Magnésium Taurate (334824-43-0)

September 23, 2019

Béta-Arbutin aya dina tingkat luhur pepelakan ti kulawarga Ericaceae sareng Saxifragaceae. Leres pisan, ……….

 


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

 

Magnésium Taurate (334824-43-0) pidéo

Magnesium Taurate (334824-43-0) Spésifikasi

Ngaran Produk Magnésium Taurate
Ngaran kimia UNII-RCM1N3D968; RCM1N3D968; SCHEMBL187693; Asam étanesulfonik, 2-amino-, uyah magnesium (2: 1); YZURQOBSFRVSEB-UHFFFAOYSA-L;
CAS Jumlah 334824-43-0
InChIKey YZURQOBSFRVSEB-UHFFFAOYSA-L
imut C (CS (= O) (= O) [O -]) NC (CS (= O) (= O) [O -]) N. [Mg + 2]
Formula molekular C4H12MgN2O6S2
Beurat molekul 272.6 g / mol
Monoisotopic Massa 271.99872 g / mol
lebur Point sakitar 300 °
warna bodas
Ssiksa temp N / A
aplikasi Suplemén; Farmasi; Kaséhatan; Kosmétik;

 

 

Naon Magnésium Taurate?

Magnesium nyaéta mineral kaopat anu paling loba tur penting dina awak manusa. Éta aub dina ratusan réaksi métabolik anu penting pikeun kasehatan manusa, kalebet produksi énergi, pangaturan tekanan darah, pangiriman sinyal neural sareng kontraksi otot. Ngajaga fungsi kardiovaskular, otot, saraf, balung sareng sélulér. Sareng taurine mangrupakeun asam amino anu penting pikeun uteuk sareng awak. Bahan ieu nyababkeun mémbran sél sareng gaduh pangaruh sedative sareng ngahambat éksistabilitas sél saraf sapanjang sistem saraf pusat. Kusabab, nalika dua bahan ieu digabungkeun sareng diréaksikeun pinuh, kompleks anyar kabentuk-magnesium taurine. Komplek anyar ieu sampurna ngagabungkeun kaunggulan magnesium jeung taurine, anu ngagaduhan kauntungan kaséhatan anu ageung pikeun ningkatkeun fungsi kognitif sareng nyegah panyakit sapertos migrain kardiovaskular sareng déprési.

Sababaraha jalma nyarios yén magnesium taurine mangrupikeun bentuk magnesium anu pangsaéna dina sistem kardiovaskular, sabab taurine mangaruhan énzim anu ngabantosan kontraksi dina otot jantung. Éta tiasa nyegah aritmia kalayan ngawatesan miokardium hipertrofi sareng kakehan kalsium, sareng éta ogé tiasa ngajagi Jantung dilindungan tina aritmmias disababkeun ku réperfusina ngalangkungan sifat-sifatna salaku membran sareng stabilisasi radikal bébas oksigén.

Magrium taurate gaduh poténsi anu saé salaku suplemén nutrisi, ku kituna magnesium taurine mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu milari suplemén magnesium sareng suplemén kaséhatan jantung sabab tiasa ningkatkeun kaayaan kaséhatan, sapertos ngarawat gula getih sareng hipertensi tinggi.

 

Kumaha nyandak Magnésium Taurate?

Magnesium Taurate di pasar biasana dijual dina bentuk kapsul sareng bubuk. Pikeun jalma anu kedah nyandak Magnesium Taurate, anu pangsaéna dosis anu disarankeun pangsaéna nyaéta 1500mg, anu tiasa dicandak dina tilu bagéan. Upami anjeun nganggap magnesium anjeun rendah teuing, anjeun tiasa ningkatkeun dosis magnesium taurate sacara tepat, tapi langkung saé henteu ngaleuwihan dosis anu aman.

 

Mangpaat Magnésium Taurate

Magrium taurine mangrupikeun kompleks magnesium sareng taurine, anu ngagaduhan manfaatan kaséhatan anu hébat dina kasehatan manusa sareng kagiatan mental.

· Magnesium taurine sabagian mangpaat pikeun pencegahan panyakit kardiovaskular.

· Magnesium taurine ogé tiasa ngabantosan nyegah migrain.

· Magnesium taurine tiasa ngabantu ningkatkeun fungsi sareng mémori kognitif sacara umum.

· Magnesium jeung taurine tiasa ningkatkeun sensitipitas insulin sareng ngaminimalkeun résiko komérsial mikrovaskular sareng makrovaskular diabetes.

· Kadua magnesium sareng taurine gaduh pangaruh sedative sareng ngahambat éksistabilitas sél saraf sapanjang sistem saraf pusat.

· Magrium taurine tiasa dianggo pikeun ngagentos gejala sapertos kaku / spasm, sclerosis gurat amyotrophic sareng fibromyalgia.

· Magnesium taurine ngabantuan ningkatkeun insomnia sareng karesahan sacara umum

· Magrium taurine tiasa dianggo pikeun ngubaran kakurangan magnesium.

 

Balukar efek tina Magnesium Taurate

Aya sababaraha efek samping anu langkung handap kalayan magnesium taurine. Épék anu ayeuna dipikanyaho mangrupikeun ngantosan, nyeri sirah sareng diare. Kukituna, upami anjeun sieun ngantuk saatos nyandak taur magnesium, kami nyarankeun yén anjeun nyandak wengi sateuacan angkat. Ogé, konsultasi ka dokter anjeun sateuacan nyandak ubin magnesium.

 

rujukan:

  • Agarwal R, Iezhitsa I, Awaludin NA, Ahmad Fisol NF, Bakar NS, Agarwal P, Abdul Rahman TH, Spasov A, Ozerov A, Mohamed Ahmed Salama MS, Mohd Ismail N. Balukar taurate magnesium dina awal sareng kamajuan galaktosa- katalitkeun ékspérimén katar: dina vivo sareng evaluasi vitro. Exp Soca Mata. 2013 Mei; 110: 35-43. doi: 10.1016 / j.exer.2013.02.011. Epub 2013 Feb 18. PMID: 23428743.
  • Shrivastava P, Choudhary R, ​​Nirmalkar U, Singh A, Shree J, Vishwakarma PK, Bodakhe SH. Magnesium taurate attenuates kamajuan hiperténsi sareng kardiotoxicity ngalawan kadmium klorida-beusi katurunan albino hipertensi. J Tradit Lengkep Med. 2018 Jun 2; 9 (2): 119-123. doi: 10.1016 / j.jtcme.2017.06.010. eCollection 2019 Apr. PMID: 30963046.PMCID: PMC6435948.
  • Choudhary Sunda, Bodakhe SH. Magrium taurate nyegah katarakactogenesis ku jalan ngalereskeun karusakan oksidatif lentikular sareng fungsi ATPase di kadmium klorida anu didorong ku ékspérimén hipertensi hipertensi. Ahli Farmak Biomed. 2016 Dec; 84: 836-844. doi: 10.1016 / j.biopha.2016.10.012. Epub 2016 Oct 8. PMID: 27728893.
  • Agarwal R, Iezhitsa I, Awaludin NA, Ahmad Fisol NF, Bakar NS, Agarwal P, Abdul Rahman TH, Spasov A, Ozerov A, Mohamed Ahmed Salama MS, Mohd Ismail N (2013). "Pangaruh magnésium taurate dina awal sareng kamajuan katarak eksperimen anu diinduksi galaktosa: in vivo sareng in vitro evaluasi". Panilitian Panon Ékspérimén. 110: 35-43. doi: 10.1016 / j.exer.2013.02.011. PMID 23428743. Duanana kajian vivo sareng in vitro nunjukkeun yén pangobatan kalayan magnésium taurate nunda awal sareng kamajuan katarak dina beurit galactose fed ku mulangkeun régénsi lensa Ca (2 +) / Mg (2+) sareng status redoks lensa.
  • Shao A, Hathcock JN (2008). "Penilaian résiko pikeun asam amino taurin, L-glutamine sareng L-arginine". Toxicology pangaturan sareng Farmakologi. 50 (3): 376–99. doi: 10.1016 / j.yrtph.2008.01.004. PMID 18325648. padika anu langkung énggal anu dijelaskeun salaku Tingkat Aman Anu Dititénan (OSL) atanapi Intéstasi Dititén Luhur (HOI) digunakeun. Panilitian résiko OSL nunjukkeun yén dumasar kana data uji klinis manusa anu diterbitkeun, buktina pikeun henteuna épék ngarugikeun kuat pikeun Tau dina asupan suplement dugi ka 3 g / d, Gln dina asupan dugi ka 14 g / d sareng Arg di asupan nepi ka 20 g / d, sareng tingkat ieu diidentifikasi minangka OSL masing-masing pikeun jalma dewasa anu séhat normal.