bubuk atah Lorcaserin (616202-92-7)

Oktober 30, 2018

Bubuk Lorcaserin atah kagolong kana kelas ubar anu dikenal salaku resépton agonis reséptor serotonin. Gawéna ku cara ningkatkeun perasaan kapenuhan sahingga …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1480kg / bulan

Bubuk Lorcaserin atah (616202-92-7) video

 

Bubuk Lorcaserin atah (616202-92-7) Pedaran

bubuk atah Lorcaserin milik hiji kelas obat katelah reséptor serotonin agonists.It jalan ku cara ningkatkeun perasaan fullness ambéh kirang pangan ieu bubuk eaten.Raw Lorcaserin dipaké ku latihan dokter-disatujuan, robah kabiasaan, sarta program diet ngurangan-kalori pikeun mantuan Anjeun leungit beurat. Hal ieu dipaké ku jalma kaleuwihan beurat tangtu, kayaning jalma anu aya obese atanapi gaduh masalah médis nu patali jeung beurat. Kaleungitan beurat jeung ngajaga dipareuman bisa ngurangan éta loba resiko kaséhatan anu datangna jeung obesitas, kaasup panyakit jantung, diabetes, darah tinggi, sarta hirup pondok.

Bubuk atah Lorcaserin mangrupikeun agonis reséptor 5-HT2C selektif, sareng tés in vitro ubar nunjukkeun seléksi anu masuk akal pikeun 5-HT2C tibatan target anu sanés. Reséptor 5-HT2C ayana ampir sacara éksklusif dina uteuk, sareng tiasa dipendakan dina choroid plexus, korteks, hippocampus, cerebellum, amygdala, thalamus, sareng hypothalamus. Aktipasi reséptor 5-HT2C dina hipotalamus sakuduna ngaktipkeun produksi proopiomelanocortin (POMC) sareng akibatna ngamajukeun kaleungitan beurat ku ngalantarankeun sugema. Panilitian klinis nunjukkeun yén ubar tiasa ngirangan beurat obesitas sareng penderita kaleuwihan beurat, éta tiasa ningkatkeun parameter metabolisme anu patali sareng obesitas, sareng éta ditoleransi kalayan saé. Pangaruh bubuk Lorcaserin atah pikeun 5-HT2c 100 kali langkung luhur tibatan 5-HT2B (résiko panyakit jantung valvular), éta ngagaduhan kaamanan anu saé, éta mangrupikeun ubar leungitna beurat anu disatujuan ku FDA saatos 1999. Dina sataun pangobatan bubuk Lor Lorerinerin, rata-rata rugi beurat antara 3 dugi 3.7 persén.

 

Bubuk Lorcaserin atah (616202-92-7) Spésifikasi

Ngaran Produk Atah Lorcaserin bubuk Base
Ngaran kimia Raw Lorcaserin powder;(R)-8-Chloro-1-methyl-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine
merek Name Belviq
Kelas ubar agonists reséptor serotonin
CAS Jumlah 616202-92-7
InChIKey XTTZERNUQAFMOF-QMMMGPOBSA-N
molekular Formula C11H14ClN
molekular Wdalapan 195.69
Monoisotopic Massa 195.0814772
lebur Point  Taya data sadia
Freezing Point Teu aya data
Biologis Satengah-Kahirupan The plasma satengah hirup téh kurang leuwih jam 11.
warna bubuk bodas
kaleyuran  kaleyuran cai anu leuwih gede ti 400 mg / ml.
panyimpenan Temperature  -20 ℃ freezer
Application Pikeun pengobatan obesitas, salaku adjunct ka diet ngurangan-kalori sarta ngaronjat aktivitas fisik.