bubuk atah Pterostilbene (537-42-8)

Désémber 28, 2018
SKU: 537-42-8
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

Pterostilbene bubuk mangrupa antioksidan anu khususna aya di buah beri biru, anggur sareng buahan hideung di sandalwood beureum. Pterostilbene .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / bulan

bubuk atah Pterostilbene (537-42-8) video

bubuk atah Pterostilbene (537-42-8)

bubuk atah Pterostilbene a alami turunan stilbenoid Sacara stuktur patali ka resveratrol, kalawan antioksidan poténsi, anti radang, kagiatan pro-apoptotic, antineoplastic na cytoprotective. Kana administrasi, bubuk Raw Pterostilbene exerts aktivitas anti oxidant na ku scavenging spésiés oksigén réaktif (naros), kukituna ngahulag stress oksidatif sarta karuksakan sél naros-ngainduksi. Ogé bisa ngaktipkeun faktor erythroid nu patali 2 faktor nuklir 2 (Nrf2) jalur -mediated sarta ngaronjatkeun ekspresi rupa énzim antioksidan, kayaning dismutase superoksida (sod). Sajaba ti éta, bubuk Raw Pterostilbene téh bisa ngahambat peradangan ku ngurangan ekspresi rupa mediators radang, kayaning interleukin (Il) 1beta, tumor faktor necrosis alfa (TNF-a), sintase nitrat oksida inducible (iNOS), cyclooxygenases (Cox) , sarta faktor nuklir kappa B (NF-KB). Ogé nyegah atanapi nyegah aktivasina loba jalur signalling aub dina carcinogenesis, sarta ngaronjatkeun ekspresi rupa gén tumor pakakas panekannan bari nurunna éksprési gén tumor promosi tangtu. Ogé langsung induces apoptosis dina sél tumor.

bubuk atah Pterostilbene (537-42-8) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Pterostilbene
Ngaran kimia bubuk atah Pterostilbene;

4-(3,5-Dimethoxystyryl)phenol; (E)-4-(3,5-dimethoxystyryl)phenol; 3′,5′-Dimethoxy-4-stilbenol

merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Taya data keur sadia
CAS Jumlah 537-42-8
InChIKey VLEUZFDZJKSGMX-ONEGZZNKSA-N
molekular Formula C16H16O3
molekular Wdalapan 256.301 g / mol
Monoisotopic Massa 256.11 g / mol
pasti Massa 256.11 g / mol
seuri CC1=C(OC2=NC3=C(CCCC3)C(=C12)NC(=O)CN4CCCC4=O)C
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data keur sadia
warna bubuk bodas
Solubility Taya data keur sadia
Storage Temperature Toko na STP
Application A stilbenoid alami turunan Sacara stuktur patali resveratrol

bubuk atah Pterostilbene (537-42-8) Pedaran

Pterostilbene mangrupakeun molekul stilbén métilat mibanda kasaruaan struktér resveratrol, ngan ukur bédana dua grup methoxy dina molekul pterostilbén nu ngaganti gugus hidroksil dina molekul resveratrol. Sanaos tina lampahna dua ti éta perbandingan, pterostilbene diserep deui lubut saatos nyambung lisan sahingga meureun molekul antioksidan sareng antikanker.

Ngan hiji pangajian parantos ngaevaluasi bubuk pterostilbene dina manusa. Foundta kapendak kanaékan kolesterol dina LDL sareng trend kanggo tingkat HDL leuwih handap di jalma-tingkat kolesterol anu luhur anu ngangkat 100 atanapi 250 mg per poé. Ieu can écés lamun dosis handap ngarah ka ngurangan tekanan darah, tapi ngurangan di grup anu ngawasa dosis anu leuwih luhur éta kuat.

Pterostilbene bubuk (537-42-8) Mékanisme Aksi

Pterostilbene gelut setrés oksidatif ku saimbang énzim antioksidan. Increasesta naék tina superoksida dismutase 1 (SOD1) sareng peroxiredoxin-4 (PRDX4), anu ngabeungkeut spésiés oksigén réaktif. Para panalungtik geus ngaleungitkeun pangaruh ieu dina sél panon manusa, nunjukkeun yén pterostilbene tiasa ngajaga tina karuksakan oksidatif. Gigireun, Pterostilbene ogé ngaktipkeun jalur SIRT1 signalling anu ngajaga ngalawan ruksakna sélular. Jalur ieu ngaronjatkeun éksprési p53, protéin anu ngajaga DNA sareng nyegah mutasi anu bisa ngakibatkeun kanker.

Sawatara apuhan SIRT1 tiasa mroték ngalawan sawatara degenerasi sareng karuksakan anu lumangsung nalika kami lami. Najan kitu, pterostilbene sanés pél magic ngalawan sepuh.

Sababaraha studi geus nunjukkeun yén pterostilbene ngurangan peradangan diatur ku tumor necrosis faktor-alfa (TNF-alfa). Setrés oksidatif nyababkeun peradangan; pterostilbene bisa meungpeuk TNF-alfa sareng interleukin-1b (Il-1b) ku cara ngurangan spésiés oksigén réaktif.

Pterostilbene ogé nyegah stress dina bagian tina mesin sélular anu disebut reticulum endoplasmic, atanapi ER. Dina hiji pangajaran, nalika sél tina pinding pembuluh darah kakeunaan pterostilbene, ER maranéhna henteu ngabagéakeun sinyal radang, sarta aranjeunna henteu ngunduh.

Pterostilbene boga rupa-rupa poténsi mékanisme anti kanker. Mayta awak tiasa ngajagi sél sehat sareng selektif ngaruksak sél kanker. Dina sél glioma (uteuk atawa tulang tonggong), pterostilbene turun Bcl-2 sareng ngaronjat Bax; parobahan ieu ningkatkeun sél "bunuh diri" sél jeung ngabalukarkeun sél glioma maot pati.

Pterostilbene muncul pikeun selektif sasaran wilayah hippocampus dina uteuk. Dinya, naékna nyababkeun otak-faktor neurotrophic (BDNF), mitogen-activated kinases protein (MAPK), sareng unsur response respon camp (protéin CREB). Ieu tilu protéin ngabantu neuron tumuwuh, kalikeun, sareng ngabales sakulilingna. Antidepressants SNRI mindeng sasaran jalur ieu ogé. Ogé di hippocampus, pterostilbene naek protéin na nyebut Nrf2, anu kahareupna ngaronjatkeun éksprési protéin antioksidan.

The monoamine oxidases, MAOs, nyaéta énzim nu ngarecah neurotransmitter dina uteuk. Salah sahiji énzim ieu, MAO-B, selektif ngarecah dopamin; salaku hasilna, obat-obatan anu meungpeuk MAO-B ningkatkeun dopamin dina uteuk. Numutkeun kana penemuan anu anyar, pterostilbene ngahambat aktivitas MAO-B sarta, ku kituna, naékna dopamin anu aya.

Pterostilbene bubuk bisa nyegah panyakit Alzheimer ku ngajagaan uteuk tina béta-amiloid (Aβ). Jalur-tepat anu pasti henteu kanyahoan, tapi kalolobaannana kaasup PI3K sareng Akt, dua protéin nu ngarojong mémori, diajar, sareng pertumbuhan neuron.

make bubuk Pterostilbene (537-42-8)

  • Panyakit Alzheimer
  • aterosklerosis
  • diabetes
  • darah tinggi
  • kolesterol tinggi
  • résistansi insulin

Dianjurkeun Pterostilbene bubuk (537-42-8) Dosage

Di manusa, dosis nepi ka 250 mg per poé dianggap aman. Dosis anu langkung luhur sapertos sapertos parantos ngabuktikeun pikeun ngurangan tekanan darah sareng ngasorkeun sababaraha leungitna beurat. Kolesterol LDL ogé ngaronjat sacara signifikan, tapi sékrési ieu parantos kakurangan diantarana ékstrak cikal anggur.

Dina sato, dosis anu leuwih handap geus gaduh pangaruh kognitif. Antara 1 sareng 2 mg per kg beurat awak per dinten ngurangan kahariwang dina mencit. Ngagunakeun tipung itungan anu sarua antara beurit jeung manusa, dosis awal (dina mg) pikeun jalma anu bakal beuratna dina kg dibagi 12.3. Anu hade pikeun:

4.6 mg / dinten pikeun 125 sedengkeun jalma

5.5 mg / dinten pikeun 150 sedengkeun jalma

6.5 mg / dinten pikeun 175 sedengkeun jalma

7.3 mg / dinten pikeun 200 sedengkeun jalma

Upami anjeun nyandak bubuk pterostilbene kanggo manfaat kognitifna, anjeun kedah cénéh dimimitian ku dosis anu saeutik pisan. Sanajan kitu, épék dosis anu handap sapertos ngan ngan ukur parantos diteuteup di mencit, sareng urang tiasa nampilkeun kauntungan kognitif dina dosis anu leuwih luhur.

Mangpaat Pterostilbene bubuk (537-42-8)

Pterostilbene bubuk mangrupa antioksidan anu utamana aya, ogé gaduh épék chemopreventive, antiinflammatory, antidiabetic, antidyslipidemic, antiatherosclerotic and neuroprotective. Gigireun, éta ogé gaduh sababaraha kauntungan anu saperti di handap:

  • Mantuan ngalawan ngalawan kanker
  • Ningkatkeun kognisi sareng nyegah maot sél dina uteuk
  • Ngurangan Gula Getih
  • ngurangan peradangan
  • Ngajaga Ati nu
  • Bisa Ngajaga Heart nu
  • Bisa Ngarojong Leungit Beurat
  • Ngajaga Panon
  • Bisa Ngaronjatkeun Lifespan
  • Lowers tekanan getih

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.