7,8-dihydroxyflavone (38183-03-8) bubuk

November 26, 2021

Panaliti nunjukkeun yén suplement 7,8-dihydroxyflavone anu ngandung bubuk 7,8-dihydroxyflavone murni tiasa ningkatkeun mémori, ngirangan setrés, sareng ngalereskeun neuron anu ruksak.

Hiji tingkat nyukupan tina péptida BDNF krusial pikeun nyegah neuro-degeneration. Tapi, sabab BDNF teu éféktif meuntas panghalang getih-otak, éta boga nyerep goréng dina uteuk. Narikna, 7,8-dihydroxyflavone teu ngan bisa meniru efek tina BDNF, sarta Hal ieu dianggap agonist TrkB sakumaha eta ngiket ka reséptor Trkb dina cara nu sarupa jeung BDNF. Mangpaat 7,8-dihydroxyflavone anu sanés henteu tiasa dipertimbangkeun nyaéta yén éta tiasa meuntas halangan getih-otak.


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1100kg / bulan

 

7,8-DIHYDROXYFLAVONE (38183-03-8) Spésifikasi

Ngaran Produk 7,8-dihidroksiflavon
Ngaran kimia Tropoflavin;

7,8-dihydroxy-2-phenylchromen-4-hiji;

sinonim 7,8-dihidroksi-2-fenil-4H-chromen-4-hiji;

7,8-dihidroksiflavon hidrat

7,8-DHF;

4H-1-Benzopyran-4-hiji;

7,8-Dihidroksi-flavon;

7,8-Dihydroxy-2-phenyl-chromen-4-hiji;

7,8-Dihydroxy-2-phenyl-4-benzopyrone;

CAS Jumlah 38183-03-8
InChIKey COCYGNDCWFKTMF-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C15H10O4
molekular Wdalapan 254.24
Monoisotopic Massa 254.05790880
lebur titik  243-246 ° C
titik golak 494.4 ± 45.0 ° C (Dugaang)
warna bubuk konéng
wujud padet
Solubility  DMSO: leyur 24mg/mL
Storage Temperature  Atmosfir inert, Suhu Kamar
aplikasi 7,8-dihydroxyflavone hydrate parantos dianggo salaku agonis tropomyosin-receptor-kinase B (TrkB) dina mencit sareng ngahambat TrkB pikeun ngawaskeun arus postsynaptic excitatory (eEPSCs).
Nguji Dokumén kasadia

 

7,8-Dihydroxyflavone bubuk - Naon 7,8-DHF? Atawa Tropoflavin?

bubuk Tropoflavin atawa 7,8-dihydroxyflavone mangrupakeun molekul kimiawi. Ieu mimics fungsi Brain-turunan neurotrophic faktor (BDNF). BDNF kapanggih sacara alami dina otak sareng sumsum tulang tonggong. BDNF muterkeun hiji peran penting dina diajar, ngaronjatkeun memori, neuroplasticity nu kamampuhan pikeun ngabentuk jalur anyar jeung sambungan, sarta neurogenesis sawawa nu kamampuhan pikeun tumuwuh sél otak anyar dina sawawa kalawan brains pinuh matured.

bubuk Tropoflavin geus ditémbongkeun janten mantuan dina perbaikan otak, memori jangka panjang, depresi, sarta alatan kasakit neurodegenerative dina sagala rupa panalungtikan klinis jeung percobaan dilakukeun dina beurit jeung beurit. Nanging, dugi ka ayeuna, teu aya uji klinis atanapi panilitian anu dilakukeun pikeun manusa. Mayoritas bukti anu ngabuktikeun mangpaat bubuk tropoflavin asalna tina studi sato. Bukti sapertos: mangpaat dina mémori, panyalindungan sél otak sareng pelestarian fungsi otak mangrupikeun sababaraha hasil anu positif tina sababaraha panilitian sato.

 

Kumaha Dupi 7,8-Dihydroxyflavone Gawé? 

7,8-Dihydroxyflavone mimics aktivitas faktor neurotrophic turunan otak. Hal ieu dilakukeun utamina ku ngaktifkeun jalur reséptor anu katelah jalur reséptor kinase B (TrkB) anu aya hubunganana sareng Tropomiosin. Ieu mangrupikeun jalur anu sami dimana BDNF jalanna. Di sagigireun 7,8-DHF geus katempo gawé mandiri nyadiakeun aktivitas antioksidan.

Mangpaat poténsial BDNF dibatesan ku satengah umurna anu langkung pondok nyaéta kirang ti 10 menit. BDNF ogé teu bisa meuntas panghalang getih-otak kusabab ukuran molekul nu leuwih gede. Di sisi anu sanés, 7,8-dihydroxyflavone tiasa asup kana sél otak sareng sumsum tulang tonggong ku ngalangkungan halangan ieu. Parantos aya panilitian anu nunjukkeun yén 7,8-DHF sacara oral bioavailable sareng tiasa nembus halangan otak-getih. 7,8-dihydroxyflavone (7,8-dhf) kituna bisa mantuan dina ngaronjatkeun fungsi otak sarta kaséhatan.

 

Naon Dupi 4′-Dimethylamino-7, 8-Dihydroxyflavone (Eutropoflavin)? 

4′-Dimethylamino-7,8-dihydroxyflavone (4'DMA-7, 8-DHF), disebut oge eutropoflavin atawa R13 dina s, mangrupakeun versi sintétik tina 7,8-dihydroxyflavone. Éta mangrupikeun bentuk anu dirobih sareng direkayasa sacara struktural tina 7, 8-Dihydroxyflavone. Eutropoflavin gaduh satengah umur sirkulasi anu langkung panjang sareng langkung kuat tibatan 7, 8-Dihydroxyflavone.

Dua sanyawa ieu gaduh struktur kimia anu sami. 4'DMA-7, 8-DHF ngarobah kana 7, 8-Dihydroxyflavone salila sirkulasi dina awak.

Aya kirang panalungtikan ngeunaan 4′-Dimethylamino-7,8-dihydroxyflavone. Sadaya panalungtikan kawates anu sayogi dilakukeun dina sato. Bukti anu aya nunjukkeun yén 4′-Dimethylamino-7,8-dihydroxyflavone sareng 7,8-Dihydroxyflavone gaduh jalur anu sami atanapi sami.

 

Naon anu dilakukeun ku 4′-DMA-7 8-dihydroxyflavone?  

4′-Dimethylamino-7,8-dihydroxyflavone atanapi Eutropoflavin mangrupikeun flavon sintétik. Ieu molekul leutik selektif nu nimpah reséptor TrkB, reséptor utama faktor neurotrophic turunan otak. Eutropoflavin diturunkeun tina modifikasi struktural sareng kimia tropoflavin.

Dibandingkeun sareng tropoflavin, eutropoflavin parantos kabuktian gaduh kagiatan anu langkung saé dina reséptor TrkB. Eutropoflavin kapanggih sacara signifikan leuwih kuat batan tropoflavin sarta némbongkeun lilana aksi nu leuwih panjang dina studi sato. 4′-Dimethylamino-7,8-dihydroxyflavone geus kapanggih boga neuroprotective, neurogenic, sarta sipat antidepressant-kawas dina sato.

 

7,8-Dihydroxyflavone vs 4′-dma-7 8-dihydroxyflavone

Duanana 7,8-Dihydroxyflavone jeung 4′-DMA-7 8-dihydroxyflavone geus ditémbongkeun ngahasilkeun hasil sarupa dina studi sato. Pangaruhna tacan ditaliti dina uji coba manusa.

Sanajan duanana mangrupakeun sanyawa sarupa, béda anu signifikan kapanggih antara aktivitas dua. Uji klinis sareng panilitian nunjukkeun yén eutropoflavin nyata langkung kuat tibatan tropoflavin bahkan nunjukkeun durasi tindakan anu langkung panjang.

Sapertos kitu, sanajan 7,8-dhf sareng 4′-DMA-7 8-dihydroxyflavon sacara kimiawi sami sareng gaduh pangaruh anu sami, 4′-DMA-7 8-dihydroxyflavonne kapanggih gaduh aksi anu langkung kuat sareng dianggo langkung lami, dina panalungtikan dilakukeun dina model sato.

 

Naha Nyandak bubuk Tropoflavin Ngaronjatkeun Popularitas? 

bubuk Tropoflavin atawa bubuk 7,8-Dihydroxyflavone ieu gaining popularitas. Kalayan panilitian anyar sareng uji klinis anu muncul kalayan hasil anu positif, bubuk 7,8-Dihydroxyflavone bakal kaluar salaku topik anu panas bahkan dina bunderan ilmiah.

Teu aya uji klinis atanapi panilitian anu dilakukeun pikeun manusa ayeuna. Sanajan kitu, jalma anu geus dipaké bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus ngaku yén bubuk miboga pamutahiran signifikan dina maranéhna:

  •   ingetan
  •   tanaga
  •   learning
  •   kaayaan ati
  •   Mémori sareng Rojongan Kognitif

bubuk Tropflavin ogé kabuktian éféktif pikeun ngahontal wanda saimbang, ngabogaan produksi énérgi alus, miboga sipat pelindung otak, miboga sipat anti-oksidan jeung ngarojong baktéri peujit.

 

Mangpaat sareng épék 7,8-Dihydroxyflavone - Naon anu dilakukeun ku 7,8-Dihydroxyflavone? 

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone (7,8-dhf) geus ditémbongkeun ka boga rupa mangpaat. Nanging, dugi ka ayeuna, uji klinis sareng panalungtikan terbatas parantos dilakukeun pikeun manusa. bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo janten éféktif dina panalungtikan sarta percobaan dilakukeun dina model sato jeung panalungtikan dumasar-sél. Studi salajengna ngeunaan éféktivitas dina manusa masih diperyogikeun. Sababaraha hasil positif tina panalungtikan sarta percobaan dina bubuk 7,8-dhf tina studi sato dibéréndélkeun di handap:

  • Memori sareng Learning
  • Ngalereskeun Otak
  • neuroprotection
  • Anti radang
  • Peran dina Kasakit Neurodegenerative
  • rarasaan kateken
  • mikaresep pisan
  • obesitas
  • tekenan getih
  • Sepuh Kulit
  • kangker

Memori sareng Learning

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo mangpaat dina ngaronjatkeun memori sareng pangakuan objék, sarta nurunna stress dina beurit. Éta ogé katingalna épéktip pikeun ningkatkeun mémori dina beurit sepuh.

 

Ngalereskeun Otak

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone (7,8-dhf) katempona éféktif dina promosi repairing sél saraf ruksak, ngaronjatna produksi neuron anyar dina brains of mencit sawawa sanggeus tatu otak sarta dina promosi tumuwuhna sél saraf anyar dina. beurit umur

Nya kitu, bubuk 7,8-Dihydroxyflavone, ieu ogé katempona éféktif dina ngaronjatkeun fungsi otak di beurit anu geus kungsi tatu otak traumatis.

 

neuroprotection

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone katempona éféktif dina ngajaga ngalawan karuksakan otak nu patali stroke, utamana dina beurit bikang. Éta ogé nyegah karusakan sél saraf dina mencit saatos tatu otak traumatis.

 

Anti radang

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo boga épék anti radang. Eta geus katempo bisa ngurangan peradangan dina uteuk jeung sél getih bodas.

 

Peran dina Kasakit Neurodegenerative

bubuk 7,8-dhf geus katempo maénkeun peran béda dina sagala rupa kasakit neurodegenerative, nu dibahas dihandap.

 

Panyakit Alzheimer

Model sato parantos nunjukkeun hasil anu dicampur pikeun Panyakit Alzheimer. Sababaraha studi geus ditémbongkeun yén bubuk 7,8-Dihydroxyflavone miboga peran signifikan dina nyegah eta, sedengkeun nu sejenna geus ditémbongkeun euweuh kauntungan. Langkung seueur panalungtikan diperyogikeun di daérah ieu.

 

Panyakit Parkinson

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo ngaronjatkeun fungsi motor dina model sato. Éta ogé katingali gaduh tindakan pelindung ngalawan maotna neuron. Éta ogé nyegah maotna neuron sénsitip dopamin dina modél monyét panyakit Parkinson.

 

Panyakit Huntington

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo manjangkeun lifespan model sato jeung Panyakit Huntington urang.

 

Amyotrophic Gurat Sclerosis (Hawking)

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone ningkat deficits motor jeung ngaronjat survival di studi dipigawé dina modél mouse kalawan ALS.

 

sababaraha Sclerosis

7,8-Dihydroxyflavone bubuk ngurangan severity kasakit.

 

Schizophrenia

Bubuk 7,8-Dihydroxyflavone ningkatkeun fungsi diajar dina modél beurit.

 

handap Sindrom

campur mimiti kalawan bubuk 7,8-Dihydroxyflavone (7,8-dhf) geus katempo ngaronjatkeun produksi neuron anyar sapanjang kalawan learning jeung memori hadé.

 

Sindrom X Rapuh

Sindrom Fragile X mangrupikeun kaayaan genetik. Éta nyababkeun sauntuyan masalah pangembangan kalebet cacad kognitif sareng cacad diajar.

Dina modél beurit sindrom X rapuh, bubuk 7,8-Dihydroxyflavone parantos katingal ningkatkeun fungsi kognitif sareng ngirangan Abnormalitas tulang tonggong dina modél beurit Sindrom X Fragile.

 

Sindrom Katuhu

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo pikeun ngaronjatkeun gejala dina modél mouse of Rett sindrom-kawas tumuwuhna laun, kontrol koordinasi hésé, sarta masalah basa.

 

rarasaan kateken

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo pikeun ngurangan paripolah depressive di rodénsia.

 

mikaresep pisan

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone ieu ditémbongkeun janten éféktif dina ngurangan pelesir jeung épék rewarding kokain dina mencit.

 

obesitas

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo bisa ngurangan produksi gajih na gajih ngawangun-up dina studi sato.

 

tekenan getih

Bubuk 7,8-Dihydroxyflavone parantos katingal nunjukkeun panurunan dina tekanan darah nalika disuntik. Dosis lisan tiasa nurunkeun tekanan darah, tapi éta henteu signifikan dibandingkeun nalika bubuk 7,8-Dihydroxyflavone dirumuskeun dina bentuk suntikan.

 

Sepuh Kulit

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo ngurangan peradangan, ngaronjatkeun produksi kolagén, sarta ngaronjatkeun tingkat énzim antioksidan dina sél kulit manusa umur.

 

kangker

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo janten éféktif dina killing sél kanker squamous lisan jeung kanker kulit katelah Melanoma dina studi piring. Nanging, seueur deui panalungtikan anu masih diperyogikeun pikeun nyandak kasimpulan, khususna pikeun manusa.

 

Kumaha nyandak 7,Suplemén 8-Dihydroxyflavone?| Sabaraha bubuk tropoflavin anu kuring kedah tuang?

Dosis 7,8-Dihydroxyflavone

Teu aya panilitian klinis sareng uji coba anu dilakukeun pikeun manusa ayeuna. Ku alatan éta, dosis aman bubuk 7,8-Dihydroxyflavone masih teu dipikawanoh di manusa.

The dosage paling umum dina suplemén sadia komersil nyaéta 10 - 30 mg per poé. Nanging, anjeun kedah parios ka dokter sateuacan anjeun ngamimitian nyandak suplement.

 

7,8-Dihydroxyflavone efek samping  

Kusabab henteu aya uji klinis sareng manusa anu dilakukeun, faktor résiko sareng efek samping tina 7, 8-Dihydroxyflavone henteu dipikanyaho. Sakur inpormasi ngeunaan kasalametan atanapi efek samping tina panalungtikan anu dilakukeun dina modél sato. Sanajan kitu, dina pamaké nu geus nyokot 7, 8-Dihydroxyflavone, épék handap kacatet:

  • Overstimulasi
  • Restlessness
  • pusing
  • seueul
  • sénsitip
  •   gangguan saré

Éta ogé sia ​​noting yén bubuk 7,8-Dihydroxyflavone bisa berinteraksi sareng ubar resép lianna. 7, 8-Dihydroxyflavone réaktif pisan sareng molekul sareng sanyawa sanés. Bukti parantos nunjukkeun nunjukkeun peran 7,8-Dihydroxyflavone dina ngarobih tindakan énzim ati CYP450. Ieu tiasa ngarobih cara kerja obat-obatan sanés. Ku alatan éta, salawasna aman konsultasi ka dokter, utamana lamun aya dina obat resép.

 

7,8-Dihydroxyflavone sumber pangan - Kumaha suplement 7,8-Dihydroxyflavone sacara alami?

7,8-Dihydroxyflavone kagolong kana kulawarga flavonoid, nyaéta sakumpulan zat kimia alami anu mibanda struktur fénolik anu variabel. Sumber pangan beunghar 7, 8-Dihydroxyflavone kaasup green tea, cuka, kécap, turmeric, endog, kopi, blueberries, anggur jeung coklat poék. Nanging, pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna tina 7,8-dihydroxyflavone, nyerep tina katuangan ieu moal janten cara anu idéal, cara anu langkung langsung nyaéta nyandak suplemén 7,8-dihydroxyflavone. Milarian panyadia bubuk 7,8-dihydroxyflavone pangsaéna, anjeun tiasa di dieu. Sareng mésér bubuk 7,8-dihydroxyflavone borongan bakal nampi harga anu langkung saé.

 

Ulasan ngeunaan 7,8-Dihydroxyflavone

Teu acan aya studi klinis dina manusa ngeunaan 7,8-dhf. Sanajan kitu, studi sato geus kabuktian éféktif jeung positif. Uji klinis dina model sato geus ditémbongkeun yén bubuk 7,8-Dihydroxyflavone boga rupa mangpaat dina ngaronjatkeun memori, ngajaga sél otak sarta preserving fungsi otak.

Jalma consuming eta boga pisan kirang dilaporkeun efek samping kawas overstimulation, restlessness, pusing, seueul, sénsitip sarta gangguan saré.

Langkung seueur panilitian masih diperyogikeun pikeun nyimpulkeun mangpaat sareng résiko tina bubuk 7,8-Dihydroxyflavone dina manusa.

 

Best 7,8-Dihydroxyflavone bubuk pabrik / Dimana meuli 7,8-Dihydroxyflavone bubuk bulk?

Aya seueur 7 8-dihydroxyflavone pikeun dijual online. bubuk 7,8-Dihydroxyflavone bisa dibeuli online ngaliwatan rupa outlet na portals. Anjeun tiasa mésér éta dina jumlah anu cocog sareng anjeun. Mésér bubuk 7,8-Dihydroxyflavone dina jumlah anu ageung tiasa ngabantosan anjeun dina biaya sadayana.

Nalika milarian mésér suplemén bubuk 7,8-Dihydroxyflavone, penting pikeun ningal sacara saksama produsén bubuk 7,8-Dihydroxyflavone sareng kapercayaanana. Kunjungan di tempat pikeun ningali prosés manufaktur tiasa mastikeun yén pedoman kaamanan anu leres sareng protokol manufaktur diturutan salami produksi.

Ku alatan éta, kualitas produk kudu ensured saméméh anjeun mungkas nepi meuli bubuk 7,8-Dihydroxyflavone.

 

Patarosan Remen Tanya (FAQs) Ngeunaan 7, 8-Dihydroxyflavone (7, 8-DHF), atawa Tropoflavin

Naha Tropoflavin mangrupikeun Nootropic? 

Nootropics ogé katelah ubar pinter. A ubar / sanyawa nootropic ngaronjatkeun kinerja kognitif atawa fungsi otak. Uji klinis dina sato ngusulkeun yén Tropoflavin tiasa janten agén nootropik. Nanging, teu aya bukti anu konklusif sareng langkung seueur panalungtikan masih diperyogikeun.

Dina manusa, euweuh percobaan klinis geus dipigawé pikeun titimangsa kalawan bubuk 7,8-Dihydroxyflavone. Kituna teu mungkin mun nyebutkeun naha bubuk 7,8-Dihydroxyflavone boga naon aktivitas nootropic manusa.

 

Naha meuli 7,8-Dihydroxyflavone bubuk pikeun kaséhatan otak hadé?

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus ditémbongkeun ka boga rupa mangpaat. Kalawan panalungtikan éksténsif jeung percobaan klinis dilakukeun dina sato, bubuk 7,8-Dihydroxyflavone kapanggih boga pangaruh positif kana memori jeung learning, perbaikan otak, neuroprotection, anti radang, depresi, kecanduan, obesitas, tekanan getih sarta sepuh kulit.

Bubuk 7,8-Dihydroxyflavone ogé langkung kuat tibatan BDNF anu alami dina awak urang. Aya keur,

 

Naon Beda Antara 7, 8-Dihydroxyflavone sareng BDNF?   

BDNF dihasilkeun sacara alami dina awak anjeun sedengkeun bubuk 7,8-Dihydroxyflavone kapanggih dina sababaraha spésiés tutuwuhan. bubuk 7,8-Dihydroxyflavone ieu sahingga sintétik dihasilkeun sarta dikonsumsi pikeun rupa épék alus na dina uteuk.

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo boga panjang satengah hirup jeung potency mun nu dibandingkeun BDNF. Bubuk 7,8-Dihydroxyflavone ogé bisa asup ka otak kusabab ukuranana leuwih leutik.

 

Kumaha cara nyandak suplemén 7, 8-Dihydroxyflavone pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna? 

Aya ayeuna euweuh studi manusa dina bubuk 7,8-Dihydroxyflavone pikeun rujukan pikeun dosing ubar. Mayoritas perkiraan sacara matematis dikira-kira tina panalungtikan dina mencit. Mayoritas panalungtikan sato anu dilakukeun nunjukkeun hasil anu positif dina bentuk suntikan. Kalayan dosis oral sareng bubuk 7,8-Dihydroxyflavone, hasilna katingali, kumaha oge, aranjeunna kirang signifikan.

Kusabab uji coba manusa henteu acan dilakukeun, sesah pikeun mairan dosis pikeun manusa. Konsultasi sareng dokter tiasa ngabantosan ngajelaskeun ieu.

 

Naha Tropoflavin Ngarojong Kaleungitan Beurat?  

Percobaan klinis jeung panalungtikan geus bisa némbongkeun yén bubuk 7,8-Dihydroxyflavone ngabalukarkeun leungitna beurat, utamana dina beurit bikang. Papanggihan ieu henteu acan katingal dina manusa sabab teu aya panalungtikan anu dilakukeun dugi ka ayeuna.

Aya ogé evi

dence nu nunjukkeun bubuk 7,8-Dihydroxyflavone bisa ngabalukarkeun leungitna beurat ku ngaronjatkeun rojongan sakabéh pikeun baktéri Gut.

 

Naha Tropoflavin Ngabalukarkeun Rambut Rugi (atanapi Ngarojong Tumuwuh Rambut)? 

Nepi ka ayeuna, teu aya bukti anu nunjukkeun yén bubuk 7,8-Dihydroxyflavone nyababkeun rambut leungitna dina bentuk naon waé. Sababaraha studi sato geus ditémbongkeun yén BDNF jeung sanyawa séjén bisa boga peran dina ngadalikeun tumuwuhna bulu. Panaliti éksténsif sareng uji klinis masih diperyogikeun pikeun manusa pikeun mairan masalah éta.

 

Kumaha nyimpen Dihydroxyflavone (Tropoflavin)?  

Sapertos ubar anu sanés, éta salawasna aman pikeun ngajaga bubuk 7,8-Dihydroxyflavone tina jangkauan barudak. Éta idéal pikeun ngajaga tina sinar panonpoé langsung sareng kedah disimpen dina tempat anu tiis sareng garing.

 

Naha 7-8 Dihydroxyflavone ningkatkeun depresi?

bubuk 7,8-Dihydroxyflavone geus katempo janten éféktif dina ngurangan paripolah depressive di mencit. Henteu aya data klinis anu sayogi ayeuna pikeun peran bubuk 7,8-Dihydroxyflavone dina depresi manusa.

 

Rujukan

[1] 7,8-dihydroxyflavone, agonist TrkB molekular leutik, mangpaat pikeun ngubaran sagala rupa gangguan manusa BDNF-implicated. Chaoyang Liu, Chi Bun Chan, Keqiang Ye Transl Neurodegener. 2016; 5: 2. diterbitkeun online 2016 Jan 6. doi: 10.1186 / s40035-015-0048-7PMCID: PMC4702337

[2] Flavonoid: tinjauan. AN Panche, AD Diwan, SR Chandra J Nutr Sci. 2016; 5: e47. Diterbitkeun online 2016 Dec 29. doi: 10.1017/jns.2016.41 PMCID: PMC5465813

[3]Faktor Neurotrofik Anu Diturunkeun Otak: Molekul Utama pikeun Mémori dina Otak Sehat sareng Patologis. Review Artikel. Miranda M. Hareup Cell Neurosci. 2019 PMID: 31440144PMCID: PMC6692714

[4] Faktor neurotropik turunan otak sareng implikasi klinis na. Bathina S. Arch Med Sci. 2015 PMID: 26788077PMCID: PMC4697050

[5] Tindakan Faktor Neurotrofik Anu Diturunkeun Otak sareng Stress Glukokortikoid dina Artikel Tinjauan Neurogenesis. Numakawa T. Int J Mol Sci. 2017 PMID: 29099059PMCID: PMC5713281

[6] Faktor Neurotrofik Anu Diturunkeun Otak: Molekul Utama pikeun Mémori dina Otak Sehat sareng Patologis. Magdalena Miranda, Juan Facundo Morici, María Belén Zanoni jeung Pedro Bekinschtein. Hareupeun. Sél. Neurosci., 07 Agustus 2019 | https://doi.org/10.3389/fncel.2019.00363

[7] Prodrug pangembangan 7,8-dihydroxyflavone sareng khasiat terapi pikeun ngubaran Panyakit Alzheimer. Chen C. Proc Natl Acad Sci AS A. 2018 PMID: 29295929PMCID: PMC5777001

[8] Agonis TrkB selektif kalayan kagiatan neurotropik anu kuat ku 7,8-dihydroxyflavone

Sung-Wuk Jang 1, Xia Liu, Manuel Yepes, Kennie R Shepherd, Gary W Miller, Yang Liu, W David Wilson, Ge Xiao, Bruno Blanchi, Yi E Sun, Keqiang Ye

PMID: 20133810 PMCID: PMC2823863 DOI: 10.1073/pnas.0913572107

[9] Molekul leutik BDNF mimetics ngaktifkeun TrkB signalling sarta nyegah degeneration neuronal dina rodénsia. Stephen M Massa, Tao Yang, Youmei Xie, Jian Shi, Mehmet Bilgen, Jeffrey N Joyce, Dean Nehama, Jayakumar Rajadas, Frank M Longo.

PMID: 20407211 PMCID: PMC2860903 DOI: 10.1172/JCI41356

[10] Peta antioksidan 7,8-dihydroxyflavone ngajaga sél PC12 ngalawan sitotoksisitas 6-hydroxydopamine-induced. Xiaohua Han, Shaolei Zhu, Bingxiang Wang, Lei Chen, Ran Li, Weicheng Yao, Zhiqiang Qu. 2014 Jan;64:18-23. doi: 10.1016/j.neuint.2013.10.018. Epub 2013 9 Nov.

PMID: 24220540 DOI: 10.1016/j.neuint.2013.10.018

[11] 7,8-dihydroxyflavone, agonist reséptor TrkB, meungpeuk impairment memori spasial jangka panjang disababkeun ku stress immobilization di beurit. Raül Andero, Núria Daviu, Rosa Maria Escorihuela, Roser Nadal, Antonio Armario

PMID: 21136519 DOI: 10.1002/hipo.20906

[12] Agonis trkB molekul leutik ngamajukeun regenerasi akson dina saraf periferal anu dipotong. Arthur W English, Kevin Liu, Jennifer M Nicolini, Amanda M Mulligan, Keqiang Ye.

2013 Oktober 1;110 (40): 16217-22. doi: 10.1073/pnas.1303646110. Epub 2013 Sep 16.

PMID: 24043773 PMCID: PMC3791704 DOI: 10.1073/pnas.1303646110

[13] Peran 7,8-Dihydroxyflavone dina Nyegah Degenerasi Dendrite dina Cortex Saatos Sedeng Traumatic Brain Tatu. Shu Zhao, Xiang Gao, Weiren Dong, Jinhui Chen. Mol Neurobiol. 2016 Apr;53 (3): 1884-1895. doi: 10.1007 / s12035-015-9128-z. Epub 2015 24 Mar.

PMID: 25801526 PMCID: PMC5441052

[14] 7,8-Dihydroxyflavone attenuates sékrési mediator pro-radang jeung cytokines dina sél microglial BV2 lipopolysaccharide-dirangsang ngaliwatan suprési tina NF-κB na MAPK signalling jalur. Hye Young Park, Cheol Park, Hye Jin Hwan, Byung Woo Kim, Gi-Young Kim, Cheol Min Kim, Nam Deuk Kim, Yung Hyun Choi.

Int J Mol Med. 2014 Apr;33 (4): 1027-34. doi: 10.3892/ijmm.2014.1652. Epub 2014 Pébruari 10.

PMID: 24535427 DOI: 10.3892/ijmm.2014.1652

[15] 7,8-dihydroxyflavone nyegah leungitna sinaptik jeung deficits memori dina modél mouse Panyakit Alzheimer. Zhentao Zhang, Xia Liu, Jason P Schroeder, Chi-Bun Chan, Mingke Song, Shan Ping Yu, David Weinshenker, Keqiang Ye.

Neuropsychopharmacology. 2014 Pébruari 39 (3): 638-50. doi: 10.1038/npp.2013.243. Epub 2013 Sep 11.

PMID: 24022672 PMCID: PMC3895241

[16] 7,8-dihydroxyflavone Ameliorates Motor Deficits Liwat Suppressing α-synuclein Expression jeung Stress Oksidatif dina MPTP-ngainduksi Mouse Modél kasakit Parkinson. Xiao-Huan Li, Chun-Fang Dai, Long Chen, Wei-Tao Zhou, Hui-Li Han, Zhi-Fang Dong.

SSP Neurosci Ther. 2016 Jul;22 (7): 617-24. doi: 10.1111 / cns.12555. Epub 2016 15 Apr.

PMID: 27079181 PMCID: PMC6492848

[17] 7,8-Dihydroxyflavone ngaronjatkeun kinerja motor jeung ningkatkeun kasalametan neuronal motor handap dina modél mouse of amyotrophic gurat sclerosis.

Orhan Tansel Korkmaz, Nurgul Aytan, Isabel Carreras, Ji-Kyung Choi, Neil W Kowall, Bruce G Jenkins, Alpaslan Dedeoglu,

Neurosci Lett. 2014 Apr 30;566:286-91. doi: 10.1016/j.neulet.2014.02.058. Epub 2014 15 Mar.

PMID: 24637017 PMCID: PMC5906793

[18] Agonis reséptor TrkB molekul leutik ningkatkeun pungsi motor sareng manjangkeun kasalametan dina modél beurit panyakit Huntington.

Mali Jiang, Qi Peng, Xia Liu, Jing Jin, Zhipeng Hou, Jiangyang Zhang, Susumu Mori, Christopher A Ross, Keqiang Ye, Wenzhen Duan

Hum Mol Genet. 2013 Jun 15;22 (12): 2462-70. doi: 10.1093/hmg/ddt098. Epub 2013 Pébruari 27.

PMID: 23446639 PMCID: PMC3658168

[19]TrkB agonist, 7,8-dihydroxyflavone, ngurangan severity klinis na patologis model murine of multiple sclerosis. Tapas K Makar, Vamshi KC Nimmagadda, Ishwar S Singh, Kristal Lam, Fahad Mubariz, Susan IV Hakim, David Trisler, Christopher T Bever Jr.

J Neuroimmunol. 2016 Mar 15;292:9-20. doi: 10.1016/j.jneuroim.2016.01.002. Epub 2016 Jan 6.

PMID: 26943953

[20] Agonis TrkB molekul leutik 7,8-dihydroxyflavone ngabalikeun kakurangan plastisitas kognitif sareng sinaptik dina modél beurit skizofrenia.

Yuan-Jian Yang, Yan-Kun Li, Wei Wang, Jian-Guo Wan, Bin Yu, Mei-Zhen Wang, Bin Hu.

Pharmacol Biochem Behav. 2014 Jul;122:30-6. Doi: 10.1016/j.pbb.2014.03.013. Epub 2014 21 Mar.

PMID: 24662915

[21] A agonis flavonoid tina reséptor TrkB pikeun BDNF ningkatkeun neurogenesis hippocampal sareng mémori anu gumantung kana hippocampus dina modél mouse Ts65Dn tina DS.

Fiorenza Stagni, Andrea Giacomini, Sandra Guidi, Marco Emili, Beatrice Uguagliati, Maria Elisa Salvala, Valeria Bortolotto, Mariagrazia Grilli, Roberto Rimondini, Renata Bartesaghi

Exp Neurol. 2017 Désémber;298(Pt A):79-96. doi: 10.1016/j.expneurol.2017.08.018. Epub 2017 Sep 4.

PMID: 28882412

[22] 7, 8-Dihydroxyflavone induces ekspresi sinaps AMPA GluA1 sarta ameliorates abnormalitas kognitif na tulang tonggong dina modél beurit sindrom X rapuh.

Mi Tian, ​​Yan Zeng, Yilan Hu, Xiuxue Yuan, Shumin Liu, Jie Li, Pan Lu, Yao Sun, Lei Gao, Daan Fu, Yi Li, Shasha Wang, Shawn M McClintock.

Neuropharmacology. Pébruari 2015;89:43-53. doi: 10.1016/j.neuropharm.2014.09.006. Epub 2014 Sep 16.

PMID: 25229717

[23] 7,8-dihydroxyflavone némbongkeun efficacy terapi dina modél mouse sindrom Rett. Rebecca A Johnson, Maxine Lam, Antonio M Punzo, Hongda Li, Benjamin R Lin, Keqiang Ye, Gordon S Mitchell, Qiang Chang.

J Appl Physiol (1985). 2012 Mar;112(5):704-10. doi: 10.1152/japplphysiol.01361.2011. Epub 2011 22 Désémber.

PMID: 22194327 PMCID: PMC3643819

[24] 7,8-Dihydroxyflavone, a TrkB agonist, atenuates Abnormalitas behavioral na neurotoxicity di mencit sanggeus administrasi methamphetamine.

Qian Ren, Ji-Chun Zhang, Min Ma, Yuko Fujita, Jin Wu, Kenji Hashimoto.

Psikofarmakologi (Berl). 2014 Jan;231(1):159-66. Doi: 10.1007 / s00213-013-3221-7. Epub 2013 10 Agustus.

PMID: 23934209

[25]https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/7-8-dihydroxyflavone