Atah bubuk PRL-8-53 (51352-87-5)

Désémber 29, 2018
SKU: 51352-87-5
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer

PRL-8-53 nyaéta kimia panalungtikan nootropic diturunkeun tina asam bénzoat sareng fénilmétilamin épék épéstasi-memori .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1280kg / bulan

Atah bubuk PRL-8-53 (51352-87-5) video

Atah bubuk PRL-8-53 (51352-87-5) gambaran

Atah bubuk PRL-8-53 mangrupakeun kimiawi ieu panalungtikan nootropic diturunkeun tina asam bénzoat jeung phenylmethylamine kalawan épék memori-enhancing, dipaké dina ieu panalungtikan neurosains patali enhancement memori sareng panyalindungan ngalawan impairment memori.

Atah bubuk PRL-8-53 (51352-87-5) Specifications

Ngaran Produk bubuk PRL-8-53 atah
Ngaran kimia PRL-8053; bubuk Raw PRL-8-53; métil 3- (2- (benzyl (métil) amino) étil) hydrochloride bénzoat; 3- (2-Benzyl (métil) aminoethyl) asam bénzoat métil éster hydrochloride; m- [ 2- (Benzylmethylamino) étil] asam bénzoat métil éster hydrochloride; bénzoat asam, 3- (2- (métil (phenylMethyl) amino) étil) -, métil éster, hydrochloride; métil 3- (2- (benzyl (métil); Raw bubuk PRL-8-53 (hydrochloride)
merek Name Taya data sadia
Kelas ubar kelas Nootropic
CAS Jumlah 51352-87-5
InChIKey HLBBSWSJLPLPRU-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C18H22ClNO2
molekular Wdalapan 319.82578
Monoisotopic Massa 283.36 g / mol
lebur Point 149-152 ℃
katirisan titik Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 2-4
warna kristalin bubuk bodas
Solubility Leyur pikeun 25 mm Étanol, leyur ka 50 mm Cai.
Storage Temperature -20 ° C
Application Atah bubuk PRL-8-53 mangrupakeun kimiawi ieu panalungtikan nootropic diturunkeun tina asam bénzoat jeung phenylmethylamine kalawan épék memori-enhancing, dipaké dina ieu panalungtikan neurosains patali enhancement memori sareng panyalindungan ngalawan impairment memori.

Suplemén, obat, ubar

atah PRL-8-53 bubuk (51352-87-5) Pedaran

PRL-8-53 mangrupa sanyawa percobaan nu seueur percaya jadi salah sahiji pertembangan mémori anu paling efektif. Ngaran lengkep nyaéta métil 3- (2- (bénzil (métil) amino) étil) bénzoat.

Peneliti manggihan yén suplement lisan tina PRL-8-53 éta sanggup ningkatkeun pembelajaran dina dijauhkeun dina beurit. Hiji studi manusa ogé parantos dipigawe di PRL-8-53. Unggal pamilon ingéskeun pamariksaan sareng PRL-8-53, dina waktos anu misah, dina studi cross blind ganda. Peserta teras nyandak uji memori, diwangun ku dua belas kecap monosyllabis dina urutan husus. Test ieu dilakukeun tilu kali, langsung saatos suplement, sapoé saatos suplement, sareng opat dinten saatos suplemén.

Najan bukti henteu langka, aya tanda sanyawa nootropic sintétik ieu tiasa ningkatkeun kamampuan diajar sareng formasi mémori. ‍‍

PRL-8-53 bubuk (51352-87-5) Mékanisme Aksi?

Mékanisme lampah Prl-8-53 ayeuna teu dipikanyaho. Mayta tiasa ningkatkeun aktivitas uteuk tina acetylcholine, neurotransmitter anu penting pikeun diajar sareng memori.

Tambahanana, bubuk Prl-8-53 tiasa ningkatkeun kadar dopamin, anu tiasa ningkatkeun memori, motivasi, sareng ngurangan kacapéan. Mayta ogé tiasa meungpeuk produksi serotonin, anu tiasa ningkatkeun kahariwang, wancahan, sareng insomnia.

mangpaat of PRL-8-53 bubuk (51352-87-5)

  • Prl-8-53 Dupi Ngaronjatkeun Mémori
  • Prl-8-53 Purportedly Ngaronjatkeun Fungsi kognitif

disarankeun PRL-8-53 bubuk (51352-87-5) Dosage

The dosage dipaké dina pangajaran manusa éta 5 mg bubuk Prl-8-53 dirumuskeun dina suplement lisan tunggal.

Numutkeun kana pamaké Prl-8-53, dosis antara 10 sareng 20 mg éta éféktif sareng anu ditolerir saé.

efek samping of PRL-8-53 bubuk (51352-87-5)

Studi karacunan dina beurit ningalikeun bangbarung rélatif kalayan laju LD50, tapi kedah écés bukti anu sanés. Ogé, sigana efek samping poténsial PRL-8-53 nyaéta pangurangan aktivitas motor dina uteuk.

Dina sidang manusa tunggal bubuk Prl-8-53, leutik dosis mg 5 henteu ngabalukarkeun efek samping.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.