bubuk Palmitoylethanolamide

Maret 15, 2020

Bubuk Palmitoylethanolamide (PEA) atah mangrupikeun amida asam lemak endogen, kagolong kana kelas …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1287kg / bulan

bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0) video

 

bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Palmitoylethanolamide
Ngaran kimia bubuk atah Palmitoylethanolamide;

(2-Hydroxyethyl) hexadecanamide;

Hydroxyethylpalmitamide;

Palmidrol;

N-Palmitoylethanolamine;

merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Amina, Farmasi, Panengah & Bahan Kimia Rupa
CAS Jumlah 544-31-0
InChIKey HXYVTAGFYLMHSO-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C18H37NO2
molekular Wdalapan 299.499 g / mol
Monoisotopic Massa 299.50 g / mol
lebur Point  93 mun 98 ° C (199 mun 208 ° F; 366 mun 371 K)
titik golak 461.5 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan Taya Data Sadia
warna Bodas mun Pareum-bodas padet
Solubility  Chloroform (Sparingly), Métanol (Sparingly)
Storage Temperature  -20 ° C
Atah Palmitoylethanolamide bubuk Application bubuk atah Palmitoylethanolamide mangrupa CB2 reséptor cannabinoid agonist endogenous tur selektif GPR55 agonist.

 

bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0) Pedaran

Raw palmitoylethanolamide powder (PEA) nyaéta amida asam lemak endogenous, milik kelas agonis faktor inti. Palmitoylethanolamide (PEA) dihasilkeun dina awak pikeun merangan pain and inflammation. Loba sato jeung tutuwuhan ogé ngahasilkeun kacang polong. Jumlah pangluhurna bisa kapanggih dina lésitin kécap, kacang kedelé, konéng endog, kacang, sareng alfalfa. Asam lemak ieu tiasa naekeun salamet sagala rupa cannabinoids alami sareng ngajaga saraf di jero awak anjeun. Mangpaat anu ngajentrekeun kanggo sauntuyan gangguan anu hésé-ngubaran.

Palmitoylethanolamide parantos kabuktosan pikeun ngabeungkeut reséptor dina sél-inti (reséptor nuklir) sareng masihan seueur fungsi biologis anu aya hubunganana sareng nyeri kronis sareng peradangan. Target utama panginten janten reséptor alpha reséptor diaktifkeun peroksisome (PPAR-α). Nanging, ayana Palmitoylethanolamide (sareng N-acylethanolamines anu patali strukturna) parantos dipikaterang ningkatkeun kagiatan anandamide ku anu disebut "pangaruh rombongan". Bubuk Palmitoylethanolamide bubuk / PEA parantos kabuktosan ngagaduhan sipat anti-radang, anti-nociceptive, neuroprotective, sareng anticonvulsant.

Salaku suplement, PEA sadia dina bentuk pérét, kapsul sareng bubuk. Di Itali sareng Spanyol, PEA dipasarkan minangka bahan pangan pikeun tujuan husus.

Palismoylethanolamide powder (544-31-0) Mékanisme Aksi

Palmitoylethanolamide ngaktifkeun énergi-boosting, ngaduruk lemak, sareng anti-radang PPAR alfa. Ku ngaktipkeun protéin konci ieu, PEA ngeureunkeun aktivitas gén-radang pro-radang jeung produksi loba zat radang.

Palmitoylethanolamide ngurangan kagiatan gén Bliss FAAH anu ngarecahna alam cannabinoid anandamide. Ieu ngaronjatkeun tingkat calming anandamide dina awak anjeun, ngabantosan pikeun ngéléhkeun nyeri sareng ningkatkeun rélaxasi. Mayta ogé tiasa ngaktipkeun reséptor cannabinoid (CB2 na CB1).

Palmitoylethanolamide ngandung asam palmitic dina struktur na. Titik awal pikeun nyieun kacang polong awak ieu persis asam lemak anu jenuh ieu.

Nanging, kantun ningkatkeun asupan anjeun asam palmitat atanapi lemak diét anu sanés moal mangaruhan produksi Palmitoylethanolamide dina awak. Ieu kusabab awak anjeun bakal nganggo PEA waé nalika éta kedah ngimbangan peradangan atanapi nyeri, sareng tingkat na ogé biasana bakal bénten-bénten sadidinten. Cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun kauntungan tina PEA nyaéta suplemén anu distandardisasi, atanapi anu sanésna pangan anu beunghar ku PEA.

make bubuk Palmitoylethanolamide (544-31-0)

▪ Ngatur nyeri

▪ Anti radang

▪ Anti anti-bisiseptip

▪ Neuroprotective

▪ Sipat antikonvulsan.

Dianjurkeun Palmitoylethanolamide powder (544-31-0) Dosage

Studi klinis langkung hadé bakal aya mangpaatna tapi aya kénéh data anu cukup dikandalkeun yen Palmitoylethanolamide mangrupakeun suplement sacara ésénsilis aman. Malah supplementation PEA jangka panjang henteu numbu ka épék ngarugikeun. Palmitoylethanolamide dipaké dina dosis 300 mg ka 1.8 g / dinten dina studi klinis.

▪ Sahenteuna sahenteuna 600 mg / dinten tiasa diperyogikeun pikeun ngagentos nyeri saraf, sedengkeun dosis 1.2 g / dinten dianggo pikeun nyeri saraf diabetik.

▪ PEA dugi ka 1.8 g / dinten dianggo pikeun ngirangan karusakan saraf mata dina jalma anu ngagaduhan glaukoma atanapi diabetes.

▪ Pikeun merangan tiis biasa, 1.2 g / dinten mangrupikeun dosis standar.

▪ Dosis total tiasa dibagi janten dua siang siang. Kami ngarékoméndasikeun ngamimitian sareng dosis standar 1.2 g / dinten dibagi kana 600 mg énjing sareng 600 mg soré. Lacak réspon anjeun sareng laun ningkatkeun dosis saatos 1 bulan upami diperyogikeun.

Micronized suplemén Palmitoylethanolamide anu dipaké dina seueur studi anu punjul pikeun wujud sanés. Micronized Palmitoylethanolamide mangrupakeun bubuk denda anu diserep leuwih saimbang sareng leuwih éféktif. Palmitoylethanolamide digabungkeun sareng luteolin ogé dipaké dina percobaan klinis sareng bakal aya mangpaat pisan pikeun kaséhatan uteuk.

mangpaat Palmitoylethanolamide powder (544-31-0)

Saprak pendakanana dina taun 1950an, panaliti kasohor ku Palmitoylethanolamide. Salaku panawar nyeri alami anu kuat sareng aman sareng anti radang, Palmitoylethanolamide nawiskeun harepan pikeun seueur jalma anu sangsara tina nyeri kronis sareng neuropatik. Kacuali kauntungan ieu, bubuk Palmitoylethanolamide tiasa nawiskeun kauntungan poténsial pikeun kaséhatan pribadi anjeun. Aya sababaraha manpaat pikeun rujukan:

♦ PEA Ngurangan Nyeri sareng Peradangan

♦ Ningkatkeun Kaséhatan Otak sareng Regenerasi

♦ Saé pikeun Mata anjeun

♦ Bisa Ngajagi Haté Anjeun

♦ Ngurangan Peradangan Gut

♦ Bisa Ngurangan Gejala Déprési.

♦ Ngurangan Gejala tina Langkung Sclerosis

♦ Bisa Ngalawan Tiis Umum

♦ Ngurangan Pelepasan Histamin

Mangpaat anyar Palmitoylethanolamide tetep dipanggihan, jantenkeun sababaraha élmuwan bingung. Tétéla Palmitoylethanolamide ogé tiasa ngaktipkeun reséptor cannabinoid, ningkatkeun suasana haté, ngirangan alergi.

Naon kanyataanna dina Palmitoylethanolamide (PEA) gaduh kauntungan pikeun leungitna beurat?