Astaxanthin Alami (472-61-7)

Pébruari 28, 2020

Astaxanthin alami (472-61-7) nyaéta karotenénid alami anu alami sacara alami dibéntar di alam ……


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Vidéo Astaxanthin (472-61-7) video

Astaxanthin Alami (472-61-7) spésifikasi

Ngaran Produk Astaxanthin Alami
Ngaran kimia Ovoester; Astaxanthine; (3S, 3'S) -Astaxanthin; 3,3′-dihydroxy-β, β-karoten-4,4′-dione
CAS Jumlah 472-61-7
InChIKey MQZIGYBFDRPAKN-SODZLZBXSA-N
Formula molekular C40H52O4
Beurat molekul 596.83848
Monoisotopic Massa 596.38656 g / mol
lebur Point 215-216 ° C
golak Point 568.55 ° C (estimasi kasar)
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna warna rosa ka ungu pisan
kaleyuran DMSO: leyur1mg / mL (dipanasan)
Suhu Storage -20 ° C
aplikasi Astaxanthin alami ogé katelah astacin, mangrupikeun salah sahiji bahan kaséhatan anu mulia, digunakeun pikeun ngembangkeun pikeun ningkatkeun kekebalan, anti-oksidasi, anti radang, kaséhatan ati sareng otak, ngatur lipid getih sareng produk alami sareng séhat anu sanés. Ayeuna, bagian utama anu dianggo salaku bahan baku pikeun kaséhatan sareng ubar kaséhatan manusa; akuakultur (salmon utama ayeuna, trout sareng salmon), aditifan ternak aditif sareng aditif tina kosmétik.

Sajarah Astaxanthin

Dina abad ka-18, yén alga Haematoccus pluvialis kapanggih, sanaos éta henteu dugi ka pertengahan abad ka-20 yén Astaxanthin anu ngahasilkeun anjeunna dideteksi. Dina taun-taun ayeuna, panalungtikan anu ageung kana kauntungan kaséhatan poténsial parantos dilakukeun sareng masarakat parantos sadar kumaha kuatna antioksidan Astaxanthin. Unggal taun sakitar 100 studi énggal dilakukeun sareng ayeuna kirang langkung 1000 langkung parantos diterbitkeun.

Astaxanthin dihasilkeun ku ganggang nalika aranjeunna ngalaman kaayaan lingkungan setrés sareng stres. Éta tiasa disababkeun ku kombinasi hal-hal sapertos kakurangan dahareun, henteuna cai, sinar panonpoé sengit sareng suhu. Akibat tina setrés, sél ganggang ngagaduhan sénsitip dina pigmen Astaxanthin beureum, anu janten "kakuatan-lapangan" pikeun ngajagaan aranjeunna.

Jenis-jenis astaxanthin di pasar

Aya dua jinis astaxanthin; bentuk alami anu dipendakan dina lauk liar sareng ganggang sareng bentuk sintétis anu dilakukeun tina pétrokimia. Astaxanthin alami jauh langkung kuat tibatan sintétis, anu ngan ukur ngagaduhan ca. sapertilu tina kapasitas antioksidan alami Astaxanthin. Di Pure Natura, urang pastina nganggo ganggang cai tawar Haematococcus Pluvialis. Salian Astaxanthin, ganggang ogé ngandung seueur asam lemak omega-3. Ganggang anu tumuwuh ditungtut di Islandia sareng berbudaya nganggo hawa beresih Islandia, cai sareng kakuatan pembaruan. Bubuk Astaxanthin alami bakal disayogikeun ku kami sarta pohara populér di pasar.

Naon Alam Astaxanthin?

Astaxanthin alami (472-61-7) nyaéta karotenénid alami anu sacara alami aya dina alam utamana dina organisme laut sapertos microalgae, salmon, trout, krill, udang, krayon, sareng krustacean dll. Astaxanthin, disebat "raja karotenén" beureum, sareng tanggung jawab pikeun ngarobah salmon, yuyu, lobster sareng udang daging jambu. Di krustaceans, dikurilingan ku protéin sareng dikaluarkeun ku panas, ieu kenging udang sareng lobang beureum janten tuang.

Salaku pigmén beureum-pink, astaxanthin ogé tiasa kapanggih dina bulu manuk, sapertos puyuh, flamingo, sareng kembang, ogé propolis, zat résinous dikumpulkeun ku palebah. Sareng pluvialis microalga héjo Haematococcus dianggap minangka sumber astaxanthin. Microalgae séjén, sapertos Chlorella zofingiensis, Chlorococcum spp., Sareng Botryococcus braunii, ogé ngandung astaxanthin. Di sagigireun, sababaraha sayur anu ngagaduhan warna warna kemerahan ogé ngagaduhan.

Pikeun manusa, astaxanthin mangrupikeun karotenénid anti-larut lipid anu aya pikeun suplement ku asupan produk antioksidan pluvialis turunan Haidatococcus. Kusabab astaxanthin berpotensi ningkatkeun indeks métabolisme latihan, pagelaran, sareng pamulihan kusabab kapasitas antioksidan anu kuat, ku kituna suplemén dietary tiasa dianggo pikeun ngalaksanakeun manusa, kalayan implikasi kasehatan anu lega.

Kumaha Hakekat Astaxanthin?

Astaxanthin alami mangrupikeun antioksidan anu kuat. Antioksidan mangrupakeun zat gizi anu penting pikeun ngalawan karusakan radikal gratis.

Radikal bébas nyaéta éléktron anu teu dibayar anu ngumpulkeun dina sél salaku hasil métabolisme. Sareng sistem kekebalan kadang nganggo aranjeunna pikeun ngalawan virus sareng baktéri.

Aranjeunna ogé kabentuk nalika anjing anjeun kakeunaan racun sapertos:

▪ Bahan kimia

▪ Péstisida

▪ Kadaharan olahan

▪ Polusi

▪ Radiasi

Sakali bentuk radikal bébas dina sél, éléktron tunggalna ngajadikeun aranjeunna teu stabil. Janten aranjeunna gancang meta sareng sanyawa sanésna pikeun néwak éléktron anu kadua. Sakali aranjeunna gaduh éléktron kadua aranjeunna janten stabil deui.

Sareng aranjeunna sering nyerang molekul stabil anu pangdeukeutna sareng maok éléktronna. Janten molekul rusak sareng éléktron anu leungit janten radikal bébas sanés ... sareng réaksi ranté diatur dina gerak. Proses ieu disebut setrés oksidatif.

Ieu anu nyababkeun karusakan sél, protéin, sareng DNA dina awak anjing anjeun. Sareng kenging radikal bébas pakait sareng panyakit umum kalebet kanker, sareng sepuh prématur.

Kauntungan Astaxanthin Alami

Astaxanthin alami ngagaduhan pangaruh anu hadé pikeun manusa, di antarana:

Astaxanthin Tiasa Ngabantosan Nyeri sareng Peradangan

Astaxanthin alami mangrupikeun kuat anti-radang sareng reliever nyeri, ngahalangan bahan kimia anu béda dina awak anjeun sareng ngirangan sanyawa radang anu nyababkeun seueur panyakit kronis, éta tiasa dianggo pikeun ngubaran rematik rheumatoid (RA) sareng sindrom torowongan carpal jsb panyakit. Astaxanthin henteu ngan ukur mangaruhan jalur COX 2, éta bakal ngurangan tingkat serum nitrat oksida, interleukin 1B, prostaglandin E2, C Reactive Protein (CRP) sareng TNF-alpha (tumor faktor nekrosis tumor), sareng sadaya ieu parantos kabuktosan , tina astaxanthin anu alami ieu dipidangkeun pikeun ngiringan CRP langkung ti 20 persen dina ngan dalapan minggu.

Astaxanthin Alami Ngabantosan Ngalawan Fase

Astaxanthin alami ngagaduhan pamulihan anu saé tina latihan, éta tiasa ngabantosan atlit ngadamel pangsaéna. Salian ti éta, astaxanthin murni dituduhkeun pikeun pamulihan otot, daya tahan saé, kakuatan ditingkatkeun sareng tingkat énergi anu ningkat.

Astaxanthin Alam Ngadukung Kaséhatan Mata

Astaxanthin alami gaduh kamampuan unik pikeun nyebrang sareng ngahalangan retina anjeun. Uji klinis parantos nunjukkeun yén astaxanthin ngabantosan retinopathy diabetes, degenerasi macular, galur panon sareng kacapean sareng ningali dina detil anu hadé. Salian ti éta, Astaxanthin alami, éta tiasa ningkatkeun karusakan di tengah rétina ku jalma-jalma anu AMD, tapi henteu ningkatkeun karusakan di luar wilayah tina rétina.

❶ Alam Astaxanthin ngabersihkeun Tél

Saringan Astaxanthin alami kana unggal sél awak. Sipat molofilik sareng hidrofilik sacara unik ngamungkinkeun pikeun ngalangkungan sakabéh sél, sareng hiji tungtung molekul astaxanthin anu ngajagi bagian sél lemak-leyur sareng hiji tungtung ngajagi bagian cai larut sél.

❶ Alam Astaxanthin Bisa ngajaga kulit

Astaxanthin parantos ditingalikeun ngajagi organ panggedéna awak, éta ngirangan karusakan anu disababkeun ku radiasi ultraviolét ti panonpoé. Reserches nunjukkeun yén nyandak astaxanthin ku sungut salami 9 minggu katingalina ngirangan redness sareng kaleungitan Uap kulit disababkeun ku sinar panonpoé anu disebut "UV" sinar. ku kituna ningkatkeun tingkat Uap kulit, lancar, élastisitas, kedutan halus, sareng bintik-bintik atanapi jerawat.

Salian ti éta, Astaxanthin ogé tiasa dianggo pikeun ngubaran infertilitas jalu, gejala menopausal, sareng ngirangan lemak getih anu disebut trigliserida sareng ningkatkeun lipoprotein kapadetan tinggi (HDL atanapi "saé") dina jalma anu koléstérol tinggi.

Dumasar kanyataan kanyataan astaxanthin tiasa masihan urang seueur kauntungan, bubuk astaxanthin alami janten kabiasaan. Sajumlah produk atanapi suplemén astaxanthin alami dumasar kana bubuk astaxanthin parantos muncul dina pasaran.

Anggo Alam Astaxanthin (472-61-7)

Astaxanthin alami ngagaduhan peran kaséhatan anu hébat pikeun ngubaran kasakit.First, dicandak ku sungut pikeun ngubaran panyakit Alzheimer, Panyakit Parkinson, stroke, koléstérol tinggi, panyakit ati, degenerasi macular nu aya umur (leungitna visi anu aya hubunganana), sareng nyegah kanker . Kadua, éta ogé dianggo pikeun sindrom métabolik, anu mangrupikeun sakumpulan kaayaan anu nambahan résiko panyakit jantung, stroke sareng diabetes. Katilu, éta ogé dianggo pikeun ningkatkeun pagelaran latihan, nurunkeun karusakan otot saatos latihan, sareng turunna nyeri otot saatos latihan. Ogé, astaxanthin ogé ditampi pikeun ningkatkeun sare, sareng sindrom torowongan carpal, dyspepsia, henteu subur lalaki, gejala ménopause, sareng panyakit rheumatoid jsb.

Dina waktu anu sarua, astaxanthin ogé maénkeun peranna dina widang séjén. Sapertos dina kulit, astaxanthin diterapkeun langsung kana kulit pikeun ngajagaan ngalawan kaduruk ku panonpoé, pikeun ngurangan kedutan, sareng kanggo kauntungan kosmetik sanésna; Dina dahareun, éta tiasa dianggo salaku suplemén pakan sareng aditif ngawarnaan kadaharan kanggo salmon, keuyeup, udang, hayam, sareng produksi endog; Samentara dina tatanén, astaxanthin dianggo salaku suplemén katuangan kanggo ngahasilkeun endog endog.

Di perusahaan kami, bubuk astaxanthin alami bakal disayogikeun ku kualitas luhur, tiasa dianggo dina jinis suplemén astaxanthin sareng produk perawatan kulit. Upami anjeun hoyong mendakan produsén bubuk astaxanthin atanapi ngalakukeun borongan bubuk astaxanthin, kuring nyangka yén PHCOKER bakal janten pilihan anu saé pikeun anjeun.

rujukan:

  • Ambati, Ranga Rao; Phang, Siew-Moi; Ravi, Sarada; Aswathanarayana, Ravishankar Gokare (2014-01-07). "Astaxanthin: Sumber, Extraction, Stabilitas, Aktivitas Biologis sareng Aplikasi Komérsial-A Review". Narkoba Kelautan. 12 (1): 128-152. doi: 10.3390 / md12010128. PMC 3917265. PMID 24402174.
  • Choi, Seyoung; Koo, Sangho (2005). "Sintésis Éfisién tina Keto-karotenén Canthaxanthin, Astaxanthin, sareng Astacene". Jurnal Kimia organik. 70 (8): 3328–31. doi: 10.1021 / jo050101l. PMID 15823009.
  • Kasimpulan Aditif Kelompok pikeun Paké di Amérika Serikat dina Pangan, Obat, Kosmétik, sareng Alat Médis. Fda.gov. Disalin dina 2019-01-16.
  • Lee SJ, Bai SK, Lee KS, Namkoong S, Na HJ, Ha KS, Han JA, Yim SV, Chang K, Kwon YG, Lee SK, Kim YM. Astaxanthin nyegah produksi oksida nitrat sareng ekspresi gén peradangan ku jalan nanekan I (kappa) aktivasina B Nase-kappaB. Sél Mol. 2003 Agustus 31; 16 (1): 97-105. PubMed PMID: 14503852.
  • Rüfer, Corinna E .; Moeseneder, Jutta; Briviba, Karlis; Rechkemmer, Gerhard; Bub, Achim (2008). "Bioav kasadiaan astaxanthin stereoisomers liar ti (Oncorhynchus spp.) Sareng salmon akuakultur (Salman salmon) dina lalaki séhat: a randomized, double-blind study". Jurnal Nutrisi Inggris. 99 (5): 1048-54. doi: 10.1017 / s0007114507845521. ISSN 0007-1145. PMID 17967218.
  • Yook JS et al., "Suplemén Astaxanthin ningkatkeun neurogenesis hippocampal sawawa sareng memori spatial dina beurit," Nutrisi molekular & Panaliti Pangan, vol. 60, henteu. 3 (Maret 2016): 589-599.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.