Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7)

Bisa 28, 2019

Bubuk GM1 parantos seueur dianggo pikeun ngubaran tatu otak hypoxic-ischemic neonatal, panyakit Parkinson ... ..

 


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

 

Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7) video

 

Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7) Pedaran

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (GM1) otak babi (37758-47-7), nami pondokna tiasa janten GM1, sasari tina otak babi sareng mangrupikeun anggota tina séri ganglio gangliosides anu ngandung résidu asam sialic.

GMl bisa ngamajukeun recovery tina fungsi neurological sanggeus tatu tina sistim saraf pusat tina rupa-rupa sabab, ngamajukeun neuroplasticity. Percobaan némbongkeun GMl tatu otak vascular, uteuk traumatis mulangkeun sél saraf dina tatu tulang tukang miboga éfék pelindung jeung ngamajukeun peran sél.

fase saméméhna II sidang klinis némbongkeun, éta bisa ngurangan oxaliplatin-ngainduksi neurotoxicity (OIN). Tapi teu certificated ku fase sidang III. A fase sidang III anu diperlukeun pikeun nalungtik pangaruh jeung kasalametan monosialotetrahexosylganglioside Natrium suntik pikeun pencegahan OIN dina kangker gastric.

Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7) Specifikation

Ngaran Produk Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi
Ngaran kimia Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (uteuk Porcine)

atawa GM1

ngaleles /
merek Name Shenjie
Kelas ubar Sphingolipids
CAS Jumlah 37758-47-7
InChIKey GTTLZSUWCRJZRC-CRQBLQEMSA-N
molekular Formula C73H134N4O31
molekular Wdalapan 1563.85
Monoisotopic Massa 1563.85
lebur Point  N / A
Biologis Satengah-Kahirupan /
warna bubuk lyophilized kaluar-bodas
kaleyuran  chloroform / métanol (9: 1): 10 mg / ml, jelas, teu warnaan
panyimpenan Temperature  -20 ° C
Application reséptor husus pikeun kolera toxin nu ngumpulkeun dina uteuk dina telat lipidosis orok, infantile.
item nguji Dina imah Standards Quality
Character Bodas atanapi bubuk bodas; rada smelly, hambar; baseuh. produk Ieu leyur dina cai, pisan rada leyur dina métanol, ampir leyur na étanol anhidrat.
pangenalan
Warna 1 réaksi Rendering Candak nu 0.2ml solusi test dina tekad eusi, tambahkeun 2ml cai, lajeng nambahkeun Hydroquinone solusi asam hidroklorat (hydroquinone 0.2g, tambahkeun 10ml cai leyur, tambahkeun 90ml asam hidroklorat, tambahkeun 0.1mol / L solusi tambaga sulfat 0.25ml, kulkas dingawitan) 2ml, cai mandi panas pikeun 15 menit, leyuran bulao jeung wungu, kalawan ékstraksi ne alkohol 5ml Geter, lapisan alkohol ne is bulao.
Warna 2 réaksi Rendering Candak produk ieu ngeunaan 20mg, tambahkeun glasial 1ml asam asétat, mandi cai panas panas pinuh leyur, nambahan tilu beusi cairan test klorida 1 pakait, di mandi cai panas sapanjang témbok pipe lalaunan nambahkeun asam sulfat 1ml, supaya solusi kana dua lapisan , antarbeungeut dua-cairan kedah coklat
uyah natrium The ngaidentipikasi réaksi natrium uyah di produk ieu (édisi Cina Pharmacopoeia 2015 opat 0301).
kromatografi cair (LC) Dina grafik chromatographic dirékam dina tekad eusi, anu waktos ingetan tina puncak utama solusi test kedah konsisten sareng waktos ingetan tina puncak utama solusi kontrol.
spéktroskopi Infrabeureum Peta diserep lampu infra red sahiji produk ieu kedah konsisten sareng peta nu produk control (Cina Pharmacopoeia 2015 édisi opat 0402).
Mariksa
PH 5.0 ~ 6.5
Kajelasan na warna leyuran Kudu ngijinkeun warnaan; lamun éta mendung, éta teu kudu jadi kandel ti cairan baku tina turbidity No. 1th; Lamun Rendering warna teu kedah deeper batan Konéng No. 1th solusi colorimetric.
Tinggi tekenan tekad Solusi rengse kedah jelas jeung transparan sanggeus suhu luhur, teu lampu susu, teu présipitasi
Faktor Sensitizing (Rupa-rupa protéin) ≤50000
Total asam Sialic Numutkeun itungan produk garing, anu ciduh ngandung asam kedah 19.0 ~ 21.0%
zat patali asam Sialic ≤0.3%; GD3, GD1a, pangotor kanyahoan aya ≤ 0.5%; pangotor na ≤2.0%
protéin ≤1.0%
pangotor beurat molekul tinggi ≤0.5%
pangleyur residual Métanol ≤ 0.1%; acetone ≤ 0.3%; Trichloromethane ≤0.003%
cai ≤4.0%
ngaduruk résidu ≤5.0%
heavy metal ≤20ppm
karacunan abnormal matuh Peraturan
zat Antihypertensive Kudu luyu jeung aturan (sababaraha jumlah administrasi)
Pyrogen Kudu luyu jeung aturan (sababaraha jumlah administrasi)
wates mikroba Jumlah baktéri aérobik kedah <100cfu / g, sareng jumlah total kapang sareng ragi kedah <50cfu / g
husus ≥98.0%

 

atah MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1)  bubuk (37758-47-7) Pedaran

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (37758-47-7), nami pondok tiasa GM1, sasari tina uteuk babi sareng mangrupakeun anggota tina ganglio runtuyan gangliosides anu ngandung hiji résidu asam sialic.

GM1 tiasa ngamajukeun pamulihan fungsi neurologis saatos cilaka sistem saraf pusat tina sababaraha rupa sabab, ngamajukeun neuroplasticity. Ékspérimén nunjukkeun tatu otak vaskular GM1, otak traumatis pikeun mulangkeun sél saraf dina tatu tulang tonggong ngagaduhan pangaruh pelindung sareng ngamajukeun peran sél.

fase saméméhna II sidang klinis némbongkeun, éta bisa ngurangan oxaliplatin-ngainduksi neurotoxicity (OIN). Tapi teu certificated ku fase sidang III. A fase sidang III anu diperlukeun pikeun nalungtik pangaruh jeung kasalametan monosialotetrahexosylganglioside Natrium suntik pikeun pencegahan OIN dina kangker gastric.

MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7) Mékanisme lampah?

GM1 (monosialotetrahexosylganglioside) nyaéta "prototipe" ganglioside, mangrupikeun anggota tina séri ganglio gangliosides anu ngandung hiji résidu asam sialic. GM1 ngagaduhan sipat fisiologis anu penting sareng pangaruh kana plasticity neuronal sareng mékanisme perbaikan, sareng sékrési neurotrofin dina uteuk. Di sagigireun fungsina dina fisiologi otak, GM1 salaku situs pangiket pikeun duanana toksin kolera sareng E. coli enterotoxin panas-labil (diare Traveller).

mangpaat of MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1)  bubuk (37758-47-7)

Ganglioside GM1 mangrupakeun anggota kulawarga ganglioside anu parantos digunakeun di seueur nagara sahingga diduga salaku perlakuan alternatip ngajangjikeun pikeun nyegah sababaraha panyakit neurologis, kalimah kana korban ischemic cerebral. Balukar terapi of GM1 geus dibuktikeun boh di neonat sareng dewasa di handap karuksakan uteuk ischemic.

disarankeun MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7) Dosage

Narkoba dikaluarkeun dina dosis 20-40 mg unggal dinten ku suntikan intravena atanapi lalaunan intramuskular numutkeun nasihat dokter. Dina fase akut perobihan patologis: Obat dianggo dina dosis 100 mg unggal dinten ku suntikan intravena; Saatos 2-3 minggu, umumna ngajaga jumlah 20-40 mg unggal dinten salami genep minggu, dosis anu munggaran 500-1000 mg dikaluarkeun ku netes intravena pikeun panyakit Parkinson; ti saprak dinten kadua, ubar dianggo nganggo dosis 200 mg unggal dinten ku subkutan, suntikan intramuskular atanapi netes intravena salami 18 minggu biasana. nalika ubar ieu dikaluarkeun ku Subkutaneus atanapi suntikan intravena, éta kedah dibubarkeun sareng dicaurkeun dina cai pikeun suntikan dugi ka konsentrasi 10 mg / ml di; nalika netes Intravena, ubar henteu disatujuan sareng dicaurkeun dina suntikan natrium klorida 0.9% atanapi 5% suntikan glukosa.

efek samping of MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7)

Efek samping tina bubuk GM1 utamana réaksi baruntus saatos pamakean.