Minyak Sunflower (Minyak siki Safflower) 83% (8001-21-6)

Pébruari 28, 2020

Minyak sunflower kaékkeun tina siki tatangkalan kembang kembang. ku kituna éta ogé disebatkeun salaku minyak siki sunflower, nami sanésna nyaéta minyak siki Safflower. Minyak aliran cai urang sasari …….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

Minyak sunflower (Minyak bibit Safflower) 83% (8001-21-6) pidéo

minyak sunflower Specifications

Ngaran Produk minyak sunflower
Ngaran kimia Minyak siki safflower
merek Name N / A
Kelas ubar Biokimia sareng réagen; lipid; minyak; bahan kosmetik & kimia
CAS Jumlah 8001-21-6
InChIKey N / A
molekular Formula N / A
molekular Wdalapan N / A
Monoisotopic Massa N / A
titik golak 1F
Freezing Point -17C
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna jelas ka Amber koneng
Solubility Anu lepat sareng bénzén, kloroform, karbon tetrachloride, diétil éter, sareng minyak bumi; sacara praktis teu larut na étanol (95%) sareng cai.
Storage Temperature kamar temp
Application lCooking sareng goreng

lkosmetik sapertos balms lip sareng krim kulit

lMedicine pikeun jantung sapertos éta koléstérol rendah

Naon ari minyak Sunflower?

Minyak sunflower kaékkeun tina siki tatangkalan kembang kembang. ku kituna éta ogé disebatkeun salaku minyak siki sunflower, nami sanésna nyaéta: Minyak siki Safflower. Minyak sunflowder kami diékstrak ku téknologi ékstraksi cairan Supercritik, bénten sareng téknologi Pencét normal.

Minyak kembang kembang tiasa warna dina warna ti ambar konéng. Aya seueur jinis kembang matahari. Kaseueuran minyak sunflower asalna tina kembang matahari umum (Helianthus annuus). Produsén utama minyak kembang kembang kaasup di Rusia, Ukraine, sareng Argentina.

Sunflowers pituin kalebet Amérika Kalér sareng Kidul, sareng parantos dianggo salaku sumber hias sareng hiasan dina sababaraha abad. Dinten ayeuna, minyak sunflower digunakeun di dunya kanggo masak, sareng tiasa dipendakan dina seueur anu disiapkeun komersil sareng bahan olahan. Éta ogé dipaké dina cet sareng janten bahan dina produk perawatan kulit.

Minyak bibit kembang séhat ngandung lemak-lemak monounsaturated sareng polyunsaturated. Minyak sunflower janten langkung populer kusabab kandungan asam lemak anu pikaresepeun, anu kalebet asam palmitic, asam stearic, oleic acid, lecithin, carotenoids, selenium, sareng asam linoleic. Kombinasi asam lemak dina awak penting pisan pikeun ngajaga sababaraha unsur kaséhatan manusa, sareng tiasa ngabantosan ngajaga kasaimbangan éta.

Salian ti éta, sababaraha asam lemak, vitamin E (tocopherol) sareng sanyawa organik sanésna janten antioksidan dina minyak, anu hartosna sacara positif tiasa mangaruhan kana sababaraha kaayaan. Éta ogé ngagaduhan lemak poliaturaturasi ti minyak sayur anu biasa. Kalayan craze nembé tuang séhat sareng milarian pilihan alternatif, minyak sunflower janten lumayan pantes dina pasar internasional.

Mangpaat minyak wungu

-Dalam kasehatan manusa

Minyak sunflower nurunkeun Paringkat Kolesterol: Kaseueuran panalungtikan nunjukkeun yén kaasup minyak sunflower dina diet nurunkeun koléstérol sareng "bad" low density density lipoprotein (LDL) kolesterol jalma anu ngandung koléstérol tinggi. Tapi, nginum minyak kembang séhat tiasa langkung efektif dina ngirangan koléstérik dibandingkeun minyak sawit sareng minyak biji rami. Salajengna, minyak kembang séhat moal épéktip pikeun nurunkeun koléstérol dina jalma anu kasakit vaskular periferal atanapi anu résiko pikeun atherosclerosis.

Minyak sunflower nurunkeun Paringkat Kolesterol: Kaseueuran panalungtikan nunjukkeun yén kaasup minyak sunflower dina diet nurunkeun koléstérol sareng "bad" low density density lipoprotein (LDL) kolesterol jalma anu ngandung koléstérol tinggi. Tapi, nginum minyak kembang séhat tiasa langkung efektif dina ngirangan koléstérik dibandingkeun minyak sawit sareng minyak biji rami. Salajengna, minyak kembang séhat moal épéktip pikeun nurunkeun koléstérol dina jalma anu kasakit vaskular periferal atanapi anu résiko pikeun atherosclerosis.

Minyak Sunflower meningkatkan kadar énergi: Nalika lemak jenuh tiasa ngaraoskeun karaos légina, lemak teu jenuh nguatkeun anjeun. Éta ngabantuan ngaleupaskeun glikogén kana aliran getih tina ati. Glikogén mangrupakeun jinis gula anu ngahasilkeun dorongan énergi anu gancang.

Minyak sunflower ngajaga Awak:

Kasarangan ti Kaki atlit: Minyak sunflower ogé ubar anu mujarab pikeun masihan lega tina suku Athlete (tinea pedis). Suku atlit mangrupikeun inféksi jamur anu dimimitian antara jari-jari. Aplikasi topikal minyak ngabantuan dina ngamankeun eta leuwih gancang.

Minyak -Sunflower pedah kanggo kulit

Minyak sunflower ngandung sababaraha bahan anu ngagaduhan kauntungan pikeun kulit. Aranjeunna kaasup:

asam oleic

vitamin E

sesamol

asam linoléat

Minyak cikal sunflower mangrupikeun sumber vitamin E anu saé, beunghar gizi sareng antioksidan, sareng mujarab pikeun merangan masalah skincare sapertos jarawat, radang, redness umum sareng iritasi kulit.

Minyak kembang matahari tiasa sapertos antioksidan: Minyak sunflower beunghar dina Vitamin A sareng Vitamin E, Vitamin E mangrupikeun antioksidan anu tiasa ngabantosan kulit tina radikal bébas sareng tina kesan buruk panonpoe, sepertos prématur sareng kedutan. Minyak sunflower éta hampang sareng henteu greasy sahingga janten nyerep dina kulit kalayan gampang tanpa ngalangi pori-pori, ngagunakeun produk skincare anu dirumuskeun nganggo minyak sunflower mangrupikeun cara anu hadé pikeun mupangate mangpaat vitamin E pikeun kulit.

Minyak sunflower mangrupikeun halangan ngajagaan Kulit: Minyak sunflower beunghar asam linoleic, éta ngabantosan ngajaga halangan alami kulit, ngadukung kamampuan pikeun ngajaga Uap. Éta ogé ngagaduhan sumber anti-radangTarat Sumbercaya nalika dianggo topically. Hal ieu ngajantenkeun mangpaat pikeun kulit garing sareng kaayaan, sapertos éksim.

Minyak sunflower ngurangan Peradangan

Minyak sunflower gaduh Poténsial antikanker

Minyak sunflower nganggo sareng aplikasi

Masak sareng goreng

Kosmétik sapertos lip balms sareng krim kulit

Pangobatan pikeun jantung sapertos koléstérol rendah

Maké minyak wungu dina sampo. Minyak sunflower méré rambut anu saé. Nalika dilarapkeun kana rambut, minyak Minyak Sunflower menghidrat, nguatkeun, ngalembut, ngatur frizz, ngalereskeun karusakan, sareng sacara épék-éksonan ngalebetkeun, leungitna, sareng botak.

Dianggo sacara medis, Minyak Merah Sunflower ngajaga tina baktéri anu ngabahayakeun, ngotorkeun kulit anu jengkel, meradang, nyerang, sareng kasar, sareng nyegah réparasi jarawat. Dina terapi urut, éta reputasi idéal pikeun ngatasi borok suku.

rujukan:

  • Pangaruh anti-radang sareng kulit Ngabereskeun Balukar tina Topical Aplikasi Bumi Tutuwuhan. Lin TK et al. Int J Mol Sci. (2017)
  • Bahan Bakar Alam pikeun Ngalereskeun Kulit-Barrier: Senyawa Purba Ayeuna Deuangkeun ku Élmu Modern. Vaughn AR dkk. Klinik Am J Dermatol. (2018)
  • Bahan Bakar Alam pikeun Ngalereskeun Kulit-Barrier: Senyawa Purba Ayeuna Deuangkeun ku Élmu Modern. Vaughn AR, Clark AK, RK Sivamani, Shi VY. Klinik Am J Dermatol. 2018
  • Glycerol luhur ngandung perawatan kulit sirah anu kénca pikeun ningkatkeun kelem. Harding CR, Matheson JR, Hoptroff M, Jones DA, Luo Y, Baines FL, Luo S. Kulitna. 2014 Mei-Jun; 12 (3): 155-61.
  • Asam lemak diet mangaruhan sistem imun dina beurit jalu sensitip ka ovalbumin atanapi divaksinasi sareng influenza. Hogenkamp A, van Vlies N, Takut AL, van Esch SM, Hofman GA, Garssen J, Calder PC. J Nutr. 2011 Apr 1; ​​141 (4): 698-702. doi: 10.3945 / jn.110.135863. Epub 2011 23 Feb

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.