+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Oxiracetam (62613-82-5)

Powder Oxiracetam atah parantos diulik salaku pengobatan anu potensial neunggeul mémori patali jeung Panyakit Alzheimer sareng neurologis sejenna ……….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / bulan

gambaran

bubuk atah Oxiracetam (62613-82-5) video

bubuk atah Oxiracetam (62613-82-5) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Oxiracetam
Ngaran kimia 2- (4-hidroksi-2-oxopyrrolidin-1-yl) acetamide
brand Ngaran Taya data sadia
Kelas ubar Nootropics Narkoba
CAS Jumlah 62613-82-5
InChIKey IHLAQQPQKRMGSS-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C6H10N2O3
molekular Wdalapan 158.15
Monoisotopic Massa 158.069 g / mol
lebur Point 165-168 ° C
golak Point 494.6 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan jam 8
warna bodas padet
Solubility Leyur dina DMSO
Storage Temperature Garing, poék jeung di 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Application Nootropic. Analog tina Piracetam mibanda aktivitas psychostimulant.

bubuk atah Oxiracetam (62613-82-5) Pedaran

Powder Oxiracetam atah mangrupa turunan Piracetam sareng ngagagir sistim saraf pusat, nyorong métabolisme uteuk, naek sacara signifikan jeung nyorong ingetan mémori sareng anu leres ngubaran memori pikun sareng turunna méntal. Usedta dipaké pikeun ngubaran disfungsi otak sindrom jiwa sarta gangguan jiwa. Canta tiasa ningkatkeun kamampuan mémori sareng diajar pikeun ngarep pikun pikun manéh atawa gangguan memori. Suitableta cocog pikeun nyampurkeun neural disfungsi, gangguan mémori sareng kecerdasan: karusakan uteuk. Alsota ogé ogé dianggo pikeun ngarubah pikeun neurosis, trauma otak, encephalitis, jeung panyakit uteuk anu sanés. Kauntungannana pangsaéna Oxiracetam atah bubuk nya éta pisan leyur na cai, sahingga pas ngayak. Panalungtikan némbongkeun yén bubuk atah Oxiracetam mibanda aktivitas farmakologis sareng épék kuratif anu signifikan dibandingkeun sareng Piracetam.‍

Oxiracetam bubuk (62613-82-5) Mékanisme Aksi

Oxiracetam parantos ditangtayungan tina scopolamine-ngainduksi amnesia boh dina populasi beurit sareng di populasi manusa, ngusulkeun tiasa ngabantosan recovery ti kaayaan mabok deliriant jeung nagara anu ilaharna dipanggihan sacara kognitif ku ngajaga tingkat asétil kolin nyukupan salaku mékanisme primér.

Oxiracetam parantos ditingalikeun kanaékan acetylcholine dina sél hippocampal. Lantaran acetycholine kalibet dina fungsi konsolidasi mémori, ieu berpotensi tiasa nganggalian éfék nootropik na.

mangpaat of Oxiracetam bubuk (62613-82-5)

  • ningkat mémori
  • Diajar Enhancement
  • Konsentrasi sarta Pokus
  • Enhanced verbal Fluency
  • Neuroprotectant
  • Hampang Stimulant sareng Ngamajukeun Wakefulness

disarankeun Oxiracetam bubuk (62613-82-5) Dosage

Dosage of oxiracetam kirang ti piracetam, tapi éta henteu hartosna jumlah leutik bakal cukup. Dosage has anu aya antara rentang 1200 mg sareng 2400 mg dicandak sapanjang sapoé, boh dina dua nepi ka tilu période dosis anu rata-rata nyebar (kayaning tilu dosis 400mg atanapi 800mg).

efek samping of Oxiracetam bubuk (62613-82-5)

Oxiracetam bisa ngabalukarkeun lieur. Pikeun leupas tina lieur oxiracetam, cokot suplement kolin kawas alfa GPC atanapi citicoline.

Kusabab boga sipat stimulan anu hampang, oxiracetam berpotensi ngaganggu siklus saré normal upami dicandak telat dina sapoé.

Balukar tina karusuhan sareng kaasaman, awang-jarang, parantos dilaporkeun. ‍Pék ieu umum tiasa dihindari ku cara nyokot oxiracetam saméméhna dina dinten atanapi ngurangan dosis.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.