bubuk atah Lorcaserin (616202-92-7)

Oktober 30, 2018
SKU: 616202-92-7
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

bubuk atah Lorcaserin milik hiji kelas obat katelah reséptor serotonin agonists.It jalan ku cara ningkatkeun perasaan fullness ambéh ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1480kg / bulan

bubuk atah Lorcaserin (616202-92-7) video

bubuk atah Lorcaserin (616202-92-7) Pedaran

bubuk atah Lorcaserin milik hiji kelas obat katelah reséptor serotonin agonists.It jalan ku cara ningkatkeun perasaan fullness ambéh kirang pangan ieu bubuk eaten.Raw Lorcaserin dipaké ku latihan dokter-disatujuan, robah kabiasaan, sarta program diet ngurangan-kalori pikeun mantuan Anjeun leungit beurat. Hal ieu dipaké ku jalma kaleuwihan beurat tangtu, kayaning jalma anu aya obese atanapi gaduh masalah médis nu patali jeung beurat. Kaleungitan beurat jeung ngajaga dipareuman bisa ngurangan éta loba resiko kaséhatan anu datangna jeung obesitas, kaasup panyakit jantung, diabetes, darah tinggi, sarta hirup pondok.

bubuk atah Lorcaserin mangrupakeun 5-HT2C reséptor agonist selektif, sarta dina nguji vitro tamba némbongkeun selectivity lumrah pikeun 5-HT2C leuwih reséptor targets.5-HT2C patali séjén anu lokasina ampir éksklusif dina uteuk, sarta bisa kapanggih dina choroid nu plexus, cortex, hippocampus, cerebellum, amygdala, thalamus, sarta hipotalamus. The aktivasina of reséptor 5-HT2C dina hipotalamus geus sakuduna dituju pikeun ngaktipkeun proopiomelanocortin (POMC) produksi jeung akibatna ngamajukeun leungitna beurat ngaliwatan satiety. studi klinis némbongkeun yén ubar bisa ngurangan beurat obesitas sarta penderita kaleuwihan beurat, bisa ningkatkeun parameter métabolik nu patali obesitas, sarta eta oge bisa ditolerir. Atah Lorcaserin bubuk pangirut pikeun kali 5-HT2c 100 leuwih luhur ti 5-HT2B (valvular résiko panyakit jantung), eta geus kaamanan alus, éta kahiji FDA-disatujuan ubar beurat-leungitna sanggeus 1999. Dina taun Raw Lorcaserin perlakuan bubuk, leungitna beurat rata Bulan ti 3 mun 3.7 persen.

bubuk atah Lorcaserin (616202-92-7) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah Lorcaserin bubuk Base
Ngaran kimia Raw Lorcaserin powder;(R)-8-Chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine
merek Name Belviq
Kelas ubar agonists reséptor serotonin
CAS Jumlah 616202-92-7
InChIKey XTTZERNUQAFMOF-QMMMGPOBSA-N
molekular Formula C11H14ClN
molekular Wdalapan 195.69
Monoisotopic Massa 195.0814772
lebur Point Taya data sadia
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan The plasma satengah hirup téh kurang leuwih jam 11.
warna bubuk bodas
kaleyuran kaleyuran cai anu leuwih gede ti 400 mg / ml.
panyimpenan Temperature -20 ℃ freezer
Application Pikeun pengobatan obesitas, salaku adjunct ka diet ngurangan-kalori sarta ngaronjat aktivitas fisik.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.