bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0)

Maret 15, 2020
SKU: 544-31-0
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Atah Palmitoylethanolamide (kacang polong) bubuk mangrupa amida asam lemak endogenous, milik ka kelas ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1287kg / bulan

bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0) video

bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Palmitoylethanolamide
Ngaran kimia bubuk atah Palmitoylethanolamide;

(2-Hydroxyethyl) hexadecanamide;

Hydroxyethylpalmitamide;

Palmidrol;

N-Palmitoylethanolamine;

merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Amina, farmasi, antara & Rupa Kimia
CAS Jumlah 544-31-0
InChIKey HXYVTAGFYLMHSO-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C18H37NO2
molekular Wdalapan 299.499 g / mol
Monoisotopic Massa 299.50 g / mol
lebur Point 93 mun 98 ° C (199 mun 208 ° F; 366 mun 371 K)
titik golak 461.5 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan Taya Data Sadia
warna Bodas mun Pareum-bodas padet
Solubility Chloroform (Sparingly), Métanol (Sparingly)
Storage Temperature -20 ° C
Atah Palmitoylethanolamide bubuk Application bubuk atah Palmitoylethanolamide mangrupa CB2 reséptor cannabinoid agonist endogenous tur selektif GPR55 agonist.

bubuk atah Palmitoylethanolamide (544-31-0) Pedaran

Raw palmitoylethanolamide powder (PEA) nyaéta amida asam lemak endogenous, milik kelas agonis faktor inti. Palmitoylethanolamide (PEA) dihasilkeun dina awak pikeun merangan pain and inflammation. Loba sato jeung tutuwuhan ogé ngahasilkeun kacang polong. Jumlah pangluhurna bisa kapanggih dina lésitin kécap, kacang kedelé, konéng endog, kacang, sareng alfalfa. Asam lemak ieu tiasa naekeun salamet sagala rupa cannabinoids alami sareng ngajaga saraf di jero awak anjeun. Mangpaat anu ngajentrekeun kanggo sauntuyan gangguan anu hésé-ngubaran.

Palmitoylethanolamide geus ngabuktikeun meungkeut sareng reséptor dina sél-inti (reséptor nuklir) sareng ngalaksanakeun rupa-rupa fungsi biologis anu patali jeung nyeri kronis sareng peradangan. Tujuan utami diduga janten reséptor peroxisome-diaktipkeun reséptor alfa (PPAR-α). Sanajan kitu, ku ayana Palmitoylethanolamide (sareng N-acylethanolamines séjén nu patali sacara struktural) geus dipikawanoh pikeun ningkatkeun aktivitas anandamide ku disebut "pangaruh rombongan". Ati Palmitoylethanolamide powder / PEA geus ditémbongkeun boga anti-radang, anti-nociceptive, neuroprotective, sareng antikonvulsan sipat.

Salaku suplement, PEA sadia dina bentuk pérét, kapsul sareng bubuk. Di Itali sareng Spanyol, PEA dipasarkan minangka bahan pangan pikeun tujuan husus.

Palismoylethanolamide powder (544-31-0) Mékanisme Aksi

Palmitoylethanolamide ngaktifkeun énergi-boosting, ngaduruk lemak, sareng anti-radang PPAR alfa. Ku ngaktipkeun protéin konci ieu, PEA ngeureunkeun aktivitas gén-radang pro-radang jeung produksi loba zat radang.

Palmitoylethanolamide ngurangan kagiatan gén Bliss FAAH anu ngarecahna alam cannabinoid anandamide. Ieu ngaronjatkeun tingkat calming anandamide dina awak anjeun, ngabantosan pikeun ngéléhkeun nyeri sareng ningkatkeun rélaxasi. Mayta ogé tiasa ngaktipkeun reséptor cannabinoid (CB2 na CB1).

Palmitoylethanolamide ngandung asam palmitic dina struktur na. Titik awal pikeun nyieun kacang polong awak ieu persis asam lemak anu jenuh ieu.

Najan kitu, ngan saukur nambahan asupan anjeun asam palmitic atanapi lemak dietary sanés bakal mangaruhan produksi Palmitoylethanolamide dina awak urang. Ieu kusabab awak anjeun bakal nganggo kacang polong ngan ukur lamun perlu ngimbangan peradangan sareng nyeri, sareng tingkat -na ogé biasana rupa-rupa dina sapopoe. Cara anu saé pikeun ngamangpaatkeun kacang polong téh suplemén standarisasi atanapi pangan anu beunghar kacang pola.

make bubuk Palmitoylethanolamide (544-31-0)

▪ manajemén nyeri

▪ Anti-radang

▪ Anti nociceptive

▪ neuroprotective

▪ Sipat antikonvulsan.

Dianjurkeun Palmitoylethanolamide powder (544-31-0) Dosage

Studi klinis langkung hadé bakal aya mangpaatna tapi aya kénéh data anu cukup dikandalkeun yen Palmitoylethanolamide mangrupakeun suplement sacara ésénsilis aman. Malah supplementation PEA jangka panjang henteu numbu ka épék ngarugikeun. Palmitoylethanolamide dipaké dina dosis 300 mg ka 1.8 g / dinten dina studi klinis.

At Sahenteuna sahenteuna 600 mg / dintenna tiasa ngagentos nyeri saraf, sedengkeun dosis 1.2 g / poe digunakeun ku nyeri saraf diabetik.

▪ kacang polong nepi ka 1.8 g / poe dipaké pikeun ngirangan karuksakan saraf panon di jalma nganggo glaucoma atanapi diabetes.

For Pikeun ngalawan ku tiis tiis, 1.2 g / poe dosis anu normal.

The Total dosis tiasa dibagi kana dua sapopoe. Kami ngarékoméndasikeun ngamimitian kaluar sareng dosis standar 1.2 g / dinten dibagi 600 mg isuk-isuk sarta 600 mg sore. Lacak réspon anjeun sareng bertahap ningkatkeun naék tina dosis sanggeus bulan 1 upami diperlukeun.

Micronized suplemén Palmitoylethanolamide anu dipaké dina seueur studi anu punjul pikeun wujud sanés. Micronized Palmitoylethanolamide mangrupakeun bubuk denda anu diserep leuwih saimbang sareng leuwih éféktif. Palmitoylethanolamide digabungkeun sareng luteolin ogé dipaké dina percobaan klinis sareng bakal aya mangpaat pisan pikeun kaséhatan uteuk.

mangpaat Palmitoylethanolamide powder (544-31-0)

Ti saprak penemuan anu aya dina 1950s, panalungtik geus katarik ku Palmitoylethanolamide. Salaku nyeri analis kuat sareng aman sareng anti-radang, Palmitoylethanolamide nawiskeun harepan keur seueur jalma nalangsara dina nyeri kronis sareng neuropathic. Iwal kauntungan ieu, bubuk Palmitoylethanolamide tiasa nawiskeun kauntungan potensial pikeun kasehatan anjeun pribadi. Aya sababaraha manpaat tina rujukan:

♦ PEA Ngurangan Pain and inflammation

♦ Ngaronjatkeun Kaséhatan Brain jeung Regenerasi

♦ alus keur Panon anjeun

♦ Dupi Nangtayungan Jantung anjeun

♦ Ngurangan Peradangan Gut

♦ Dupi Ngurangan Gejala Depresi.

♦ Ngurangan Gejala Multiple Sclerosis

♦ Dupi Ngalawan Tiis tiis

♦ Ngurangan Release Histamine

Mangpaat Palmitoylethanolamide, paduli éta terus ditéang, kenca sababaraha élmuwan. Tétéla Palmitoylethanolamide ogé tiasa ngaktipkeun reséptor cannabinoid, ningkatkeun suasana haté, ngurangan alergi.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.