+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Lactoferrin (146897-68-9)

Lactoferrin (LF), ogé katelah lactotransferrin (LTF), nyaéta glikoprotein anu diwakilan dina rupa cairan urus kalebet ……


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Lactoferrin bubuk Specifications

Ngaran Produk Lactoferrin
Ngaran kimia lactotransferrin (LTF)
merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 146897-68-9
InChIKey N / A
molekular Formula C141H224N46O29S3
molekular Wdalapan 87 kDa
Monoisotopic Massa N / A
titik golak N / A
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna beureum ngora
Solubility H2O: 1 mg / mL
Storage Temperature 2-8 ° C
Application N / A

Naon Lactoferrin?

Lactoferrin (LF), ogé katelah lactotransferrin (LTF), nyaéta glikoprotein sacara umum diwakilan dina rupa cairan secretory kalebet susu. CRM protéin full-panjang ieu cocog salaku bahan pikeun dianggo dina kalibrator atanapi kadali pikeun sababaraha aplikasi uji coba LC-MS / MS kalebet tés alérgi, uji formula orok, diet atanapi nutrisi sareng aplikasi uji diagnostik.

Colostrum, susu anu munggaran saatos orok ngalahirkeun, ngandung lactoferrin tingkat tinggi, sakitar tujuh kali jumlah anu dipendakan dina susu engké. Lactoferrin ogé kapanggih dina cairan dina panon, irung, saluran pernapasan, peujit, jeung tempat séjén. Jalma nganggo lactoferrin salaku ubar.

Lactoferrin dianggo pikeun ngarawat borok lambung sareng peujit, diare, sareng hépatitis C. Éta ogé dianggo salaku antioksidan sareng pikeun ngajagaan tina inféksi baktéri sareng virus. Kagunaan séjén kalebet merangsang sistem imun, nyegah karusakan jaringan pakait sareng sepuh, promosi baktéri peujit séhat, nyegah kanker, sareng ngatur cara awak ngolah beusi.

Sababaraha peneliti nyarankeun lactoferrin tiasa maénkeun peran pikeun ngarengsekeun masalah kaséhatan global sapertos kakurangan beusi sareng diare parna.

Dina tatanén industri, lactoferrin dipaké pikeun maéhan baktéri nalika ngolah daging.

Lactoferrin mangrupikeun bagian tina sistem imun sareng ngagaduhan kagiatan antimikrobial. Salaku fungsi utama pikeun ngagabungkeun sareng ngangkut beusi, Lactoferrin ogé ngagaduhan fungsi sareng sifat-sifat beusi antibakteri, antipirus, résistansi ka parasit, katalisis, pencegahan kanker sareng tarung ngalawan kanker, alergi sareng perlindungan radiasi. Sababaraha urang nyandak suplemén lactoferrin pikeun nyandak kauntungan antioksidan sareng anti radang.

Mangpaat Lactoferrin

Pangaruh anti-radang

Sanaos mékanisme langsung teu acan diadegkeun, lactoferrin mangrupikeun komponén anti-radang anu terkenal di manusa.

Lactoferrin dina cairan amniotik mangrupakeun komponén anu penting pikeun ngurangan peradangan janin dina ibu hamil ku ngirangan tingkat IL-6 sareng ngirangan inféksi nyababkeun peradangan.

Cai mibanda sipat anti-radang nalika berinteraksi sareng sistem imun ngalawan virus Epstein-Barr, ngirangan radang ku ngahambat aktivasina tina TLR2 sareng TLR9 dina DNA virus.

Sipat Bakteri

Lactoferrin ngabantosan ngeureunkeun kagiatan baktéri. Kaseup baktéri peryogi beusi pikeun fungsina, sareng lactoferrin tiasa ngeureunkeun baktéri tina nyandak beusi dina awak manusa.

Salaku tambahan, éta tiasa ngahalang métabolisme karbohidrat baktéri, ngalestarikan tembok sélna, atanapi berinteraksi sareng lysozymes dina susu pikeun ngeureunkeun baktéri.

Kalungguhan dina Pangembangan Fetal / Orok

Orok butuh lactoferrin pikeun ngembangkeun sareng adaptasi kana sistem peujit. Éta tanggung jawab pikeun ngabédakeun sél épipélial peujit leutik, mangaruhan massa peujit leutik, panjang, sareng ekspresi énzim.

Dina janin manusa, lactoferrin berfungsi minangka regulator pertumbuhan tulang dina fase kamekaran tulang manusa.

Lactoferrin promosikeun pertumbuhan jaringan cartilaginous dina sababaraha tahap pangembangan fétal ku merangsang osteosit na immature sareng osteoblasts.

Dina janin manusa, Lactoferrin promosikeun nyerep beusi sareng pangembangan wates sikat, ngiringan kamekaran sareng pangembangan gajih sateuacan lahir.

Tingkat Lactoferrin anu luhur dina fétus nyegah inféksi sareng pecah mémbran fétal bari ningkatkeun betah tanaga gawé.

Kumaha cara Lactoferrin?

Lactoferrin ngabantosan nyerep nyerep beusi dina peujit sareng pangiriman beusi kana sél.

Éta ogé ngajagaan pikeun ngalawan inféksi baktéri, kamungkinan ku nyegah paningkatan baktéri ku ngabuang aranjeunna tina gizi ésénsial atanapi ku cara maéhan baktéri ku ngancurkeun tembok sélna. Lactoferrin anu dikandung dina susu indung anu dipercaya pikeun ngalindungan orok anu disinuhan pikeun inféksi baktéri.

Salian inféksi baktéri, lactoferrin sigana aktip ngalawan inféksi anu disababkeun ku sababaraha virus sareng jamur.

Lactoferrin ogé sigana aya hubunganana sareng pangaturan fungsi sumsum tulang (myelopoiesis), sareng sigana tiasa naekeun sistem pertahanan awak (imunitas).

Balukar efek Lactoferrin

Bubuk Lactoferrin aman dina jumlah dikonsumsi dina dahareun. Anggap jumlah lactoferrin anu langkung luhur tina susu sapi ogé tiasa salamet dugi ka sataun. Lactoferrin manusa anu dilakukeun tina sangu olahan khusus didamel aman dugi ka 14 dinten. Lactoferrin tiasa nyababkeun diare. Dina dosis anu luhur pisan, ruam kulit, leungitna napsu, kacapean, pangejar, sareng kabebeng.

Bubuk Lactoferrin kagunaan jeung aplikasi

TANJUNG INFANT DAN LACTOFERRIN

Dina kalahiran anu énggal, susu orok anu diperkirakeun kalayan lactoferrin (nganggo atanapi tanpa probiotics) ngirangan résiko tina septicemia ditunda (baktéri atanapi jamur).

Analisis hasil jero nunjukkeun yén bovine lactoferrin ngirangan inféksi tinimbang nyegah jamur nyebarkeun. Ieu nunjukkeun yén lactoferrin tiasa nyegah inféksi jamur tina kasakit kana kasakit sistemik.

Lactoferrin Bovine tiasa meréduksi halangan-otak getih ku reséptor khusus, sareng ningkatkeun neuroprotection, neurodevelopment sareng kamampuan diajar dina mamalia.

rujukan:

  • Barrington K et al, The Lacuna Tés: a dua kali buta percobaan pilot dikendali acak tina suplement lactoferrin dina orok pisan preterm, J Perinatol. 2016 Aug; 36 (8): 666-9.
  • Lauterbach R et al., Lactoferrin - glikoprotein poténsi terapi hébat, Dev Period Med. 2016 Apr-Jun; 20 (2): 118-25.
  • Otropagy nu diatur Nbr1 dina diferensiasi osteoblastic-ngainduksi Lactoferrin-ngainduksi. Zhang Y, Zhang ZN, Li N, Zhao LJ, Xue Y, Wu HJ, Hou JM. Biosim Biotéhnol Biosci. 2020 Mar
  • Pangaruh Dosis Benteng Bactine Lactoferrin dina Metabolisme Beusi Orok Anémik. Chen K, Zhang G, Chen H, Cao Y, Dong X, Li H, Liu C. J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo). 2020
  • Lactoferrin: Pamuter Kritis di Neonatal Host Defense. Telang S et al. Gawat. (2018)
  • Peran Lactoferrin dina Neonates sareng Orok: Ngamutahirkeun. Manzoni P dkk. Am J Perinatol. (2018)
  • Suplemén lactoferrin éeral pikeun pencegahan sepsis sareng enterocolitis necrotizing dina orok preterm. Pammi M dkk. Cochrane Database Syst Pdt (2017)

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Video Lactoferrin (146897-68-9)

KoA

Rujukan & citations produk