+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk (5984-59-8)

Atah (1,5-dimétilheksil) amonium bubuk klorida mangrupakeun ubar keur ngabius lokal sareng .........


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1400kg / bulan

gambaran

Atah (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk (5984-59-8) video

Atah (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk (5984-59-8) Spesifikasi klorida

Ngaran Produk Atah (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk klorida
Ngaran kimia Atah (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk klorida; 2-Heptanamine, 6-methyl-, hydrochloride (1: 1)
merek Name Atah (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk klorida
Kelas ubar istimewa Kimia
CAS Jumlah 5984-59-8
InChIKey InChI=1/C8H19N.ClH/c1-7(2)5-4-6-8(3)9;/h7-8H,4-6,9H2,1-3H3;1H
molekular Formula C8H20ClN
molekular Wdalapan 165.7041
Monoisotopic Massa 235.207 g / mol.
titik golak 229.3 ː C di 760 mmhg
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan pengkuh dina cai (satengah hirup poé 2)
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility iSoluble dina amonia cair, hidrazin, Rada leyur dina acetone leyur na diétil éter, étil asetat
Storage Temperature Suhu rohangan
Application dipaké salaku agén acidifying sistemik dina pengobatan alkalosis métabolik parna, dina uji asam loading lisan pikeun nangtukeun jenis panyakitna distal acidosis tubular renal, pikeun miara cikiih dina hiji pH asam dina pengobatan sababaraha gangguan kemih-saluran.

atah (1,5-dimétilheksil) amonium klorida bubuk (5984-59-8) Pedaran

Atah (1,5-dimethylhexyl) amonium bubuk klorida mangrupa sanyawa anorganik jeung rumus NH4Cl sarta uyah kristalin bodas nu mangrupa kacida leyur dina cai. Leyuran amonium klorida anu mildly haseum. Sal amoniak mangrupakeun ngaran formulir alam, mineralogical of amonium klorida. mineral nu ilahar ngawujud dina ngaduruk dumps batubara tina kondensasi gas batubara-turunan. Hal ieu ogé kapanggih di sabudeureun sababaraha rupa vents vulkanik. Ieu utamana dipaké salaku pupuk jeung agén rasa dina sababaraha rupa liquorice. Ieu téh mangrupa produk ti réaksi asam hidroklorat jeung amonia.

(1,5-dimétilheksil) amonium klorida bubuk (5984-59-8) Mékanisme Aksi

Anesthesia Lokal dihasilkeun ku aplikasi tropis tina solusi hydrochloride atanapi basa bébas tina 2-Amino-6-methylheptane kana panon kelenci. Ka jero nadi di anjing anu anestétiskan ku péntobarbital natrium, 2-Amino-6-methylheptane hydrochloride némbongkeun 1 / 500-1 / 1000 kagiatan pressor of epinephrine. 2-Amino-6-methylheptane hydrochloride kapanggih aya ngabalukarkeun kanaékan laju cardiac sareng amplitudo kontraksi. Ka jero nadi di anjing, anestétasi ku péntobarbital natrium, dosis 0.5 ka 1.0 mg per kilogram tina beurat awak 2-Amino-6-methylheptane hydrochloride boga pangaruh anu teu kaététkeun peujit leutik, detrusor kandung kemih kemih, sékrési cikiih atanapi réspirasi. Intraperitoneally di beurit, 2-Amino-6-methylheptane hydrochloride kapanggih dina ampir sagemblengna nanggung tina sistim saraf pusat anu ngarangsang Peta dina dosis anu henteu toksik. Taya bukti histologis iritasi tina mukosa tangkal tracheo-bronchial kacatet dina kelenci atanapi beurit nu inhale basa bébas 2-Amino-6-methylheptane poéan pikeun dinten 10 na 30.

make tina (1,5-dimétilheksil) amonium klorida bubuk (5984-59-8)

▪ Kinerja Athletic.

▪ rugi beurat.

▪ Salaku panengah farmasi tina octamylamine

▪ Agén acidifying sistemik

Dianjurkeun (1,5-dimétilheksil) amonium klorida bubuk (5984-59-8) Dosage

Ngan pikeun rujukan:

Henteu aya saran dosis resmi kanggo (1,5-dimethylhexyl) amonium klorida, dumasar kana studi sato sareng kamiripan jeung DMAA, dosis aman konservatif bakal 1mg / kg beurat awak sa 160mg. LD50 (dosis anu diperlukeun pikeun maéhan satengah sadaya sato tina uji) tina (1,5-dimétilheksil) amonium klorida ka beurit nyaeta 59mg / kg. Sakali deui, leuwih sae pikeun nangkep dosis konservatif ayeuna sareng ideally, sakuduna panalungtikan anu langkung sakuduna dilakukeun sateuacan sékrési anu leuwih lega dina suplemén. Timing wijaksana, leuwih sae pikeun nyandak menit 30-60 saencan workout pikeun ngabantosan ningkatkeun aspék latihan, samentawis tiasa dicandak sapopoe salaku suppressant napsu.

Mangpaat (1,5-dimethylhexyl) amonium klorida bubuk (5984-59-8)

♦ Bertindak salaku bronchodilators (ngalegaan bronchi kanggo aliran hawa)

Activity Aktivitas decongestant (ngahenturkeun pembuluh darah kanggo bareuh anu dironjatkeun sareng kabisa hadé pikeun hirup).

Focus Pokus anu langkung saimbang sareng suppressant napsu anu cukup kuat.

♦ (1,5-dimethylhexyl) amonium klorida tiasa dianggo pikeun angkat kamampuhna pikeun naekeun tingkat energi jeung ningkatkeun pokus sareng perhatian.

Powder (1,5-dimethylhexyl) amonium klorida bubuk nahan struktur anu sarupa jeung sanyawa nu katempona agén ngaleupaskeun monoamine. Hartina, berpotensi tiasa ningkatkeun tingkat monoamines kayaning dopamin sareng noradrenaline.

♦ Ieu pasti tiasa ngarojong workouts langkung sengit sareng ngurangan RPE (laju ditanggap exertion).

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.