+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah YK-11 (431579-34-9)

Bubuk YK-11 milik kelompok selektif modulator reséptor androgén (SARMs). Dasarna, naon anu YK11 nyaéta selektif .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1470kg / bulan

gambaran

bubuk atah YK-11 (431579-34-9) video

bubuk atah YK-11 (431579-34-9) Pedaran

YK11, ogé katelah Myostine, dianggap salah sahiji SARMs neneng dina pasaran. Ieu mangrupakeun steroidal androgén selektif reséptor modulator sintétis. tamba boga aktivitas anabolik di vitro di myoblasts C2C12 tur nembongkeun potency gede ti dihydrotestosterone (DHT) dina hal ieu. YK11 ogé mangrupakeun inhibitor Myostatin. aranjeunna tiasa mantuan Anjeun mangtaun otot jeung leungit gajih.

bubuk atah YK-11 (431579-34-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah YK-11
Ngaran kimia YK11, (17a, 20E) -17,20 - [(1-Methoxyethylidene) bis (oxy)] - 3-oxo-19-norpregna- 4,20-diene-21-karboksilat asam métil éster; YK11 ((17α, 20E) -17,20 - [(1-methoxyethylidene) bis- (oxy)] - 3-oxo-; DNA (Terrabacter galur YK11 16S rRNA gén sempalan); GenBank AB070463
merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar SARMs
CAS Jumlah 431579-34-9
InChIKey KCQHQCDHFVGNMK-DEIKBOPOSA-N
molekular Formula C25H34O6
molekular Wdalapan 430.53386
Monoisotopic Massa 430.236 g / mol
lebur Point 190-200 ° C
Freezing Point Taya data keur sadia
Biologis Satengah-Kahirupan 6-10 jam, gumantung kana individu
warna bodas padet
Solubility Propiléna glikol, DMSO, Étanol
Storage Temperature STP
bubuk atah YK-11 Application Selektif androgén reséptor modulator, Myostatin Inhibitor

Bubuk atah atah YK-11 (431579-34-9) Pedaran

Para pamaké henteu nganggap yén YK11 nyaéta konci pikeun muka konci potensi awak pinuh na pikeun ningkatkeun gélot dina sababaraha sisi efek. YK11 nembongan janten super-SARM dumasar kana pedaran, dina kanyataanana, ubar ieu sanes karugian has SARM. Artikel ieu ngarecah élmu katut ulasan kanggo masihan anjeun pamendak jelas naon anu antosan tina hibrid SARM-stéroid ieu, ku résiko sareng efek samping.

Saidta ogé nyarios yén YK11 mibanda kamampuhan pikeun ngurangan aktivitas myostatin, sahingga jadi inhibitor myostatin. The SK YK-11 pasti salah sahiji anu pangkuatna anu aya di dinya. Anjeun teu tiasa ngabandingkeun YK sareng LGD-4033 atawa naon baé SARM anu sanésna kumaha kuatna.

Sanajan kitu, sanajan bubuk atah YK-11 mangrupa rélo anu kuat tetep nginget yén aya ukur ngan hiji panitia anu dipidamel ku sanyawa ieu. Ieu alesan utama paling jalma sigana rada buka ku SARM sapertos Ostamuscle, RAD-140 atanapi GW-501516.

YK11 nguntungkeun pikeun padagang ku paduk alatan kamampuhna gancang ngawangun otot sareng efek samping anu minimal, siga rupa SARM. Struktur YK11 nyaéta unik. Molekul YK bagikeun deui ka stéroid batan SARM, padahal mah sering kabeneran dina ember anu sami sareng SARM non-stéroid séjénna.

Hiji studi sélular nunjukkeun yén YK11 ngaronjatkeun massa otot. Panaliti manggihan yén naek ka protéin nyambung otot follistatin (inhibitor myostatin).

YK11 ogé tiasa ningkatkeun kaséhatan kaséhatan. Dina ulikan sél sél, YK11 naek tingkat protéin-tulang tulang.

Sawatara pengrajin anu percobaan ku YK11 ngalaporkeun kauntungan otot nu loba pisan sareng rugi gajih sareng efek samping minimal. Najan kitu, ayeuna henteu aya studi sasatoan atanapi manusa ti YK11 sarta kaamanan na mah can écés.

Pelukakan atah YK-11 (431579-34-9) Mékanisme Aksi

YK11 mibanda struktur kimiawi anu sarupa sareng DHT sarta ditingalikeun ku cara ngabeungkeut reséptor androgén. Awak ngahasilkeun DHT sacara alami pikeun tujuan pikeun promosi kaséhatan prostat, rambut bulu, sareng pangembangan pubertas.

Lamun kami ka kelas YK11 salaku SARM mangka éta bakal pangenatna anu pangkuatna anu aya di pasar. Becauseta pisan sabab étaana ngan saukur ngaktifkeun sawaréhna reséptor androgén, nu nyababkeun kagiatan katénénik diandénik nembak hateupna. Salaku tambahan, YK11 katelah inhibitor myostatin.

Panaliti ngalakonan studi sél pikeun manggihan cara gawéna pikeun ngawangun otot. Hasilna nembongkeun yen ngan saukur boga tujuan pikeun ningkatkeun kadar follistatin. Follistatin mangrupakeun protéin séjén anu aya sacara alami di awak manusa anu ngabantosan myostatin di pariksa. Myostatin mangrupakeun hormon anu citakan ngabeungkeut tumuwuhna otot.

Sajauh ieu, bubuk atah ngan YK11 boga kamampuhan pikeun ngahambat myostatin.

Bukti satuluyna nunjukkeun yén YK11 ogé tiasa nyorong tumuwuhna tulang ku ngaganggu kana gerbang anu fungsina kawas DHT.

mangpaat tina bubuk Raw YK11 (431579-34-9)

Ngaronjatna Ukuran Otot

Samentara YK11 sanes karacunan per se, aya kabisa luar biasa pikeun merangsang pertumbuhan otot. Ceuk eta janten saé sakumaha S23.

Kusabab sabab sacara alami naek ka tingkat follistatin anu dina waktosna ngaronjatkeun kamampuan awak anjeun pikeun ngahasilkeun sél otot. Follistatin ogé tanggung jawab suppressing myostatin, sahingga muka anjeun nepi ka kamungkinan tumuwuhna otot. Tapi lamun épék follistatin anu dipeungpeuk ku cara naon baé, lajeng teu ngahalangan myostatin henteu bisa kajadian, anu bakal ngarugikeun YK11 teu epektip.

Henteu disada sapertos catetan anu parah tapi aya henteu ngulik manusa atanapi sasatoan pikeun nyadangkeun data kanggo sanyawa ieu.

Sadaya anu urang ngagaduhan nyaéta bukti anecdotal dumasar kana pedaran bodybuilder dina panglawungan online. Naon anu urang parantoskeun kami nyaeta aranjeunna peryogi ngalaman réduksi gajih anu penting sareng 15 lbs sengit kenguatan otot anu lingkah dina jumlah pondok-waktos.

Nguatkeun Tulang

Hormon séks penting pikeun ngajaga tulang anu kuat sareng séhat. Bukti anu aya tiasa janten bubuk atah YK11 pikeun ningkatkeun kakuatan tulang ku meungkeutna kana reséptor androgén, anu jiga jeung anu paling simpen SARM.

YK11 ogé tiasa ningkatkeun jumlah PKB diaktipkeun (protéin kinase B) anu aya na sél awakna nu ngabéréskeun tumuwuhna sél tulang.

Hayu urang hilap henteu yén anjeun hoyong gaduh otot sareng tulang kuat, damang pikeun nyingkahan ngarekahan. Ieu tiasa tiasa ngabantu kana hal ieu kusabab sabab épisi efektif dina ngawangun otot, ngukut kasehatan tulang sareng mitigating efek anu rapet tulang.

Disarankeun Raw Raw YK-11 (431579-34-9) Dosage

Tukang padagang anu parantos nganggo bubuk atah YK11 nyarios yén nyandak éta dina dosages 10 to 15 mg per poé jalan ngan ukur hadé pikeun aranjeunna. Lainna ngalaporkeun épék positip dina 5 mg per poé. Kaseueuran pamaké ngubarankeun hal éta pikeun minggu 4 ka 8. Anjeun ogé bakal dipendakan pamaké anu ditumpak SARM béda.

efek samping tina bubuk Raw YK-11 (431579-34-9)

▲ Sajauh ieu, ngan ukur studi sélular anu dilakukeun dina YK11.

Aya henteu bukti klinis atanapi malah studi sato pikeun nyukcruk salah sahiji klaim anu keur dilakukeun ngeunaan tamba.

Ieu kedah ngajantenkeun anjeun dua kali ngeunaan nalungtik sareng sanyawa ieu. Sugan anjeun kedah pariksa sanyawa béda sapertos Ostarine sareng Ligandrol. Aranjeunna mibanda langkung seueur inpormasi sareng panalungtikan anu aya.

Konon YK11 tiasa waé pikeun ati. Diomongkeun hipotétik, itta bakal mangaruhan tumuwuhna buuk, ari vokal, kaséhatan prostat sareng organ anu penting lianna dina jero awak.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk

YK-11 Daur jeung Garapan Eupan Balik ti Pamaké Real

Rujukan

  1. Thevis, M., Piper, T., dib, J., Lagojda, A., Kühne, D., Packschies, L., ... & Schänzer, W. (2017). characterization spectrometric massa modulator selektif androgén reséptor (SARM) YK-11 pikeun nambahkeun atawa doping tujuan kontrol. Rapid Komunikasi di Massa spéktrométri, 31(14), 1175-1183.
  2. Kanno, Y., Banjaran, R., Someya, K., Kusakabe, T., Kato, K., & Inouye, Y. (2013). Selektif modulator reséptor androgén, YK11, ngatur diferensiasi myogenic of myoblasts C2C12 ku ekspresi follistatin. Biologis na Pharmaceutical Bulletin, 36(9), 1460-1465.
  3. Piper, T., dib, J., Putz, M., Fusshöller, G., Pop, V., Lagojda, A., ... & Thevis, M. (2018). Studi dina métabolisme di vivo tina SARM Y1K11: Identification na characterization of métabolit berpotensi mangpaat pikeun ngadalikeun nambahkeun atawa doping. nguji ubar jeung analisis, 10(11-12), 1646-1656.