+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7)

Bubuk GM1 parantos nyebarkeun pikeun ngarawat otos hipoxik-ésimik uteuk, kasakit Parkinson,…


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

gambaran

Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7) video

Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7) Pedaran

Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) babi otak (37758-47-7), nami pondok tiasa GM1, sasari tina uteuk babi sarta mangrupakeun anggota runtuyan ganglio of gangliosides nu ngandung hiji résidu asam sialic.

GMl bisa ngamajukeun recovery tina fungsi neurological sanggeus tatu tina sistim saraf pusat tina rupa-rupa sabab, ngamajukeun neuroplasticity. Percobaan némbongkeun GMl tatu otak vascular, uteuk traumatis mulangkeun sél saraf dina tatu tulang tukang miboga éfék pelindung jeung ngamajukeun peran sél.

fase saméméhna II sidang klinis némbongkeun, éta bisa ngurangan oxaliplatin-ngainduksi neurotoxicity (OIN). Tapi teu certificated ku fase sidang III. A fase sidang III anu diperlukeun pikeun nalungtik pangaruh jeung kasalametan monosialotetrahexosylganglioside Natrium suntik pikeun pencegahan OIN dina kangker gastric.

Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi (37758-47-7) Specifikation

Ngaran Produk Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (GM1) uteuk babi
Ngaran kimia Monosialotetrahexosylganglioside Natrium (otak Porcine)

atawa GM1

ngaleles /
merek Name Shenjie
Kelas ubar Sphingolipids
CAS Jumlah 37758-47-7
InChIKey GTTLZSUWCRJZRC-CRQBLQEMSA-N
molekular Formula C73H134N4O31
molekular Wdalapan 1563.85
Monoisotopic Massa 1563.85
lebur Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan /
warna bubuk lyophilized kaluar-bodas
kaleyuran chloroform / métanol (9: 1): 10 mg / ml, jelas, teu warnaan
panyimpenan Temperature -20 ° C
Application reséptor husus pikeun kolera toxin nu ngumpulkeun dina uteuk dina telat lipidosis orok, infantile.
item nguji Dina imah Standards Quality
Character Bodas atanapi bubuk bodas; rada smelly, hambar; baseuh. produk Ieu leyur dina cai, pisan rada leyur dina métanol, ampir leyur na étanol anhidrat.
pangenalan
Warna 1 réaksi Rendering Candak nu 0.2ml solusi test dina tekad eusi, tambahkeun 2ml cai, lajeng nambahkeun Hydroquinone solusi asam hidroklorat (hydroquinone 0.2g, tambahkeun 10ml cai leyur, tambahkeun 90ml asam hidroklorat, tambahkeun 0.1mol / L solusi tambaga sulfat 0.25ml, kulkas dingawitan) 2ml, cai mandi panas pikeun 15 menit, leyuran bulao jeung wungu, kalawan ékstraksi ne alkohol 5ml Geter, lapisan alkohol ne is bulao.
Warna 2 réaksi Rendering Candak produk ieu ngeunaan 20mg, tambahkeun glasial 1ml asam asétat, mandi cai panas panas pinuh leyur, nambahan tilu beusi cairan test klorida 1 pakait, di mandi cai panas sapanjang témbok pipe lalaunan nambahkeun asam sulfat 1ml, supaya solusi kana dua lapisan , antarbeungeut dua-cairan kedah coklat
uyah natrium The ngaidentipikasi réaksi natrium uyah di produk ieu (édisi Cina Pharmacopoeia 2015 opat 0301).
kromatografi cair (LC) Dina grafik chromatographic dirékam dina tekad eusi, anu waktos ingetan tina puncak utama solusi test kedah konsisten sareng waktos ingetan tina puncak utama solusi kontrol.
spéktroskopi Infrabeureum Peta diserep lampu infra red sahiji produk ieu kedah konsisten sareng peta nu produk control (Cina Pharmacopoeia 2015 édisi opat 0402).
Mariksa
PH 5.0 ~ 6.5
Kajelasan na warna leyuran Kudu ngijinkeun warnaan; lamun éta mendung, éta teu kudu jadi kandel ti cairan baku tina turbidity No. 1th; Lamun Rendering warna teu kedah deeper batan Konéng No. 1th solusi colorimetric.
Tinggi tekenan tekad Solusi rengse kedah jelas jeung transparan sanggeus suhu luhur, teu lampu susu, teu présipitasi
Faktor Sensitizing (Rupa-rupa protéin) ≤50000
Total asam Sialic Numutkeun itungan produk garing, anu ciduh ngandung asam kedah 19.0 ~ 21.0%
zat patali asam Sialic ≤0.3%; GD3, GD1a, pangotor kanyahoan aya ≤ 0.5%; pangotor na ≤2.0%
protéin ≤1.0%
pangotor beurat molekul tinggi ≤0.5%
pangleyur residual Métanol ≤ 0.1%; acetone ≤ 0.3%; Trichloromethane ≤0.003%
cai ≤4.0%
ngaduruk résidu ≤5.0%
heavy metal ≤20ppm
karacunan abnormal matuh Peraturan
zat Antihypertensive Kudu luyu jeung aturan (sababaraha jumlah administrasi)
Pyrogen Kudu luyu jeung aturan (sababaraha jumlah administrasi)
wates mikroba Jumlah total baktéri aérobik kedah <100cfu / g, sarta total jumlah molds na yeasts kedah janten <50cfu / g
husus ≥98.0%

atah MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7) Pedaran

Monosialotetrahexosylganglioside Sodium (37758-47-7), nami pondok tiasa GM1, sasari tina uteuk babi sareng mangrupakeun anggota tina ganglio runtuyan gangliosides anu ngandung hiji résidu asam sialic.

GM1 tiasa ngamajukeun recovery fungsi neurological sanggeus luka tina sistim saraf pusat tina sababaraha panyabab, ngamajukeun neuroplasticity. Percobaan némbongkeun GM1 tatu otak vascular, uteuk traumatis pikeun malikkeun sél saraf dina tulang tukang boga pangaruh ari anu dilindungi jeung ngamajukeun peran sél.

fase saméméhna II sidang klinis némbongkeun, éta bisa ngurangan oxaliplatin-ngainduksi neurotoxicity (OIN). Tapi teu certificated ku fase sidang III. A fase sidang III anu diperlukeun pikeun nalungtik pangaruh jeung kasalametan monosialotetrahexosylganglioside Natrium suntik pikeun pencegahan OIN dina kangker gastric.

MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7) Mékanisme lampah?

GM1 (monosialotetrahexosylganglioside) ganglioside "prototype", nyaéta anggota serial ganglio tina gangliosides anu ngandung hiji résidu asam sialic. GM1 boga pasipatan fisiologis anu penting sareng tabrakan neuronal mékanisme sareng perbaikan mékanis, sareng sékrési neurotrophins dina uteuk. Di sagigireun pungsi na na di fisiologi otak, GM1 berpungsi minangka situs anu ngariungana pikeun kolin toksin sareng E. coli enterotoxin panas-labile (diarerea Traveller).

mangpaat of MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7)

Ganglioside GM1 mangrupakeun anggota kulawarga ganglioside anu parantos digunakeun di seueur nagara sahingga diduga salaku perlakuan alternatip ngajangjikeun pikeun nyegah sababaraha panyakit neurologis, kalimah kana korban ischemic cerebral. Balukar terapi of GM1 geus dibuktikeun boh di neonat sareng dewasa di handap karuksakan uteuk ischemic.

disarankeun MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7) Dosage

Ubar anu dikelompokeun dina dosis 20-40 mg poean ku suntik ka jero nadi peradapinin-lalaunan ngarubah parir dokter. Dina fase akut perobih patologis: Narkoba dipaké dina dosis 100 mg poean ku suntik ka jero nadi; Sanggeus minggu 2-3, umumna mulasara jumlah 20-40 mg sapopoé salila genep minggu, dosis munggaran 500-1000 mg diadministrasi ku di jero rohangan ka jero nadi ku kasakit Parkinson; saprak poé kadua, narkoba anu dipaké ku dosis 200 mg sapopoé ku subcutaneous, suntik intramuscular atanapi drip intravenous for minggu ka minggu 18. lamun obat ieu diadministrasi ku suntik Subcutaneous atanapi ka jero nadi, kudu bubar sarta éncér dina cai kanggo suntik dugi konsentrasi 10 mg / ml di; nalika ka jero nadi ngeclak, narkoba henteu disloda na diluted di suntik 0.9% sodium chloride or 5% suntik glukosa.

efek samping of MONOSIALOTETRAHEXOSYLGANGLIOSIDE SODIUM (GM1) bubuk (37758-47-7)

Efek samping tina bubuk GM1 utamana réaksi baruntus saatos pamakean.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk