjukkeun yén tianeptine tindakan minangka agonis pinuh dina reséptor opioid mu-type (MOR). Reséptor mu opioid ayeuna keur ditalungtik salaku sasaran mujarab pikeun terapi antidepressan. Hal ieu percaya yén épék klinis tina tianeptine disababkeun ku modulasi na reséptor ieu. Salian lampahna kana reséptor opioid, studi saméméhna parantos parantos nyababkeun pengaruh -na kana seroponin reséptor dopamin (D2 / 3) reséptor sareng glutamat reséptor.

Tianeptine bubuk téh ubar-ngamankeun antidepressan sareng anxiolitik anu ngarangsang nyeret serotonin (5-hydroxytryptamine; 5-HT), sareng 5-hydroxyindoleacetic acid (5-HIAA) dina jaringan otak.

Sanajan monoaminergic neurotransmitter serotonin (5-HT), noradrenaline (NA) sareng dopamin (DA) kabuktian patali jeung kajadian gangguan depressive, ayeuna diakuan yén kakurangan monoamine henteu cukup pikeun nerangkeun mékanisme peta ngeunaan anti-depresi pangobatan.

Larapan bubuk Tianeptin (66981-73-5)

▪ Tianeptine ningkatkeun gejala karusuhan seueur depressive (MDD)

▪ Tianeptine ngabantuan sindrom gampang ambeu-musum anu teuleum sareng asma

▪ Tianeptine ningkatkeun haté sareng sémpélotkeun ku panyawat.

▪ Tianeptine naek ka sabaraha serotonin otak diserep

▪ Tianeptin ningkatkeun motivasi, pokrasi sareng kognitif, ngurangan kahariwang, rejuvenation sareng ngurangan kacapean kognitif.

Dianjurkeun Tianeptine bubuk (66981-73-5) Dosage

Tianeptine bubuk umumna prescribed dina dosis 12.5 mg sareng dicandak tilu kali per dinten. Teu kawas TCAs sejen sareng sambetan serotonin reuptake (SSRIs), dosis tianeptine teu perlu dironjatkeun lalaunan sareng taper nalika nginum obat-pasong henteu diperyogikeun.

Balukar Tianeptine bubuk (66981-73-5)

Balukar tianeptine efek samping héran ku kawates. Dibandingkeun TCAs lianna komo kelas SSRI tina antidepressants, tianeptine powder ampir haratis ku efek samping. Najan profil efek samping hampang, pentingna henteu nyampur tianeptine sareng sambetan monoamine oxidase atanapi antidepressants lianna salaku kombinasi tiasa janten kahirupan. Tianeptine kedah ogé dicampur anestétik sareng anu digunakeunna kedah lirén 24-48 saméméh pipilueun merlukeun anesthetics atanapi hypnotics. Ieu sababaraha efek samping anu langkung umum anu dikaitkeun sareng tianeptine.

kabebeng

mencret

salah ancur

utah

sungut garing

kacapean

insomnia

Parobahan napsu

pusing

Depresi engapan

Sleepiness

visi kabur

Turunna séks drive

rieut

itching

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.