+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Péptida Tiram

Péptida Tiram ngagaduhan seueur protein, vitamin, sedeng tina microelement sareng turbin. Di sagigireun, éta ngandung sababaraha …….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Péptida Tiram Specifications

Ngaran Produk Péptida Tiram
Ngaran kimia N / A
merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 94465-79-9
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan N / A
Monoisotopic Massa N / A
titik golak N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bawang bodas ka Bubuk Konéng
Solubility 100% cai leyur
Storage Temperature N / A
Application Inuman, suplemén kaséhatan lalaki, suplemén imporve Sex Lalaki, Kadaharan Kaséhatan, tuangeun dahareun, jsb.

Tinjauan péptida Oyster

Péptida Tiram ngagaduhan seueur protein, vitamin, sedeng tina microelement sareng turbin. Salian ti éta, ngandung sababaraha nutrisi anu khusus dipiboga ku lautan. Turbin tiasa nurunkeun lemak getih, ngahambat agrégat tina trombér, ningkatkeun hyperlycaemia, ningkatkeun kekebalan manusa sareng ningkatkeun metabolisme. Ku hal ieu, turbin seueur diterapkeun dina produk médis. Janten, péptida tiram nunjukkeun pangaruh anu hébat pikeun nyegah arteriosclerosis, panyakit koronér, panyakit koronér, angina, hyperlipemia, aritmia, diabetes mellitus, hépatitis kronis, kekebalan hypo.

Sumawona, péptida tiram ngagaduhan pangaruh pikeun aphrodisiac semeniferous jalu. Éta tiasa ngubaran inférénsi spérmrasia disababkeun ku kurangna spérma. Salaku tambahan, ekstrak tiram hadé pikeun sindrom ménopause awéwé, perdarahan rahim fungsi rumaja sareng ante partum atanapi kalemahan postpartum.

Naon Péptida Tiram?

Tiram henteu ngan ukur beunghar protéin, vitamin A, B1, B2, B5, C, E rasio unsur renik anu cocog (sapertos kalsium, beusi, séng, selenium, mangan, tambaga, sareng sajabana) sareng taurine, tapi ogé ngandung kahirupan laut anu unik rupa-rupa gizi.

Oyster Péptida didamel tina daging tiram ku téknologi hidrolisis bioenzymatic modern, teras ku pisah, purifikasi, deodorisasi sareng nyemprot pengering sareng saterasna. Produkna konéng konéng sareng bentukna bubuk, anu lengkep nahan bahan bioaktif anu éfisién luhur tiram. Éta raos raos raos tiasa gancang sareng diserep sareng teu aya efek samping.

Oryster Extract nyayogikeun sumber alami glikogén, fosfolipid, vitamin laut sareng mineral sareng sumber beunghar asam amino. Ékstrak dianggap dianggap mangpaat pikeun ngabersihan awak sareng ati, ku ngamajukeun sékrési bili sareng ningkatkeun fungsina. Ékstrak tiram ogé parantos dianggo mangabad-abad salaku aphrodisiac pikeun ningkatkeun kakuatan réproduktif lalaki. Ékstrak tiram ogé parantos dianggo mangabad-abad salaku aphrodisiac pikeun ningkatkeun kakuatan réproduktif lalaki.

Manfaat bubuk péptida Oyster

  1. Pikeun ningkatkeun fungsi seksual lalaki

Bubuk Oyster péptida sacara efektif tiasa ningkatkeun fungsi seksual lalaki. Nalika ngatur fungsi fisiologis awak sareng ningkatkeun fungsi nutrisi ganda awak.

Péptida tiram ngandung sajumlah ageung spérma anu penting pisan, sareng elemen Néng. Péptida tiram tiasa ningkatkeun fungsi seksual. Disfungsi seksual, peluh, prostat, ngagedekeun hipoplasia séks, sareng panyakit lalaki sanés, dina seueur kasus kusabab teu nyababkeun Asia ngabalukarkeun.

  1. Jaga ati.

Ékstrak bubuk tiram gaduh pangaruh pelindung anu hadé pikeun tatu haté ékspérimén, tiasa séréd ngirangan ALT / AST sérum tina tatu ati anu didorong ku CC14 sareng ngirangan tingkat tatu sél Bibit.

  1. Ningkatkeun kekebalan.

Péptida Tiram anu aya dina polysaccharides tiram tiasa ningkatkeun kekebalan, ngahalang peran proliferasi virus influenza.

  1. Pangaruh hipoglikemik

Sipat hémoglikemik ekstrak tiram kalayan ubar sulfonylurea sareng obat antidiabetik biguanide.

  1. Pencegahan panyakit kardiovaskular sareng cerebrovascular.

Osterster glikosaminogly tiasa ngajagi ngalawan karusakan oksidatif sél endothelial vaskular ngainduksi ku hidrogen peroksida, tur sacara efektif tiasa nyegah lumangsungna panyakit kardiovaskular sapertos hiperténsi, arteriosclerosis, stroke sareng anu sanésna kusabab tatu endothelial vaskular.

  1. Pangaruh anti tumor.

Péptida aktif ésérster alami (BPO) sacara efektif tiasa ngahambat proliferasi kanker burih BCC-823, sél kanker anu penting ngaaplikasi apoptosis.

Bubuk péptida Tiram kagunaan jeung aplikasi

  • Diterapkeun dina widang produk kaséhatan, kusabab pangaruhna sababaraha parawatan pharmacological, éta digunakeun salaku ubar perawatan kaséhatan
  • Diaplikasi dina widang kosmetik, ivy salaku bahan baku produk perawatan kulit muncul di pasar.
  • Bubuk péptida Ouster parantos dilarapkeun dina inuman, suplemén kaséhatan lalaki, suplemén imporve Sex Pria, Kadaharan, tuangeun, jsb.

Bubuk péptida Tiram seueur deui panalungtikan

Purifikasi kamacetan

Taurine pikeun atherosclerosis péptida tiram anu dikerjakeun ku kamacetan, sareng angina pectoris pangaruh anu ngainduksi, infark miokard, pelanggaran serebral gaduh pangaruh pencegahan anu hadé.

kacapean

Dina péptida tiram anu ngandung asam amino anu tiasa ningkatkeun fungsi ati, ngahambat akumulasi asam laktat, ngabantosan nyepetkeun pamulihan sareng promosi kacapean fisik. Salaku tambahan, taurine péptida sareng glikogén tiris henteu ngan ukur tiasa ngabantosan kacapean fisik, tapi ogé kacapean méntal pikeun cageur deui épéktip, peran pamutahiran depresi endogen sareng restorasi visi parantos diaku.

Beauty

Tiram tiasa nyegah kulit garing sareng ngamajukeun métabolisme kulit, déktoran melanin kulit, ngahasilkeun kulit anu alus. Kusabab tiasa ngamajukeun formasi sareng sékrési hormon, adjustment fisiologis, henteu aya gejala kakandungan, gangguan ménopausal, ogé gaduh pangaruh anu saé. Salaku tambahan, yodium sareng tryptophan dina tiram tiasa ngabantosan anjeun mekar rambut hideung anu éndah.

rujukan:

  • [1] Kekebalan tiram. Wang L dkk. Dev Comp Immunol. (2018)
  • [2] Pangaruh imunomodulasi tina péptida tiram dina beurit imunosupresi]. Xu D dkk. Beijing Da Xue Xue Bao Yi Xue Larangan. (2016)
  • [3] Aktivitas idéntifikasi sareng ngahambat ngalawan α-thrombin tina péptida antikoagulan novel anu asalna tina protéin tiram (Crassostrea gigas). Cheng S et al. Dahareun Tangan. (2018)
  • [4] Darah tiram-hidrolisis (Crassostrea rivularis) ningkatkeun kagiatan antioksidan sareng aphrodisiac dina beurit jalu normal. Zhang Z, Su G, Zhou F, Lin L, Liu X, Zhao M. Food Res Int. 2019 Jun; 120: 178-187. doi: 10.1016 / j.foodres.2019.02.033. Epub 2019 Feb 20.
  • Naha péptida tiram tiasa ningkatkeun fungsi jalu?

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Pidéo péptida pidéo

KoA

Rujukan & citations produk