1-(ADAMANTANE-1-CARBONYL)-PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID-(35084-48-1)

Maret 19, 2020

1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC Acid …….


status: Dina Massa Produksi
Disintésis na ngaropéa Sadia
kapasitas: 1277kg / bulan

 

1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID (35084-48-1) video

1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID (35084-48-1) Spésifikasi

Ngaran Produk 1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID
Ngaran kimia 1- (adamantane-1-carbonyl) asam pyrrolidine-2-karboksilat;

1- (1-adamantylcarbonyl);

1- (1-adamantylcarbonyl) asam pyrrolidine-2-karboksilat;

L-Proline, 1- (tricyclo [3.3.1.13,7] dec-1-ylcarbonyl) -;

SMR000515776;

1- (adamantanylcarbonyl) asam pyrrolidine-2-karboksilat;

CAS Jumlah 35084-48-1
InChIKey RQEOMJWWVKNKPX-UHFFFAOYSA-N
imut C1CC(N(C1)C(=O)C23CC4CC(C2)CC(C4)C3)C(=O)O
Formula molekular C16H23NO3
Beurat molekul 277.36
Monoisotopic Massa 277.167794 g / mol
lebur Point N / A
golak Point 482.3 ± 38.0 ° C (Dugaang)
Titik kaingetan: 245.5 ° C
dénsitas 1.298 ± 0.06 g / cm3 (diprediksi)
warna bodas atanapi bodas-bodas
kaleyuran > 41.6 [ug / mL]
Suhu Storage Simpen dina wadahna kedap udara anu disegel, tetep hawa kaluar, dilindungi tina panas, cahaya sareng asor.
aplikasi Dipaké pikeun nguatkeun uteuk, ngamajukeun intelijen, nyegerkeun, ngembangkeun ngembangkeun saraf saraf anu rusak

 

 

Naon 1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC ACID?

1- (ADAMANTANE-1-CARBONYL) -PYRROLIDINE-2-CARBOXYLIC Acid nyaéta zat organik anu ngandung nitrogén, dianggo dina awak ubar. Éta tiasa dianggo pikeun nguatkeun uteuk, ngamajukeun kecerdasan, nyegerkeun, sareng ngamajukeun kamekaran neuron otak rusak.