Phosphatidylserine (DHM) (51446-62-9)

Maret 9, 2020

Phosphatidylserine mangrupikeun aminophospholipid sareng turunan asam amino anu alami sacara alami …….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Pidéo Phosphatidylserine (DHM) (51446-62-9) video

Spésifikasi Phosatidilserin

Ngaran Produk Phosfatidilserine (DHM)
Ngaran kimia Phosphatidyl-L-serine ; 1,2-Dioctadecanoyl-sn-glycero-3-fosforosina ; Ptd-L-Ser ; PS ;
brand Ngaran N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 51446-62-9
InChIKey TZCPCKNHXULUIY-RGULYWFUSA-N
molekular Formula C42H82NO10P
molekular Wdalapan 792.1 g / mol
Monoisotopic Massa 791.567635 g / mol
titik golak 816.3 ± 75.0 ° C (Dugaang)
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bubuk konéng bodas atanapi lampu
Solubility leyur di Chloroform, Toluene; teu leyur dina Étanol,
Métanol, Cai
Storage Temperature nyimpen dina -20 ° C
Application kagunaan dina suplemén dietary
dina inuman hanca
dina susu formula orok

Tinjauan Phosphatidylserine (DHM)

Phosphatidylserine mangrupikeun aminophospholipid sareng turunan asam amino anu alami sacara alami. Kanyataanna, éta fosfolipid anu ngawangun bagian gedé otak manusa. Perhatikeun, kitu, nalika awak tiasa ngahasilkeun PS nyalira, kalolobaanana asalna tina katuangan urang. Hanjakalna, diet modéren sering teu ngandung PS. Kacuali anjeun konsistén gaduh bantosan ageung Atlantik, jantung hayam, kécap lecithin, otak bovine, sareng Atlét herring, tiasa anjeun badé kedah nampi PS anjeun tina suplemén. PS ogé meta salaku agén sinyal pikeun apoptosis, anu mangrupikeun prosés standar pati maot anu dipikabutuh pikeun hiji organisme tumuwuh sareng ngamekarkeun. Hatur nuhun kana uji klinis anu dilakukeun di Italia, kecap efektifitasna dina pamutahiran ingetan gancang sumebar ka sésana dunya, dugi ka kaayaan ayeuna salaku anu loba anu ditéang ku nootropic.

Naon Phosphatidylserine?

Phosphatidylserine (Ptd-L-Ser atanapi PS), mangrupikeun gizi fosfolipid anu aya dina lauk, sayuran daun héjo, kacang kedelai sareng sangu, sareng penting pikeun fungsi normal mémbran sél neuronal sareng ngaktifkeun Protein kinase C (PKC) anu parantos ditingalikeun. pikeun kalibet dina fungsi mémori. Dina apoptosis, serine fosfatidil ditransfer ka daun luar mémbran plasma. Ieu mangrupikeun bagian tina prosés anu sél ditargetkeun pikeun phagocytosis. PS parantos ditingalikeun ka turunna kognitif lambé dina modél sato. PS geus ditaliti dina sajumlah leutik uji coba plét anu duaan buta sareng parantos nunjukkeun pikeun ningkatkeun kamampuan ingetan di manula. Kusabab kauntungan kognitif potentail fosfatidilserine, zat kasebut dijual salaku suplemén pikeun jalma anu percaya yén aranjeunna tiasa nyandak kauntungan tina asupan naékana.

Suplemén diet asalna diprosés tina sumber bovine kumaha ogé panyawat panyakit Prion dina taun 1990an ngaluarkeun prosés ieu, sareng alternatif dumasar kana kécap diadopsi.

Phosphatidylserine Powder, Phosphatidylserine organik disintésis dina awak sanyawa serine, Italia, Skandinavia sareng nagara Éropa anu sanésna dianggo suplemén fosfatidilserine pikeun ngubaran pikun disababkeun ku umur kolot sareng leungitna mémori normal dina manula.

Kusabab lipophilicity kuat, éta gancang bakal ngaleungitkeun halangan getih-otak sareng asupkeun kana otak saatos nyerep, maénkeun peran sél otot vaskular lemes sareng ningkatkeun pasokan getih kana uteuk.

Phosphatidylserine sering dianggo pikeun ningkatkeun fungsi méntal, khususna di manula.

fosfatidil mangpaat

Phosphatidylserine kapanggih sacara alami dina katuangan tertentu sareng ogé dijual dina bentuk suplemén dietary. Suplemén phosatidilserine disebat salaku ubar alami pikeun sababaraha kaayaan kaséhatan, kalebet:

Karusuhan perhatian defisit-hyperactivity (ADHD)

Panyakit Alzheimer

kaayaan guligah

rarasaan kateken

sababaraha sclerosis

tekenan

Phosphatidylserine gaduh pangaruh pikeun ngawarna radikal gratis, anti-oksidasi.

Phosphatidylserine ngagaduhan fungsi pencegahan sareng pengobatan panyakit kardiovaskular sareng cerebrovascular.

Salaku tambahan, suplemén fosfatidilserine didamel pikeun ngawétkeun mémori, ngamajukeun sare séhat, ningkatkeun swasana, sareng ningkatkeun kinerja latihan.

Kumaha cara Phosphatidylserine?

Phosphatidylserine mangrupikeun bahan kimia penting sareng fungsi nyebar dina awak. Éta bagian tina struktur sél sareng konci dina ngajaga fungsi sélular, utamina dina uteuk.

fosfatidil bubuk kagunaan sareng aplikasi

Bubuk Phosphatidylserine nganggo suplemén diet pikeun ningkatkeun fungsi otak, Nyegah panyakit Alzheimer sareng ningkatkeun mémori.

Bubuk Phosphatidylserine nganggo minuman fungsional pikeun ngagampangkeun tekanan diajar sareng pagawéan, ngamajukeun pemulihan kacapean otak sareng kasaimbangan emosi.

Bubuk Phosphatidylserine nganggo susu formula orok, produk susu pikeun ngaronjatkeun mémbran sél otak, ningkatkeun intelijen; museurkeun perhatian sareng nyingkahan murangkalih sareng adhd.

Phosphatidylserine dianggo salaku tingkat alkohol atum kontrol atum alami pikeun atlit pikeun ningkatkeun hasil latihan.

rujukan:

  • Link antara inféksi cutaneous, setrés, jeung déprési. Jagmag T, Tirant M, Lotti T. J Biol Regul Home Agén. 2017 Oct-Dec; 31 (4): 1037-1041.
  • Kakurangan Atp8a1 aya hubunganana sareng éksternal fosfatidilserine dina hippocampus sareng telat gumantungkeun hippocampus. Levano K, Punia V, Raghunath M, Debata PR, Curcio GM, Mogha A, Purkayastha S, McCloskey D, Fata J, Banerjee P. J Neurochem. 2012 Jan; 120 (2): 302-13. doi: 10.1111 / j.1471-4159.2011.07543.x. Epub 2011 2 Des.
  • Pangaruh toya lecithin asam fosfatidik sareng kompleks fosfatidilserine (PAS) dina réaksi endokrin sareng psikologis kana stres mental.Hellhammer J, Fries E, Buss C, Engert V, Tuch A, Rutenberg D, Hellhammer D. Stress. 2004 Jun; 7 (2): 119-26.
  • Pamariksaan gizi sareng botanis dina manajemén integral tina kognitif disfunction.Kidd PM. Altern Med Pdt. 1999 Jun; 4 (3): 144-61. Pariksa.
  • Antiphospholipid, antinuklear, Epstein-Barr jeung antibodi cytomegalovirus, sareng reséple interleukin-2 larut dina penderita depresi. Maes M, Bosmans E, Suy E, Vandervorst C, Dejonckheere C, Raus J. J Pangaruhan Masalah. 1991 Feb; 21 (2): 133-40.
  • Ulikan ganda-buta sareng fosfatidilserine (PS) dina penderita parkinsonin sareng pikun pikun tina jinis Alzheimer (SDAT). Fünfgeld EW, Baggen M, Nedwidek P, Richstein B, Mistlberger G. Prog Clin B Bél Res. 1989; 317: 1235-46.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.