Bubuk Tianeptine atah (66981-73-5)

Oktober 30, 2018

Bubuk Tianeptine mangrupikeun nootropic sareng antidepresan serotonin selektif paningkatan deui (SSRE). Éta biasana di …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / bulan

Bubuk Tianeptine atah (66981-73-5) video

Atah Tianeptine bubuk (66981-73-5)

Atah Tianeptine bubuk mangrupa agén antidepressant ku neurochemical bubuk profile.Raw Tianeptine novél teu muncul bisa dikaitkeun kalayan kognitif ngarugikeun, psikomotor, sare, épék cardiovascular atanapi bodyweight sarta ngabogaan propensity low keur nyiksa. Atah Tianeptine bubuk ngabogaan profil pharmacokinetic comparatively nguntungkeun. Teu tunduk ka hareup-lulus métabolisme hépatik, boga bioavailability tinggi na distribusi kawates, tur geus gancang ngaleungitkeun. Bari kieu nawarkeun kaunggulan for bubuk Raw Tianeptine leuwih ajen antidepressant tricyclic dina watesan titration dosis, parobahan pengobatan sarta poténsi interaksi ubar, ilangna gancang na ngajadikeun adherence kana jadwal dosage leuwih penting. Atah Tianeptine bubuk beda paling antidepressants di nu eta henteu utamina metabolised ku sistem P450 sitokrom hépatik, nunjukkeun kirang likelihood tina interaksi ubar-ubar; ieu dipikaresep hususna pikeun penderita manula.

Bubuk Tianeptine atah (66981-73-5) Spésifikasi

Ngaran Produk Tianeptine bubuk atah
Ngaran kimia Tianeptine bubuk atah; 66981-73-5; 72797-41-2; Atah Tianeptine bubuk asam; Tianeptine bubuk atah
merek Name Yocon
Kelas ubar episode depressive
CAS Jumlah 66981-73-5
InChIKey JICJBGPOMZQUBB-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C21H25ClN2O4S
molekular Wdalapan 436.951 g / mol
Monoisotopic Massa 436.122 g / mol
lebur Point  148
golak Point 609.2
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna Bodas dugi ka bubuk bodas
Solubility  Taya tanggal sadia
Storage Temperature  lomari es
Application Ieu ubar dipaké pikeun nyampurkeun episode depressive utama (hampang, sedeng, atawa parna).

 

Atah Tianeptine bubuk (66981-73-5) Pedaran

Tianeptine bubuk mangrupakeun ubar anu dipaké pikeun ningkatkeun gejala karusuhan seueur depressive utama (MDD). Hasta ogé parantos dipaké pikeun ngabantu sindrom gampang ambek bowel sareng asma. Sacara stuktur, kelas dikelompokkeun salaku antidepressan trisiklik (TCA), mibanda kadar farmakologis béda ti antidiprésan trisiklik has. Tianeptine kapanggih sareng dipaténkeun ku masarakat Perancis di Panalungtikan Médis di 1960s. Ieu ngaran merk kaasup Stablon, Coaxil. Tatinol, Tianeurax, sarta Salymbra.

Tianeptine bubuk henteu kaceluk pakait sareng épék kognitif, psikomotor, sare, ngarada cardiovascular atanapi bodyweight ngarugikeun sarta nyéta propensitas handap pikeun nyiksa. Bubuk Tianeptin atah ngabogaan profil farmakokinetik nu nguntungkeun. Subjectta henteu poko tina métabolisme hepat heula, mibanda bodisabilitas sareng distribusi, anu gancang ngaleungitkeun. Samentara ieu nawiskeun kaunggulan kanggo Raw Tianeptine bubuk ngaliwatan agén antidepressan trisiklik dina hal titration dosis, parobihan pengobatan sareng interaksi poténsial ubar, éliminasi gancang na nyababkeun katurunan jadwal penting pisan. Bubuk Tianeptin atah beda kalolobaan antidipressan kusabab éta henteu utamana métabolismena ku sistem héxrom P450 hépatik, nunjukkeun kurang kamungkinan kana interaksi ubar-obat; ieu dipikaresep pisan pikeun pasien manula.

Anyar, Tianeptine disadiakeun di nagara Europeanropa, Asia, sareng Amérika Kidul. Bta dilarang di Britania Raya sarta henteu tawaran medically ku dokter di Amérika Serikat.

Tianeptine bubuk (66981-73-5) Mékanisme Aksi

Ulikan anyar nunjukkeun yén tianeptine tindakan minangka agonis pinuh dina reséptor opioid mu-type (MOR). Reséptor mu opioid ayeuna keur ditalungtik salaku sasaran mujarab pikeun terapi antidepressan. Hal ieu percaya yén épék klinis tina tianeptine disababkeun ku modulasi na reséptor ieu. Salian lampahna kana reséptor opioid, studi saméméhna parantos parantos nyababkeun pengaruh -na kana seroponin reséptor dopamin (D2 / 3) reséptor sareng glutamat reséptor.

Bubuk Tianeptine mangrupikeun antidepresan unik sareng pangobatan cemiolytic anu ngarangsang panyawat serotonin (5-hydroxytr Egyptamine; 5-HT), sareng 5-hydroxyindoleacetic acid (5-HIAA) dina jaringan otak.

Sanajan monoaminergic neurotransmitter serotonin (5-HT), noradrenaline (NA) sareng dopamin (DA) kabuktian patali jeung kajadian gangguan depressive, ayeuna diakuan yén kakurangan monoamine henteu cukup pikeun nerangkeun mékanisme peta ngeunaan anti-depresi pangobatan.

Larapan bubuk Tianeptin (66981-73-5)

▪ Tianeptin ningkatkeun gejala gangguan depresi utama (MDD)

▪ Tianeptin ngabantosan sindrom usus anu gampang ambek sareng asma

▪ Tianeptin ningkatkeun suasana haté sareng nenangkeun karesahan.

▪ Tianeptin ningkatkeun sabaraha serotonin otak anu nyerep

▪ Tianeptin ningkatkeun motivasi, fokus sareng kognitif, neken kahariwang, peremajaan sareng ngirangan kacapean kognitif.

Dianjurkeun Tianeptine bubuk (66981-73-5) Dosage

Bubuk Tianeptine umumna diresepkeun dina dosis 12.5 mg sareng dicandak tilu kali per dinten. Beda sareng TCAs sanésna sareng selektif serotonin reuptake inhibitors (SSRIs), dosis tianeptine henteu kedah ditingkatkeun lalaunan sareng taper nalika pangobatan diteruskeun henteu diperyogikeun.

Balukar Tianeptine bubuk (66981-73-5)

Efek samping bubuk tianeptine heran diwatesan. Dibandingkeun sareng TCAs anu sanés sareng bahkan kelas SSRI tina antidepresan, bubuk tianeptine ampir bébas tina épék sampingan. Sanaos profil épék samping na hampang, penting henteu dicampur tianeptine sareng sambetan monoamine oxidase atanapi antidepresan sanés salaku kombinasiana tiasa ngancam kahirupan. Tianeptine ogé henteu kedah dicampur sareng ubar bius sareng panggunaanna kedah lirén 24-48 sateuacan campur tangan anu meryogikeun ubar bius atanapi hipnotis. Ieu sababaraha efek samping anu langkung umum pakait sareng tianeptine.

 kabebeng

 mencret

 salah ancur

 utah

 sungut garing

 kacapean

 insomnia

 Parobahan napsu

 pusing

 Depresi engapan

 Sleepiness

 visi kabur

 Turunna séks drive

 rieut

 itching