+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Sesamol (533-31-3)

Sesamol mangrupakeun sanyawa fenolik anu kapendak dina siki wijen sareng minyak wijen sareng dianggap salaku komponén antioksidan utama ……


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum

gambaran

Sesamol Specifications

Ngaran Produk Sesamol
Ngaran kimia 1,3-Benzodioxol-5-ol
Fénol 3,4- (Methylenedioxy)
3,4-Methylenedioxyphenol
merek Name N / A
Kelas ubar N / A
CAS Jumlah 533-31-3
InChIKey LUSZGTFNYDARNI-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C7H6O3
molekular Wdalapan 138.12 g / mol
Monoisotopic Massa 138.031694 g / mol
titik golak 121 ka 127 ° C (250 ka 261 ° F; 394 ka 400 K) dina 5 mmHg
Freezing Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan Stabil dina kaayaan gudang dianjurkeun.
warna bodas
Solubility Dina cai, 1.465X10 + 4 mg / L di 25 ° C (est)
Storage Temperature Potongan kamar
Application Paké salaku antioksidan dina minyak
Anggo sesamol dina kosmetik
Anggo sesamol dina ubar
Bubuk sesamol nganggo obesitas

Naon ari Sesamol?

Sesamol mangrupikeun sanyawa fenolik anu kapanggih dina siki wijen sareng minyak wijen sareng dianggap salaku komponén antioksidan utama dina minyak, pikeun nyegah karusakan minyak. Éta ogé tiasa nyegah karusakan minyak ku ngalaksanakeun antifungal. Sesamol sparingly larut dina cai, tapi kentel sareng kalolobaan minyak.

Sesamol mangrupikeun sanyawa organik alami, Saéstina saleresna komponén minyak wijen.

Bubuk Sesamol diékstrak tina siki Sesamol anu ngagaduhan ton kamampuan pikeun nawiskeun tunjangan anu béda pikeun pangguna. Bubuk ieu ngandung antioksidan, anu nyegah karusakan minyak ku ngalaksanakeun antifungal sareng ngajagi awak anjeun tina karusakan radikal gratis. Minyak wijén dianggo pisan dina ubar Ayurveda pikeun ngubaran sababaraha masalah kaséhatan tanpa efek samping. Kakuatan ieu ngagaduhan sababaraha sipat farmakologis anu kalebet sipat antioksidan, anti-radang, sareng neuroprotektif. Sesamol, sanyawa antioksidan antioksidan gizi anu diperkirakeun dina siki wijen, parantos nunjukkeun kagiatan antikancer poténsial.

Kumaha Sesamol jalan?

Sesamol nyuda bengkak sareng nyageurkeun tatu gancang. Hal ieu kacida kapake pikeun jalma anu nyanghareupan masalah diabetes. Suplemén ieu ngadeteksi baktéri sareng promosi kaséhatan anjeun sadayana. Éta ngagaduhan pagelaran mental, ati, bayah, sareng ginjal kalayan leres. Eta ngajaga tina épék DNA sareng ngarengsekeun rupa masalah kaséhatan. Éta cocog pikeun ngatur seueur kasakit sareng ngaleungitkeun sél kanker. Produk ngatur jalur sinyal insulin dina uteuk anjeun. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajaga kasehatan sadayana anjeun pikeun umur panjang tanpa masalah. Éta mendakan sél kanker utama pikeun ngatur proliferasi kasaimbangan apoptosis. Ayeuna damel sadayana awakna sénsitip kanggo salajengna ningkatkeun métabolisme sareng turun naik insulin. Bubuk sesamol ngagaduhan solusi anu pas pikeun masalah kaséhatan.

Sesamol mangpaat

Sesamol tiasa nyegah ngarusak minyak ku polah antifungal.

Bubuk sesamol tiasa dianggo salaku panengah dina nyiapkeun antidepresan sapertos Paroxetine.

Sesamol parantos kabuktian janten antioksidan anu tiasa nyegah ngarusak minyak sareng ngajagi awak tina karusakan tina radikal bébas.

Sesamol gaduh seueur kagiatan biologis anu penting sareng kauntungan pikeun ngamajukeun kasehatan sapertos mendorong ditangkep kamekaran sareng apoptosis dina kanker sareng sél kardiovaskular sareng ningkatkeun kamampuan fibrinolytic vaskular.

Bubuk sesamol tiasa ngalereskeun panyakit Alzheimer, tingkat koléstérol tinggi, anémia, borok lambung, pangurangan beurat, pencegahan panyakit koronér, rematik.

Sesamolincreases produksi keton sareng ngabantuan seueur pikeun beuratna beurat pikeun katingali pas sareng aktip dina waktu anu singget

Sesamolhas fungsi anti radang sareng nawiskeun pangaruh anu hadé dina fungisida, antiviral, sareng sinergis serangga.

Sesamolalso ngalambatkeun kadar gula anu kaserep tina dahareun. Ku sabab eta, pohara mantuan pikeun diabetes.

Sesamolakt janten masalah kulit anti radang ngajagaan kulit tina sinar UV ngabahayakeun mésér Sesamol.

Bubuk sesamol nganggo sareng aplikasi.

Paké salaku antioksidan dina minyak

Anggo sesamol dina kosmetik

Anggo sesamol dina ubar

Bubuk sesamol nganggo obesitas

rujukan:

  • Jacklin, A., C. Ratledge, K. Welham, D. Bilko sareng CJ Newton, Wangun minyak bijan wijen, sesamol, mendorong panangkepan pertumbuhan sareng apoptosis kanker sareng sél kardiovaskular, Ann. NY Acad. Sci. 1010: 374–380 (2003).
  • Naha Sesamol Éféktif dina Neovascularization Corneal? Kaya H et al. Lensa Hubungan Mata. (2018)
  • Sesamol, hiji lignan utama dina siki wijen (Sesamum indicum): Sipat anti kanker sareng mékanisme tindakan. Majdalawieh AF et al. Eur J Farmakol. (2019)
  • Sesamol ameliorates cacat kognitif tinggi-fruktosa sareng-fruktosa luhur ku ningkatkeun gangguan ka sinyal gangguan dina sistem saraf pusat. Liu Z dkk. Dahareun Tangan. (2017)
  • Sesamol: bahan kadaharan fungsi anu kuat tina minyak wijen pikeun cardioprotection. Jayaraj P, Narasimhulu CA, Rajagopalan S, Parthasarathy S, Desikan R. Funct Food. 2020 Pebruari 26; 11 (2): 1198-1210. doi: 10.1039 / c9fo01873e. Pariksa.
  • Sesamol Alleviates Hepat Steatosis nu aya Patali Obesitas via Aktipkeun Hepatic PKA Path. Xu HY, Yu L, Chen JH, Yang LN, Lin C, Shi XQ, Qin H. Nutrients. 2020 Jan 26; 12 (2). pii: E329. doi: 10.3390 / nu12020329.
  • Properties anti-radang sareng antikancer tina Sanyawa Bioaktif tina Sesamum indikasi L.-A Review. Wu MS, Aquino LBB, Barbaza MYU, Hsieh CL, Castro-Cruz KA, Yang LL, Tsai PW. Molekul. 2019 Dec 4; 24 (24). pii: E4426. doi: 10.3390 / molekul24244426. Pariksa.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


video

Video Sesamol (533-31-3)

Rujukan & citations produk