+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Antagonis reséptor bubuk asam N-métil-D-aspartat (NMDA) mangrupakeun kelas .........


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1530kg / bulan

gambaran

Atah N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5) video

Atah N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5) Pedaran

Atah N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk, mangrupa turunan asam amino akting salaku agonist husus di NMDA bubuk reséptor, sahingga mimics peta nu glutamat neurotransmitter on reséptor éta. Kontras jeung glutamat, NMDA ngiket ka na ngatur reséptor NMDA hijina, lamun taya pangaruh kana reséptor glutamat lianna.

asam N métil D-aspartat mangrupakeun reséptor dipikawanoh saeutik kapanggih dina neuron jeung hormon régulasi organ awak. Eta geus dianggap jawab kanaékan luar biasa tina kaluaran hormonal ngalaman mangsa pubertas, nu ngakibatkeun ngembangkeun muscular na seksual gancang. kaayaan hormonal Ieu paling desirable pikeun ngawangun massa otot sarta malah mangpaat dina enhancing unggal aspék kinerja seksual. karek kapanggih reséptor ieu, lamun powerfully diaktipkeun ku bahan asam amino dumasar disebut bubuk NMDA, elicits pagunungan profound of sirkulasi Hormon anabolik.

asam atah N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk muterkeun hiji peran penting dina pangaturan neuroendocrine. Eta mibanda konsentrasi cocog bisa mangaruhan sistem organismena éndokrin, utamana ngamajukeun hormon nyata (GH) sékrési organisme sato pikeun ngaronjatkeun GHlevel getih. Éta ogé bisa mangaruhan aktivitas proliferasi sél ku inhibiting sintésis DNA sél PC12.

Atah N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5) Specifications

Ngaran Produk asam atah N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk
Ngaran kimia n-methylaspartate; n-métil-d-aspartate; n-métil-d-asparticaci; HD-MEASP-OH; HD-MEASP-OH HCl;
merek Name asam atah N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk
Kelas ubar reséptor glutamat; glutamat; asam amino; sambetan; Pyridines
CAS Jumlah 6384-92-5
InChIKey HOKKHZGPKSLGJE-GSVOUGTGSA-N
molekular Formula C5H9NO4
molekular Wdalapan 147.13 g / mol
Monoisotopic Massa 147.053 g / mol
lebur Point 187-192 ° C
ngagolakanWaluya Point 267.21 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna bodas
Solubility rada telat
Storage Temperature Toko di RT
Application N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk anu loba dipaké dina ubar, dahareun jeung industri kimia.

atah Asam N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Bubuk asam N-métil-D-aspartat atanapi N-métil-D-aspartat (NMDA) mangrupa turunan asam amino anu meta salaku agonis husus dina reséptor NMDA meniru Peta glutamat, neurotransmitter anu normal nimpah reséptor éta. Teu kawas glutamat, NMDA ngan meungkeut sareng ngatur reséptor NMDA sareng teu aya pangaruh kana reséptor glutamat séjén (kayaning AMPA sareng kainate). Reséptor NMDA penting pisan nalika aranjeunna janten réaktif nalika ditarik tina alkohol sabab ngabalukarkeun gejala sapertos agitation sarta, sakapeung, seilures epileptiform.

Reséptor NMDA penting pisan pikeun ngadalikeun plasticity synaptic sareng pungsi memori. The NMDAR mangrupakeun tipe husus tina reséptor glutamat ionotropik. Reséptor NMDA disebut dingaranan kusabab molekul agonis N-métil-D-aspartate (NMDA) meungkeut sacara selektif kana éta, sareng teu ka reséptor glutamat séjén.

Asam N-Métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5) Mékanisme lampah?

Kumaha karya bubuk asam n-métil-d-aspartat? Aya seueur inpormasi ilmiah ngeunaan daérah ieu, tapi kedah urang ngajelaskeun léngkah sederhana.

Asam N-métil-D-aspartat (NMDA) tindakan minangka agonis husus di reséptor NMDA, sahingga ngémita peta nu neurotransmitter glutamat dina reséptor éta. Sakumaha urang terang, glutamat nyaéta neurotransmitter excitatory nu aya dina seueur synapses sistim saraf pusat, sareng ahli farmakologolog dijieun analogna pikeun ngaktifkeun sub-tipe reséptor glutamat. Lantaran aya sababaraha reséptor glutamat, anjeun tiasa ngabédakeun bahan kimiawi sacara farmasi sacara ubar, sareng bubuk NMDA mangrupakeun salah sahiji ubar obat. Kontras jeung glutamat, NMDA ngiket sareng ngatur reséptor NMDA sareng henteu ngan aya pangaruh dina reséptor glutamat séjén.

Asam D-Aspartis ngarecah jadi asam N-Métil-D-Aspartic via réaksi transference métil disebut NMDA Synthetase. N-métil-D-Aspartate lajeng ngarangsang Hipotalamus-hipofisis sarta téstés ngahasilkeun hormon. Kituna, upami anjeun nyandak Asam D-Aspartik, nya éta Asam N-métil-D-Aspartis, anu asup aya ku konversi anu sabenerna manten karya ku ngaronjatna tingkat téstostéron ogé hormon kamekaran jeung hormon luteinizing.

mangpaat asam ofN-Métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Asam N-métil-d-aspartat biasana dieusian salaku booster téstostéron, panguat téstostéron, panguat téstostéron sahingga sakedik pikeun ningkatkeun kakuatan otot, sareng perbaikan pangrutud.

N-métil-d-aspartat asam bodybuilding

Di dieu nalika urang ngobrol ngeunaan hubungan antara N-métil-d-aspartat asam sareng bodybuilding, kanyataanna kami ngobrol ngeunaan hubungan antara téstostéron jeung bodybuilding. Téstostéron henteu ngan ukur ningkatkeun kamampuan athletic, ngawangun otot masal, tapi ogé ngasorkeun memori, ningkatkeun libido, ningkatkeun tingkat énérgi, sareng kaleungitan gajih, jsb., Anu mangrupakeun kandungan utama pikeun latihan di Bodybuilding. Ku kituna simpen waé yén asam N-métil-d-aspartat nya éta kanaékan téstostéron dina awak manusa-lalaki wungkul. Awéwé teu kedah téstostéron.

disarankeun Asam N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5) Dosage

N-métil-d-aspartic acid bubuk mangrupakeun enhancer téstostéron anu kuat sarta dina dosage low of 30 mg ka 50mg pisan mujarab pikeun para perina, sareng relatif aman tiasa diseken ku asam amino sareng ekstrak herbal kayaning brassaiopsis glomerulata sari.

efek samping asam ofN-Métil-D-aspartat (NMDA) bubuk (6384-92-5)

Sagala efek samping rumor ti panglawungan bodybuilding henteu leres sareng henteu laporan sains dina efek samping serius na acan.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.