bubuk atah Synephrine HCl (5985-28-4)

Oktober 30, 2018

Bubuk Synephrine HCL mangrupikeun sanyawa kimia alkaloid anu alami alami tutuwuhan anu dipendakan sareng diekstraksi kanggo dijantenkeun suplemén …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1450kg / bulan

bubuk atah Synephrine HCl (5985-28-4) video

 

bubuk atah Synephrine HCl (5985-28-4) Spesifikasi

Ngaran Produk bubuk atah Synephrine HCl
Ngaran kimia hydrochloride Synephrine; 5985-28-4; 4- (1-hidroksi-2- (methylamino) étil) fénol, hydrochloride;
merek Name Yocon
Kelas ubar gajih leungit
CAS Jumlah 5985-28-4
InChIKey COTCEGYSNTWJQV-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C9H14ClNO2
molekular Wdalapan 203.666 g / mol
Monoisotopic Massa 203.071 g / mol
lebur Point   147-150 ° C
Titik ngagolak 341.10 ° C. @ 760.00 mm Hg (est)
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna Bodas dugi ka bubuk bodas
Solubility  Taya tanggal sadia
Storage Temperature  lomari es
Application Arguably paling mujarab gajih ngaduruk bahan

 

Raw Synephrine hcl bubuk (5985-28-4) Pedaran

bubuk atah Synephrine HCl mangrupakeun sanyawa kimia alkaloid kajadian alami kapanggih tutuwuhan jeung sasari keur dipake salaku suplement a. Synephrine kadangkala disebut salaku 'jeruk pait' sakumaha eta diturunkeun tina jeruk leutik. Kanyataanna sabenerna, mangka sacara alami kapanggih dina kulit tina jeruk, naha nu mangrupa dinya katelah jeruk pait. Pait jeruk anu ayeuna dipaké pikeun jumlah isu nu sarupa ogé sababaraha leuwih modern poé troubles kawas leungitna beurat tur salaku hiji bantuan dina peperangan ngalawan Leuncangeun. éta salah sahiji sanyawa utama dina jeruk pait jeung mikir janten yayasan bubuk qualities penyembuhan Raw Synephrine HCl tutuwuhan urang, arguably lemak paling éféktif ngaduruk ingredients.Synephrine ieu dicandak tina jeruk, sarta sakaligus nu gaduh eta, Anjeun tiasa lajeng kauntungan dina sakabeh host sahiji cara béda.

Salaku bahan suplemén pangangkutan, kubus sinéprin HCl kamungkinan ngamankeun sabeulah sawawa sawawa parantos leres leres. Najan kitu, aya sababaraha épék ngarugikeun hampang diantara pamaké anu nyandak seueur teuing HCl synephrine. Synephrine nyaéta stimulan, ku kituna hal anu penting pikeun mimitian ku dosis anu saé pikeun ngarep kasabaran. Sinephrine kaleuleuwihan HCL bisa nyababkeun gancang naek dina tekenan darah, arritthi jantung, flushing kulit, seating, karusuhan, agitation, masalah engapan, pusing, nyeri sirah, nyeri sirah, low getih gula jeung gula getih getih saimbang, nyeri burih, seueul, sareng diare, utamana digabungkeun jeung stimulants lianna.

Synephrine hcl mékanisme bubuk (5985-28-4)

Balukar kardjovaskul tina ligan pakait sareng reséptor adrenergic ngariung. Sacara umum, nalika ligan nyambung ka α-adrenergic reséptor, vasoconstriction lumangsung, sareng nalika ngariung β1-adrenergic reséptor, cardiovascular contractility sareng ngaronjat denyut jantung. Studi nunjukkeun yén bubuk synephrine HCl meungkeut kana reséptor β3-adrenergic, nyababkeun kanaékan kamampuan awak ngarecahna lemak. Beungkeutan β3-adrenergic reséptor henteu aya pangaruh denyut jantung atanapi darah. Deui, sabab sinefin nya nampilkeun sakedik atanapi henteu ngariung kana α1-, α2-, β1-, sareng β2-adrenergic reséptor sareng henteu katingali mah mangaruhan pangaruh adrenergic langsung, épék kardjovaskar, sapertos paningkatan denyut jantung sareng tekenan-getih, henteu ngalaman dina dosis anu sering dianggo, biasana sababaraha turunan fénilétilamin sareng fénilpropanolamin lianna. Parobihan struktur struktural leutik inedunan béda-béda dina reséptor adrenergic ngeunah sareng salajengna kamampuhan pikeun ngahasilkeun épék cardiovascular.

Synephrine HCl bubuk ogé ngamangpaatkeun awak ku karbohidrat pikeun ngahasilkeun énérgi tina bentuk ATP.49-52 Itta mempermudah nyerep sélular glukosa dina sél otot, ogé glikogénolisis, glukonéogenesis, glikolisis, sareng nyerep oksigén. The involvement duanana ion kalsium sareng camp kalawan reséptor adrenergic geus nunjukkeun janten aub dina prosés biokimia ieu, nunjukkeun involvement sababaraha mékanisme.

Gigireun, pamakéan Synephrine HCl bubuk bakal ngahambat aktivasina NF-kB. Zat ieu penting pisan pikeun nyababkeun panyakit radang sapertos asma. Pamakéan bubuk Synephrine ogé parantos dipanggihan mangaruhan kana wujudanana tina hormon eotaxin-1. Ieu nyegah gerak eosinophil ka aréa anu anu teu kahubung.

Sanaosna leresan prosés percobaan, pamakean Synephrine HCl bubuk nu parantos ngahambat peta acetylcholinesterase. Kimiawi ieu dipikanyaho kajadian Panyakit Alzheimer.

mangpaat tina Synephrine hcl bubuk (5985-28-4)

  • Synephrine HCl pikeun leungitna beurat
  • Synephrine HCl ngabantu leungitna napsu
  • Synephrine HCl ningkatkeun hadé nyeret glukosa otot
  • Synephrine HCl improove AIDS glycogenesis
  • Synephrine HCL pitulung di diabetes kontrol
  • Synephrine HCl ningkatkeun nyerna dahareun
  • Synephrine HCl ngurangan nervousness sateuacan dioperasi
  • Synephrine HCl ningkatkeun haté sareng tingkatan énergi
  • Synephrine HCl ngabantu kadali baktéri anu ngabahayakeun
  • Synephrine HCl ngabantu peradangan minimal

Disarankeun Synephrine hcl bubuk (5985-28-4) dosage

Dosis hcl Synephrine anu paling sering dianggo nyaéta sakitar 100mg per dinten. Ieu dianggap cukup dosis sanggup ngahontal leungitna beurat. Nanging, jumlah anu disarankeun yén bahkan pangguna anu dikondisikeun henteu kedah ngaleuwihan nyaéta 200mg per dinten. Naon waé anu aya di luhur tanda ieu dianggap toksik sareng bakal nempatkeun individu dina résiko ngalaman rakit tina efek samping fatal anu pakait sareng stimulan anu digunakeun. Disarankeun, mimitian ku, 10 dugi 20mg pikeun mastikeun yén bubuk Synephrine hcl cocog sareng awak anjeun. Saatos nyandak dosis awal ieu, anjeun kedah nyandak waktos kanggo nganilai réspon awak kana suplement. Upami sadayana saé, dosis kadua sakitar 20mg tiasa ditambihan saatos dua jam. Di sagigireun éta, interval dosis anu paling aman nyaéta nyandak bubuk Synephrine hcl sakali unggal dua jam.

efek samping tina Synephrine hcl bubuk (5985-28-4)

Pamakéan Synephrine ogé dibarengan ku efek samping sapertos ubar sanésna. Nalika hiji dosis sababaraha panggunaan synephrine hcl sareng sasarengan kafein. ogé hadir sareng sababaraha efek samping. Ieu mangrupikeun sababaraha pangaruh umum:

  • darah tinggi.
  • Panyakit jantung.
  • Keteg jajantung henteu teratur.
  • Pati kaluaran nalika diubingan luhur sateuacan sateuacan dioperasi.
  • Alusinasi / psikosis
  • Spasms koronér sareng thrombosis
  • Gangguan rarir jantung (fibrillasi ventricular)
  • A panurunan dina ukuranana otot (rhabdomyolysis)
  • gagal ginjal
  • Gumput getih
  • Karuksakan saraf alatan ngaronjatna tekanan otot (sindrom kompartemen bilateral)
  • Nyeri dada (varian panghina)
  • stroke