Bubuk Asam N-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Désémber 28, 2018

Antagonis reséptor bubuk N-Methyl-D-aspartic acid (NMDA) mangrupikeun kelas …………


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1530kg / bulan

Bubuk N-Methyl-D-aspartic acid (NMDA) bubuk (6384-92-5) video

 

Bubuk N-Methyl-D-aspartic acid (NMDA) atah (6384-92-5) Pedaran

Atah N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk, mangrupa turunan asam amino akting salaku agonist husus di NMDA bubuk reséptor, sahingga mimics peta nu glutamat neurotransmitter on reséptor éta. Kontras jeung glutamat, NMDA ngiket ka na ngatur reséptor NMDA hijina, lamun taya pangaruh kana reséptor glutamat lianna.

asam N métil D-aspartat mangrupakeun reséptor dipikawanoh saeutik kapanggih dina neuron jeung hormon régulasi organ awak. Eta geus dianggap jawab kanaékan luar biasa tina kaluaran hormonal ngalaman mangsa pubertas, nu ngakibatkeun ngembangkeun muscular na seksual gancang. kaayaan hormonal Ieu paling desirable pikeun ngawangun massa otot sarta malah mangpaat dina enhancing unggal aspék kinerja seksual. karek kapanggih reséptor ieu, lamun powerfully diaktipkeun ku bahan asam amino dumasar disebut bubuk NMDA, elicits pagunungan profound of sirkulasi Hormon anabolik.

Bubuk Asam N-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk ngagaduhan peran penting dina pangaturan neuroendokrin. Éta kalayan konsentrasi anu cocog tiasa mangaruhan sistem endokrin organisme, khususna ngamajukeun hormon sacara signifikan (GH) sékrési organisme sato pikeun ningkatkeun getih GHlevel. Éta ogé tiasa mangaruhan kagiatan sumebarna sél ku ngahambat sintésis DNA sél PC12.

Bubuk N-Methyl-D-aspartic acid (NMDA) atah (6384-92-5) Specifications

Ngaran Produk Bubuk Asam N-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk
Ngaran kimia n-methylaspartate; n-métil-d-aspartate; n-métil-d-asparticaci; HD-MEASP-OH; HD-MEASP-OH HCl;
merek Name Bubuk Asam N-Methyl-D-aspartic (NMDA) bubuk
Kelas ubar Reséptor glutamat; glutamat; asam amino; Inhibitor; Piridin
CAS Jumlah 6384-92-5
InChIKey HOKKHZGPKSLGJE-GSVOUGTGSA-N
molekular Formula C5H9NO4
molekular Wdalapan 147.13 g / mol
Monoisotopic Massa 147.053 g / mol
lebur Point 187-192 ° C
ngagolakanWaluya Point  267.21 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna bodas
Solubility  rada telat
Storage Temperature  Toko di RT
Application N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk anu loba dipaké dina ubar, dahareun jeung industri kimia.

 

atah Asam N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Bubuk asam N-métil-D-aspartat atanapi N-métil-D-aspartat (NMDA) mangrupa turunan asam amino anu meta salaku agonis husus dina reséptor NMDA meniru Peta glutamat, neurotransmitter anu normal nimpah reséptor éta. Teu kawas glutamat, NMDA ngan meungkeut sareng ngatur reséptor NMDA sareng teu aya pangaruh kana reséptor glutamat séjén (kayaning AMPA sareng kainate). Reséptor NMDA penting pisan nalika aranjeunna janten réaktif nalika ditarik tina alkohol sabab ngabalukarkeun gejala sapertos agitation sarta, sakapeung, seilures epileptiform.

Reséptor NMDA penting pisan pikeun ngadalikeun plasticity synaptic sareng pungsi memori. The NMDAR mangrupakeun tipe husus tina reséptor glutamat ionotropik. Reséptor NMDA disebut dingaranan kusabab molekul agonis N-métil-D-aspartate (NMDA) meungkeut sacara selektif kana éta, sareng teu ka reséptor glutamat séjén.

Asam N-Métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5) Mékanisme lampah?

Kumaha karya bubuk asam n-métil-d-aspartat? Aya seueur inpormasi ilmiah ngeunaan daérah ieu, tapi kedah urang ngajelaskeun léngkah sederhana.

Asam N-métil-D-aspartat (NMDA) tindakan salaku agonis khusus dina reséptor NMDA, sareng ku sabab kitu niru tindakan glutamat neurotransmitter kana reséptor éta. Sakumaha urang terang, glutamat mangrupikeun neurotransmitter anu ngagumbirakeun anu aya dina kalolobaan sinapsis tina sistim saraf pusat, sareng ahli farmakologis ngadamel analog ieu pikeun ngaktipkeun sub-jenis reséptor glutamat. Kusabab aya sababaraha reséptor glutamat, anjeun tiasa ngabédakeun antawisna sacara farmakologis sareng ubar anu béda, sareng bubuk NMDA mangrupikeun salah sahiji ubar. Béda sareng glutamat, NMDA ngariung sareng ngatur reséptor NMDA hungkul, kalayan henteu aya pangaruh kana reséptor glutamat sanés.

Asam D-Aspartis ngarecah jadi asam N-Métil-D-Aspartic via réaksi transference métil disebut NMDA Synthetase. N-métil-D-Aspartate lajeng ngarangsang Hipotalamus-hipofisis sarta téstés ngahasilkeun hormon. Kituna, upami anjeun nyandak Asam D-Aspartik, nya éta Asam N-métil-D-Aspartis, anu asup aya ku konversi anu sabenerna manten karya ku ngaronjatna tingkat téstostéron ogé hormon kamekaran jeung hormon luteinizing.

mangpaat asam ofN-Métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Asam N-métil-d-aspartat biasana dieusian salaku booster téstostéron, panguat téstostéron, panguat téstostéron sahingga sakedik pikeun ningkatkeun kakuatan otot, sareng perbaikan pangrutud.

N-métil-d-aspartat asam bodybuilding

Di dieu nalika urang ngobrol ngeunaan hubungan antara N-métil-d-aspartat asam sareng bodybuilding, kanyataanna kami ngobrol ngeunaan hubungan antara téstostéron jeung bodybuilding. Téstostéron henteu ngan ukur ningkatkeun kamampuan athletic, ngawangun otot masal, tapi ogé ngasorkeun memori, ningkatkeun libido, ningkatkeun tingkat énérgi, sareng kaleungitan gajih, jsb., Anu mangrupakeun kandungan utama pikeun latihan di Bodybuilding. Ku kituna simpen waé yén asam N-métil-d-aspartat nya éta kanaékan téstostéron dina awak manusa-lalaki wungkul. Awéwé teu kedah téstostéron.

disarankeun Asam N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5) Dosage

N-métil-d-aspartic acid bubuk mangrupakeun enhancer téstostéron anu kuat sarta dina dosage low of 30 mg ka 50mg pisan mujarab pikeun para perina, sareng relatif aman tiasa diseken ku asam amino sareng ekstrak herbal kayaning brassaiopsis glomerulata sari.

efek samping asam ofN-Métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Sagala efek samping rumor ti panglawungan bodybuilding henteu leres sareng henteu laporan sains dina efek samping serius na acan.